Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar takımca kaçamak ve spor problemimiz var. Bunları düzeltmemiz lazım acilen. Yoksa ilerlememiz çok zor.
Kaptanım ne kadar hakılısın.. Kontrol tartısı bana durumun vehametini gösterdi
22 ocak cuma 60.4
25 ocak pazartesi 60.9
Hedef 59.99999 biyerinden 59u yakalamak bu hafta için tek hedefim

Günaydın kızlar.2gundur menü yazamadım.Hep bi koşturma içindeydim.Herkes nasıl bakalım?

Ah o legolar yokmu minnak minnak benim kızımda çok sever tabi bukadar yok bizde pembiş kızlara özel olanları tercih ettiği için. Çokgüzel vakit geçiriyo bazen bende kendimi kaptırıyorum lunaparkı evi falan var iyi eğleniyorum😄😄
Benim için terapi diyebilirim. Onların bitirip ortadan kalkması lazım gece 01:30 kadar yaptım :KK53: tabi bitmedi
Allah bagislasin bende de iki erkek var. yaslari da cok yakin biri 9 digeri 7 yasinda. nasil basediyorsun Allah yardimcin olsun. yaramaz oluyorlar bi de.
Amin. Alıştık artık çok bunalıyorum tabi dışarıya bol bol çıkıyoruz bisiklet sürüyoruz top oynama park falan hava 0 derece bile olsa giyinip gidiyoruz. Ben evde pek iş yapmıyorum günlük işler hep onlarla ilgileniyorum. Siz nasıl neler yapıyorsunuz. Allah sağlık versin tüm yavrulara
Boyle kiskirtmalar guzel oluyo😅
En iyi yaptığım şey diyebilirim Aysegul 6666 Aysegul 6666 çok iyi gaza gelir iğne ipliğe döndü benle yarışacak diye 🤣🤣
Hatırlıyor musun sana baklava aldırttığım günleri :KK48::KK48::KK48:
Ay evettt yaa taaa eşim manheim gitmişti başka şehire yoktu buralarda iyisi Off ya nereden geldi yine aklıma
Ama hayır yoldan çıkmayacağım.
Rakiplerimin ekmeğine yağ sürememEn Büyük KK
Gonul83 Gonul83 ün en iyi yaptığı iştir :KK70: :KK70: :KK70:

Bu menüye de yani hadi kızartmaları yedin arkadan cupcake neden yenir. Hadi onu da yedin 1 tabak makarna nedir? Su az , spor yok, menü baştan aşağı kaçamak :KK62::KK62::KK62::KK62:
Aynen bende onu dedim
Acayip seviyorum böyle tatlı atışmaları
Gruba da heyecan katıyor
Grubun amigosu gibi oldum 😎:KK73::KK73:
Şimdi markete giditorum 5 kilo kabak ile yoğurt alıcam yarın kabak detoksuna başlayacağım yoksa 59 görmek bana hayal olacak
Bende yapacağım ama evde olan yemekleri bitirmem lazım çöpe gitmesin. Kabağı almıştım yapacağım bende. 59 görmeyi bende çok istiyorum

Kabak detoksu grubu yapalım hatta kim 3 günde nekadar veriyor bakalım katılmak isteyen beni etiketleyerek belirtsin liste yapayım bakalım 3 günde kim nekadar verecek yarın sabahta tartılıp başlayalım.. Kimler benimle dira90 dira90 seni katıldın sayıyorum yarın sabahki kilonu bana yaz lütfen cuma sabaha bi göbek atalım mutluluktan

Uzman doktor Nilay Keçeci'nin
3 günde 3 - 5 kilo verdiren mucize detoksuymuş..1 kilo versem yetecek bana:)) Kabak detoksu detayları fotolarda

Eklentiler

• Screenshot_20210125_160530_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20210125_160530_com.android.chrome.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20210125_160555_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20210125_160555_com.android.chrome.webp
    32 KB · Görüntüleme: 32
Yarın birlikte başlayabiliriz her öğün 2 kabak diye düşünürsek 12 kabak almalıyız cuma sabaha en az 1 kilo verdirir diye düşünüyorum sabahları da dikkatli yiyerek
Kahvaltı normal mi yapıyoruz.Bide kabak ne şekilde yapacağız canım.

Kabak detoksu grubu yapalım hatta kim 3 günde nekadar veriyor bakalım katılmak isteyen beni etiketleyerek belirtsin liste yapayım bakalım 3 günde kim nekadar verecek yarın sabahta tartılıp başlayalım.. Kimler benimle dira90 dira90 seni katıldın sayıyorum yarın sabahki kilonu bana yaz lütfen cuma sabaha bi göbek atalım mutluluktan
59.9 canım Sabah tartıldım bugün.Tamamdir menüyü oluşturuyorum.3gun kabaklayiz bakalım.Ya gr oynamıyor yoksa biseyler yapmam gerek.

59.9 canım Sabah tartıldım bugün.Tamamdir menüyü oluşturuyorum.3gun kabaklayiz bakalım.Ya gr oynamıyor yoksa biseyler yapmam gerek.
Fotolarla ayrıntısını vardı kuzum. Sbah 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir maydanoz var öğle akşam kabak tarif yağsız diyor ama 1 yk zeytinyağıyla çok leziz oluyor ikindide 2 ortaboy meyve yiyeceğiz. Ben düne göre nasıl becerdiysem 500 gr artı çıktım. Yarın sabah yine bakalım bişey kaybetmeyiz tam olarak bilmek daha motive eder bir günde +500 olabilme yeteneğim var çünkü benim

Fotolarla ayrıntısını vardı kuzum. Sbah 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir maydanoz var öğle akşam kabak tarif yağsız diyor ama 1 yk zeytinyağıyla çok leziz oluyor ikindide 2 ortaboy meyve yiyeceğiz. Ben düne göre nasıl becerdiysem 500 gr artı çıktım. Yarın sabah yine bakalım bişey kaybetmeyiz tam olarak bilmek daha motive eder bir günde +500 olabilme yeteneğim var çünkü benim
Fotoları sonradan gördüm canım 😀
Ben henüz artı yok ama sanki çakılmış gibi gr gitmiyo.Kahvaltı 2yumurta çok degilmi ya.1 zor yerim ben.Neyse bi deneyim bakalım cumaya ekşi görmem gerek.

Iyi akşamlar hanımlar
12 de 1 biberli gözleme çay
2de 1 neskafe 1 çikolata
4 te 1 portakal
5te 6 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase yoğurt
közlenmis biber domates salatası biraz ekmek😏
40 dakikA hitt kardiyo 2 litre su
Kabak detoksuna katılmak isterdim ama zaten kabağı pek sevmem o kadar yersem hayatta ağzıma süremem artık malesef sevmediğim şeyi 2 gun arka arkaya yesem bi daha yıllarca yiyemiyorum 😶😶😶😶😐😐😐

Iyi aksamlar kızlar.
Kahvaltı 10.00
1dilim tb ekmek.
Peynirli yumurta..2zeytin..bol yeşillik nane marul eksimen..1cay kas pekmez.

12.00 şekersiz türk kahvesi
14.00 4tane çiğköfte marulla
1grissini... yesilcay

18.30 Akşam
1dilim tb ekmek.
1kucuk tabak zeytinyagli pırasa.
1kucuk kase yoğurt.

3lt su..spor yok.
2saat ter attıracak kadar tempolu temizlik yaptım.

Selamlar
Yine kötü bir menü malesef
Kahvalti 11
8 10 civari patates kizartma kucuk parca ekmek peynir zeytin
Gun icinde ceyrek ekmek kasar sosis
Aksam
1 tam pizza
Su 1.5 lt spor yok ama ev isleri var

Iyi akşamlar hanımlar
12 de 1 biberli gözleme çay
2de 1 neskafe 1 çikolata
4 te 1 portakal
5te 6 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase yoğurt
közlenmis biber domates salatası biraz ekmek😏
40 dakikA hitt kardiyo 2 litre su
Kabak detoksuna katılmak isterdim ama zaten kabağı pek sevmem o kadar yersem hayatta ağzıma süremem artık malesef sevmediğim şeyi 2 gun arka arkaya yesem bi daha yıllarca yiyemiyorum 😶😶😶😶😐😐😐
Afiyet olsun canım menün gözlemeli pilavlı aslında hepimizin artık şu hamurişlerini bırakması lazım en başta sanırım ben.. Kabak sevmiyorsna yapma zaten ben yoğurtlu haline bayılıyorum 3 gün değil 5 gün yesem sıkılmam.. Bu arada sporun çok iyi tebrikler
Iyi aksamlar kızlar.
Kahvaltı 10.00
1dilim tb ekmek.
Peynirli yumurta..2zeytin..bol yeşillik nane marul eksimen..1cay kas pekmez.

12.00 şekersiz türk kahvesi
14.00 4tane çiğköfte marulla
1grissini... yesilcay

18.30 Akşam
1dilim tb ekmek.
1kucuk tabak zeytinyagli pırasa.
1kucuk kase yoğurt.

3lt su..spor yok.
2saat ter attıracak kadar tempolu temizlik yaptım.
Menün çok iyi canım ölçülü yemişsin. Temizlik bence spordan sayılır helede peşine çocuk takılmadan dip köşe durmaksızın yapınca tadından yenmez.. Tabi ben yavrukuşumla pek yapamıyorum peşime takılıyor temizleyim derken daha çok batırıyor😄
Selamlar
Yine kötü bir menü malesef
Kahvalti 11
8 10 civari patates kizartma kucuk parca ekmek peynir zeytin
Gun icinde ceyrek ekmek kasar sosis
Aksam
1 tam pizza
Su 1.5 lt spor yok ama ev isleri var
Bir tam pizzamı 🤣🤣🤣 ben nasıl yazcam diyordum altı üstü 4 dilimi :)) hiiç olmamış kuzum senide hemen kabak detoksuna alalım acilen durdurulman gerek

Back
X