• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

KILO 57.35 gecen hafta 57.50 LAydLiNe LAydLiNe
Pazartesi 57.90 dü geç yatıyorum geç kalkiyorum ogünlerim geç oluyor yaz yaramadi
İkimiz de yerdeyiz 😢
Geçen hafta : 64.8
Bugün : 63.3
Fark:-1.500 Gr 🤗
LAydLiNe LAydLiNe kaptanim bu sefer oldu sanırım
Süper gitmiş çok tebrik ettim 💜💜💜 gayet iyiydin bu hafta
Ödem toplamıştır vücudun canım, bir de bu hafta dolunay mı öyle bir şey vardı ondandır. Bu hafta benim de istediğim gibi olmadı
Önümüzdeki maçlara bakalım dimi 😃

Kızlar öncelikle dünkü menümü vereyim;

Sabah (08:00)
2 haşlama yumurta
Çokça tulum peyniri

Öğle (12:30)
1 sütlü filitre kahve

Akşam (19:00)
5-6 kaşık kabak yemeği (1 tabak)
1 kase yoğurt

Ara (21:00
1,5 su bardağı süt

Spor yok, su 1 litre anca olmuştur.

2 haşlama yumurta
Çokça tulum peyniri

1 sütlü filitre kahve

1 kase yoğurt

1,5 su bardağı süt

menulerin Çok az abla böyle kilo verilmiyor bu hatayı bende yaptım bu şekilde veremezsin

Geçen hafta: 65,2
Bu hafta: 64,7
Fark: 500 gramo_O

Bu hafta hiç istediğim gibi olmadı. Menülerimi düşünüyorum geçen Cuma'dan beri sadece bir dilim baklava ve bir küp çikolatalı lokum var tüm hafta yasaklı olarak yediğim. Onun dışında ekmek, şeker vs. hiçbir şey yok. Sadece protein ve sebzeyle beslendim.
Ama bu hafta içtiğim suyu ölçemedim, bundan sonra suya biraz daha dikkat edeceğim. Bir de spor yok, belki artık spor yapmam lazım, değilse kilo veremeyeceğim.

2 haşlama yumurta
Çokça tulum peyniri

1 sütlü filitre kahve

1 kase yoğurt

1,5 su bardağı süt

Canım kahvaltıda domates salatalık 1 dilim de olsa ekmek olabilirdi çokça tulum peyniri demişsin tulum peyniri yağlı bir peynir türü yiyebilirsen lor peyniri oneriririm çok az kalorisi var yagida az tulumda yiyeceksen az olmalı
Akşama bı protein ekleyebilirdin suyunda az yazın 2 nin altına inilmemeli

Haklısın canım, ama biraz arttırsam hemen kilo alıyorum. Ne yapacağım bilemedim. Artık acıkmıyorum, çok yiyemiyorum da:110:
Bak şimdi sabah kahvaltısına tulum peyniri çokça değil 1 kibrit kutusu olmalı.
Sabah1 dilim tam buğday ekmeği,yanına domates salatalık ekle. Öğlen leblebi ,2 hurma ve kahve. Akşam da bol salata yoğurt her zaman.sen beni dinle bide böyle dene

Back
X