• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aypare ackerman aypare ackerman canım Rabbim zihin açıklığı versin sınavlarının güzel gecmesine sevindim salladım diyorsun ya aslında beyninin bir köşesinde mevcut okuduğun şey ilk aklına gelen dogru oluyor bendede aynı şey olurdu ;)

Kandiliniz mubarek olsun Rabbim hayırlı muratlarimizi nasip eylesin inşallah daha nice Ramazanlari görmeyi nasip etsin inşallah

30.5 menüm

01:00
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim eski kaşar
1 dilim siyez ekmeği

13:00
1 porsiyon iskender (ekmeği az)

20:30
5 yk kıymalı yumurta
Salata
1 dilim siyez ekmeği

2 lt su
8 bin adım.

Dün oruç tutacaktım ama regl oldum. Akşam yemeğini de iftar saati ev ahalisi ile yaptım 😞
İskender’e lafım Yok, çok uzun zamandır canım istiyordu. Öğlen yiyeyim eritirim diye düşündüm.

30.5 menüm

2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim eski kaşar
1 dilim siyez ekmeği

5 yk kıymalı yumurta
Salata
1 dilim siyez ekmeği

2 lt su
8 bin adım.

Dün oruç tutacaktım ama regl oldum. Akşam yemeğini de iftar saati ev ahalisi ile yaptım 😞
İskender’e lafım Yok, çok uzun zamandır canım istiyordu. Öğlen yiyeyim eritirim diye düşündüm.
Menun sporun gayet güzel canım bence İskender e yağ almadiysan ekmegindende az yersen problem olmaz diye düşünüyorum

kaç kilo annen canım ?
Annem 80 li kilolarda canım şu an tam kilosunu bilmiyorum ama boyu 156 civarı belki şimdi daha da kısadır. Şişman yani.
Kaptanım en son bildirimi saat kaçta yapabiliriz? Cuma için. Ben perşembeden yapacağım ,çünkü cuma 3 tane sınavım var saati değişti ve 17.30 alındı. 19.00 da yetişemem. 19.30 olsa belki
LAydLiNe LAydLiNe
Canım bu akşam evdeyim. 19:30 da yapabilirsin eğer istersen ama dün yaptın zaten.
Ben bugün günlük işleri yaptım yine yemek bulaşık çamaşır .. akşama yine bir yere gidiyoruz bugün çok acıkıyorum yine ya
Son günlerde bende çok acıkmaya başladım. Sanırım artık vücutta kalmadı bir şey harcanacak.
Bugün menü vermesem olurmu
Olmaz ama vermişsin zaten menünde kötü bir şey de yok.
Ebru ya koptum gittim bir türlü motivasyonu sağlayamıyorum
Birde tatile gitme düşüncemiz var birkaç güne belli olacak o yüzden ayaklarım yerden kesik hiçbirşey konsantre olamıyorum
Kendime şöyle birşey yaptım en azından geç yemiyorum suyumu yeşil çayımı ihmal etmiyorum şimdilik bu kadarını oturtabildim tatile kadar kg korumak amacım 55 kg bu arada
Aslında zor bir şey değil sağlıklı beslenmek neden böyle oldun ki?
Ben kizima su siniri koydum cok şükür uyuyor... sadece aksamlari yemek sonrasi 1 adet istediği bi tatli yiyebilir... sirf onu yemek icin aksam yemeğini bitiriyor 😂😂😂
Bizde de günde bir kez abur cubur hakkı vardı. Jimnastik hocası söylemişti. Arada aklına geliyor markete gidince yoksa hiç sıkıntımız yok ama baklava delisi resmen. Baklava olunca affetmiyor hiç :KK70: :KK70: :KK70:
Çok sağol canım merak edip sorduğun için. Elhamdülillah.cok iyiyim.hersey yoluna girdi şükür atlattım hayırlısıyla. Ama epey kilo da aldım malesef bu arada.kendimi düzene koyup veremiyorumda bakalım. Bayramdan sonra toparlarim ins.kendimi.siz napiyrosunuz.
Bizler iyiyiz canım çok şükür. Bıraktığın gibiyiz. Koca bir ramazanı da bitirdik çok şükür. Sende bırakma kendini gel biran önce aramıza.

Çok şükür iyileştim canım.ama kiloyu hiç sorma.moral bozukluğu. Hareket edememe derken 4 kilo almışım bu 3 aylık süreçte. Şuan 60 kiloyum malesef.buraya gelmeye de yüzüm yoktu.girsem mi deyip tel.i elime alıp vazgeçtim hep buaksam dedim yinede bi gireyim..biraz kilomu toparlamaya calisicam öyle gelicem araniza inş. Toparlayamazsamda gelicem toparlarsamda bakalım...
Öyle toparlayayım geleyim olmuyor canım maalesef. Buradan uzak olunca toparlayamıyorsun.
Menumu yazayim

Kahvalti
Ogluma keciboynuzu unlu pankek yapmistim sekersiz ondan biraz atistirdim. Tam miktari bilmiyorum.

Oglen
2 kepce mercimek corbasi
1 kase yogurt

Ara
2 hurma

Aksam
Yarim kase mercimek corbasi
3 kofte
2 yk patates puresi
2 dilim pide
Ayran
Patates püresi ve pide haricinde güzel menü.
Disaridaydik aslinda yetmeyecektim ama canim cekti.
He bir de bi catal gullac yedim 🙈
Ben gördüm valla bu mesajı ama güllaç ramazandan sonra yenmiyor. Son demleri iyi yapmışsın :KK70::KK70:
dün akşamm misafirim vardı
menü mu de yazamadım

kahvaltı 08:00
2 etimek
peynir
6 zeytin
sebze

öğlen 13:00
patlıcan yemeği
ayran

akşam 19
domates
1 kk peynir
1 minik lokumlu çikolata; (

2 lt su
3 mil lesile
30 dk step
Lokumlu çikolataya kadar iyi gitmiş menü onu hiç yakıştıramadım bu güzel menüye. Saatler çok güzel. Su güzel. Spor güzel. Maşallah.

İşte 54 55 arası gidip geliyorum
İyi bari kilo almıyorsun demek ki bilinç altı dengeliyor.
Kızlar tatil planı olan var mı kim nereye gidiyor
Bizim tatil Kurban bayramından önce. Bu bayramda da kamp yapacağız Allah izin verirse. Yaz tatiline de geze geze gideceğiz yine İzmir'e. Geçen yıl güneyden gitmiştik. Bu yıl rotamız kuzeyden inmek olacak. Şimdiden sabırsızlanıyorum. 3 haftaya yakın izin yapacağım inşallah
Burada terlememek imkansiz kaptanım dışardan suan alev topu geliyor sanki 😖
İyi iyi terlemek için ekstra çaba harcamana gerek yok. Bu güzel bir şey. O alev topunu en iyi ben bilirim Adana'dan :KK70:
Dün sahurda bir güzel yedim, sabah regl oldum. Sahuru kahvaltının yerine saydım. doktora geldim.

Randevuları doluymuş, bekliyorum ne zaman müsait olursa bakacak.

Bu Arada, alkali beslenme deneyen oldu mu arkadaşlar daha önce?
Alkali beslenme nasıl bir şey hiç denemedim? Benim aklıma yatan tek ve en iyi yöntem her anlamıyla şekersiz 21 gün. Yapılırsa eğer tam anlamıyla çok iyi kilo gidiyor. Ve arınıyorsun resmen.
[Qtmiş olmaz mıyız🙈
[/QUOTE]

dün niyetli değildim ağrı yüzünden ilaç kullandım

sabah 8.30
2 dilim kızarmış tb köy ekmeği
peynir
çay

ara 11
3 hurma
sade türk kahvesi

öğlen 13
hamburger menü
zero kola

ara 17.30
1 şeftali

akşam 19.30
karışık sebze kızartması-yoğurtlu
1 tabak domatesli makarna
1 dilim tb köy ekmeği

ara yok

bugün niyetliyim çok şükür :dua:

oruç bitince sağlıklı beslenmeye başlicam ben yine de diyetisyene gidene kadar.. sadece bir iki sözüm var arkadaşlarıma onun dışında abartmamaya dikkat edicem:KK51:
Kahvaltın çok az olmuş. Öğlen hiç olmamış. Akşam yine öyle. Neden böyle besleniyorsun?
30.5 menüm

2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim eski kaşar
1 dilim siyez ekmeği

5 yk kıymalı yumurta
Salata
1 dilim siyez ekmeği

2 lt su
8 bin adım.

İskender hiç olmamış. Su ve adım sayın güzel.

Canım peki listeler ne kadar bir değişecek sana verdiği liste haftalık mi aylık mi olcak

telefonda bana haftalık listeler vereceğini listeleri o şekilde uygulayacağımı söyledi.. bakaklım randevuya gidince ayrıntıları öğrenicez :KK51:

telefonda bana haftalık listeler vereceğini listeleri o şekilde uygulayacağımı söyledi.. bakaklım randevuya gidince ayrıntıları öğrenicez :KK51:
Bide telle ulaşılabilir olmasına dikkat edin olur ya zorda kaldiginizda ne yemek gerektiğini bilmedigizde sizi yonlendirsin

Ben kilo mu 1 le 3 arası bildirecem iftara doğru su kaybı çok olcagi icin doğru sonuç olmayabilirmis

Kahvaltın çok az olmuş. Öğlen hiç olmamış. Akşam yine öyle. Neden böyle besleniyorsun?
şu an önüme ne gelirse onu yiyorum kendi adıma hiçbir çaba göstermiyorum. hatta ilaçlarımı bile içmiyorum herşeyi ramazandan sonraya atmış durumdayım :KK43: çok şükür 4 gün kaldı sadece :işsiz:

mesela ben normalde kızartma yaptığımda kendime fırında karışık sebze yaparım ama onu bile yapmadım dün.. çünkü hiç uğraşacak halim yok iki gündür saat 9 buçuk dedi mi uyuyorum akşamları bacağım hiç tutmuyor.. ağrı kesicimi de iş yerinde unutmuşum zaten:KK14: uçukta çıktı dudağımın üstünde.. dün midem de mahvoldu gece zorla sahur yaptım :KK43: sabaha kadar da mide ağrısından uyuyamadım.. vücudum bişeyle savaşıyor ama bilmiyorum bağışıklığım ve ben çökmüş durumdayız.. bu sabah geldim işe ve arkadaşıma dedimki sadece ölmemeye çalışıyorum :KK14:

yani işin özü sürüne sürüne oruç tutuyorum :KK48: bugün kadir gecesi diye tuttum bi de arifede tutucam artık gerisini tutamıyorum :KK43:

yani böyleyim ne bileyim.. neden olduğunu bilmiyorum :KK64:

günaydın
geçen hafta:72.7
bu hafta : 71.5
-1200

Çok çok iyi canım tebrikler :KK9::KK9::KK9:

Günaydın ☀
Hayırlı Cumalar 🌹
Hayırlı kandiller 🙌🏻
Rabbim oruçlarımızı dualarımızı kabul etsin :dua:
Bir ramazanı daha tekrar nasip etsin inşallah :KK68:

Aminn inşallah :dua:

Günaydın kızlar.
Geçen hafta 78.8
Bu hafta 78.5
Fark:0,3 kg % 0,1

Az da olsa eksi geliyo canım az kaldı sabret direnç kırılacak ve takır takır gitmeye başlayacak inşallah :KK66:

şu an önüme ne gelirse onu yiyorum kendi adıma hiçbir çaba göstermiyorum. hatta ilaçlarımı bile içmiyorum herşeyi ramazandan sonraya atmış durumdayım :KK43: çok şükür 4 gün kaldı sadece :işsiz:

mesela ben normalde kızartma yaptığımda kendime fırında karışık sebze yaparım ama onu bile yapmadım dün.. çünkü hiç uğraşacak halim yok iki gündür saat 9 buçuk dedi mi uyuyorum akşamları bacağım hiç tutmuyor.. ağrı kesicimi de iş yerinde unutmuşum zaten:KK14: uçukta çıktı dudağımın üstünde.. dün midem de mahvoldu gece zorla sahur yaptım :KK43: sabaha kadar da mide ağrısından uyuyamadım.. vücudum bişeyle savaşıyor ama bilmiyorum bağışıklığım ve ben çökmüş durumdayız.. bu sabah geldim işe ve arkadaşıma dedimki sadece ölmemeye çalışıyorum :KK14:

yani işin özü sürüne sürüne oruç tutuyorum :KK48: bugün kadir gecesi diye tuttum bi de arifede tutucam artık gerisini tutamıyorum :KK43:

yani böyleyim ne bileyim.. neden olduğunu bilmiyorum :KK64:

Tatlım neden bu kadar eziyet ediyorsun ki kendine anlamış değilim. Sağlık çok önemli. Oruç tutmakta da çok ısrar etmemek lazım. Bugünden itibaren menü istiyorum senden her gün.

Tatlım neden bu kadar eziyet ediyorsun ki kendine anlamış değilim. Sağlık çok önemli. Oruç tutmakta da çok ısrar etmemek lazım. Bugünden itibaren menü istiyorum senden her gün.

tamam canım inşallah unutmam telefona alarm kurayım bari

eve gidince benim kafalar gidiyor hep :confused: yemek hazırla, ikizleri temizle, yatı,r büyük kızla ilgilen , yıka, onu yatır derken takip edemiyorum ama alarm kuracam şimdi :KK53:

Back
X