- 29 Mayıs 2010
- 31.269
- 84.603
- 1.123
amanınnnn amannnn harikaaaa maşallahhhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amanınnnn amannnn harikaaaa maşallahhhh
nasılsın canım arada gel özledik seniiiigünaydınnn![]()
başlangıç olarak çok iyi canımgünaydın
LAydLiNe
kilo bildirimi yapayım
başlangıç 71.700
güncel 71.300
önümüzdeki cuma daha iyi olacak eminim
yüzde yi nasıl yapacağımı bulamadım,hangi sayfadaydı acaba?![]()
canım , bu haftan pek iyi geçmedi ona rağmen eksi ile geldin
haftaya daha iyi olacak canımGünaydın canlarrrr ben 400 gr vermişim wowwww
Geçen hafta 75,4
Hayaller: 73
Gerçekler: 75
![]()
![]()
![]()
Neyse evrene pozitif mesaj yolluyorum haftaya 71 kiloyumevrenden mesaj
![]()
canım kaptanım , şimdi söyleyecem kabul etmeyecen ama ben yinede söyleyecemGeçen hafta : 70.1
Bu hafta : 69.5
Regl olduğum halde böyle oldu. Bu kez çok ödem vardı. Kendimi daha hafif hissediyorum bakalım regl bitince ne olacak
wawwww harika canımmm alkışlar ıslıklar senin içinnnngünaydın kızlar biraz geçmişi okuyup öyle yazayım dedim ama bitmiyor bi türlü
bildirim yapıp geçmişe devam
geçen hafta 128,7
bu hafta 127,3
candy_candy (128,7/127,3/1,4/ %1,87)
aslında daha iyi bi sonuç bekliyordum çünkü dün buna yakın bir kilo görmüştüm ama neden böyle oldu bilmiyorum
haftaya hedefim 125 çünkü çok daha clear bi hafta geçiricem![]()
azeri misin ? ben ığdırda yaşadım kars ve ığdırda çok azeri vardıLAydLiNe konya lı değilim kars'lı yım
haftaya gelsin 67ler hadi asya kırdın zinciriKızlar geçen cuma 68.7
Bugün 68
Fark-700 gr. Idare eder durumdayım. Spora pek vaktim olmadı bu hafta daha dikkat ederim inşallah spira
olsun canım haftaya seninle birlikte 56 ları görelim inşallahhhh benimde hedefim 56.500 haftayaCuma 57.35
Güncel 57.05
%0.52 wc ye çıkamadım evliyim sonuç bu üzgünüm p
evet sabah vücüdda ödem oluyor geç tartılınca o ödem şişlik gidiyor ama ne yapacan olsunya sabah bende 6 da tartılıyorum ve bence geç tartılsak daha düşük olur
bende akşam tarılcam gidince
ayyy canım abartmasaydım kesin 56lı bir rakam görecektim çok abarttım ... karpuzlar , kavunlar, dondurmalar ,pideler , büsküviler , kekler , poğacalar hepsini yedim valla havada uçuştu ...ada81 canım bence çok almamışsın, o gramlar gün içinde bile değişiyor. Bence sen kilonu korumuşsun
canımbenimmmmm çok teşekkür ederimmerhaba hoşgeldiniz ,
betül tebrik ederim canım güzel bir sonuçç
seni geçtim pikaçu
ada sen o artıyı gönderirsin canım
ada sen bizim idolümüzsünnn![]()
sanki mezun olunca bi anda üstümden sorumluluk kalktı saldırdım herşeyeeeÖnümüzdeki hafta 5günü dikkatli geçirip toparlarsın.Korumada olur böyle şeyler.
bekliyoruz tozu dumanı hadi kaptanım inan sen benim için istiyordun yaa kilo vermemi inan aynı duyguları paylaşıyorum seninle o yüzden sıkıştırıyorum seniiiHaftaya görüşürüz şekerim dua et regl oldum yoksa tozunu dumana kattırırdım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bence de öyle aç tartilicam bakalım sonuç ne olcak aksamaya sabah bende 6 da tartılıyorum ve bence geç tartılsak daha düşük olur
bende akşam tarılcam gidince
Aynen ablaa inceldigimi görünce daha sıkı sarıldım artık o kilolar gidecekcanım bencede izine ayrılma mezunda olma devam et elbet o zincir kırılacak birden vereceksin... şuan ki regli şişkinliği olabilir...
Ayyy inşallah adaahaftaya gelsin 67ler hadi asya kırdın zinciri![]()