- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler ederim. Bol eksilere inşallahöncelikle hoşgeldiniz takıma yeni başladınız 400 gitmiş bile bol eksiler keyfile kilo vermeler hepbirlikte![]()
Teşekkür ederimTebrikler canım
Kaptancığım geçmişi okuya okuya geliyor![]()
Teşekkür ederim inşallah varislerin için sen de fayda görürsünSüpersin canım yaa
Maşallah, hızlı bi giriş yaptın
Teşekkür ederim, aynen öyle, çok mutlu oluyor insan. Yaz tatili gelmeseydi, 65 i zorlamak isterdim
Süpersin canım,1 kilo ideal olanı zaten
Teşekkür ederim canım, bi deneyim.
Diz kapağımda sorun var, yapabilir miyim bilmiyorum
Tebrik ederim, iyi vermişsin sen de![]()
Geçen hafta 75.8
Bu hafta 74.6 tabi kii yine 1.5 hedefime ulaşamadımolsun fark 1.2
![]()
yüzde nasıl hesaplaniyir.. bi el atın hadi
HadiMilyaay nerdesin??
Eki Görüntüle 2647807
Haftaya cumartesi gideceğim canım, uygunsa cuma mezun olayım diyordum ben de sana yazacaktım..Öncelikle kimse moral bozmuyor. Bu bir. Haftaya tartı yasağı koymaktan vazgeçtim sanırım bu takıma pek yaramıyor. Bu iki.
Aysegul 6666 sen memlekete ne zaman gideceksin haftaya mı? Sanırım mezun olmayı isteyeceksin giderken.
Takım olarak çok iyi sonuçlar alamamışız maalesef ama hiç olmazsa çok fazla kilolar alınmamış.
Olsun yine sporsuz iyi vermişsinBense sabah tartıya çıktığımda bir şok yaşadım ama çabuk atlattım. Geçen haftaki 1800 ün ve sporsuzluğun sonucu bu büyük ihtimal. Ama pes etmek yok çünkü hiç kaçamak yapmadım. Kendinden emin olunca insan fazla kilo veremese de üzülmüyor.
Geçen hafta : 73.1 kg
Bu hafta : 72.9 kg
Fark : 200 gram
Yaa ben önceden ne güzel kilolar verirdim kızlar ya
Son haftalarda vermek gitgide zorlaştı![]()
Ah ahh sacmalamalarin sonucu 92.7 geldim bakalım diyetisyen ne diyecekberceste_ de yazmadı sanki o ne yaptı ki merak ediyorum onu da