hosbulduk cnm:) nasılsın?
evet 10undaydı sınavım pek ic acıcı gecmedi acıkcası,sonra pers gunu de y.lisans dersi sınavı vardı, onu bekledim ondan cuma geldim...özlemisim valla sizi:)
en kötü karar kararsızlıktan iyidir dedim cnm... hep derim, parmagımdaysa problem parmagımı keserim kolumun kangren olmasını bekleyemem diye...aynen oyle bi durum...umarım o da kısa surede atlatır...
cok yakın arkdsm burdan 9yıllık dostum fatmagül, 1hafta onceden özsüt ün basının etini yemeye baslamıs, glutensiz pasta yaptırmıs, sonra secret kitabını almıs bana, bide kol saati yaş 25oldu ya, zamanı durdurmak adına:)
fotografcıda calısan arkdsım bu eklediim rsimlerden birine fotoshop yaptırmıs biraz, tahta üstüne preslenmiş cerveceli resim kendisi yapmıs cercevesini onu getrms, 1arkadstan 1şişe şarap geldi :), cok yakın bi dostum kankam gitmis bana glutensiz arpa şehriye bulmus:) yarım kilo da un:):):)
bayaa eglendik güzel oldu, dalga da gectik bol bol, pasta ustundeki 25 i ters cevirip 52 yapıp basımda yazma nine gibi videoya aldılar falan:)
cok guzeldi...
bide üstüne babamlar aradı, babam freeshoptan bi ton bisi almıs bana tam ne bilmiorm ama söledikleri 2parfum, biton makyaj malzemesi temzleme jelleri falan:)
dedim ohhhh bu yıl da zenginim:)
ama en büyük zenginliim yürek dostlarım