- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
Annenin yaşadığı sorunlar seninle değil kendisiyle ilgilidir belki de. Anladığım kadarıyla öz ailen değil yaşadıklarını sadece tahmin edebilirim anlayamam belki ama her söyleneni kendi üzerine almayı bırakmadan bu psikolojiden kurtulman mümkün değil. İnsanların biyolojik alt yapısında var olan rahatsızlıklar olabilir ya da yaşantıları ilaç da kullanabilir senin onu anlamanı bekliyor da olabilir. Dünya bizim etrafımızda dönmüyor herkesin kendince sorun sıkıntıları var sadece biz bilmiyoruz buzdağının görünmeyen kısmını. Bence öncelikle kendinle barışmalı dr önerdiyse ilaçları kullanmalı ve temmuzda çağırdıysa o zaman gitmelisin. Çağırdıysa neden birden bıraktıracak olsun ki? Anneni anlamayı da deneyebilirsin bunların ardından. Elbette birçoğumuzun ailesiyle iletişim problemleri olabiliyor tek yaşayan sen değilsin çevrende bunu görmemiş olabilirsin ama öyle. Lütfen efsun bardağın boş değil dolu yanına odaklanmaya çalış. Seni seven bir eşin bir kızın var. Seni sevmiş ki annenin üst katına taşınmış kaç erkek bunu yapar ki? Ailen de seni benimsemiş ki bu kadar içli dışlısınız. Lütfen olumluya odaklanmaya çalış kendi enerjini düşürüyorsun bu şekilde zaman içindeAz önce ben de buraya odaklandım size tazdm o konuştunsusmak bilmedi yine beddualara başladı ben de susuyorum konu uzamasn diyorm sen konştukça konuşuosn bari beddua etme dedim o daha çok bağırmaya başladı eşyaları topladm çıktım eve. Susmak da çare olmuyo ki kendisi susmak bilmiyo. Ben şu 2 yaşından beri ilaç kullanıorum dediğinden sonra anladımki bana yüklediği şeyi kensisi yapıomuş. Yani şöle beni 40 günlükken almışlar. Bana hep derki kızınca sen bemi hiç anne olarak görmedinki.
Demekki o beni kabullenememişki hala 30 senedir bu mevzuyu açıyor. Kendi evladı gibi iyi de bakmışlwr bana ama neden hala kabullenemedi bilmiyorum travmasını atlatamamış belli