- 6 Mayıs 2019
- 295
- 848
- 18
Evet canım başka şeyler yememek için hurma yedim saati geç oldu biraz.Gayet güzel olmuş 10 olmasaydı da olurmuş aslında![]()
Daha sık gel takıma yazık olmasın ekmeklerine hemen alınıyor uyuz kılolarKonsantrem gitti ne yapacağım ben toparlamıyorum bir türlü akıl verin
Zemimi güzelce hazırlayıp bırakabilirsin.Kızlar bakıcı konusunda birşey danışacağım
Şimdi ben daha önce çocukları yabancı birine hiç teslim etmedim. Şimdi benim yardımcı kızcağız çok genç 19 yaşında normalde bakıcı değil ama çocukları seviyor onlarla oynuyor bayağı oyalıyor
Diuorumki acaba ikisini ona teslim etsem bir akşam eşimle sinemaya yemeğe gitsem veya gündüz ona bıraksam ben biraz çarşı Pazar dolansam ama omzunda bir vicdan azabı var bırakmıyor bir türlü Eminim sürekli aklım kalacak yüreğim sıkışacak nasıl alışacağım bu duruma
Kendine zaman ayırmalısın daha kalıteli zsman geçirmek için cocuklarla. Yavaş yavaş başla yarım saat git sonra 1 öyle öyle alısırsınız

Merhaba hoşgeldin canımNe guzel bu cunlegi kurabilmek. Sıkı bir vücut
Kilo vermekten sonraki bir hedefimiz de o olmali. Cunku sadece kilo verip bingil bingil olmak da guzel gelmez insana, yetmez.
Bazen kilo vermesen de sana olmayan bir kiyafetin olmasi ya da olcum-cm olarak incelmek de motive ediyor. Tarti tabi ki cok onemli ama her seu degil. Ozellikle son hedefe yaklasildiginda
Ben de daha yeniyim ama hem takimi tanidikca hem de duzenli buraya girdikce yardim ederim spor listesine gonullu olarak :))
Telefona da baglaniyor .whatsap bildirimleri aramalari fln da gosteriyor.
Hayirli olsun kaptan yardimciligi:)
Menuyu cok begendim bennn
Kilona baktim da 55 kilo olan birine nasil motivasyon saglanir diye dusunmedim degil ilk.
Ama sonra en emek isteyen yerdesin diye dusundum. Gerilememek verdigin emeklerin zayi olmamasi icin cok onemli. Son zamanlar artik. Tekrar kendine gel ki koruma yapmak icin de zamana ihtiyacin olacak. Kendine yaptigin cok buyuk bi iyilik bu. Sakin simdi birakma. Yuzmus kuuruguna gelmissinn
Bakıcına guveniyorsan eger kesinlikle yapmalisin. Ve asla vicdan azabi duyma. Anne olarak senin kafan rahatlasin ki eve döndüğünde de inan cocuklarla geçirdigin vakitten sen de cocuklar da daha buyul keyif alirsiniz. Mutlu anne mutlu cocuklar demek. Esinle iliskiniz acisindan da cok iyi oluyor bu cocuksuz kacamaklar. Ben bu aksam çıktım ablamla cocuklari anneme birakip inan keyiften sütum cogaldi resmen. Tabi bakici olunca belki aklin kalıyordur belki ama gerekirse kamera tak eve . Anneler de insan . En cok dinlenmeye desarj olmaya bizim ihtiyacimiz varr

Bende yeniyim insallah bolca eksılerımız olur.
Yorumlarının hepsine katılıyorum çok güzel yazmışsın