- Emoji Skoru
- 84.735
- Puanlar
- 1.123
Ben hafta sonlari cozutmaya basladim sadece hafta içi kontrol halindeyim.... buda benim kilomu koruyor ama veremiyorumEski düzene dönülmüş çok güzel![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hafta sonlari cozutmaya basladim sadece hafta içi kontrol halindeyim.... buda benim kilomu koruyor ama veremiyorumEski düzene dönülmüş çok güzel![]()
Seni çok iyi anlıyorum o istediğin kiloya gelmeden rahat edemiyosun. En azından bence yazın koru son baharda verirsin 2 kiloyu. Şahsi düşüncem....Ben hafta sonlari cozutmaya basladim sadece hafta içi kontrol halindeyim.... buda benim kilomu koruyor ama veremiyorum![]()
güzel olmuş memun :)Selam kizlar
Sabah 10
Yulaf kepegiyle omlet
Domates-salatalik
2dilim peynir
Oglen 14.
3 ceviz 2 dilin peynirle salata
15.30 gibi
Cocugun simitinden 3 isirik
19.30
2 kase Tavuklu yesil mercimek corbasi
1 ince dilim tam buğday ekmegi
Su 2litre
Spor yok
aypare ackerman sekersiz gunleri saymaya basliyor muyuz :)
Evettgüzel olmuş memun :)
Evettt bugün 2 bitti dimiiiiiiii![]()
Superrrr böyle devam edelim. Bu arada yemekhane listesi asiliyormis bugün öğrendim panoya asmislar aylık asiliyormis bu ayinkinide asarlar herhalde bu haftai
Evett![]()
![]()
![]()
Oyle olacak gibiSeni çok iyi anlıyorum o istediğin kiloya gelmeden rahat edemiyosun. En azından bence yazın koru son baharda verirsin 2 kiloyu. Şahsi düşüncem....
Iyi olmus senin icin.Superrrr böyle devam edelim. Bu arada yemekhane listesi asiliyormis bugün öğrendim panoya asmislar aylık asiliyormis bu ayinkinide asarlar herhalde bu hafta![]()
Cok guzel menü canim boyle gidersen cok guzel eksiler gelir...Sabah 8:00 kahvaltı
1 adet yumurta( omlet tarzi)
Bir dilim peynir
4-5 adet zeytin
2 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay
2 bardak bitki çayı
Akşam 17:00
Bir tabak patlican yemeği
4-5 kaşik kısir
1 kase salata ve biraz yoğurt
Çay ve bitki çayı
2 litre su
2000 adım yürüyüş
Ne kadar yedin ki ?Benim yarın 1
Pirinç pilavı yedim az önce hemde![]()
Insallah bugun yuruyus canim yapamadim ama o 2000 adimida alişverise giderken yürümüşüm.Cok guzel menü canim boyle gidersen cok guzel eksiler gelir...
3 kul hu bi elham oku gitsin
3 kaşıkNe kadar yedin ki ?
Evet ya oraya yazmisim3 kul hu bi elham oku gitsin
Beni yoldan çıkarmayı başardı zaten seni bari çıkarmasın
Bu mesajı katılmak isteyenlerde mi yazdın![]()
Kışın diyette boyle degiliz daha kendimizi tutuyoruz niye acaba... sure ayni sure3 kaşıkbenim midem çöp ya dökmeye kıyamadım
![]()