• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cuma listeler yayınlanınca oylama başlar canım. Cumaya kadar netleşmez zannımca.
Artik listedeki arkadaslara birakiyorum karari cik listeye zarar veriyorsun derlerse anlayışla karsilar basim gözüm üstüne...yok devam et derlerse beni bir haftada daha idare ederlerse toparlarim ;))

ŞEKERSİZ 21 GÜN PROGRAMIMIZ

Her gün mutlaka en az 2,5 lt su içiyoruz ve mümkün olduğunca siyah çay, neskafe içmemeye çalışıyoruz. Bol bitki çayı içiyoruz. Türk kahvesi günde 1 fincanı geçmemeye çalışıyoruz :KK36:

Gelelim programa, buyrun 21 gün boyunca yenmeyecekler:
Beyaz un
Şeker
Bal-reçel-pekmez
Pirinç
Patates
Fast food
Cips
Kızartmalar
Çikolata-Dondurma
Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
Hazır gıdalar
Ketçap vs soslar
Aşırı yağlı yiyecekler
Asitli içecekler
Alkol

Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
%100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
Meyve günde maksimum 2 porsiyon
Et-tavuk-balık-yumurta
Peynir-zeytin
Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
Çiğ ve pişmiş sebzeler
Kurubaklagiller (max.haftada 1-2)

Benimle berabet başlayacak var mı?
1) aypare ackerman aypare ackerman

ben başlarım:KK3:
ne zaman başlıyorsun :KK51:

Olabilir canım resmen durdu , zeynebe de yazdim benim endisem listeye zarar vermek benim yüzumden yuzde puan düşsun istemem .. yoksa motivasyonum iyi ben bunu hallederim modundayim 🤗🤗🤗 belki burada sizlaniyor gibiyim bunun nedeni liste icin yoksa kendime güveniyorum insallah 55 olacam.... zaten etaplar birlesirse kesin toparlarim cumaya kadar netlesir heralde birlesip birlesmeyecegi....
Etaplar nasıl birleşiyor

Artik listedeki arkadaslara birakiyorum karari cik listeye zarar veriyorsun derlerse anlayışla karsilar basim gözüm üstüne...yok devam et derlerse beni bir haftada daha idare ederlerse toparlarim :KK66:)
Ben her hafta analiz yaparım işim gücüm yok ya :D
Önce kilo alanları listeden çıkarırım, sonra en azından sabit gelseydi diye tekrar eklerim ama sen %2 çıkarsan zor kurtulurdu liste geçen hafta. senin kendini üzmene gerek yok ;)

Ramazanda katilim pek olmaz canim zor ramazan sonrasi bence başlayın.... az kaldı zaten..
Ben şimdiden baslayacam
Artik listedeki arkadaslara birakiyorum karari cik listeye zarar veriyorsun derlerse anlayışla karsilar basim gözüm üstüne...yok devam et derlerse beni bir haftada daha idare ederlerse toparlarim :KK66:)
Bence kal tabiki çıkma eksi de gelse ortalama olsun ne yapalım yani geçen hafta bende çok kötüyüdum ama isteyerek olmadı spor yaptım abur cubur yemedim ona rağmen eksi geldi yuzdem
ben başlarım:KK3:
ne zaman başlıyorsun :KK51:
Ben bugun başlıyorum elimden geldiğince bayramda tatlı yememem lazım

Ben her hafta analiz yaparım işim gücüm yok ya :KK70:
Önce kilo alanları listeden çıkarırım, sonra en azından sabit gelseydi diye tekrar eklerim ama sen %2 çıkarsan zor kurtulurdu liste geçen hafta. senin kendini üzmene gerek yok :KK66:
Sağol canim 😍😍😍 😚

Ben şimdiden baslayacam

Bence kal tabiki çıkma eksi de gelse ortalama olsun ne yapalım yani geçen hafta bende çok kötüyüdum ama isteyerek olmadı spor yaptım abur cubur yemedim ona rağmen eksi geldi yuzdem
Ben bugun başlıyorum elimden geldiğince bayramda tatlı yememem lazım
Hic bozmadan ilerle canim 21 gunden sonra vucudunu daha dinc hissedeceksin ve tatli egilimin gerçekten azaliyor.... ama ilk hafta zor olur ben agri kesici almistim siddetli bas agrisi yüzünden...

Hic bozmadan ilerle canim 21 gunden sonra vucudunu daha dinc hissedeceksin ve tatli egilimin gerçekten azaliyor.... ama ilk hafta zor olur ben agri kesici almistim siddetli bas agrisi yüzünden...
Ben 30 40g gun yaptım hiç yapay şeker yemeden sadece meyve ile sonra 1 hafta bozuldu şimdi 20 25 gündür hala yapay şeker yemedim ama 2 gündür hiç meyvede yemiyorum tek korkum bayram çünkü yemeyince zorla yediriyorlar başım ağrıyor deyip kacacam😂😂

ben de bayramın birinci günü başliyim bari :KK51:

ya da yarın başliyim bayramın 1. günü başlarsam bozarım kesin biraz gün geçmiş olursa kıyamam bozmaya :KK53:

Back
X