• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınlaaaarrrr :KK68::KK68:

ay bende ödem mi var ne var bilmiyorum kilo vermem durdu... daha ne yapayım ayol kaçamak yok , günlük 1 saat 45 dk spor var....:KK51::KK51::KK51:

uyku düzenim şaştı gece wc için uykum 5 kere bölünüyor neredeyse onda mı ödem oldu bilemiyorum.... maydanoz suyu da yapmıyorum çünkü onu içersem ertesi günü orucum tansiyonumu çok düşürüyor ayakta duramam...:KK51::KK51::KK51:
Gidecek canım olmadı bayram sonrası gidecek az yiyiyorsun acaba vücut kendini kitledimi

Benim de öyle olmuştu. Geçen senelerde hem pilates grubundaydım, aynı zamanda pasif jimnastik yapıyordum, yağ kırım makinelerine falan bağlanıyordum. Aynı zamanda sıkı bir diyetle tabi.

O zaman gittiğim merkezde ölçümlerimizi yazdığımız karnemiz vardı. 1-2 ay içinde ayak bileğimde dahi incelme olmuştu ve baya kilo verdim. Daha sonra hiçbir şeyi aksatmamama rağmen 2-3 ay vücut kendini kilitledi. O ara ben de pes ettim, tabi keşke etmeseydim :KK43:
benimde diyette ara ara ısrarla takıldığım oldu ama ilk defa oruçla bu kadar tıkandı gibi geliyor bana ... hedefe de az kalınca bir an önce bitsin kurtulayım modundayım... yok pes etmeyecem devammm o 55.00 buraya gelecek :KK70::KK70:

evet bendede bir kaç video var
onlarda çok sırt hareketi var yapacagım yeniden
zaman yaratmam lazım

uno dilimleri ince oluyor birde güzel

eskidne çok yerdim bundan
geçende aldım da çocuklar yemiş bitirmiş o_Oo_O

ada uykuyu tam uyumadıgın için ödem olmuşsundur
bende iner merak etme

onu geçen arkadaş getirmişti çok güzeldi
benim kızımda buna bayılıyor hatta biz son bir haftadır eve hiç ekmek almadık... eşimde ekmeği bıraktı kızım zaten benim zorumla bir dilim yerdi... ben yemiyorum günlerce ekmek evde kalmaya başladı... artık almıyoruz kızım sabahları bu ekmekten yiyor zaten gün içinde başka ekmek yemez.... ekmeği sevmiyor ne tuhaf kız hiç anasına çekmemiş :KK70::KK70::KK70:

Gidecek canım olmadı bayram sonrası gidecek az yiyiyorsun acaba vücut kendini kitledimi
bilmiyorum canım , düşünüyorum :işsiz::işsiz::KK51::KK51: ama bulamıyorum neyse artık olmadı ramazan sonrası hedefe tam gaz devam... benim hayalim bayram sabahı tartıda 56,900 görmekti olmadı kısmet :KK66:

Son düzenleme:
benim kızımda buna bayılıyor hatta biz son bir haftadır eve hiç ekmek almadık... eşimde ekmeği bıraktı kızım zaten benim zorumla bir dilim yerdi... ben yemiyorum günlerce ekmek evde kalmaya başladı... artık almıyoruz kızım sabahları bu ekmekten yiyor zaten gün içinde başka ekmek yemez.... ekmeği sevmiyor ne tuhaf kız hiç anasına çekmemiş :KK70::KK70::KK70:

Bende kıza çorba yedirirken içine ekmek katıyorum ama bi taraftan düşünüyorum iyi mi yapıyorum. Hiç alıştırmamak lazım aslında beyaz ekmeğe

Back
X