• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kizlar dün diyetisyenim ödül günü verdi bende sabah kahvaltısında güzel patates kızartması üstüne de domates biber öldürmesi yaptım ohh :-) bı güzel yedik eşimle
Dün
Çorba ve fasulye kavurması yedik eşimle de iki saat yürüyüş yaptık tempolu adam pert bugün yürüyemez:-):KK70:
Bugün akşama da et surecegim fırına şimdi suyumu içiyorum bugün spor yok temizlik yaptım :cool:

Kizlar ve sevgili ortim pessinus pessinus iyisiniz umarim bugun cok yoruldum vallahi. Gec kaldığım için cok ozur diliyorum. Gecen hafta 75.8 bu hafta 75..😊
Otelde herkes ne kadar zayiflamissin diyi bende gururla 8 kilo verdim diyorum.. ama biraz daha var diyorum.. cok yakismis dediler ben şok 😲😲Bu kadar farkedilecegini düşünmemiştim.. sonuc itibariyle kiloluyum hala..

Bu hafta veririm ama cunku az once tartildim 74.8 icmediysem gün icinde en az 2 lt su ictim.

Menum
7.45 1 dilim tahıllı ekmek, 1 adet kiri, 2 dilim salam, 1 ceyrek domates
12.30 1 adet köfte, 1 parca tavuk gogus izgara, 1 dilim somon balığı, 1 yk mantar soslu makarna, 1 aprca brokoli, koca bir kase karisik salata
2 parmak inceliginde cheesecake.

ve hala cok tokum
suyu 3 e tamamlarim.
spor yapamayacagim cok yoruldum. Ayaklarim patladi ilk gunden daha..

8247 adim stilettoyla 😂😂😂

Canım hakkında hayırlısı olsun, senin gibi keyifli enerjik ve esprili biridir inşallah. :KK200:

Ciddi karar vermeden önce tüm detayları gözden geçir, konuş. Aklına kalbine uymayan bi yer kalmasın. Evlendikten sonra işler değişiyor bazen, bunu keşke bilseydim diyo insan..Tabi bazı şeyler de ne kadar konuşsan da öngörülemiyor o ayrı mesele...Ama sen elinden geldiği kadar işi netleştir, sağlama al. Genelde evlilik öncesi bazı şeyleri açık açık konuşmaya adaylar utanıyor, karşı taraf beni yanlış anlar diye. Sonra da çok geç oluyor. Ben bi çok şeyi açıkça konuştuğum halde, evlendikten sonra şunu da sorsaymışım konuşsaymışım daha iyi tanırdım dediğim oldu. O yüzden diyorum canım..
Ayy ne kadar uzun oldu, sanki Güzin abla gibi yazmışım😄, "hayırlıysa yönü beri" derler bizde, hayırlısı olsun inşallah 😍
Degil canim.. hatta bana diyo ki ne kadar hayat dolusun.. 😁😁😁
Boyle olmasaydim cabuk yaslanirdim dedim:KK59:
Eglendim bir kac gün işte.. 😂😂
Evraklari ne zaman yapiyoruz diyo.. az daha var diyorum 😂😂
Aynen canisi hayirlisiysa beri gelsin, hayirsizsa öte gitsin... 😊😘😘

Ne yani bu kadar mi hoş sohbet çok güldüm bitti detay versene yaaaaaa
Canim benim ne anlatayim detaylar bunlar iste konustuk oradan buradan en sonunda eee evraklari ne zaman hazirliyoruz dedi... Ben ciddiyim dedi.. dee ben ciddi olamiyorum 😂😂😂
2 saat oturduk ben paso güldüm gerçekten😊
Cok tatli ama konusurken yüzüne bakmaktan keyif alıyorsun da evlilik oyle kolaymi 😁

Kizlar ve sevgili ortim pessinus pessinus iyisiniz umarim bugun cok yoruldum vallahi. Gec kaldığım için cok ozur diliyorum. Gecen hafta 75.8 bu hafta 75..😊
Otelde herkes ne kadar zayiflamissin diyi bende gururla 8 kilo verdim diyorum.. ama biraz daha var diyorum.. cok yakismis dediler ben şok 😲😲Bu kadar farkedilecegini düşünmemiştim.. sonuc itibariyle kiloluyum hala..

Bu hafta veririm ama cunku az once tartildim 74.8 icmediysem gün icinde en az 2 lt su ictim.

Menum
7.45 1 dilim tahıllı ekmek, 1 adet kiri, 2 dilim salam, 1 ceyrek domates
12.30 1 adet köfte, 1 parca tavuk gogus izgara, 1 dilim somon balığı, 1 yk mantar soslu makarna, 1 aprca brokoli, koca bir kase karisik salata
2 parmak inceliginde cheesecake.

ve hala cok tokum
suyu 3 e tamamlarim.
spor yapamayacagim cok yoruldum. Ayaklarim patladi ilk gunden daha..

8247 adim stilettoyla 😂😂😂
Tebrik ederim canım güzel gitmiş kilo yüzdelik olarak ne kadar oldu kazananı belirleyelim bari kendi aramızda :) menü protein ağırlıklı olmuş güzel ama bir öğün için fazla olmuş biraz. Arkadaşlarının tepkilerine çok sevindim ben de dün gece memlekete geldim arabadan inerken görümcem aa erimişsin nasıl yaptın bunu falan dedi kayınvalidede tık yok hala. Kayınpeder de bugün kilo vermişsin herhalde iyi olmuş diye. En azından gözle görünür bir şeyler başarmışım mutlu oldum:)

Tebrik ederim canım güzel gitmiş kilo yüzdelik olarak ne kadar oldu kazananı belirleyelim bari kendi aramızda :) menü protein ağırlıklı olmuş güzel ama bir öğün için fazla olmuş biraz. Arkadaşlarının tepkilerine çok sevindim ben de dün gece memlekete geldim arabadan inerken görümcem aa erimişsin nasıl yaptın bunu falan dedi kayınvalidede tık yok hala. Kayınpeder de bugün kilo vermişsin herhalde iyi olmuş diye. En azından gözle görünür bir şeyler başarmışım mutlu oldum:)
Çok sevindim canım kv takma içten içe ne yaptı diye düşünüyordur 🙄🙄😂😂😂

Canim benim ne anlatayim detaylar bunlar iste konustuk oradan buradan en sonunda eee evraklari ne zaman hazirliyoruz dedi... Ben ciddiyim dedi.. dee ben ciddi olamiyorum 😂😂😂
2 saat oturduk ben paso güldüm gerçekten😊
Cok tatli ama konusurken yüzüne bakmaktan keyif alıyorsun da evlilik oyle kolaymi 😁
Kolay ama ortak paydada buluşmak zor
Ben evlenmeden önce eksi artı uygulaması yapardım artisi fazla olanla da evlendim işte

Bugün menü
Sabah 11.00
1 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
Salatalık
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek

Ara
1 kase yoğurt içine 1 tk ketentohumu yağı

Akşam 16.30
Kıymalı yumurta
Salata
2 adet kızarmış form ekmek

3 lt su içildi

Spor
Sabah
60 dk eliptik
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm

Akşam
Dışarıda 1 saat tempolu yürüyüş yapıldı..

@polokey2244 candy_candy candy_candy @Ilaymilya @UZAYIM kızlar sizleri bekliyorum. Çok zamanım yok maalesef

Çok çok özür dilerim herkesten inanın çok berbat çok yoğun herşeyin üst üste geldiği bir hafta geçiriyorum 🙄🙄 kayınvalidem anjiyo oldu çok şükür birşey çıkmadı ben tabi izin almak durumunda kaldım üstelik sınav haftsm evde asla ders çalışmıyorum bu saat oldu ilk defa kızları uyutup kalkıp ders çalışabildim kilomdan hiç haberim yok pazartesi tartilicam çünkü bütün bunların üstüne regl oldum hem de ne regl 😣😣 neyseki bu gece biraz hafifledi daha iyiyim bende durumlar böyle canlarım bu arada telefonum ikinci formatı yedi gidici galiba sanırım değiştiricez

Böyleyken böyle canlarım şimdi derslerimin arasında forum siteleri diye bi bölümde görünce girip kısa bi özet geçeyim dedim pazartesi uğrarım ama Çarşamba sınavlarım bitene kadar aktif olamicam maalesef 😞😞

IMG_20200704_232446.webp

Çok çok özür dilerim herkesten inanın çok berbat çok yoğun herşeyin üst üste geldiği bir hafta geçiriyorum 🙄🙄 kayınvalidem anjiyo oldu çok şükür birşey çıkmadı ben tabi izin almak durumunda kaldım üstelik sınav haftsm evde asla ders çalışmıyorum bu saat oldu ilk defa kızları uyutup kalkıp ders çalışabildim kilomdan hiç haberim yok pazartesi tartilicam çünkü bütün bunların üstüne regl oldum hem de ne regl 😣😣 neyseki bu gece biraz hafifledi daha iyiyim bende durumlar böyle canlarım bu arada telefonum ikinci formatı yedi gidici galiba sanırım değiştiricez

Böyleyken böyle canlarım şimdi derslerimin arasında forum siteleri diye bi bölümde görünce girip kısa bi özet geçeyim dedim pazartesi uğrarım ama Çarşamba sınavlarım bitene kadar aktif olamicam maalesef 😞😞

Eki Görüntüle 2658103
Geçmiş olsun canım ... kolay gelsin 🤗

Ay burcu İkizler olan evleniyor mu anlamadım ki sen haritana baktır daha iyi anlaşılır niye olmasın ki
Evlenemez bence kafamiz karisik bizim :confused:

Benim burcum da ikizler. Ay burcu neydi bilmiyorum ama normal burcum ikizler.. çok kararsızımdır ve değişken bi ruh halim vardır..olmasa benden hiç olmazdı ama oldu:-)
Vallahi canim normalde benim burcum akrep yukselen aslan bide ay burcu varmis bende bilmiyordum. Bende diyorum bu kafa karisikligim nereden geliyor meger ay burcum ikizlermis.. berceste_ berceste_ söylemişti sanirim ay burcu iliskileri etkiliyormus.. ki etkiliyor gerçekten kafam fena karışık :confused::confused::confused:

Bence kayınvalidem çatlıyordur da içinden güzel şeyler söylemek geliyordur
Sen de salına salına gez önünde.

Back
X