Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

rabia tedbirlerini elden bırakmıyor hayatın,aslında işi şansa bırakmıyor.güzel uykunun ardından kahkaha olarak dopingidealmışsın ne güzel. o keyifle biraz çalışsaydın keşke. bu arada çalışmalardan ne haber,yazdığına göre sürekli pc başındasın,bir salmışlık durumu var anladığım kadarıyla. tamam burda paylaşım olsun istiyoruz kabul ama önemli işleri olan arkadaşlarımızı idare ederiz. ileride yanında bizler olamıcaz masalcım,geleceğinçok önemli hayatım,bunu düşünerek çalışmaya başla derim.

canım sadece senin için yazmadım,genel olarak konuştum. tamam izinliykende gelip yazıyorsun teşekkürederiz ama kilo aldım verip geleyim olayını gerçekten anlamıyorum, paylaşım konusundada işi olanıidare ederiz zaten. ama yinede fikirlerinize herzaman saygı duyarım.
canım öyle insanlar olduğunu biliyorum ama kim olduklarını hatırlayamadım malesef.
dosbacım,demek istediğimi anladınız hayatım,sizleri kırmak asla istemeyeceğim birşeydir,çünkü sizleri seviyorum alıştım ve arkadaşlarımsınız. izinli olduğunuz halde burda olmasanız inanın bu kadar aktif olmazdık, ben sadece kilo alsakta versekte listede olalım diyorum. aslında dombili en güzelini yapıyordu,her yediğini yazıyordu,sanırım bizde onun gibi olmalıyız bazı eleştirileri bilelim ama birazda görmezden gelelim.
güne çorbayla başlamak iyi fikir sanırım,bende kahvaltıyı bile zor yapıyorum,bu hafta kötü geçti benim için,oğlum gelince iyi olucam inşallah.
hasta hasta gezmekten geri kalmıyorsun ne hatunsun yaa.:))ama erkenden dinlenmekle iyi yapmışsın,sanırım o seni biraz toparladı yinede dikkat et hayatım heryerde salgın var,çok ilerlemesin hastalığın geçmişolsun canım.
hemen bildi kim olduğunu , evet elacım sensiiiinnn :76: şaka yapıyorum haaaa
iyice toparlan sende gezersin hayatım.
yeni yıldan önce paylaşımlar iyiydi ama yeni yılla beraber iyice dağılmış durumdayız. hafta sonları çalışanlar için dinlenme zamanı oluyor hayatım,sizler idare ediyordunuz gerçekten.
neyse,tekrar düzelir eski tempomuza döneriz umarım.

neyin var şekerim bakayımm
boşver takma
hayat 3 kelime
dün,buğün,yarınn
dün gecti
buğünü yaşıyoruz
yarının ne getireceği belli deill

keşke benide öyle seven bir kardeşim olsa,yerim ben onu yaa.

melankolicim neredeyse bildirimden bu yana yoksun hayatım,telaşen var kabul ediyorum kolaylıklar diliyorum,ama lütfen alınmayın kırılmayın yanlışsam da söyleyin.
şimdi,kilo vermek istediğiniz zaman yani güzel diyet yaptığınızda gelip yazıyorsunuz yani yazıyoruz neden, çünkü hep tebrik alınıyor. ama kaçamaklar yapılınca herkes bir yana kaçıyor. ozaman eleştiriyede açık olmak gerekmiyormu diye düşünüyorum.
vede haksızlık diye düşünüyorum.çünkü ben elimden geldiği kadar motive etmeye çalışıyorum herkesi yadıklarına cevap yazıyorum, benim yazdıklarıma 1-2 arkadaş cevap yazıyor. ama bendede kalmıyor artık,bende istiyorum motive olmayı.işte sıkıntımızın bir nedenide bu diye düşünüyorum.
ben şimdi bunları söylüyorum ama genel konuşuyorum arkadaşlar doğru olduğunu düşünüyorum ve kırılmamanızı rica ediyorum.

kötü bir beslenme olmuş. masalcım hani derler ya,madalyonun öbür yüzü diye. şimdi bir 1128 kalori vardır birde 1128 kalori vardır. şimdi aklında kaldığı kadarıyla yazmak istiyorum. vücudumuz yemek yerken olması gerektiğinden fazla insülin salgılarmış yani seçtiklerini yağ olarak depoluyor geri kalanını atıyor.yani yediklerinin 500 kalorisi yağ olarak sende kalır .ama senin bu yediklerinin hepsi şekerli olduğu için otomatikman 1128 kaloriyi yağ olarak tutuyorsun vücutta. sanırım böyleydi hayatım,yanlışları bunun üzerinden değerlendirmek gerekiyor sanırıım.
sebebini bilmiyorum ama arada banada oluyor hayatım sanırım zamanla geçer.

süper
seni çok ama çok tebrik ederim nihancım,inşallah hep böyle devam eder,bende bu haftayı aynı kilo ile atlatma çabasındayım,haftaya bomba gibi dönüyorum inşallah.
175 cm boyunda 80 kiloluk bir şeyim....
Ankara'da yaşıyorum, evliyim, çocuk yok...
kilocum akşam yemeğin güzel olmuş hayatım afiyet olsun.
yalnız simit konusunda şöyle bir uyarıda bulunmak istiyorum. bir simit 4 dilim ekmek demekmiş,diyetisyene gitmiş arkadaşlarımızda günde yenilebilecek ekmek sayısını 4 dilim olarak söylerler bizde buna göre dikkat etmeye çalşırız. yapabilirsen bugün başka ekmek yeme yada olmadı akşam yemeğinde ekmek kesinlikle alma hayatım.
ayrıcaboyun gerçekten iyi. sanırım 10 kilo kadar vermek istiyorsun. memurum yazmışsın,mesleğin boyunla alakalımı yoksa. neyse yazıştıkça tanışırız.

Son düzenleme:

sağol kaptancım
hadi inş kaptan bomba gibi bir asuman bekliyoruz

öğle yemeğim
3yk bulgur pilavı
3yk hindi yahni
yarım kase yoğurt

1 dilim kek kardeşim yapmış ısrarla yedirdi kırmak istemedim:97:

sorma rabiacım valla bende sevinç doluyum,ama bu çalışıyor olmak beni kızdırıyor,milletin suratını çekmek hiç kolay değil.ama idare edicez mecburen.
rabiacım gerçekten yoğunluktan yazamıyorum desem doğru olur. birde dosyamada yazmadım kopyalama yapamıyorum yediklerimi.kalorileride hesplamak sor geliyor şuanda.bu hafta böyle idare edin hayatım,haftaya daha güzel olack inşallah,yavrumu göreyim inan şuan başka birşey istemiyorum.:))

canım çok geçmişolsun,inşallah daha iyisindir. düzcedemiydin hayatım.
ha bu arada cuma günü net kilonu yazarsan sevinirim canım,haftaya listede olduğun zaman hesaplama için gerekli.
size afiyet olsun ben yemeğe gidiyorum bakalım yemekte ne var
sana kısaca kilovi desem olurmu canım.
bu arada sanada afiyet olsun.:13:

sağol kaptancım
hadi inş kaptan bomba gibi bir asuman bekliyoruz
öğle yemeğim
3yk bulgur pilavı
3yk hindi yahni
yarım kase yoğurt
bomba olmasada maytap falan olabilirim belki.
afiyet olsun....kek arada sırıtmış ama spor varmı bu akşam ozaman yakardın.
farketmez boyumun işimle alakası yok simit için tavsiyene uyacağım

tamam. boy uzun birde memur olunca acaba polismmisin diye aklımdan geçti.
eee yemek yiyebildinmi neler varmış menünde.:)))

öyle deme ya bomba olursun bence
spor yaparım kaptan yürüyemesemde mekik çekerim mutlaka:97:

uykusuzluk oldukça önemli canım. bir de tabi uyku ilaçları, antidepresanlar falan kilo yapıyor deniyor. deprem için de geçmiş olsun. insanı derinden sarsan şeyler bunlar.
canım, moral bozmakla olmuyor biliyorsun. öncelikle bu geç yatmalar falan bir ortadan kalksın. sabah erken kalkıp güzelce kahvaltını yap. yemekhanede de düzenli yemeğini ye. abur cuburu kesip ceviz ve elindeki kuru meyvelerden yiyorsun. bence tekrar atacaksın o kiloyu.
umarım sunumun da iyi geçer.
ben hayatta senin kadar geçe kalamam sanırım:)) gündüz zombi gibi olurum. mutfağı toparlayıp yattım direk.

öğle yemeğim
3yk bulgur pilavı
3yk hindi yahni
yarım kase yoğurt

kek ince 1 dilimse sorun yok bence. akşam yine spor var mı:)

ben de meşguliyetten olduğunu düşünmüştüm canım zaten. fırsat bulunca yazarsın inşallah. oğluşun gelsin de hepimiz oh diyeceğiz valla:) üzerindeki negatiflik çok belli oluyor çünkü. üzgünlük anlamında diyorum. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın ya. kuzucukları da annelerinden ayırmasın.

herkez sporu soruyo artık
var mekik çekerim

geçmişi okudum ama kafam olmuş bi milyon :))
inanın ne yazacağımı unuttum dökülüyorum
hala sabah ki mandalinalarla duruyorum
istesemde yiyemiyorum
şimdi ıhlamur kaynatıyorum yanında bişiler almaya çalışırım
bu arada kilocum hoş geldin ismin uzun geldi şimdilik böle yazalım sonra buluruz bişi :))
bu arada ben dosba...takımın en kıdemlilerindenim...sana dileğim asla benim gibi çok kalmadan kilolarından kurtulutsun

var mekik çekerim
ee artık spor deyince aklımıza sen geliyorsun

dosbacım, tüh ya sen baya fena oldun. ıhlamur bende çok işe yarıyor. inşallah sende de işe yarar canım. zoraki de olsa biraz besin alsan iyi olur canım. vücudun mikroplarla savaşması için enerjiye ihtiyacı var.

canım ıhlamurun içine elma kabuğu ve tarçın eklerim
şimdide soyduğum elmayı yiyorum ama ıhlamurun yanında bişiler alırım çnk açım canım bişi istemio koku alamadığım için yediğim her şey aynı :))

geçmiş olsun canım bol sıvı al
ben geçen gripten nasıol kurtulduğumu yazayım san auygula bunu mutlaka canım gerçekten işe yarıyor..

muz portakal mandalina elma ayva bunları kabuklarıyla doğrayıp kaynat canım su koy ama çok değil
karanfil ve çubuk tarçında koy ılık ılık iç canım 2 günde kaldırdı beni

nabersiniz kızlar
ben kalktım gittim geldim güne kızı uyuttumm
sporumu yaptım 3 mil 50dk
yemeğimi yapıyorumm
dosbam hastaymış gecmiş olsunn
herkes iyidir inşş
işlerim var uğrarım yinee

öyle deme ya bomba olursun bence
spor yaparım kaptan yürüyemesemde mekik çekerim mutlaka:97:
helal olsun kız sana valla durdun durdun turnayı gözünden vurdun,innşşaallah böylede devam eder canım. ama çokda şartlama kendini psikoloji rahatken daha iyi gidiyor kilolar.
canım ya çok sıkmadım sizi inşallah,hani üzgünlük varmı var tabii ama inanın yazdıklarımın onunla ilgisi yok tamamiyle içten gelen ve evet söylemeliyim dediğim şeyler. :78: eğer bu kadar tanışlıktan sonra bana kırılan olursa ben bu mesleği bırakırım. ama öyleeee
maytap mı ilahi asuman ya
aklıma o geldi aslında kız kaçıran yazacaktım aaaa torpilde var bak onu unuttum.
var mekik çekerim
spor idolümüz belli oldu. hadi bakem yükü bindirdik omzuna hayırlı olsun.
şaka hayatım,ama gerçekten baya iyisin kız maşallah.
canım çok normaldir o haldeyken,dilerim çok ilerlemez. bol c vitamini ayakta tutar dilerim seni ama yatmadanda kolayına geçmezki bu illet. neyse hayatım çok yorma kendini sakın bol ılık su iyi gelecektir diye düşünüyorum istersen bir dene hani içten mikropları kolay atarsın diye yanlışmı düşünüyorum ki. ne bileyim aklıma geldi sadece hayatım.

sen bayağı şifayı almışsın dosbacım yapacak birşey yok ama imkan varsadr git derim yoksa sürekli dinlen canım.geçmişolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…