- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
Alayim canimElif sen arkadaşın tarifiyle yapmışsın ben de tarif vermiştimberceste_ benimki az daha vakit alan cinsten bakmak istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alayim canimElif sen arkadaşın tarifiyle yapmışsın ben de tarif vermiştimberceste_ benimki az daha vakit alan cinsten bakmak istersen
Ben biraz abarttım 5 paket aldım istifçi huyum kurusun:) bizim burada da çok alan olmamış salı günleri çok akın olmuyor cuma fena oluyor. Neyse tam buğday unlu da gönderdiğim tariften yapabilirsin. 1 instant maya
3 bardak ılık su
1 kaşık şeker. Bunları karıştırıp az kabarmasını bekliyorum.
4 kaşık zeytinyağı
1 kaşık tuz
7-8 bardak un ekliyor karıştırıyordum. İstersen keten tohumu chia falan da ekleyebilirsin bazen öyle yapıyorum. Çok yumuşak olacak şekilde yoğurup mayalandırıyorum. İster elinle şekillendir ister baton kalıpla yap 15-20 dk tepsi mayasına bırak 230 derece fırında alt kısmına bir kaba su koyarak pişirebilirsin. Ben bazen su koymuyorum sıkıntı olmuyor. Dene bakalım beğenecek misin? Ekmek tarifi herkesin kendine has oluyor sanırım
biraz mesajlarınızı okudum enerjisini sevdim bu sebeple 13.takımı istedimÖnce bir soru sorayım bakim hemen neden 13. takım?![]()
Çok büyük geçmiş olsun kuzum rabbim başınızdan eksik etmesin şimdi durumu nasıl umarım iyidirSon günlerde çok şey oldu yazamadım hiç geçmişte okuyamadım en son mesela babam kalp krizi geçirdihastanede şuan.
Yinede tartıldım
Geçen hafta 57.2
Bugün 57.1
geçmiş olsun Allah acil şifalar versinSon günlerde çok şey oldu yazamadım hiç geçmişte okuyamadım en son mesela babam kalp krizi geçirdihastanede şuan.
Yinede tartıldım
Geçen hafta 57.2
Bugün 57.1
ve tabii uzun zamandır kilo vermek istiyorum ama bir türlü başlayamadım. Korona sürecinde biraz daha aldım.90'ı gördüm.. çok üzgünüm ama verebileceğimi düşünüyorum. Mezun da oluyorum artık ertelemememeliyim.biraz mesajlarınızı okudum enerjisini sevdim bu sebeple 13.takımı istedim![]()
biraz mesajlarınızı okudum enerjisini sevdim bu sebeple 13.takımı istedim![]()
Estağfurullah. Önemli olan birbirimize katkısı olması. Sadece görünce yazayım dedimBen yanlış hatırladım ozaman.
Kusura bakma canım.![]()
ayy teşekkür ederim o kadar geriye gidemedim okur geri dönüş yaparım. doldurup nereye göndermeliyim?İşte bu güzel bir cevap
Takımımızın ilk sayfasında kurallarımız var canım. Onları oku lütfen, uyabileceğini düşünürsen de ilk sayfadaki formumuzu doldurup burada paylaş ve seni daha yakından tanıyalım.
Yenilen pehlivanlar güreş e doymuyorSoda+yogurt+nane dün aklıma geldi bu hafta yapacağım uyumadan önce içiliyor cok guzel WC çıkartıyor. Gaz şişkinlik aliyor.
Çok geçmiş olsun canım.. Allah sifanizi versin..
Bununla geçmiş olsun.. geçsin gitsin❤
Kendime gaz veremiyorum artık gaz bitti bende dogalliginda savasacagim
Söz hiç vermiyorum.. bu hafta da tartilmayacagim demiyorum tartilacagim kendimi kontrol etmek istiyorum. En azından gidişatımı bilip ona göre çabalarım.. 800 Gr kötü değil ama iyi de degil..
Herlisiii...
Hadi bakalım...Milyaay duyduk zilin sesini canısı tirmalamaya devam.. Ama lütfen bu hafta çok iddialı olmayalım çakilişimizda bir o kadar iddialı ve sert oluyor
![]()
Daha önce üye olmadım bu ilk üyeliğim dün gece üye oldum ama yıllardır okuyordum. 1 gecede biraz çözdüm gibi. Dün bir konuya sinirlenip oldum sonra yazmamamın daha doğru olduğunu düşünüp yazmadım ama üye olmuş bulundumneredesinseen bu arada çok dikkatimi çekti. Kadınlar klübünde oldukça yenisin. Ama maşallah siteyi güzel kullanıyorsun. Daha önce üye olmuş muydun?
cevap verememişim bunaİşte bu güzel bir cevap
Takımımızın ilk sayfasında kurallarımız var canım. Onları oku lütfen, uyabileceğini düşünürsen de ilk sayfadaki formumuzu doldurup burada paylaş ve seni daha yakından tanıyalım.
Evet canim 2 kilo hedefim bakalım inşallah olurhaftaya çoook daha fazla eksi gelecek canım![]()
Benide araniza alirmisinizKızlar yarış devam ediyor ama kıyasıya değil. Herkes kendi çapında. Ortakları değiştirmiyorum. Güzel bir uyum yakaladık. Kendi aramızdaki yarışa devam :)