- 12 Nisan 2009
- 8.275
- 29.170
- 1.073
- 43

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım online diyetisyene ben 135 veriyordum haftada bir kiloma bakıyordu 1ay bana uzun geldi hafta olunca insan daha çok dikkat ediyor
İnşallah canımburaya haftada bir bildirim yapıcam ya canım. diyetisyen tek kontrol mekanizmam değil![]()
Menun sporun gayet güzel canım bence İskender e yağ almadiysan ekmegindende az yersen problem olmaz diye düşünüyorum30.5 menüm
01:00
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim eski kaşar
1 dilim siyez ekmeği
13:00
1 porsiyon iskender (ekmeği az)
20:30
5 yk kıymalı yumurta
Salata
1 dilim siyez ekmeği
2 lt su
8 bin adım.
Dün oruç tutacaktım ama regl oldum. Akşam yemeğini de iftar saati ev ahalisi ile yaptım
İskender’e lafım Yok, çok uzun zamandır canım istiyordu. Öğlen yiyeyim eritirim diye düşündüm.
Süper canım tebrik ederimgünaydın
geçen hafta:72.7
bu hafta : 71.5
-1200
Annem 80 li kilolarda canım şu an tam kilosunu bilmiyorum ama boyu 156 civarı belki şimdi daha da kısadır. Şişman yani.kaç kilo annen canım ?
Canım bu akşam evdeyim. 19:30 da yapabilirsin eğer istersen ama dün yaptın zaten.Kaptanım en son bildirimi saat kaçta yapabiliriz? Cuma için. Ben perşembeden yapacağım ,çünkü cuma 3 tane sınavım var saati değişti ve 17.30 alındı. 19.00 da yetişemem. 19.30 olsa belki
LAydLiNe
Son günlerde bende çok acıkmaya başladım. Sanırım artık vücutta kalmadı bir şey harcanacak.Ben bugün günlük işleri yaptım yine yemek bulaşık çamaşır .. akşama yine bir yere gidiyoruz bugün çok acıkıyorum yine ya
Olmaz ama vermişsin zaten menünde kötü bir şey de yok.Bugün menü vermesem olurmu
Aslında zor bir şey değil sağlıklı beslenmek neden böyle oldun ki?Ebru ya koptum gittim bir türlü motivasyonu sağlayamıyorum
Birde tatile gitme düşüncemiz var birkaç güne belli olacak o yüzden ayaklarım yerden kesik hiçbirşey konsantre olamıyorum
Kendime şöyle birşey yaptım en azından geç yemiyorum suyumu yeşil çayımı ihmal etmiyorum şimdilik bu kadarını oturtabildim tatile kadar kg korumak amacım 55 kg bu arada
Bizde de günde bir kez abur cubur hakkı vardı. Jimnastik hocası söylemişti. Arada aklına geliyor markete gidince yoksa hiç sıkıntımız yok ama baklava delisi resmen. Baklava olunca affetmiyor hiçBen kizima su siniri koydum cok şükür uyuyor... sadece aksamlari yemek sonrasi 1 adet istediği bi tatli yiyebilir... sirf onu yemek icin aksam yemeğini bitiriyor![]()
Bizler iyiyiz canım çok şükür. Bıraktığın gibiyiz. Koca bir ramazanı da bitirdik çok şükür. Sende bırakma kendini gel biran önce aramıza.Çok sağol canım merak edip sorduğun için. Elhamdülillah.cok iyiyim.hersey yoluna girdi şükür atlattım hayırlısıyla. Ama epey kilo da aldım malesef bu arada.kendimi düzene koyup veremiyorumda bakalım. Bayramdan sonra toparlarim ins.kendimi.siz napiyrosunuz.
Öyle toparlayayım geleyim olmuyor canım maalesef. Buradan uzak olunca toparlayamıyorsun.Çok şükür iyileştim canım.ama kiloyu hiç sorma.moral bozukluğu. Hareket edememe derken 4 kilo almışım bu 3 aylık süreçte. Şuan 60 kiloyum malesef.buraya gelmeye de yüzüm yoktu.girsem mi deyip tel.i elime alıp vazgeçtim hep buaksam dedim yinede bi gireyim..biraz kilomu toparlamaya calisicam öyle gelicem araniza inş. Toparlayamazsamda gelicem toparlarsamda bakalım...
Patates püresi ve pide haricinde güzel menü.Menumu yazayim
Kahvalti
Ogluma keciboynuzu unlu pankek yapmistim sekersiz ondan biraz atistirdim. Tam miktari bilmiyorum.
Oglen
2 kepce mercimek corbasi
1 kase yogurt
Ara
2 hurma
Aksam
Yarim kase mercimek corbasi
3 kofte
2 yk patates puresi
2 dilim pide
Ayran
Ben gördüm valla bu mesajı ama güllaç ramazandan sonra yenmiyor. Son demleri iyi yapmışsınDisaridaydik aslinda yetmeyecektim ama canim cekti.
He bir de bi catal gullac yedim![]()
Lokumlu çikolataya kadar iyi gitmiş menü onu hiç yakıştıramadım bu güzel menüye. Saatler çok güzel. Su güzel. Spor güzel. Maşallah.dün akşamm misafirim vardı
menü mu de yazamadım
kahvaltı 08:00
2 etimek
peynir
6 zeytin
sebze
öğlen 13:00
patlıcan yemeği
ayran
akşam 19
domates
1 kk peynir
1 minik lokumlu çikolata; (
2 lt su
3 mil lesile
30 dk step
İyi bari kilo almıyorsun demek ki bilinç altı dengeliyor.İşte 54 55 arası gidip geliyorum
Bizim tatil Kurban bayramından önce. Bu bayramda da kamp yapacağız Allah izin verirse. Yaz tatiline de geze geze gideceğiz yine İzmir'e. Geçen yıl güneyden gitmiştik. Bu yıl rotamız kuzeyden inmek olacak. Şimdiden sabırsızlanıyorum. 3 haftaya yakın izin yapacağım inşallahKızlar tatil planı olan var mı kim nereye gidiyor
İyi iyi terlemek için ekstra çaba harcamana gerek yok. Bu güzel bir şey. O alev topunu en iyi ben bilirim Adana'danBurada terlememek imkansiz kaptanım dışardan suan alev topu geliyor sanki![]()
Alkali beslenme nasıl bir şey hiç denemedim? Benim aklıma yatan tek ve en iyi yöntem her anlamıyla şekersiz 21 gün. Yapılırsa eğer tam anlamıyla çok iyi kilo gidiyor. Ve arınıyorsun resmen.Dün sahurda bir güzel yedim, sabah regl oldum. Sahuru kahvaltının yerine saydım. doktora geldim.
Randevuları doluymuş, bekliyorum ne zaman müsait olursa bakacak.
Bu Arada, alkali beslenme deneyen oldu mu arkadaşlar daha önce?
Kahvaltın çok az olmuş. Öğlen hiç olmamış. Akşam yine öyle. Neden böyle besleniyorsun?dün niyetli değildim ağrı yüzünden ilaç kullandım
sabah 8.30
2 dilim kızarmış tb köy ekmeği
peynir
çay
ara 11
3 hurma
sade türk kahvesi
öğlen 13
hamburger menü
zero kola
ara 17.30
1 şeftali
akşam 19.30
karışık sebze kızartması-yoğurtlu
1 tabak domatesli makarna
1 dilim tb köy ekmeği
ara yok
bugün niyetliyim çok şükür
oruç bitince sağlıklı beslenmeye başlicam ben yine de diyetisyene gidene kadar.. sadece bir iki sözüm var arkadaşlarıma onun dışında abartmamaya dikkat edicem![]()
İskender hiç olmamış. Su ve adım sayın güzel.30.5 menüm
01:00
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim eski kaşar
1 dilim siyez ekmeği
13:00
1 porsiyon iskender (ekmeği az)
20:30
5 yk kıymalı yumurta
Salata
1 dilim siyez ekmeği
2 lt su
8 bin adım.
Dün oruç tutacaktım ama regl oldum. Akşam yemeğini de iftar saati ev ahalisi ile yaptım
İskender’e lafım Yok, çok uzun zamandır canım istiyordu. Öğlen yiyeyim eritirim diye düşündüm.
Canım peki listeler ne kadar bir değişecek sana verdiği liste haftalık mi aylık mi olcakburaya haftada bir bildirim yapıcam ya canım. diyetisyen tek kontrol mekanizmam değil![]()
Canım peki listeler ne kadar bir değişecek sana verdiği liste haftalık mi aylık mi olcak
Bide telle ulaşılabilir olmasına dikkat edin olur ya zorda kaldiginizda ne yemek gerektiğini bilmedigizde sizi yonlendirsintelefonda bana haftalık listeler vereceğini listeleri o şekilde uygulayacağımı söyledi.. bakaklım randevuya gidince ayrıntıları öğrenicez![]()
şu an önüme ne gelirse onu yiyorum kendi adıma hiçbir çaba göstermiyorum. hatta ilaçlarımı bile içmiyorum herşeyi ramazandan sonraya atmış durumdayımKahvaltın çok az olmuş. Öğlen hiç olmamış. Akşam yine öyle. Neden böyle besleniyorsun?
günaydın
geçen hafta:72.7
bu hafta : 71.5
-1200
Günaydın ☀
Hayırlı Cumalar
Hayırlı kandiller
Rabbim oruçlarımızı dualarımızı kabul etsin
Bir ramazanı daha tekrar nasip etsin inşallah![]()
Günaydın kızlar.
Geçen hafta 78.8
Bu hafta 78.5
Fark:0,3 kg % 0,1
Kayınbabam ı götürdük rahatsız di. Mr tahlil derken akşamın 8 'inde evdeydik. Rabbim tüm hastalara şifa versinNeyin var canim ? Geçmis olsun
şu an önüme ne gelirse onu yiyorum kendi adıma hiçbir çaba göstermiyorum. hatta ilaçlarımı bile içmiyorum herşeyi ramazandan sonraya atmış durumdayımçok şükür 4 gün kaldı sadece
mesela ben normalde kızartma yaptığımda kendime fırında karışık sebze yaparım ama onu bile yapmadım dün.. çünkü hiç uğraşacak halim yok iki gündür saat 9 buçuk dedi mi uyuyorum akşamları bacağım hiç tutmuyor.. ağrı kesicimi de iş yerinde unutmuşum zatenuçukta çıktı dudağımın üstünde.. dün midem de mahvoldu gece zorla sahur yaptım
sabaha kadar da mide ağrısından uyuyamadım.. vücudum bişeyle savaşıyor ama bilmiyorum bağışıklığım ve ben çökmüş durumdayız.. bu sabah geldim işe ve arkadaşıma dedimki sadece ölmemeye çalışıyorum
yani işin özü sürüne sürüne oruç tutuyorumbugün kadir gecesi diye tuttum bi de arifede tutucam artık gerisini tutamıyorum
yani böyleyim ne bileyim.. neden olduğunu bilmiyorum![]()
Tatlım neden bu kadar eziyet ediyorsun ki kendine anlamış değilim. Sağlık çok önemli. Oruç tutmakta da çok ısrar etmemek lazım. Bugünden itibaren menü istiyorum senden her gün.