• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçen hafta : 70.1

Bu hafta : 69.5

Regl olduğum halde böyle oldu. Bu kez çok ödem vardı. Kendimi daha hafif hissediyorum bakalım regl bitince ne olacak
canım kaptanım , şimdi söyleyecem kabul etmeyecen ama ben yinede söyleyecem :KK70::KK70::KK70:sen bende kilo oturmaz diyorsun ama bence bir ileri iki geri yaptıkça kilo oturmuş görünüyor.....

günaydın kızlar biraz geçmişi okuyup öyle yazayım dedim ama bitmiyor bi türlü

bildirim yapıp geçmişe devam :KK55:

geçen hafta 128,7
bu hafta 127,3

candy_candy (128,7/127,3/1,4/ %1,87)

aslında daha iyi bi sonuç bekliyordum çünkü dün buna yakın bir kilo görmüştüm ama neden böyle oldu bilmiyorum :KK51:

haftaya hedefim 125 çünkü çok daha clear bi hafta geçiricem En Büyük KK
wawwww harika canımmm alkışlar ıslıklar senin içinnnn :KK9::KK9::KK9::ıslık::ıslık::ıslık:

ada81 ada81 canım bence çok almamışsın, o gramlar gün içinde bile değişiyor. Bence sen kilonu korumuşsun
ayyy canım abartmasaydım kesin 56lı bir rakam görecektim çok abarttım ... karpuzlar , kavunlar, dondurmalar ,pideler , büsküviler , kekler , poğacalar hepsini yedim valla havada uçuştu ...

Haftaya görüşürüz şekerim dua et regl oldum yoksa tozunu dumana kattırırdım :KK53: :KK53: :KK53: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
bekliyoruz tozu dumanı hadi kaptanım inan sen benim için istiyordun yaa kilo vermemi inan aynı duyguları paylaşıyorum seninle o yüzden sıkıştırıyorum seniii:KK200::KK200::KK200:

ya sabah bende 6 da tartılıyorum ve bence geç tartılsak daha düşük olur
bende akşam tarılcam gidince
Bence de öyle aç tartilicam bakalım sonuç ne olcak aksama
canım bencede izine ayrılma mezunda olma devam et elbet o zincir kırılacak birden vereceksin... şuan ki regli şişkinliği olabilir...
Aynen ablaa inceldigimi görünce daha sıkı sarıldım artık o kilolar gidecek

Back
X