Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım ne kadar güzel özetlemişsin.
Teşekkür ederim bilgiler için.
Benim birşeye alerjim yok da ben çok yemek yiyiyorum.
Onu çözmem gerek.
Ve doymuyorum.
Artık porsiyonu küçültüyorum. Aç ta olsam kalkıyorum sofradan.
Bu arada menüm güzel.
Aç karnına kahve benim metabolizmayı harekete geçiriyor. Denesem belki sende de etki gösterir.
inşallah canım inşallah biran önce hedefine ulaşırsın .... o duygu çok güzel ben 72.5 dan 57lere indiğim dönemde bir komşumun tepkisini hiç unutmuyorum... merdivende karşılaştık adaaaaa sana neeeee olmuş dediydi :KK70::KK70::KK70:gözleri açıldı öyle kaldı ne yaptın çabuk anlat demişti insanın çok hoşuna gidiyor....
sonra memlekete gittim gören herkes şaşkındı çok güzel olmuşsun daha verme almada dediler ama ben ne yaptım tabikiiii kilo aldım :KK51::KK51:....
giydiğim herşey o kadar güzel oluyordu ki bide çok rahatsın kırk saat ne giysemde oramı buramı kapatsam derdi olmuyor.... ben hiç foto çektirmezdim 72 kilolardayken sonra bol bol resim çekilmiştim şuan yine aynı moddayım resim çektirmek istemiyorum.... ama bu sefer 55 olup herkesi daha çok şaşırtmak istiyorum :sampiyon::sampiyon:

Kıyamam bende çocuk yok ya beni 1 hafta idare ediyor ara supurgemi yaparım sadece
bende bir tane ama çok cadı kesiyor biçiyor yapıştırıyor boyuyor bi bakıyorsun her tarafı sim olmuş sesimi çıkarmıyorum dışarıda çıkamıyor bunalmasın diye saldım gittiiiii :KK70::KK70:

Arada kaçırsamda bi düzene soktum galiba cnm😁 ama bu hafta regl haftam tatlı krizine girmeden nası atlatcam bilmiyorum şöyle güzel fit bi tarifi olan varmı ya :KK53:
beni regli dönemlerinde bir kase yoğurt içine 2 -3 hurma ve 7 badem atar onu yerdim .... bazen içine yeşil elmada doğrardım...

Merhaba herkese 🙋‍♀️ismim Elif .öğretmenim,yaşım 33.evliyim , 8 yaşında bir kızım ve 3 yaşında bir oğlum var .boy 1 63, kilo 85 86 gidip geliyorum .hedefin Boyuma göre 65 falan. kilo alma hikaye m ise malum doğumlardan sonra bir türlü veremedim karantinada da iyice abarttım galiba .😭çok çabuk kilo alıp verebiliyorum .vermeyi hem sağlık için hem de görüntü için istiyorum😉 dün de söylemiştim bir 2 yıl önce bu gruplara katılmıştım .güzel de kilo vermiştim ama kendi yoğunluğumdan ayrılmak zorunda kaldım. şimdi evdeyim. Bugün tam 1 Haziran hem de pazartesi diyete başlamak için iyi bir gün diye düşünüyorum🥰 inşallah burada sizlerle birlikte hedefime de ulaşabilirim👍 bu grupların enerjisine ve motivasyonuna inanıyorum 👍Diyetisyene de gitmiştim ama buradaki gibi etkili olmamıştı .Hepinize teşekkürler😘

inşallah canım inşallah biran önce hedefine ulaşırsın .... o duygu çok güzel ben 72.5 dan 57lere indiğim dönemde bir komşumun tepkisini hiç unutmuyorum... merdivende karşılaştık adaaaaa sana neeeee olmuş dediydi :KK70::KK70::KK70:gözleri açıldı öyle kaldı ne yaptın çabuk anlat demişti insanın çok hoşuna gidiyor....
sonra memlekete gittim gören herkes şaşkındı çok güzel olmuşsun daha verme almada dediler ama ben ne yaptım tabikiiii kilo aldım :KK51::KK51:....
giydiğim herşey o kadar güzel oluyordu ki bide çok rahatsın kırk saat ne giysemde oramı buramı kapatsam derdi olmuyor.... ben hiç foto çektirmezdim 72 kilolardayken sonra bol bol resim çekilmiştim şuan yine aynı moddayım resim çektirmek istemiyorum.... ama bu sefer 55 olup herkesi daha çok şaşırtmak istiyorum :sampiyon::sampiyon:
Ay tam hayalim olan şey😊

Ben de aynı duyguları yaşamak istiyorum adacım.
Zayıflayıp kendime yeni bir gardırop yapıp büyük bedenleri postalayacağım.
Sonra inşallah gezip tozacağım. Bir sürü foto çekineceğim.
Geçtiğimiz hafta bir arkadaşım aradı niye insta ya hiç foto koyuyorsun diyor.
Ama bir zayıflayayım dolduracsğım orasını.
Hep beraber inşallah zayıflayıp daha mutlu olacağız.
Şu anda mutluyuz Allah'a şükür sağlıklıyız. Ama kiloları verirsek daha da sağlıklı oluruz. Ben hep o yüzden de biraz kilo vermek istiyorum.

Merhaba herkese 🙋‍♀️ismim Elif .öğretmenim,yaşım 33.evliyim , 8 yaşında bir kızım ve 3 yaşında bir oğlum var .boy 1 63, kilo 85 86 gidip geliyorum .hedefin Boyuma göre 65 falan. kilo alma hikaye m ise malum doğumlardan sonra bir türlü veremedim karantinada da iyice abarttım galiba .😭çok çabuk kilo alıp verebiliyorum .vermeyi hem sağlık için hem de görüntü için istiyorum😉 dün de söylemiştim bir 2 yıl önce bu gruplara katılmıştım .güzel de kilo vermiştim ama kendi yoğunluğumdan ayrılmak zorunda kaldım. şimdi evdeyim. Bugün tam 1 Haziran hem de pazartesi diyete başlamak için iyi bir gün diye düşünüyorum🥰 inşallah burada sizlerle birlikte hedefime de ulaşabilirim👍 bu grupların enerjisine ve motivasyonuna inanıyorum 👍Diyetisyene de gitmiştim ama buradaki gibi etkili olmamıştı .Hepinize teşekkürler😘
hoşgeldiniz aramıza keyifle kilo vermeler ;)

Değil mi ama Ayşegül.
Hiç sorma evde neler neler yapıyorum ama yiyemiyorum.
İnsan özeniyor.
Kaynananın tepkisini bize de yaz.
Çok merak ettim.
Benim diyete başlama serüvenim kayınvalidem in küçük kızıma annen gibi şişko mu olacaksın dediği gündü.
103 kg dım. Sonra 93 kg ma kadar düştüm. Karantinada 98 kg oldum.
Ve takıma geldim.
Şimdi daha da zayıflayıp ağzını kapatacağım kayınvalidem in.
Kayınvalidem köyü biri değildir.
Ama beni çok sinir etti o lafı.
Onlarda dış görünüş çok önemlidir.
Aptal olsun ama güzel olsun.Genel aile yapıları öğle. Kardeşleri falan da öğle.
Bende sinir oldum canım o lafına, ama bazen de tetikliyor insanı bu tür tepkiler..bende de 96 lı kilolardayken yaşadığım bi kaç olayın, duyduğum bi kaç sözün etkisi çok oldu diyete başlamamda. Şimdi iyi ki öyle söylemişler diyorum..Bi ara anlatırım beni tetikleyen olayları..
Benim kayınvalidem kilomla ilgili hiç konuşmadı kırmadı sağolsun.

Ay o bölünmüşlük çok fena tam ısınmaya başlamışken terin üstünde soğuyor falan. Gün içinde yaparsın artık canım ben de gündüz uyuttuğum gibi sporda buluyorum kendimi
Aslinda bende hep gunduz uyuyunca yapardım ama bir aşka geldim bugün.Sırf bu yüzden erken kalktım.Sabah uyku tutmadı.Artik gündüz uyursa ozaman yaparım bende canım

Hosgeldin canim aramiza

Herkese selam
Bugün burada heryer kapalı tatil
Yarından itibaren de kreşler açılıyormuş öncelik sirasına göre alacaklar çocukları bakalım haber verecekler çok mutlu oldum hem çocuklar adına hem kendi adıma umarım sağlıklı bir şekilde devam ederler kuzularım bende kendime biraz zaman ayırırım sabah erkenden kalktım yürüdüm az oldu ama olsun bundan sonra eşim evde olduğu zamanlar sabah erkenden kalkıp yürüyüşe gideceğim
Bomba gibi doyuran bir kahvaltı yaptım

Hoşgeldin canım ben de Elif.
Memnun oldum.
Eminim çok güzel kilolar veteceksin.
Ben de çok olmadı 8 Mayıs'ta katıldım.
5 kg ya yakın verdim.
Takımla birlikte çok daha güzel motive olabiliyorsun.
İnşallah hemencecik verirsin.

Bende sinir oldum canım o lafına, ama bazen de tetikliyor insanı bu tür tepkiler..bende de 96 lı kilolardayken yaşadığım bi kaç olayın, duyduğum bi kaç sözün etkisi çok oldu diyete başlamamda. Şimdi iyi ki öyle söylemişler diyorum..Bi ara anlatırım beni tetikleyen olayları..
Benim kayınvalidem kilomla ilgili hiç konuşmadı kırmadı sağolsun.
Ayşegül ne kadar sürede verdin kilolarını.
Ben şu an senin kilolarına gelsem 40 beden giyerim.
Çok güzel olur.
Hayalim.
Bu süreci anlat bakalım bana en baştan.
Ben de ona göre beslenmeyim.
Sporumu yapayım.

Back
X