Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah:
1 kase nesfit,
bitki çayı

ara:
az fındık
kuruyemiş...

Çok fazla kilo almadan önüne geçmen iyi olmuş.
HAdi bakalım iyi kilo vermeler.
Ayrıca gayet güzel başlamışsın.

günaydın kızlar

dün akşam yemeğim
yarım kase mantı

2 portakal

1 saat yürüyüş mekik

sabah
yarım simit çay

Merhaba Nihancığım nasılsın?
Kaçamağının olmamasının yanında spor çok güzel tebrik ederim.

Sabah kalktım okula gittim derse girdim Neyneysecim.
Biliyorsun merak ediyordum dersleri.
Çok güzeldi :)
Sınıfa girdik öğretmenle, birden öğrenciler bağırmaya başladı.
Buraya gel buraya gel diye ..
Bir tanesi de gelmiş yanıma sen türk müsün demez mi
Gülemedim de ..
Tenefüslerde öğretmenler odası daha da güzeldi.
Bir girdim masada olmayan yok sarmadan tu çiğköftesine kadar.
Öğretmenler çok sıcaktı baya muhabbet ettik falan tabi dikkatler benim üstümdeydi yabancı olunca :)
Yarın yine gel diye de ısrar ettiler .. Mutlu oldum yani ..
Fotoğrafını koyacağım kar yağmış Eskişehir'in ve benim :))
Aynen öyle ya görüntü olunca.
Böyle kalsa pek bir şey olmaz bulana kadar canım çıktı zaten göstermeye ama büyürse çok kötü olur.
Benim de ilk tepkim varis öğretmen hastalığı benim niye bu kadar erken diye..
Şimdi çok düzenli değilim o yüzden kuru meyvelere başlamadım.
Ama pazartesinden itibaren tam düzene giriyorum.
Bu arada hatırlatma :) Benim yüzme havuzumu sordun mu :)

Kaptancığım 2 kaşıkcık erişte 300 kalori mi?
Çok fazlaymış.
Ama bak bunları öğrenince temkinli davranırız.

Ne kadar güzel ne kadar pozitif başlamışsın güne çok hoşuma gitti hep böyle ol sen :)
Bu seferlik kızmayalım ama sen de bugün telafi et olur mu?

Dosbacım ne zaman erken girsem seni görüyorum :)
Aslında güzel bir şey erken kalkabilmek gün uzun oluyor .

bu arada yılbaşı hediyem geldi. gönderen arkadaşıma teşekkürederim.

poly canım arada görüyorum seni aşağıda,nasılsın hayatım.

Ayy ben de heyecanlandım ya hediyeler için.
Arkadaşım beğenecek mi çok merak ediyorumm ..

Dombili ben pasta görmedim dimi orada

Kaptancığım ben de biraz erteletiyorum bakma korkuyorum ciddi anlamda
Doktora özellikle söylemedim treakkingi, annem de yanımdaydı yapma falan derse diye :)
İlacı aldım da ona da başlayamadım daha ilerleyemesin diye ..
HAsta da olamıyorum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ..

1.5 kk büyüklüğünde süzme peynir 43.5
5 ad zeytin 65
1.5 dilim ekmek 94.5
Toplam 203 kalori

Ara 1 porsiyon karışık salata 123 kalori

Saat kaç ve daha 300 kalori almışsın.
Sözünü tutup bugün çok güzel tutuyorsun kendini tebrik edeirm ..

Eminecim aman çok dikakt edin Elaya.
Ben küçükken bronşit olmuşum ve senelerce çektim onu.
Kolay kolay geçmiyor ..
O yüzden daha başlarken bütün önlemlerini alın.
http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?p=16889788&noquote=1

Kaptancığım sürekli dua ediyorum gece yatmadan önce.
Umarım sorunsuz atlatır biz de derin bir ohh çekeriz..

kızlar programım değişti birazdan yola çıkacağız
haftasonu yokum
görüşürüz

İyi yolculuklar Dosbamm :)

Sabah:
1 kase nesfit,
bitki çayı

ara:
az fındık
kuruyemiş...

Afiyet olsunn ..

merhaba arkadaşlar.hediyemi aldım gönderen arkadaşıma çok teşekkür ederim sağol nur.kızımı da düşünmüş tokalarını severek takıyor ve oyuncağıyla uyuyor.tekrar teşekkürler.hepinizi öpüyorum

önceliği asumana verelim, akşamki yediklerinden sonra haketti değil mi
Akşam
1 dilim börek 415
1 ad kurabiye 110
2 kaşık yoğurtlu erişte 300

1192 kalori

1.5 kk büyüklüğünde süzme peynir 43.5
5 ad zeytin 65
1.5 dilim ekmek 94.5
Toplam 203 kalori

Ara 1 porsiyon karışık salata 123 kalori
O akşam ne öyle, Allahtan öğle yemeğini hafif yemiştin:) neyse, sonraki mesajında durumu izah etmişsin o yüzden bu seferlik görmedik duymadık olsun. Spor da rahatlattı tabi:) bugün bir de iyi tarafımdan kalktım, öyle hissediyorum.
Yalnız şimdi bu kalori cetvellerindeki sorun şu onlar neyi temel almışlar bilmiyorsun. Mesela patates salatası için birden fazla kalori çıkar. içindeki yağ miktarı ve diğer eklenen şeylere göre hesap yapılması lazım. Şimdi sen diyelim ki az yağlı ve bol yeşillikli yediysen bu kadar kalori olmasına imkan yok. Erişte için de aynı şeyi düşünüyorum. Tereyağlı yağda biber yakmalı bir eriştenin kalorisi bu olabilir. Özetle demek istediğim meyve, sebze kalorisi mesele değil ama bu tarz pişirilmiş, kompleks yemeklerde her bir içeriğe göre kalori değişir. Sen kendi insiyatifini kullanacaksın yani veya samimi ise gittiğin kişi kullandığı yağmiktarını, şekeri vs soracaksın. Dün bir sitede denk geldim. Bir çorbaya 2 çay bardağı yağ koymaktan bahsediyordu. Biz hep çorbayı masum sayıyoruz ama böyle bir çorbanın masum olmasına imkan yok bence.
Ayrıca akşama alışveriş var herhalde:) orda birazını yakarsın inşallah canım. Bugün de çok hafif yemeye çalış ki yarın tartıya dün akşam yediklerin yansımasın.
Kahvaltın güzel olmuş. Artık ekmek yeme günün geri kalan kısmında bence.

günaydın rabiacım.
evet canım öyle oldu başka yemek yoktu yemek zorunda kaldım:97:
acısını çıkarırım ama
ee sen nasılsın canım

gidiyorsun galiba:44: öptüm canım

öğle yemeğim
4 yk kuru fasülye bi kaç parça et
2 dilim ekmek
Nihancım, sabah oğlum durmadı ben de ancak yazabildim ve bilgisayarı kapattım sonra. Görmemişim yazdıklarını canım, kusura bakma. Ben iyiyim çok şükür bugün. Senin de inşallah günün güzel geçiyordur. Öğle yemeğin iyi olmuş. 1 dilim ekmekle yetinebilirdin sadece:) sabahki yarım simit günü çıkarırdı bence ama sağlık olsun.

masalcım valla seninle aynı takımda olduğuma inananmıyorum hayatım çok güzel görünüyorsun
bana gelince ablamlar sanırım 3:30 gibi burda olurlar
hazırlandım evimi temziledim duş aldım size ayıracak vaktim kaldı önceki mesajı bi daha giremem diye yazmıştım :))
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
iyi ki güne gitmemişim yoksa işim daha da zorlaşacaktı
artık annemlerin evinde net yok ablam ayrıldıya annem babam kullanmıyo kapattılar
sizden ayrı kalacağım (

dosbacım, çıkıyorum demişsin ama aşağıda ismini görüyorum:) bir aksilik olmamıştır umarım. Hayırlı yolculuklar diliyorum canım. Sağ salim gidin gelin inşallah.

canım sormuşsun :)) ama ben daha önce cevaplamışım sanırım
valla işim çoktu çıkıyorum dedim ama valizi hazırladım
bulaşığım çoktu onları hallettim
evi silip süpürdüm
duş aldım
baktım çok acele etmişim :)) yetişmiş bütün işler çok şükür
bu arada ablamlarda çok hız yapıyorlar ( çok tehlikeli ama öyle bi alışkanlık var ( tam bilemiyorum nerede olduklarını ama en fazla 1 saatleri kalmıştır

yok canım ne kusuru
günüm iyi geçiyor şükür.
evet bi daha yememem lazım rabiacım
yememde zaten ama akşama günüm var işte fiyaskosuz atlatmam lazım:97:

ah Emineciğim ah, nazara mı geldiniz siz yaw. Hastalık bir yapıştı yakanıza, daha da yok niyeti gitmeye.
Ela için iki doktordan görüş alman çok iyi olmuş canım. Sanki ilaçların hiç yan etkisi yokmuş gibi dayayacaklardı çocuğa ağır ağır iğneleri. Bu doktorlar kendi çocuklarına böyle yapılsa nasıl hissederler?
İnşallah iyileşir elacık canım. Sen de bu kadar az uykuyla hasta olmamaya bak diyecem ama pek çaresi yok gibi.

canım Allah yardımcınız olsun. İnşallah iyi huylu çıkar da ailecek teskin olursunuz. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.
Delikanlı da olsalar hep çocuk geliyorlar bize.. tazecik daha.

geçmişe cevap yazıyordum canım görmemişim maşallah ya evi ve kendini halletmişsin vaktin bile artmış. hamarat olmak böyle bir şey herhalde.
hız yapmaları kötü yalnız. hava da yağmurlu. Allah esirgesin sizi canım. uyarabiliyorsan uyar ara ara. en korktuğum şey trafik.
bu arada eşin gelmiyor herhalde, yalnız mı gidiyorsun?

Ne kadar kalacaksın canım ..
Ayy birisi olmayınca hemen eksikliği hissediliyor.
Ben olmayınca hepinizin eksikliğini hissediyorum.

dosbacım, çıkıyorum demişsin ama aşağıda ismini görüyorum:) bir aksilik olmamıştır umarım. Hayırlı yolculuklar diliyorum canım. Sağ salim gidin gelin inşallah.

evi silip süpürdüm
duş aldım
bu arada ablamlarda çok hız yapıyorlar ( çok tehlikeli ama öyle bi alışkanlık var ( tam bilemiyorum nerede olduklarını ama en fazla 1 saatleri kalmıştır

ee bu kadar tatlı kızı görünce çocuğun da aklı şaşmış belli masalcım ben de çok seviyorum öğretmenlik mesleğini ya ne güzel bıcır bıcır çocuklar falan. bir de en çok o kapalı kapılar ardındaki öğretmenler odasını:) biz küçükken ne kadar gizemli gelirdi. pozitif de öğretmenlerle karşılaşmışsın demek ki ne güzel. seni teşvik de etmiştir bu durum.
annenin yanında zaten iyi beslendiğini düşünürsek kuru meyveleri ankaraya saklaman akıllıca canım.
yüzme havuzu konusunda utanıyorum artık. çok unutkan oldum ben çok. söz bu sefer sorucam annemi ilk gördüğümde.

valla maşallah canım. takımın medar-ı iftiharısın

yok canım ne kusuru
günüm iyi geçiyor şükür.
evet bi daha yememem lazım rabiacım
yememde zaten ama akşama günüm var işte fiyaskosuz atlatmam lazım:97:
hımm evet günüm var diye yazmışsın ben görmüştüm onu okurken ama yazarken untmuşum ah bu sizin günlerden nedir çektiğimiz bak cuma kilo bildirimi var onu düşün bol bol olur mu:) o zaman az az yersin hatta yiyormuş gibi yapıyordun sen noldu o taktiğe:44:

Ne kadar kalacaksın canım ..
Ayy birisi olmayınca hemen eksikliği hissediliyor.
Ben olmayınca hepinizin eksikliğini hissediyorum.
evet, masalcım sen gerçekten hemen farkediyorsun benim ilgimi çekti. bu arada kaçtır firuzeyi yazıyorsun, ben de merak etmeye başladım.

evi silip süpürdüm
duş aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…