• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok ada ben o kadar yapamam.
Sıkılıyorum çok.
Ya şu koronadan da çıkıp yürüyemiyorum ki.
Heryer insan
İnsandan uzak bir yerde yürüsem oda çok ıssız oluyor. Tırsıyorum.
Haftanın 3 günü sabahları yürüyüş ve 3 günü Leslie şeklinde gitmeye çalışacağım.
Bakalım ne kadar devam edecek.
Ben sabahları evde akşamda arkadaşla 1 saat dışarda yürüyoruz.. dediğin gibi korkuyorum ama yinede yürüyüşe çıkıyorum ünv içinde yürüyüş yolu var orada yürüyoruz ama çoğu insan maskesiz😔😔 birde koşanlar oluyor onlardan daha bi kaçıyoruz çünkü nefes nefese koşuyorlar...

Haklısın canım. Ben her zaman yemeğe beraber oturulması taraftarıyım. Yemesem de otururum ya da salata yoğurt yerim. Sürekli evdeyiz. Gir çık birşeyler atıştırıyoruz. Böylece kendime engel olurum diyorum. Çünkü yersem hep yiyorum. Yemeyeceğim dersem hiç yemiyorum. Ortası pek olmuyor. Şimdilik ana öğünüm kahvaltı. Akşam kahve , kuru yemiş vb ya da akşam yemeği sırasında salata, yoğurt takılırım. Bu kilolardan fena halde psikolojim bozuldu. Hiçbir kıyafetim olmuyor ve ben büyük beden almak istemiyorum 😫
Bir anda kendimi gördüm.
Ben de çok sıkıldım ve artık zayıf ve mutlu olmak istiyorum.
Daha bu gün pijama baktım.
Kadın en büyük beden için size olmaz dedi.
Hırs yaptım aldım . 3-5 kg versem tam olur.
Ve vereceğim . Eşim de alma olmaz dedi.
Gireceğim onun içine.
Aslında pijama değil de evde giymek için caprı tişört takım.

Ben sabahları evde akşamda arkadaşla 1 saat dışarda yürüyoruz.. dediğin gibi korkuyorum ama yinede yürüyüşe çıkıyorum ünv içinde yürüyüş yolu var orada yürüyoruz ama çoğu insan maskesiz😔😔 birde koşanlar oluyor onlardan daha bi kaçıyoruz çünkü nefes nefese koşuyorlar...
Süpermiş senin plan da adacım.
Ben de aslında üşenmesem 6 gün yürümek isterim de. Bakalım nasıl devam edeceğim.
En güzeli yürüyüş.
En çabuk da kilo verdiğini yürüyüş ile anlıyorsun.

Bende diyetisyenimden aralıklı oruç sistemini isteyecem bana en uygun beslenme şekli bu.. öğle yemekleri yemem hiç bir zaman çünkü kahvaltımı geç yaparım iki öğün iki minik ara isteyecem..
Canım youtubeda bak bu yöntemle kilo veren çook kişi var.. izledikçe motive de oluyorsun 🖒
Ada sen bir git bakalım diyetisyene.
Ben de sana uyarım belki.
Çok git gel yaşıyorum 2 öğün mü 3 öğün mü diye.
2 öğünle çok güzel kilo verdim.
2 ana öğün ve 1 ara öğün.
Ben bunu düşüneyim.

Ada sen bir git bakalım diyetisyene.
Ben de sana uyarım belki.
Çok git gel yaşıyorum 2 öğün mü 3 öğün mü diye.
2 öğünle çok güzel kilo verdim.
2 ana öğün ve 1 ara öğün.
Ben bunu düşüneyim.
Canım ben 2 ana bir ara öğünle 72.5 dan 57 ye düşmüştüm... aslında çok kilo verdiriyor tabii 2 saattte spor yapmıştım... yarın 16 da randevum. Gelince neler verdiğini paylaşırım mutlaka 🖒🤗🤗

Kızlar çok yoğunum yaaa. Tek çalışıyorum. Arkadaş hastalandı gelemedi. Üzerine ben de neden olduğunu bilmediğim bir allerji çıktı. Kabarıyor kolumun bir tanesi. Kızarıyor, kaşınıyor. Doktora gittim. Ürtiker dedi. İlaç ve serum verdi. İşin ilgin tarafı sadece bir kolumda. Hemşire serumu takarken damarı patlattı. Mosmor olacak kolum :KK61::KK61: Yorgunluktan başım ağrıyor. Bu arada iki gün gelemeyebilirim. Ara ara bakmaya çalışırım. Önemli bişey olursa cepten ulaşabilirsiniz. Yarın İzmir'e gidiyorum. Perşembe akşam döneceğim. Cuma buradayım inşallah. Akşam uğramaya çalışırım ama gelemezsem merak etmeyin. :KK36::KK36::KK36:
Kaptanım çok geçmiş olsun.Cok dikkat et kendine.Stresten yada bazen sadece alerjik olabiliyor.Sicaklarda başladı.Onunda etkisi var.

Hadi bakalım o zaman.
Sen dene. Sonuçlara bakalım.
Ama dediğim gibi çok az kişinin başarabileceği bir diyet bence.
Ben asla yapamam da.
Ben de 8-16 saat diyetinin kitabını okumuştum.
Çok da mantıklı geldi.
Ve çevremdeki çok kişi böyle besleniyorum zaten yıllarca.
Aslında yine 8-16 ya mı başlasam.
Deneyebilirsin benle başla 🙂

Bir anda kendimi gördüm.
Gireceğim onun içine.
Yaparız ve yapmalıyız. Ben bir süre kendim vermeye çalıştım sonra bıraktım. Diyetisyene gittim sonra o da sarmadı. Çocuk gibi davranışlarda bulundu ondan soğudum. Burda çok güzel başarmıştım. O yüzden tekrar geldim. Burda sorumluluk hissediyorum. O yüzden başarıcağımıza eminim. Hırsla yapalım şu kilo işini ve güzel kıyafetlerin keyfini çıkaralım.

Canım ben 2 ana bir ara öğünle 72.5 dan 57 ye düşmüştüm... aslında çok kilo verdiriyor tabii 2 saattte spor yapmıştım... yarın 16 da randevum. Gelince neler verdiğini paylaşırım mutlaka 🖒🤗🤗
Ne kadar zamanda verdin ada.
Aslında çok kararsızım.
LAydLiNe LAydLiNe kaptanım bir el at.
Çok kararsızım.
Ayşegül de bu şekilde verdi sanırsam.
Yarın sen bir gel bize de bilgi aktar.
Kesin kararımı öğle veririm.
Ama 2 öğüne daha yakınım.

Yaparız ve yapmalıyız. Ben bir süre kendim vermeye çalıştım sonra bıraktım. Diyetisyene gittim sonra o da sarmadı. Çocuk gibi davranışlarda bulundu ondan soğudum. Burda çok güzel başarmıştım. O yüzden tekrar geldim. Burda sorumluluk hissediyorum. O yüzden başarıcağımıza eminim. Hırsla yapalım şu kilo işini ve güzel kıyafetlerin keyfini çıkaralım.
Bir versem canım.
Kıyafet almanın keyfine varacağım.
İstediğim herşeyi alacağım.
Beyaz pantalon ve elbiseler.

Bir anda kendimi gördüm.
Gireceğim onun içine.
Gireceksin elbet, ben de bu ve benzeri bi kaç olay ve cümleden sonra hırslanıp karar verip diyete başlamıştım. O kadının ve eşinin sözünü sık sık hatırla ve nasıl zayıflyıp giyilirmiş göster👍

Ne kadar zamanda verdin ada.
Aslında çok kararsızım.
LAydLiNe LAydLiNe kaptanım bir el at.
Çok kararsızım.
Ayşegül de bu şekilde verdi sanırsam.
Yarın sen bir gel bize de bilgi aktar.
Kesin kararımı öğle veririm.
Ama 2 öğüne daha yakınım.
Evdeyken 3 öğün fazla geliyor bana, 2 ana öğün , bazen de 1 ara öğün yaptım ben. Sabah 11 gibi ilk öğün yiyip, akşam 18.00 de 2. Ana öğün yiyip kapattım çoğunlukla. Bazen 15 gibi az meyve yada bitki çayı içtim.

Şuan annemgil de tüm düzenim bozuldu, oturtmaya çalışıyorum,🙄.
Burda 8 gibi kahvaltı, 13 gibi öğle, 17 gibi ikindi çayı, 20 gibi akşam yemeği, 22 gibi meyve-dondurma yeniyor, yani tepetaklak oldum😵
Bugun 2 ana öğün 1 ara yedim ilk defa ve günü kapattım.Yani inşallah kapattım diyeyim🙄

Kızlar çok yoğunum yaaa. Tek çalışıyorum. Arkadaş hastalandı gelemedi. Üzerine ben de neden olduğunu bilmediğim bir allerji çıktı. Kabarıyor kolumun bir tanesi. Kızarıyor, kaşınıyor. Doktora gittim. Ürtiker dedi. İlaç ve serum verdi. İşin ilgin tarafı sadece bir kolumda. Hemşire serumu takarken damarı patlattı. Mosmor olacak kolum :KK61::KK61: Yorgunluktan başım ağrıyor. Bu arada iki gün gelemeyebilirim. Ara ara bakmaya çalışırım. Önemli bişey olursa cepten ulaşabilirsiniz. Yarın İzmir'e gidiyorum. Perşembe akşam döneceğim. Cuma buradayım inşallah. Akşam uğramaya çalışırım ama gelemezsem merak etmeyin. :KK36::KK36::KK36:
Geçmiş olsun 🌸

Iyi aksamlar kizlar.Bugunki menüm
Kahvaltı 09.30
2kasik mantar sote
1kasik yumurtasız menemen
1dilim peynir salatalik
1cay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
1dilim tb ekmek

13 00
Şekersiz türk kahvesi Maden suyu
1kare bitter
16.00 yesilcay

18.30 Akşam
2kasik bulgur pilavı
1kucuk tabak kuru fasulye
Salata
1bardak ayran

2.5lt su
30dak leslie.

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım
10.00
1.5 haşlanmış yumurta,çeyrek simit,1 wasa,domates,20 gr beyaz peynir
14.00
3 kaşık yulaf,1 çay bardağı süt,1.5 ceviz,1 şeftali
1 kase çeşmi nigar çorbası,1 tabak sebzeli köfte dizmesi,1 dilim tam buğday ekmeği
20.30
1 bardak rezene.
Su 3.5 lt şimdilik. Spor yok. Son 2-3 gündür yine mide ağrılarım var ve yediğim hiçbir şeyi sindiremiyorum midem taş gibi kiloma yansıyor , tuvalete de çıkamıyorum. Bu sorunu nasıl çözeceğim bilmiyoeum ama moralim çok bozuk

Evdeyken 3 öğün fazla geliyor bana, 2 ana öğün , bazen de 1 ara öğün yaptım ben. Sabah 11 gibi ilk öğün yiyip, akşam 18.00 de 2. Ana öğün yiyip kapattım çoğunlukla. Bazen 15 gibi az meyve yada bitki çayı içtim.

Şuan annemgil de tüm düzenim bozuldu, oturtmaya çalışıyorum,🙄.
Burda 8 gibi kahvaltı, 13 gibi öğle, 17 gibi ikindi çayı, 20 gibi akşam yemeği, 22 gibi meyve-dondurma yeniyor, yani tepetaklak oldum😵
Bugun 2 ana öğün 1 ara yedim ilk defa ve günü kapattım.Yani inşallah kapattım diyeyim🙄
Aysegülcüm annenler seni ilk görünce tepkileri ne oldu :) belki yazmışsındır ggözden kaçırmış olabilirim. Çok merak ettim çünkü dile kolay 30 kilo yani

berceste_ berceste_ gözlerim seni arıyor hep yoksun yine ortalıklarda.
İyi değilim canım kendimi kötü hissediyorum yarın doktora gidiyorum enerjim yok hiç yok özür dilerim adet sonrasına kadar yazismak istemiyorum gerçekten hiç bukadar olmamıştım haber veririm doktorun dediklerini öpüyorum sizi 😘

Back
X