• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İzne de ayrılsan tartılacaktın canım olmamış böyle. Sorsaydın ya madem
Bilmiyordum canım. Dün 68 dim. Adet şişkinliği de var. Hafta içi daha çok çıktım da dün eksiye düştüm hatta

valla ben artık kim listede kim değil hiç anlamamaya başladım yaaa :KK35: daha sık girmeliyim sanırım :KK64:

bi de kim menü paylaşıyor kim paylaşmıyor, kim zayıflayacak kim tamam bitti diyor, kim mezun kim değil beynim yandı benim :confused: zayıflamak için gruba giren, zayıflamak isteyen, listede olan ve listeye girmeye çalışan kimler var bi deyiverin hele ona göre kim menü yazıyor kim yazmıyor onu bi anliyim en azından:kahve:

LAydLiNe LAydLiNe kaptanım tertemiz bir liste paylaşır mısın bu hafta bi :dua: sadece listedekiler ve listeye girmek isteyen freeler kimler?

bi de listeye girmek istemeyip freede kalmak isteyenler var anladığım kadarıyla onları herhalde sanırım herhangi bi kural bağlamıyor onu da anlamış değilim :KK51: herkes muhabbette ama menü atan 3-4 kişi ancak

13 haziran
Bel 79
Göbek 94
Kalça 104

12 temmuz
Bel 73
Göbek 85
Kalça 99

Merhaba hanımlar bunlar yaklaşık bir aylık ölçülerim
Eşim benim hep geç gelirdi 11 de 10 buçuktan olan akşam yemeğini daha erkene ve ara sıra ekmek simit kaçamakları yaparakta olsa
3 hafta dans son bir haftada bilgesel ile böyle bir sonuç aldım
Mutluyum inşallah biraz daha sikilasirim

Harika bir incelme. Bu azimle gidersen eminim ki güzel sonuçlar alacaksın. Akşam geç yenilen her yiyecek bize kötülük olarak geri dönüyor. Çünkü bende ilk kilo alma hikayeme eşimin işi nedeniyle geç yenilen akşam yemekleri sayesinde başladım.

Aslında yazmak lazım. İyisiyle kötüsüyle yazdıkça yüzleşiyor insan. Sonra sonra düzeliyor ama ben de menümü beğenmeyince yazmıyorum o ayrı 😂

Bende senin menüleri kontrol edeceğim artık. Beğensek de beğenmesek de yazacağız.

soffty soffty
zulal83 zulal83
zeyneppk zeyneppk
betuld betuld
Meltemesintisi80 Meltemesintisi80

Dİğer başlığa neden menülerinizi yazmadınız kızlar. Hepinizin imzasını aldım okudum anladım diye :sopa:
Hepinize günde 250 zıplama 30 squat cezası veriyorum. Eğer yapmazsanız cezalarınızı çoğaltacağım. :sopa:

@dira90 senin hastan vardı diye ceza vermiyorum ama bu hafta mutlaka düzenli menü paylaş ve diğer konumuza kopyasını bırak olur mu:KK36:

@candy_candy senin de eksiklerin var ama son günlerde düzene koymuşsun. Bu hafta hiç eksik görmeceyeceğim hepsini paylaşacaksın :sopa:

@LAydLiNe bu hafta senin de menülerini göreceğim. Pylaşmazsan sana daha zor ceza vereceğim.:sopa:

Ben de paylaşacağım bu hafta eksik olursa siz de bana verirsiniz:KK70:

Hiç atlamayan her gün düzenli paylaşan @sysphos sana sonsuz teşekkürler canım :KK36:
Kurallara uymanın be disiplininin önemini aldığın sonuçla gösteriyorsun zaten :KK36:

soffty soffty
zulal83 zulal83
zeyneppk zeyneppk
betuld betuld
Meltemesintisi80 Meltemesintisi80

Dİğer başlığa neden menülerinizi yazmadınız kızlar. Hepinizin imzasını aldım okudum anladım diye :sopa:
Hepinize günde 250 zıplama 30 squat cezası veriyorum. Eğer yapmazsanız cezalarınızı çoğaltacağım. :sopa:

@dira90 senin hastan vardı diye ceza vermiyorum ama bu hafta mutlaka düzenli menü paylaş ve diğer konumuza kopyasını bırak olur mu:KK36:

@candy_candy senin de eksiklerin var ama son günlerde düzene koymuşsun. Bu hafta hiç eksik görmeceyeceğim hepsini paylaşacaksın :sopa:

@LAydLiNe bu hafta senin de menülerini göreceğim. Pylaşmazsan sana daha zor ceza vereceğim.:sopa:

Ben de paylaşacağım bu hafta eksik olursa siz de bana verirsiniz:KK70:

Hiç atlamayan her gün düzenli paylaşan @sysphos sana sonsuz teşekkürler canım :KK36:
Kurallara uymanın be disiplininin önemini aldığın sonuçla gösteriyorsun zaten :KK36:
Eve gidince bunu bende yapam bende paylaşmadim😆

Back
X