• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sanırım tam hazır değilsin bunun etkisi olabilir , ben önceleri kendime ada yalancı çoban oldun derdim :KK70::KK70:hergün bu son derdim ertesi günü yine yerdim .....
Aynen ben de öyleyim işte, daha doğrusu sıkıldım artık, her doğum da kilo al ver al ver al ver 3 doğum yaptım, doğum yapmış olmasam en fazla bir iki kilo alırım dengeler korurum vs
Bu doğumlar mahvetti beni :)

1 ayda 5 kilo vermem lazım cok sıkıldım artik yapıştı gitmiyor sanki. Pko da var bende o yuzden de zor veriyorum. Bebekte düşünüyorum 1 senedir olmuyor.kilo verirsem daha kolay olur insallah
Canim bendede pko vardi... kilo verdikce regli duzene giriyor... birde sogan kuru ile pkoyu yendim...

Sabah 7 00
2 dilim tam buğday ekmeği,1 omlet,1 dilim peynir,1kucuk domates 1 salatalık

Öğlen 12.00
1 kase mercimek çorbası,1 kase yoğurt,bulgur pilavı, karnıyarık

Aksam 17 00
1 bardak sütlü kahve
8cilek,2hurma
1 fincan leblebi

2 lt su
30dk yürüyüş
Bulgur pilav ne kadar yenildi canim.... bulgur mercimek ve leblebi hepsi bakliyat siskinlik yapabilir ;))

Menüm
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
İki dilim t.bugday ekmeği
Domates salatalık

Ara 12.45
Sade türk kahvesi

Akşam :16.00
6-7 adet mercimek köftesi
1 sb ayran
Domates salatalık marul biber

Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
Iyi dayanmissin ben 6-7 adet mercimek koftesini sikmalarken agzima atiyorum😂😂😂😂 tam ölçüsünde olmus.👏

Yeni gelen arkadaslar lutfen herkesin menuleri inceleyin bu sekilde yazarsaniz yorumlamamiz daha kolay olur...

Back
X