merhaba kızlar , daha yeni oturdum sabah kızımı yüzme kursuna götürdüm hiç memnun kalmadım çok kalabalıklar öğretmen yetişemiyor.. birinin tuvaleti geliyor onu götürüyor diğerinin tuvaleti geliyor sonra onu götürüyor... havuz içinde 3 öğrtemen 26 çocuk ... öğrtemen birine öğretmeye çalışırken hoop diğeri suya düşüyor tribünden veliler bağırıyor hocam koşun çocuk düştü diye... ne korkarsan başına o gelir ya kızımı öğretmen kucakladı öğrtemen bişeye takıldı düştü mü kızımda onunla birlikte suya düştü öğretmen tam çıktı kızımın üzerine doğru bidaha düştü... benim için kabustu tribünde beni düşün elim yüreğimdeydi.... toplu çocuklar yüzme öğrenemez bunu bi kere daha öğrendim çocuğa sıra gelmiyor ki 2 saat içinde kızım 10 dk bile havuzla buluşmadı ... öğrtemenin üstüne düşmeside bu süreye dahil

birtane eğitmen bayan buldum birebir ondan ders aldıracam temmuz sonunda ... fiyatıda uygun saati 100 TL 8 saatte öğrenir diyor ...
abuk sabuk bir gün yaşadım beslenme düzenim bozuldu sabah çok erken kalktım 3 öğün yaptım bugün ...