• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bu hafta @zulal83 ve zeyneppk zeyneppk yı ana listeye almak istiyorum. Ana listede olan arkadaşlar lütfen en kısa zamanda bana fikirlerini söylesinler ki eğer herkes kabul ederse bugüne yetiştirmek istiyorum. Gonul83 Gonul83 senden de kilo bildirimi bekliyorum. Eğer mezun olduğun kilonun altına düşersen alacağım seni listeye.
bence ikisi de aktifler benden de okey 👍🏻
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen canım gözün aydın 100 gramla mezuniyet şartını yerine getirmiş oluyorsun. Bu hafta mezunsun :KK9: :KK9:
ay hüzünlendim :cry:
Benimde iki etegim var daralacak terzi daraltiyor demi karar veremedim eski değiller ama
evet yapıyor canım benim 3 eteğim de almış ama hiç giymemiştim yaptırdım çok güzel oldu bi sorun yok
Ramazanın son günleri beni çok sarsmaya başladı kızlar yaaaaa sizlerde durum nasıl. Eve gidince elim kolum kalkmaz oluyor resmen.
Ben hiç zorlanmıyordum , bi hafta adet için ara verdim dün geri başladım çok zor geçti benim için ama bugün daha iyiyim sanki 😊Hep gündeki gibi kalsam çok zordu gerçekten :KK51:

Ben de yeni girdim eve. Kütüphane işini hallettim. Birazdan elimi yüzümü yıkayıp yemek işine girişeceğim. Eğer oturursam uyuyup kalıyorum valla :KK70: :KK70: :KK70:

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen bende mezun olunca öyle oldum Çünkü buradan kopmak istemiyorsun diyorsun ki mezun olsam da gelirim falan ama öyle olmuyor bir de yaz geldi tatiller sıcaklar falan ilgi dağılıyor ister istemez tuvalet eğitimin ne oldu bu arada

Ramazanın son günleri beni çok sarsmaya başladı kızlar yaaaaa sizlerde durum nasıl. Eve gidince elim kolum kalkmaz oluyor resmen.
Bende yanıtım eylemlerin ağrıyor ist sıcaklar başladı şu kaybı yaşıyoruz oda eklem agrisi yapiyor bende

Kızlar oğlum 10 aylık oldu dış cikarmadi henüz ama 3 gündür çok mizmiz zor uyuyor çok ağlıyor belirtileri ne acaba
Kizlarimda sıkıntı olmadan çıkmıştı hemen

isimleri etiketleyemedim listeye alacaklarını al listeye kaptanim benden tamamdir LAydLiNe LAydLiNe

Kızlar oğlum 10 aylık oldu dış cikarmadi henüz ama 3 gündür çok mizmiz zor uyuyor çok ağlıyor belirtileri ne acaba
Kizlarimda sıkıntı olmadan çıkmıştı hemen
Bu belirtiler dış belirtisi buna ek grup ateş kusma iştah kaybi bize benim kızımın dış erlerine kan otururdu

Tartildim ama iftara çokyakın saatler şu kaybı çok olacağı için ne kadar doğru olur bilemedim ama gine çıkanı yazayım
G cuma 60.40
Cuma58.90
Fark 1.5
Yüzde 2.48

Her zaman iftardan önce tartılıyoruz canım. Yanlış bir durum yok ortada. Tebrikler gayet güzel bir sonuç :KK9::KK9::KK9:

Sabahtan beri kossturuyorum sabah mukabeleye gittim ordan eve gelmeden kucuk le ortanca kızıma bayramlık baktık aldık şimdi pazara ordanda bankaya para çekmeye

Bu belirtiler dış belirtisi buna ek grup ateş kusma iştah kaybi bize benim kızımın dış erlerine kan otururdu
İştahsızlık var birşeyler izletip yediriyorum yoksa elini vuruyor tabağa kafasını çeviriyor
Ateş kusma yok çok şükür üst damağı şiş gibi duruyor ama çokta anlayamadım

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen bende mezun olunca öyle oldum Çünkü buradan kopmak istemiyorsun diyorsun ki mezun olsam da gelirim falan ama öyle olmuyor bir de yaz geldi tatiller sıcaklar falan ilgi dağılıyor ister istemez tuvalet eğitimin ne oldu bu arada
tuvalet eğitimi oldu canım . Tamamen alıştı 20 günde ...Ben burdan gitmek istemiyorum ama diyetten sıkıldım acaba izinli mi olsam :KK64:
LAydLiNe LAydLiNe
Tartildim ama iftara çokyakın saatler şu kaybı çok olacağı için ne kadar doğru olur bilemedim ama gine çıkanı yazayım
G cuma 60.40
Cuma58.90
Fark 1.5
Yüzde 2.48
Harikasın :KK9:

Sabahtan beri kossturuyorum sabah mukabeleye gittim ordan eve gelmeden kucuk le ortanca kızıma bayramlık baktık aldık şimdi pazara ordanda bankaya para çekmeye
Offf sen anlatırken ben yoruldum halin kalmamıştır

Back
X