Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben tammamen bütün umutlarımı bitirmiş durumdayım eğer tartıda bir eksiklik görürsem çok mutlu olucak girçekten benneyaptımki

evet ben hemşireyimm
sen hastanede mi çalışıyordun canım?
gayet güzel olmuş menün dahsa ne olsun. Akşamki de güzel seçim.
canımya sen ne zaman başladın diyete
ben tammamen bütün umutlarımı bitirmiş durumdayım eğer tartıda bir eksiklik görürsem çok mutlu olucak girçekten benneyaptımki
yani öle çabuk pes etmeyelim ya siz pes edince benim motivasyonumda düşüyo

ya bide şu KİLO ALMAK İSTEYENLERİN PAYLAŞIM ALANI ya ne bu yani şimdi homini gırtlak ye olay bitmiştir keşke bende o grupta olsaydım ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh

şişgocum benim yazdığım yazıyı mesela alıntı yapıcan yazımın altında "alıntı yap" var
eğer birkaç kişinin yazısını alıntı yapmak istiyoran "mq" denilcek her kişi için en son kişidede "alntı yap" diceksin canım böyle oluyor

şişgocum benim yazdığım yazıyı mesela alıntı yapıcan yazımın altında "alıntı yap" var
eğer birkaç kişinin yazısını alıntı yapmak istiyoran "mq" denilcek her kişi için en son kişidede "alntı yap" diceksin canım böyle oluyor
çoklu olanı sanırım anlamadımfisfisfis

tamam canım tekrar anlatıyorum

alınıtı yapın yanında mq var ona basıyorsun kaç kişiden alıntı yapmak istiyorsan en son kişide bitirp yazını yazıcaksan alıntı yap diyorsun

evet ben hemşireyimm
canımya sen ne zaman başladın diyete
yani öle çabuk pes etmeyelim ya siz pes edince benim motivasyonumda düşüyo

ne güzel.
ben 15 hafta oldu :( ama emzirdiğim için sıkı yapmıyorum. 77 ile doğuma gitmiştim.

nereuscum neyi oyladın, bir şeymi kaçırdım?

mesela nereusun mesajına cevap vermek istiyorsun MQya bas, benimkine gel mqya bas, en son adınkine gel alıntı yapa bas.
sonra mesajların aralarını doldur canım.

ben yanlış yeremi yazmışım bir bebek vardı 5000 kişi arasından 47 olmuştu onu oylamıştım ama sanırım yanlış yere yazmışım bulamadım llinki

ben yanlış yeremi yazmışım bir bebek vardı 5000 kişi arasından 47 olmuştu onu oylamıştım ama sanırım yanlış yere yazmışım bulamadım llinki
sanırım başardım hı ne dersin
ne güzel.
ben 15 hafta oldu :( ama emzirdiğim için sıkı yapmıyorum. 77 ile doğuma gitmiştim.

nereuscum neyi oyladın, bir şeymi kaçırdım?

ben çok yavaş veriyom ya ne olacak bu halim

bende katılayım aranıza olur mu
sıkı diyet yaparım sizi mahcup etmem merak etmeyin...
şu anda 63 kiloyum.
55 civarı olmam lazımmm

aman ya dosbacım gittim adamlar çok komik ya heryerde tuhaf tiplerde kadınlar adamlar
ama hepside maşallah tosun gibiler yediklerimi sordular bende anlattım bana su içmiyosun dediler makina öyle söylemiş yapmayın ya dedim ben 2 litre çay içiyorum bide 2 litreye yakında su içiyorum dedim adamlar bana ürünleri kullanıp zayıflamam için 7 ay diyolar 7 ayda koruma yapılacak 14 ay boyuncu ben bunlarıyiyecem öğğğğğğ ben doğal zayıflamak istiyorum olsun 19 kiloyu 1 senede vereyim ama doğal yollarla vereyim ya ne param onları karşılar ne de miğdem 7*230=1610 ytl yedi ayı 3*230=690 ytl de koruma buda ede 2300 ytl yazık günah ben en iyisi tutayım boğazımı yapayım sporumu öyle zayıflayım ya

canım bana öyle demediler
arkadaşım 6 haftada 16 kilo verdi görmesem inanmam
sonrada 1 ay koruma programı
ben zaten bu şekilde yaşayamam en fazla bende 2 ay kullanacağım tek iyi yanı kendimi dinç hissediyorum

melzeyit canım yediklerim
sabah süt
öğlen 1 tabak makarna 2 kaşık yoğurt
akşam süt
3lt su

kızlaaar bişey anlatacam ben hala kendime gülüyorum :roflol:
dün biliyosunuz spor salonuna yazılmıştım 3 seans varmış sordular daha önce spor yaptınız mı diye bende evet uzun süre spor yaptım ama 1 yıldır yapmıyorum dedim
onlarda beni tamam siz rahat ayak uydurursunuz üst seviyeye yazalım dediler bende itiraz etmedimmm
ne bileyim ben kendimi eski dosbaaa sanıyormuşum
canıma okudular
6 kişilerdi hepsi çöp gibi ve hepsi bekar
başladık tabii ben fooossss
hem hareketler yabancı geldi hem kondisyonum yetmedi tabiii kaydirigubbakcemile2
neyse ben moralimi bozmuyorum hepsi bekar ve benden küçük diye
çıkışta bi öğreniyorum bir kişi sadece bekar diğerleriyle aynı dönemde evlenmişim :teytey::teytey::teytey::teytey:
ayyyy hala şoktayım ben bu gazla kesin veririm
o grubu bıraktım akşam 19:30 grubuna geçtim biraz geç oldu ama olsun

bu arada kızlar düzn çok sıkıcı bir gündü benim için,moralim çok bozuktu ve hala bozuk aslında o yüzden paylaşımda bulunamadım.melzeyitcim üzgünüm hayatım.dün neler yedim hemen yazıyorum
sabah 1 dilim ekmek,1 yumurta,orta boy kare fıstıklı helva,1kibritk.büyüklüğü peynir,az tereyağ,reçel,1 bardak çay.
öğlen 1 tabak dolusu köfte pilav
ara 3 ad gofret
akşam 1 kepçe çorba,1 kepçe etli patates,2 kş.kızartma
ayrıca 1.5 lt yakın su,1 çatal kek,1 bardak çay,1 fincan şekersiz kahve
sabahta 20 dk.spor yapabildim.
biliyorum biraz abartılı inanın bunların hepsini sinirden yaptım.:oklava:bazen niye diyip kendime kızıyorum.ama bugün daha iyiyim.
bu arada lölizcim oğlum nasıl umarım iyidir.herkese kolay gelsin hepinizi öpüyorum.

Canım daha iyi misin peki şimdi :çok üzgünüm: a.s.Şeniz kendine eziyet etme canım ya küçük kaçamaklar da olur arada birde ona sıkılmayasakkelime oğlum iyi ilgine teşekkürler ad1 ciğim anneannem hep derdi çok severim o sözü "kendini unutma":teselli:

Hay allah nereuscum bir oylama var da ben kaçırdım diye dönüp dönüp okuyorum bende:roflol:
bende katılayım aranıza olur mu
sıkı diyet yaparım sizi mahcup etmem merak etmeyin...
şu anda 63 kiloyum.
55 civarı olmam lazımmm

Ah canım benim nede güzel yazmışsın mahcup etmem diye boş yerimiz var mı bilmiyorum listeyle melis ve melzeyit arkadaşımız ilgileniyor.
Bu arada geçmiş olsun patborim ya
melzeyit fantazin ilginçmiş gerçekten:roflol:

Ya ne yediğimi yazmadım
Bu sabah bol proteinli bir kahvaltı yaptım peynirli omlet ve yeşil çay ancak ekmek yemedim
Öğlen bir tost veayran
Akşam fırında tavuk ve bir kaç kaşık patates salatası
çay çay çay ...

evet bıdışımın bebeği değil mi? tamam anladım.

sanırım başardım hı ne dersin
ben çok yavaş veriyom ya ne olacak bu halim

başardın canım. Neden sen ne zaman başladın ki diyete, ben 15 haftada ancak 4 kilo vermişim, sen de 4 kilo vermişsin ama ne kadar zamanda, eminim daha az zamandadır.

sabah peynir
öğlen bakla, yoğurt
akşam organik bulgur pilavı, salata
Ben bide bugün kuruyemiş yedim:tomato:

kuruyemiş mi, tehlikeli türlerden değildir inşallah.:oklava:

melzeyit canım yediklerim
sabah süt
öğlen 1 tabak makarna 2 kaşık yoğurt
akşam süt
3lt su

canım çok az yememişmisin, endişeleniyorum senin için, öğlen daha fazla yesen :bbo:

kızlaaar bişey anlatacam ben hala kendime gülüyorum :roflol:
dün biliyosunuz spor salonuna yazılmıştım 3 seans varmış sordular daha önce spor yaptınız mı diye bende evet uzun süre spor yaptım ama 1 yıldır yapmıyorum dedim
onlarda beni tamam siz rahat ayak uydurursunuz üst seviyeye yazalım dediler bende itiraz etmedimmm
ne bileyim ben kendimi eski dosbaaa sanıyormuşum
canıma okudular
6 kişilerdi hepsi çöp gibi ve hepsi bekar
başladık tabii ben fooossss
hem hareketler yabancı geldi hem kondisyonum yetmedi tabiii kaydirigubbakcemile2
neyse ben moralimi bozmuyorum hepsi bekar ve benden küçük diye
çıkışta bi öğreniyorum bir kişi sadece bekar diğerleriyle aynı dönemde evlenmişim :teytey::teytey::teytey::teytey:
ayyyy hala şoktayım ben bu gazla kesin veririm
o grubu bıraktım akşam 19:30 grubuna geçtim biraz geç oldu ama olsun

dosbacım ben de beceremiştim aerobik, hem bekar hem 52 kiloydum. Sadece aletli çalışmıştım.

Canım daha iyi misin peki şimdi :çok üzgünüm: a.s.Şeniz kendine eziyet etme canım ya küçük kaçamaklar da olur arada birde ona sıkılmayasakkelime oğlum iyi ilgine teşekkürler ad1 ciğim anneannem hep derdi çok severim o sözü "kendini unutma":teselli:

oğlunun iyi olduğuna sevindim lölizcim.
karbonhidrat diyetini takip ediyorum sen de yazıyorsun sanırtım oraya. Sen faydasını görüyormusun, tam uyguluyormusun?

Back
X