Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bütün gün gelemedim yine.okulda nöbetçiydim.öğrencimin ateşi vardı.düşüremedik.hastane falan .sonra nohut pişirirken düdüklüm paaaaaaatttttttt...tabaklarım kırıldı ve nohutları tavandan topladım.korkudan bir de oturup ağladım.nasıl gece oldu anlamadım
menümü yazayım ben:
sabah,1dilm k.ekmeği.beyaz peynir.2 çk bal
ara elma ve yeşil çay
öğle 1yaprak sarma,haşlnmış brokoli yoğurdabandırıp yedim 3 kaşık tavuklu bulgur pilavı.
ara yarım elma
akşam 1 kase çorba salat yoğurt
ara yarım elma şimdi de süt içcem
plates yapamadım bu gün:ecrin_bebek:

bu arada sabah tartılmıştım 300 gr daha vermişim..sabahları tartılmayı seviyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar bütün gün gelemedim yine.okulda nöbetçiydim.öğrencimin ateşi vardı.düşüremedik.hastane falan .sonra nohut pişirirken düdüklüm paaaaaaatttttttt...tabaklarım kırıldı ve nohutları tavandan topladım.korkudan bir de oturup ağladım.nasıl gece oldu anlamadım
menümü yazayım ben:
sabah,1dilm k.ekmeği.beyaz peynir.2 çk bal
ara elma ve yeşil çay
öğle 1yaprak sarma,haşlnmış brokoli yoğurdabandırıp yedim 3 kaşık tavuklu bulgur pilavı.
ara yarım elma
akşam 1 kase çorba salat yoğurt
ara yarım elma şimdi de süt içcem
plates yapamadım bu gün:ecrin_bebek:

canım büyük geçmiş olun şükür sana bişey olmamış
çocukluğumdan beri korkarım şu düdüklüden

günaydın şekerler akşam mercimek çorbası ve yazsız tutsuz salata yedim bi kahve şekersiz ve bir portakal hepsi bu kadarrrr ama daha mens olmadımmmmmmmm

günaydın kızlarrr
ben sabah sütümü içtim
şimdi dışarı çıkmam lazım öğlen dışardayım hala ne yiyeceğimi bulamadım
akşam spora gitcem
bugün geç saatlere kadar yokum
görüşürüzzzz

canımya üzülme hemen arada olur öle sakın moralini bozup bırakma kendini belkide şişkinlik olmuştur hemen karamsarlığa kapılma yada regl öncesiysen olur öle bi kaç farklılık

canım bilmiyorum artk sabah saat 6.3 gibiydi tartıldığımda belki şişkinlik belki kilo yarın hiiç bişey yemicem saat 10' a kadar bakalım nasıl fark etcek

günaydın şekerler akşam mercimek çorbası ve yazsız tutsuz salata yedim bi kahve şekersiz ve bir portakal hepsi bu kadarrrr ama daha mens olmadımmmmmmmm

uf canım aynı sorun bendede var acayip sıkıntı olmaya başladı bu arada dün akşam kendimi tutamadım ve ince bir dilim pastadana çatal ucuyla 4 çatal aldım özürdilerim

sanırım ben kilo falan veremicem 66.3 :çok üzgünüm:

al bendende okadar

canım bilmiyorum artk sabah saat 6.3 gibiydi tartıldığımda belki şişkinlik belki kilo yarın hiiç bişey yemicem saat 10' a kadar bakalım nasıl fark etcek

canım sende çok yavaş verenlerdensin (benim gibi) sıkma canını yavaş veriyosun ama inan geri dönüşümü olmuyo bu kiloların... yarın bi de geç tartıl bakalım

kızlar ya ne oldu size bırakmayın hemen kendinizi başaracağız görün bakın daha yaza 3 ay varrr şunu unutmayalım eğer dünyada bir kişi bile kiloluyken zayıflamayı başarmışsa deemekki bu imkansız değil bizde başarabiliriz bi kişi bile yapmışsa kafi bizde yapabiliriz demekki ben hem kendime hemde burdaki bütün kızlara inanıyom bakın göreceksiniz hepimiz vereceğiz kiloları belki biraz geç olacak yavaş olacak ama biz burdayız birbirimize destek için başaracağızzzzzz

canım daha öncede kullanmışsın ama yinede bi uyarı da bulunayım
öğlen çok kaçırmayacaksın bu normal diyetteki gibi telafisi yok
bi de en önemlisi ilk hafta !!!
sende umarım olmaz ama ben ilk hafta çooook zorlandım
dedikleri gibi ilk hafta beni tok tutmadı ama bu hafta (2.haftam) çok rahatım
bu bünye ile alakalı sanırım
bu arada ankara ile bağlantın ne özel olmazsa eğer? nerelisin sanırım çorumda görev icabı bulunuyorsun

dosbacım ben ankaralıyım ama çorumda görev yapıyorum ailem ankarada yaşıyor ankarayı çok seviyorum ama şuan için orda çalışma imkanım yok ama ilerde yerleşeceğim yer ankara olacak evimde orda zaten

uyarın için teşekkürler 1 ay deneyecem evet ilk hafta orlanacam normal yemek düzenim değişecek bakalım ya bu yolda herşey mübah

kızlar ya ne oldu size bırakmayın hemen kendinizi başaracağız görün bakın daha yaza 3 ay varrr şunu unutmayalım eğer dünyada bir kişi bile kiloluyken zayıflamayı başarmışsa deemekki bu imkansız değil bizde başarabiliriz bi kişi bile yapmışsa kafi bizde yapabiliriz demekki ben hem kendime hemde burdaki bütün kızlara inanıyom bakın göreceksiniz hepimiz vereceğiz kiloları belki biraz geç olacak yavaş olacak ama biz burdayız birbirimize destek için başaracağızzzzzz

çok teşekkür ederim canım ama bazen insanın canı sıkılıyor eminim başaracam daha öncede başarmıştım tabi hamile değilsem başaracam yoksa bu kilo ile durumum çok kötü olacak

ya ben aslında yavaş verdiğimi biliyorum ama bu kadar da değildi....
benim kullandığım ürünü arkadaşımda kullanıyor o 1 ayda 10 kilo 6 hafta da 16 kilo verdi
ya ben o kadar hızlı vermek istemiyorum ama ürüne başlayalı 10 gün oldu hala 1 kilo vermiş durumdayım sizce çok ters bi durum değil mi??

ooff yaa bu hızla ben kendimi bilmiyorum yaa :1no2: :1no2:

ooo siz çoktan havlu atmışsınız bile bakın ben hergün tartılıyodum ama bu hafta kaar verdim cumayaa kadar tartılmayacağım sizde benim gibi yapın bence cuma göreceğiz sonuç sizi daha çok motive eder

ya ben aslında yavaş verdiğimi biliyorum ama bu kadar da değildi....
benim kullandığım ürünü arkadaşımda kullanıyor o 1 ayda 10 kilo 6 hafta da 16 kilo verdi
ya ben o kadar hızlı vermek istemiyorum ama ürüne başlayalı 10 gün oldu hala 1 kilo vermiş durumdayım sizce çok ters bi durum değil mi??

canım sabret bu ürün bazen 2 .haftadan sonra verdiriyor sen ölçülerine baktınmı bana anlattıkları zayıflama olmasa bile mutlaka bir incelme olacağı idi bi ölçülerini beden kontrol et

ooo siz çoktan havlu atmışsınız bile bakın ben hergün tartılıyodum ama bu hafta kaar verdim cumayaa kadar tartılmayacağım sizde benim gibi yapın bence cuma göreceğiz sonuç sizi daha çok motive eder

geçen cumudun beri tartının üzerine çıkmadım arkadaşımın küçük oğlu gelip kucağına alıyor düşürecek canını acıtacak diye kaldırdım tartılmak aklıma bile gelmiyor zaten artık merakta etmiyorum cuma günü anyayı konyayı görecem inşallah

Back
X