• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kizlar bugün tartı 59 25 çıktım cuma ya göre + yim ama regliyim bide oruc olsam iftara yakin daha az cikardi yani ramazanda 4bucuk kilo vermiş oldum
6 mayıs
Göbek d 84
Kalça 101 kilo 63.75
3 haziran
Göbek d 78
Kalça 96 kilo 59.25
yazdım bende dytstne Bayram sonrası alacak

Slm kizlar bugün tartı 59 25 çıktım cuma ya göre + yim ama regliyim bide oruc olsam iftara yakin daha az cikardi yani ramazanda 4bucuk kilo vermiş oldum
6 mayıs
Göbek d 84
Kalça 101 kilo 63.75
3 haziran
Göbek d 78
Kalça 96 kilo 59.25
Vaovvv 👏👏👏 süper Tebrikler canım

Ayy kızlar çok mutluyum alışverişe çıktım bazi magazalara girerdim begenirdim 44 beden yok derlerdi küfür eder gibi
O mağazalara artık rahat rahat girebildim bugün veee 42 beden kıyafeti aldım işte buuu :sampiyon: :super:

4 km de yürüdüm 🤗
Canim gule gule kullan , ama sana 40 rahat olur ben senin kilondayken 40 -38 arasi giyiyordum ...

Ayy kızlar çok mutluyum alışverişe çıktım bazi magazalara girerdim begenirdim 44 beden yok derlerdi küfür eder gibi
O mağazalara artık rahat rahat girebildim bugün veee 42 beden kıyafeti aldım işte buuu :sampiyon: :super:

4 km de yürüdüm 🤗
Canim gule gule kullan , ama sana 40 rahat olur ben senin kilondayken 40 -38 arasi giyiyordum ...

Ay adacım bugün gittim kendime hiç denemeden 36 beden bebemavisi pantolon aldım Zira denemeye artık gerek duymuyorum tüm 36 bedenler benim
Gerçi sen kaç bedendin 38 falan mı :) ada81 ada81
Gule gule kullan canimmm....🤗🤗

Sen 54 kiloylami 36 giyiyorsun ahhh canim ben defactodan 36 beden giyiyorumda 😂😂😂🌹

Kizlar cook yorgunum , evi temizledim dip kose birde markete gittim geldim suan yigildim daha sarma yapacam yarin icin.....
Aksama son kez istediklerimi yiyecem 🤗
Cook acıktım yaaaa basim dönüyor resmen 😣

Kizlar cook yorgunum , evi temizledim dip kose birde markete gittim geldim suan yigildim daha sarma yapacam yarin icin.....
Aksama son kez istediklerimi yiyecem 🤗
Cook acıktım yaaaa basim dönüyor resmen 😣
Allah yardimcin olsun canim benimde ilk orucum tatilden sonra :) sarma dedin benim de aklima soktun kahvaltiya misafirim var bende mi yapsam ki

Ben ranazana 85 ile basladim 83.5 la bitiriyorum aslinda ne aldim ne verdim +yla baslamistim aslinda öyle ahim sahim yemelerim.yoktu metoma iyi gelmedi

Allah yardimcin olsun canim benimde ilk orucum tatilden sonra :) sarma dedin benim de aklima soktun kahvaltiya misafirim var bende mi yapsam ki
Sağol canım cumlemize 🤗🤗
Bayramda sarma hep bizde geleneksel ....aksamdan hazırlayıp dolaba atarim sabah pişirmesi kolay olur....pirincli yapacagim icin ben yemem zaten ... kendime yesil mercimek salatasi yapacam ozledim valla 🤗😂

Back
X