Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menümü yazayım:KK52:

Sabah uyanınca 6.30
Hindistan cevizi yağlı filtre kahve

İse gidince 9.00
Şekersiz türk kahvesi
1 avuç içi kadar çiğ fındık badem

Öğlen 12.30
150 Gr ızgara tavuk
200 Gr yoğurt
4 kaşık pirinç pilavı

Akşam eve gelince
5 çilek 4 fındık

Akşam 18.30
1 karnıyarık
1 kase yoğurt
1 tabak menemen (2 yumurta)

Ara
Yeşilçay

Su 3.5 lt olur

Spor
Sabah 15 öğlen 30 akşam 15 dk yürüyüş
Leslie 25 dakika
Sabah akşam 10ar dakikadan toplam 20 dakika bölgesel
Adım sayısı 13096
:cool::cool:

@Elifff80 berceste_ berceste_ LAydLiNe LAydLiNe
Aslında menü çok güzel sadece karnıyarık bozmuş. Muhtemelen kızartarak. Önüm yerine 1 dilim ekmek Menemen yoğurt mmm ben acıkmaya başladım sanırım 🙈😋spor ve Adım sayısı Çok iyi 👏🏻

Menümü yazayım:KK52:

Sabah uyanınca 6.30
Hindistan cevizi yağlı filtre kahve

İse gidince 9.00
Şekersiz türk kahvesi
1 avuç içi kadar çiğ fındık badem

Öğlen 12.30
150 Gr ızgara tavuk
200 Gr yoğurt
4 kaşık pirinç pilavı

Akşam eve gelince
5 çilek 4 fındık

Akşam 18.30
1 karnıyarık
1 kase yoğurt
1 tabak menemen (2 yumurta)

Ara
Yeşilçay

Su 3.5 lt olur

Spor
Sabah 15 öğlen 30 akşam 15 dk yürüyüş
Leslie 25 dakika
Sabah akşam 10ar dakikadan toplam 20 dakika bölgesel
Adım sayısı 13096
:cool::cool:

@Elifff80 berceste_ berceste_ LAydLiNe LAydLiNe
Sevalcim biraz fazla olmuş bence.
Spor iyi ama akşam fazla gibi.
Bir de pirinç pilavı olmamış.

İyi akşamlar arkadaşlar benim bugünkü menüm:

sabah8.00
1 kase Menemen
2 galeta
Peynir

öğlen 1 simit
(Babam yine sağolsun yine 1 koli yiyecek yollamış. Bu sefer şükür aburcubur yok. Bol simit , yufka, bazlama var 😂dayanamadım1 simit yedim)
3 gün kurusu

akşam 19.00
2 kaşık patates kavurması
Yarım kase mercimek çorbası
Bol yeşillik(dereotu, yeşil soğan,tere,roka, maydanoz bahçede ne bulduysam)

3lt su kendi rekorum
9bin Adım hafif tempoda berceste_ berceste_

Pazartesi menü
Sabah 8.30
1 haşlanmış yumurta
Domates
2 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 11.00
2 kayısı

Öğlen 14.00
1 kâse tavuk suyu çorbası
Salata

Akşam 17.00
2 haşlanmış tavuk but
Bol salata

2.5 litre su
Spor yok. Vaktim kalmadı.
27 sayfa kitap

Pazartesi menü
Sabah 8.30
1 haşlanmış yumurta
Domates
2 kk peynir

Ara 11.00
2 kayısı

Öğlen 14.00
1 kâse tavuk suyu çorbası
Salata

Akşam 17.00
2 haşlanmış tavuk but
Bol salata

2.5 litre su
Spor yok. Vaktim kalmadı.
27 sayfa kitap
👏🏻👏🏻Biraz da spor olsa süpermiş

berceste_ berceste_ canım balkabağına dönüşmeden hemen önce sporumu yaptım 20 dk karın egzersizleri. 30 dklık leslie yapmaya başlamıştım ki benim oğlan 5. Dk da uyandı ben de yarın yaparım diye onu bıraktım. Saat ilerlemeden yatsam daha iyi olacak.

Muhakkak öyle de ne bileyim böyle çok çocuk olsun her yer onlarla dolsun diyen biri değilim iki ideal benim için hatta bunda bile zorlanıyorum. Çok ev işi yapmayı seven aşırı düzenli titiz bir insan olamadım hiçbir zaman e çocuklarla hiç olmuyor yapmaya çalışsam da o da motivasyonumu kısa sürede düşürüyor

O bende de var canım. Sıkma canını. Her şey mükemmel olmak zorunda değil :KK68: Olduğu kadar :KK39:

Merhaba herkese 🙋‍♀️ismim Elif .öğretmenim,yaşım 33.evliyim , 8 yaşında bir kızım ve 3 yaşında bir oğlum var .boy 1 63, kilo 85 86 gidip geliyorum .hedefin Boyuma göre 65 falan. kilo alma hikaye m ise malum doğumlardan sonra bir türlü veremedim karantinada da iyice abarttım galiba .😭çok çabuk kilo alıp verebiliyorum .vermeyi hem sağlık için hem de görüntü için istiyorum😉 dün de söylemiştim bir 2 yıl önce bu gruplara katılmıştım .güzel de kilo vermiştim ama kendi yoğunluğumdan ayrılmak zorunda kaldım. şimdi evdeyim. Bugün tam 1 Haziran hem de pazartesi diyete başlamak için iyi bir gün diye düşünüyorum🥰 inşallah burada sizlerle birlikte hedefime de ulaşabilirim👍 bu grupların enerjisine ve motivasyonuna inanıyorum 👍Diyetisyene de gitmiştim ama buradaki gibi etkili olmamıştı .Hepinize teşekkürler😘

Elifcim hoş geldin aramıza. Ben Ebru. Geçmişi okuyamadığım için şimdi görebildim mesajını. İnşallah sen de bizimle birlikte üzerindeki bütün fazla yükten kurtulursun :KK68:

Kızlar Seval'in menülerine yorum yaparken lütfen kilosunu göz önünde bulundurun. 80 kilo ile 60 kilo arasında 20 kilo fark olduğuna göre yedikleri arasında da fark olacak. O yüzden Seval'in menülerini kontrollü yorumlayın. Anlatabildim mi demek istedğim şeyi?

Dünkü menümü hatırlamıyorum maalesef. Bugünü yazayım.

Kahvaltı (08:00)
1 tane haşlanmış yumurta
1 tam buğday ekmeğinin üzerine kahvaltılık sos

Öğle (12:00)
1 porsiyon ciğer şiş
Birkaç çeşit meze
4-5 parça lavaş
1 şişe şalgam suyu

Akşam (18:00)
1 dilim tam buğday ekmeğinin üzerine kahvaltılık sos

Saçmaladım bugün biraz ama hastanede yemek yerine dışarıda yemeyi tercih ettik. Çünkü herkes mesaiye başlayınca hastane çok kalabalık oldu.

3 lt su, spor yok, Çavdar Tarlasındaki Çocuklar isimli kitaba devam ediyorum.

Dünkü menümü hatırlamıyorum maalesef. Bugünü yazayım.

Kahvaltı (08:00)
1 tane haşlanmış yumurta
1 tam buğday ekmeğinin üzerine kahvaltılık sos

Öğle (12:00)
1 porsiyon ciğer şiş
Birkaç çeşit meze
4-5 parça lavaş
1 şişe şalgam suyu

Akşam (18:00)
1 dilim tam buğday ekmeğinin üzerine kahvaltılık sos

Saçmaladım bugün biraz ama hastanede yemek yerine dışarıda yemeyi tercih ettik. Çünkü herkes mesaiye başlayınca hastane çok kalabalık oldu.

3 lt su, spor yok, Çavdar Tarlasındaki Çocuklar isimli kitaba devam ediyorum.
Ayy saglik personeli misin benim esim de oyle.Allah yardımcınız olsun bu konuda o kadar çok doluyum ki şu Karantina nasıl geçti bilmiyorum bu arada Okuduğunuz kitapları da mı paylaşıyorsunuz ne güzel bende şu anda Özgüven kitabını okuyorum �yi geceler tekrar kolay gelsin

Vayyy arkadaş ne okudum beee.. 17 sayfa geçmiş yaptım bir an bitmeyecek falan sandım.. o kadar sayfa okudum benim ortim Milyaay Milyaay yok.. o gelmediyse yarın gelir "dün ki menümü hiç yazmayimmm.. çok kaçamak yaptım ama suyumudaa ictimm.." der :KK70: :KK70:

Miden mi bulanıyor canım? Geçmiş olsun😔
Ramazandan sonra normal düzene alışamadığı için şişkinlik yapmış olabilir.. Nane çayı rahatlatabilir.
Aynen, kaldığımız yerden devam canım, sarma bulgurluysa ve çok abartılmadığı sürece diyet bozan bi yiyecek değil bence, ben de 2 gündür 5 er sarma yedim menüme ek olarak, afiyet olsun. Diyet yapıyoruz diye ölek mi yani, o güzelim sarmaların boynu bükük mü kalsın, herzaman da olmuyo zaten 👍
Daha cuma ya 4 gün var, o sarmaların etkisi çoktaaan geçmiş olur merak etme
Bizde bugun kaynanamın yanına gitcez, umarım çok abartmam🙄
Beni en son 80-81 kiloyken görmüştü, o zaman bile yeter artık diyet yapma, çok zayıflamışsın demişti, şimdi ne diyecek çok merak ediyorum 🤭

İyi eğlenceler canım eminim orada da dikkat edersin sen.. yorumları bekliyoruz bizde🤗🤗

Bulgurluydu canım ama yaprağı sindiremiyor artık iyice anladım bunu taş gibi midem dopdolu hissediyorum farklı bir şişkinlik hali var. Benim de nadiren yediğim bu güzelim yiyecek iyi gelmiyor daha da uzun zaman yemem sanırım. Geçer inşallah canım etkisi kötü hissettiriyor

Canım ben ilk safra kesesinden rahatsizlandigimda yaprak yemiştim rahatsizlandim gittik taş çıktı.. geçen midem sırtıma vuruyor dedin açıkçası aklıma takıldı.. geçen usuttun hadi bu sefer de yaprak diyosun şüpheleniyorum inşallah değildir.. zamanı değil belki şimdi ama ilk fırsatta tahlil yaptir lütfen.. ❤️🌺

Canım ne kadar güzel özetlemişsin.
Teşekkür ederim bilgiler için.
Benim birşeye alerjim yok da ben çok yemek yiyiyorum.
Onu çözmem gerek.
Ve doymuyorum.
Artık porsiyonu küçültüyorum. Aç ta olsam kalkıyorum sofradan.
Bu arada menüm güzel.
Aç karnına kahve benim metabolizmayı harekete geçiriyor. Denesem belki sende de etki gösterir.
Bende çok yiyordum ama azalttım şuan önceki yediklerimin 4/1 ini yiyorum. Dikkat etmesem gidecek yine.. böyle tuhaf ne kadar yersem yiyeyim yemekten rahatsız olmayan dolmayan midem var 😁

Merhaba herkese 🙋‍♀️ismim Elif .öğretmenim,yaşım 33.evliyim , 8 yaşında bir kızım ve 3 yaşında bir oğlum var .boy 1 63, kilo 85 86 gidip geliyorum .hedefin Boyuma göre 65 falan. kilo alma hikaye m ise malum doğumlardan sonra bir türlü veremedim karantinada da iyice abarttım galiba .😭çok çabuk kilo alıp verebiliyorum .vermeyi hem sağlık için hem de görüntü için istiyorum😉 dün de söylemiştim bir 2 yıl önce bu gruplara katılmıştım .güzel de kilo vermiştim ama kendi yoğunluğumdan ayrılmak zorunda kaldım. şimdi evdeyim. Bugün tam 1 Haziran hem de pazartesi diyete başlamak için iyi bir gün diye düşünüyorum🥰 inşallah burada sizlerle birlikte hedefime de ulaşabilirim👍 bu grupların enerjisine ve motivasyonuna inanıyorum 👍Diyetisyene de gitmiştim ama buradaki gibi etkili olmamıştı .Hepinize teşekkürler😘
Hoşgeldin Elif🌺❤️ Ebru ben hadi hep beraber fit olucaz inşallah:KK73::KK73::KK49::spor::KK19:

kız sen nerelisin :KK53:
Eskişehirliyim Canım ama şive çok çabuk alıyorum.. Bir cok yöreden arkadaşım var.. çok şive yapıyoruz, eğleniyoruz ma ne olmiss:KK8::KK8:

Tmmdıt bu hafta birinci belli biz
ikinci kim olacak bakalım
:kahve::halay:
:KK14::KK14:
Ahh Benim Gonulum yaa hiç vazgecmez hiç umut etmekten...:KK70::KK70::KK70:

Canım ne zaman müsait olursak gireceğiz.
Sen çalışmaya başlayınca daha çok buralardasın ya. Süper.
Bu hafta çok çalışmamız lazım canım.
Güzel eksilerle gelip ortalığı silip süpürmeliyiz.
He heee moplar Benden :temizlik::temizlik::temizlik:
Emojilerle idare edersiniz artık

Bu etabin sonuncusu olarak yazı yazıp bu etabin birincisi olarak da yazı yazarsam komik olmaz mı evdeki tartıya göre 4 kilo gitti bu hafta inşallah 90 olurum 😋💃💃💃
:KK70::KK70:
Hocam şimdi bir sorum var.. Bu kadar odemle gelip cuma gelmeden daha 4 kilo vermek caiz mi?? Biz terk edelim kizlar buralario_Oo_O

Kimse duymasın dün çoook kaçamak yaptım inşallah cumaya kadar telafi ederim :olamaz: :olamaz:

Evet adacim lütfen güzel menülere ekliyorsun bu yazdiklarina da ekle ortini, o görmüştür gerçi:KK70:

Şaka yapıyorsun dimi :KK57::silah:
Görmüş 😁
Peki ne kadar artı çıkmıştın geçen hafta
Tartıda bir hata olmasın :KK17:
Terk edelim anacim buraları :KK17::KK17::KK17:

Çok acıkmıyorum aslında
Aç yatıyorum ölmüyorım ama sürünüyorum diyelim 😀herşey yedim daha ne olsun sebze meyve yoğurt yumurta kuruyemiş

Aysegul'den hic mi ders almadın acaba?? Hatirlatirim olanları :işsiz::işsiz:

Ayy saglik personeli misin benim esim de oyle.Allah yardımcınız olsun bu konuda o kadar çok doluyum ki şu Karantina nasıl geçti bilmiyorum bu arada Okuduğunuz kitapları da mı paylaşıyorsunuz ne güzel bende şu anda Özgüven kitabını okuyorum �yi geceler tekrar kolay gelsin
Evet canım okuduğumuz kitapları ve kaç sayfa okuduğumuzu da ekliyoruz menülerimiz paylaşırken.. 🤗🤗

Menü paylaşayım artık

12.00 1 has. Patates, 1 domates, salatalık, 6 zeytin

Saat 15. 3 Hazır yufkadan peynirli tava böreğinin 8/1 i. 5 yk garnitürlü makarna salatası.

Spor; 40 dk kardiyo + Spor programı 3. Gün (30 squat,30 ic bacak squat,120 mekik, 120 göğüs, 40 sn. düz plank, 30 dirsek üstü plank)
3.5 lt. Su
Kitabım bugün okuyamadım misafir vardı...
berceste_ berceste_ Milyaay Milyaay

İyi geceler canlar❤️🌺🤗🤗

Vayyy arkadaş ne okudum beee.. 17 sayfa geçmiş yaptım bir an bitmeyecek falan sandım.. o kadar sayfa okudum benim ortim Milyaay Milyaay yok.. o gelmediyse yarın gelir "dün ki menümü hiç yazmayimmm.. çok kaçamak yaptım ama suyumudaa ictimm.." der :KK70: :KK70:

İyi eğlenceler canım eminim orada da dikkat edersin sen.. yorumları bekliyoruz bizde🤗🤗

Canım ben ilk safra kesesinden rahatsizlandigimda yaprak yemiştim rahatsizlandim gittik taş çıktı.. geçen midem sırtıma vuruyor dedin açıkçası aklıma takıldı.. geçen usuttun hadi bu sefer de yaprak diyosun şüpheleniyorum inşallah değildir.. zamanı değil belki şimdi ama ilk fırsatta tahlil yaptir lütfen.. ❤🌺

Bende çok yiyordum ama azalttım şuan önceki yediklerimin 4/1 ini yiyorum. Dikkat etmesem gidecek yine.. böyle tuhaf ne kadar yersem yiyeyim yemekten rahatsız olmayan dolmayan midem var 😁

Hoşgeldin Elif🌺❤ Ebru ben hadi hep beraber fit olucaz inşallah:KK73::KK73::KK49::spor::KK19:

Eskişehirliyim Canım ama şive çok çabuk alıyorum.. Bir cok yöreden arkadaşım var.. çok şive yapıyoruz, eğleniyoruz ma ne olmiss:KK8::KK8:

:KK14::KK14:
Ahh Benim Gonulum yaa hiç vazgecmez hiç umut etmekten...:KK70::KK70::KK70:

He heee moplar Benden :temizlik::temizlik::temizlik:
Emojilerle idare edersiniz artık

:KK70::KK70:
Hocam şimdi bir sorum var.. Bu kadar odemle gelip cuma gelmeden daha 4 kilo vermek caiz mi?? Biz terk edelim kizlar buralario_Oo_O

Evet adacim lütfen güzel menülere ekliyorsun bu yazdiklarina da ekle ortini, o görmüştür gerçi:KK70:

Görmüş 😁

Terk edelim anacim buraları :KK17::KK17::KK17:

Aysegul'den hic mi ders almadın acaba?? Hatirlatirim olanları :işsiz::işsiz:

Evet canım okuduğumuz kitapları ve kaç sayfa okuduğumuzu da ekliyoruz menülerimiz paylaşırken.. 🤗🤗
Ben gidiyom ya küstüm birinci olamayacaksam ne yapayım gayrı kadın 4 kg diyor ya 4 kilooo
Cuma’ya 6 olur heralde boşuna uğraşmayın kızlar kazanan belli:işsiz:

İyi Akşamlar herkese.Ben de ilk menümü yazayım.Haydi bismillah.En Büyük KK
SABAH:5 kaşik kadar kıymalı yumurta, kk peynir, biraz maydanoz
ARA: 1 bardak süt, 1 elma
AKŞAM: 5kaşık nohut yemeği, salata
spor: şimdi 30 dakika leslie yaptım öyle geldim.
su: en az 4 litre olmuştur.
YATMADAN DA YOĞURT PULBİBER LİMON yiyeyim diyorum.
bide 2 tane çocukların cipsinden almışım başladığımı unutup:KK35:
Herkese sevgiler :KK200:
Hoşgeldin cnm öncelikle, cips ilk günün nazaru olsun 😁 gayet güzel bi menü olmuş 😊

İyi akşamlar arkadaşlar benim bugünkü menüm:

sabah8.00
1 kase Menemen
2 galeta
Peynir

öğlen 1 simit
(Babam yine sağolsun yine 1 koli yiyecek yollamış. Bu sefer şükür aburcubur yok. Bol simit , yufka, bazlama var 😂dayanamadım1 simit yedim)
3 gün kurusu

akşam 19.00
2 kaşık patates kavurması
Yarım kase mercimek çorbası
Bol yeşillik(dereotu, yeşil soğan,tere,roka, maydanoz bahçede ne bulduysam)

3lt su kendi rekorum
9bin Adım hafif tempoda berceste_ berceste_
Baban çok tatlı canım ya sensiz boğazından geçmiyo demekki adamcağızın 😁 benimde annem her gittiğimde evde ne varsa zorla tıkıştırıyo çantama 😂

Back
X