- 29 Mayıs 2010
- 31.269
- 84.605
- 1.123
Ne guzel canim super ben yerimden kalkamiyorum bugun spor yapayacam...45 dk Leslie yaptıııııım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne guzel canim super ben yerimden kalkamiyorum bugun spor yapayacam...45 dk Leslie yaptıııııım![]()
siz ondan birbirinize sarıyorsunuuuzzz kan çekmiş kanAnaa bende trabzonluyum kıızzzrakibem hemşom çıktı
salı günü gidiyorum bende
![]()
Bende yapsam hergün iyi ama yapamıyorum yaNe guzel canim super ben yerimden kalkamiyorum bugun spor yapayacam...
Sinavda yerim tam klimanin altiydi soyledim ama kapatmadilar sadece derecesini ayarladilar. . Kafama vurdu klima basim agriyor suan.. sanki bi kutle var gibisiz ondan birbirinize sarıyorsunuuuzzz kan çekmiş kan
Bende yapsam hergün iyi ama yapamıyorum ya![]()
Ben nisanın 3 nde başladım 68.95 ile şimdi 60.45 1 haftaya kadar 1 kilo verirsem iki ayda 10 kilo olacakdaim olsun :))
Ay iki ayda 10 kilo versem.. cok iyi yaaa. Haftada 1 kilo cok ideal aslinda. Su anda motivasyonum iyi heo boyle devam etse cok rahat gider aslinda
Sahur listemde vardi simit tost bu bütün simiti ortan kesiyorsun içine 1 cayk salça sur üzerine 2 dilim kaşar rendesi üzerine domates dilimleri koy ver makineye tost ya nin iki tane salatalık 7 çilek yada erikDiyette sabah kahvaltısında simit yemek istediğinizde ne kadar yiyorsunuz?nasıl dengeliyorsunuz
Ilık bi duş al canım iyi gelir çok geçmiş olsunSinavda yerim tam klimanin altiydi soyledim ama kapatmadilar sadece derecesini ayarladilar. . Kafama vurdu klima basim agriyor suan.. sanki bi kutle var gibi![]()
Bence pastırmasız olmaz o zaman senin ki sucuklu mini pizzaolurKızlar pacanga boregi yapan varmi hiç.. içine pastırma yerine sucuk koysam ve firinda yapsam nasil olur
Şu ay geçsin de bi rümeysaya ben de başvurucam çok güzel kilo versiriyo bi yandan kararsızım bi yandan başvurmak istiyorumBen nisanın 3 nde başladım 68.95 ile şimdi 60.45 1 haftaya kadar 1 kilo verirsem iki ayda 10 kilo olacak
Ne yaptın şöyle bakalımVicdan azabından 45 dk Leslie yaptım ama içim soğumadı![]()
Ne yaptın şöyle bakalım
Haydi bekliyorum
1 paket yani70 grlık kare fıstıklı çikolata yedim .
Daha doğrusu yuttum![]()
Sana 2mil cezası veriyorum pazardan sonra her gün70 grlık kare fıstıklı çikolata yedim .
Daha doğrusu yuttum![]()