• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hepsini aynı günde yemiyorum tabiki ama aynı zamanda da diyetimi yapıyorum
mesela dün
9.00
1 hamur kızartması(tadına baktım)

11.00
1 kupa sütlü kahve
1 porsiyon türlü
1 dlim çavdar ekmeği

16.00
1 kupa sütlü kahve
1 kase mercimek çorbası
1 kare bitter çikolata

19.30
salata
yoğurt

30 dk cardio
Tadımlık bile olsa kaçamak yapmasan bence çünkü onlar çok etkili ahaa dayıya sor diyen adam gibi ahaa ada81 ada81 e sor :KK53: :KK70::KK70:

Ben artıdayım ama yine de moral bozmuyorum çünkü kaçamak yapmadım sende unut bundan öncesini yeniden başla
bende artıdayım yaptığım kaçamaklar beni tırmaladı ne yedimmm yaaaawwww :KK51: :KK51: :KK70::KK70:sanki midem delik gibiydi şuan öyle yeme duygum kalmadı ....

bende artıdayım yaptığım kaçamaklar beni tırmaladı ne yedimmm yaaaawwww :KK51: :KK51: :KK70::KK70:sanki midem delik gibiydi şuan öyle yeme duygum kalmadı ....
Benim + nın sebebi regl biliyorum çünkü maşallah 🧿 çok iyi gidiyorum. Ödem gidince bakalım ne olacak merakla bekliyorum

Tadımlık bile olsa kaçamak yapmasan bence çünkü onlar çok etkili ahaa dayıya sor diyen adam gibi ahaa ada81 ada81 e sor :KK53: :KK70::KK70:
ben zambak 'ın henüz hazır olmadığını düşünüyorum çünkü istikrar yok menüleri sağlıklı gelmiyor bana ben şunu savunuyorum güne her zaman güzel bir kahvaltı ile başlarsan gün boyu senin nasıl besleneceğin ona göre şekilleniyor.. ... kızma bana zambakım zambak86 zambak86 :KK68::KK68: biliyorum çok istiyorsun kilo vermeyi ama bir düzen kuramadın...

Benim + nın sebebi regl biliyorum çünkü maşallah 🧿 çok iyi gidiyorum. Ödem gidince bakalım ne olacak merakla bekliyorum
benim regliyede az kaldı bu ay karbonhidrat çok tükettim prolaktin hormonu etkiledi sanırım gögüslerim çok şişti ve yüzüstü uyuyamıyorum...

üst damağım şişmiş 3 gündür ağrıyor , nar suyu ve kekik suyu ile gargara yaptım başka önerisi olan var mı ?

Su da içtim hurma da yedim yok dehşet istiyor canım :KK17:
ben olsam yapmaya üşenirim :KK70::KK70:direkt evdeki çikolataları yerim :KK70::KK70:böyle kalkıp hemen bişey yapamam daha önce onun planını yapmam lazım kafamda...

Ya aslında buradayım kistli zmanda okuyup yazmaya vaktım olmuyor gec kalkip geç yatıyorum evin işleri anca yesiyor
öyle oluyor bende yazın ev işini yetiştiremiyorum hergün balkonlar yıkanıyor , bizim burası çok sıcak olduğu için hiç halı serilmiyor yerde en ufak bir toz farkediliyor sürekli süpür sil .. benim saçımda çok dökülüyor bu aralar bi bakıyorum her yer saç teli :KK51::KK51: şuan öğle sporu yapmadım o yüzden takılıyorum buraya... akşam eşim kızı aşağıya götürür bende yürüyüş yaparım diye planlıyorum ....

Back
X