Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar kusura bakmayın ara ara gelıyorum ama ıhmal ettıgımden değil evdeyken hep böyle oluyor gecem gunduzum karışıyor neyse yarın görüşmem var hadi bana dua edın :) muhtemelen olacak pazartesı başlarsam herşey normale dönecek yine bol bol aranızda olacağım :16: hepinize bugun tazel fasulye yedım bıraz o canımda ıstemıyor zaten
yarn tartılıcam ama kızlar sabah erken kalkıcam tartılıcam ama iş görüşmem var öğleden sonra yazarım bilginiz olsun

kızlar kusura bakmayın ara ara gelıyorum ama ıhmal ettıgımden değil evdeyken hep böyle oluyor gecem gunduzum karışıyor neyse yarın görüşmem var hadi bana dua edın :) muhtemelen olacak pazartesı başlarsam herşey normale dönecek yine bol bol aranızda olacağım :16: hepinize bugun tazel fasulye yedım bıraz o canımda ıstemıyor zaten
yarn tartılıcam ama kızlar sabah erken kalkıcam tartılıcam ama iş görüşmem var öğleden sonra yazarım bilginiz olsun
cnm kilo bildirimni sabah 11kadar yapman lazımm en gecc eğer sabah yapamazsan bu geceden tartıl yazz öğlenden sonraya kalamazz

slm kızlar nasılsınız
öğlene kadar komşum kaldı sonra uyudum
şimdide eşim gelecek sofra hazırlıyorum bi size bakem dedim
adcım oğlunun iileşmesine çok sevindim hayatım
neysecim eşin geldi seninde yoğunlupun arttı herşeye rağmen azmine hayranım
nihannnn valla görmek istiyorum yarın sabah karşılaştığımızda 2 dk.cık koyarsın dimi foto??
elacım seniii çooook ii anlıyorum...ben çok gezdim hayatım ama artık oturma sırası bana da geldi hava soğuk dışarı çıkamıyorum...yanımızdaki market kapanmış yerine yenisi açılıyomuş :)) inan komşulardan öğrendim gör halimi :)) seni anlıyorum ama annenlerin gelmesine az kaldı sizin orası şubat sonu bahar gibi olur çıkar gezersin...parka götürsen elayı yeter...
yağmur canım zor bi dönem...sorumlulukları için eminim çok konuşmuşsundur ama sonuç alabilmek için profösyonel bi yardıma ikna etsen hayatım belki işe yarar... tadığım var sonucu gayet ii aldılar
elacım tarifi bi ara özelden atarım hayatım
kılzar buralardayım

Aah canım ah her yolu denedım..Konustum,kavga ettım,gıttım..Ama hep en bastayız..Dua edıyorum bol bol ama benım bıran once ıse gırmem lazım.Cunku ancak ozaman kendım ve ecrın ıcın en dogrusu neyse karar verıp yapabılırım..

Rabıa cım ınsan bı yasadıgını bılır..Esle,evlatla,anayla babayla hepsı bırbırınden zor canım..Allah ımkansızı vermesın

bugün yediklerimi yazayım:

kahvaltı: 1 yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin ve 1 dilim kadar ekmek. 2 ceviz. 1 bardak şekersiz çay.
ara: 1 elma ve 1 armut.
öğle: küçük kase kadar karnabahar, biraz hamsi buğulama, ayrıca tavaya sığmayan hamsiler yağsız ayrıca pişirdim onu yedim. toplam 20 tane falan hamsi oldu sanırım, sayamadım tam.
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: fındık, badem, kuru incir ve günkurusu, kuru üzüm. 1 şekersiz yarım yağlı sütle hazırlanmış neskafe.
akşam: tavuklu salata

ilerleyen saatler için adaçayı düşünüyorum. arada biraz fındık atıştırdım.

Valla menun yıne saglam rabıa hanım.. Yarın hodrı meydan:1:

aram 2köfte olduu(sinirliydim önümdede köfteler vardıı onlardan yedimm)
yeşil cayy

akşam yemeğimm
1küçük karnıyarıkk içi cok az patıcan
1kaşık yoğurt
1dilim ekmek
6da yedim yemem bişeyy 3. günn buğünn
nescefe içtim sekersizz az sütlüü

Emınecım bak keskın sırke kupune zarar verırmıs..Bak yemısın koftelerı:) Esınle problem yok,coluk cocuk saglıgınız yerınızde sen keyfını kacırma esınede yuklenme boyle bence..naapsın ısı belkı onunda orayla veya ıs gucle sıkıntıları vardır oda ıstemıyodur belkı yanı boyleyse bırbırinıze sahıp cıkıp arkadaslık yapın..esını sevdıgın gıbı evını,yerınıde sevmeye calıs canım.Gun dogmadan neler dogar..:71:

Kımınde ısle gucle evlı kocalar,kımınde bı kendı keyfıyle.Allah ım bı ortasını,normalını yapmamısmı bunlardan be kızlar:26:

Neyse napalım sabır,sabır,sabır.

Bende bu aksam bı kase tarhana ıctım ve bol sala yedım..aksamda oyle utum vardıkı Fatmagulu seyredıp utu yaptım:78:
Kızımı zar zor doyurmustum oyunla o kactı bu geldı dıye sonra gıttı onuda kustu:59:
Bunlarla ugrasırken bısey yemedım kuruyemıs fılan ama bol bol su ıctım dogrusu.Yarın kizımın kontrolu var bakalım nolcak..neyse bı gece delısı gene ben varım burda ama cok uykusuzum yatmaya gıtmeden yaziyım dedım ıcım el vermedı.hadı Hepinıze Allah Rahatlık Versın:9:

kızlar kilo bildirimimi perşembe akşamı yapsammı?? çünkü bulundugum yerle istanbul arasında tam 7 saat zmn frkı vr ve sbh sölemeye kalksam eger ögleden sonra saati olucak onun için şimdi yazıorm 83.5 :((( (84.2den düştüm hala şişlik var offff)

günaydın kızlar

dün akşam yemeğim hamsi buğuluma(1 tabak)
1 dilim ekmek
salata

ara:1 tane mercimek köfte
1 marul

sabah
1 kase çorba
2 dilim ekmek

kilom:56

Gunaydın canlarım
Gecen cuma 85.3 tu Salı 84 tu neyse bugun sonuc 83.8:)
Cok mutluyum bıde duzenlı spor yapamadım regl dende bı haber yok kesın uzerıne aldım dıyodum 1.5 kg gıtmıs:82:

günaydın arkadaşlar. hayırlı cumalar herkeze. dünden başlayayım
sabah:2 dilim ekmekle peynirli tost
öğleden önceki ara : 1 fincan şekersiz çayla 3 bisküvi
öğle:1 porsiyon musakka 1buçuk dilim ekmek
öğleden sonrakı ara:1 form çay
akşam:1 kase mercimek çorbası, 2 çatal karnıbahar, 1dilim ekmek,1 kase yoğurt

bu sabahkı kahvaltım yıne 2 dilim ekmekten beyaz peynirli tost

kilom ise 58.2 :17: geçen cuma 58.4 dü sadece200 gr gitmiş:14: bukadar düzensiz beslenirsem olacağı bu. buda bana kapak olsun :57:

ben takımdan ayrıldığımda 60kiloydum sonra 1kilo aldım 61oldum :50:regle dönemimde 62.500 leri gördümm:52::52:
3gündür dikkat ediyorumm ve 6dan sonra yemiyorum veeeee yeşil cay 3kupa:7:
buğünkü kilomm
59.900:66::62::62: süper demii bende sok oldumm demekki 6dan sonra yememek önemli yeşil cay acayip ödem attı halada sisimm bitmedi reglim haftaya 10gün var annemlerin gelmesine verebildiği kadar veremek istiyorumm:66:
cokk pis gaza geldimm buğün biraz daha iyi maoralimm bakalımm
gece eşim aradıı konuştukk anlıyomda yapcak bişey yok diyorr oda haklı napsınn:27:

canım, keşke geceden yazsaydın kilonu. malum 11.30'dan önce yazılması gerekiyor. yoksa ad1'in de işleri aksar.

Kımınde ısle gucle evlı kocalar,kımınde bı kendı keyfıyle.Allah ım bı ortasını,normalını yapmamısmı bunlardan be kızlar:26:

Neyse napalım sabır,sabır,sabır.

Bende bu aksam bı kase tarhana ıctım ve bol sala yedım..aksamda oyle utum vardıkı Fatmagulu seyredıp utu yaptım:78:
Kızımı zar zor doyurmustum oyunla o kactı bu geldı dıye sonra gıttı onuda kustu:59:
Bunlarla ugrasırken bısey yemedım kuruyemıs fılan ama bol bol su ıctım dogrusu.Yarın kizımın kontrolu var bakalım nolcak..neyse bı gece delısı gene ben varım burda ama cok uykusuzum yatmaya gıtmeden yaziyım dedım ıcım el vermedı.hadı Hepinıze Allah Rahatlık Versın:9:
canım, inaşllah kızının kontrolü iyi geçer. akşam ben de biraz baktım fatmagüğle, canı sıkılan ona baktı herhalde:))

kızlar kilo bildirimimi perşembe akşamı yapsammı?? çünkü bulundugum yerle istanbul arasında tam 7 saat zmn frkı vr ve sbh sölemeye kalksam eger ögleden sonra saati olucak onun için şimdi yazıorm 83.5 :((( (84.2den düştüm hala şişlik var offff)
canım, kilonu perşembeden bildirmen çok iyi olmuş. giden kiloların için de kutlarım seni.

günaydın kızlar

dün akşam yemeğim hamsi buğuluma(1 tabak)
1 dilim ekmek
salata

ara:1 tane mercimek köfte
1 marul

sabah
1 kase çorba
2 dilim ekmek

kilom:56
afiyet olsun nihanım. biraz kilo aldın sanırım. neyse verirsin bu hafta canın sağolsun.

Gunaydın canlarım
Gecen cuma 85.3 tu Salı 84 tu neyse bugun sonuc 83.8:)
Cok mutluyum bıde duzenlı spor yapamadım regl dende bı haber yok kesın uzerıne aldım dıyodum 1.5 kg gıtmıs:82:
tebrik ederim canım. güzel gitmiş kilolar.

günaydın arkadaşlar. hayırlı cumalar herkeze. dünden başlayayım
sabah:2 dilim ekmekle peynirli tost
öğleden önceki ara : 1 fincan şekersiz çayla 3 bisküvi
öğle:1 porsiyon musakka 1buçuk dilim ekmek
öğleden sonrakı ara:1 form çay
akşam:1 kase mercimek çorbası, 2 çatal karnıbahar, 1dilim ekmek,1 kase yoğurt

bu sabahkı kahvaltım yıne 2 dilim ekmekten beyaz peynirli tost

kilom ise 58.2 :17: geçen cuma 58.4 dü sadece200 gr gitmiş:14: bukadar düzensiz beslenirsem olacağı bu. buda bana kapak olsun :57:
bu hafta daha iyi olur canım. merak etme. akşam yemeğin de iyi olmuş, afiyet olsun.

ben takımdan ayrıldığımda 60kiloydum sonra 1kilo aldım 61oldum :50:regle dönemimde 62.500 leri gördümm:52::52:
buğünkü kilomm
59.900:66::62::62: süper demii bende sok oldumm demekki 6dan sonra yememek önemli yeşil cay acayip ödem attı halada sisimm bitmedi reglim haftaya 10gün var annemlerin gelmesine verebildiği kadar veremek istiyorumm:66:
gece eşim aradıı konuştukk anlıyomda yapcak bişey yok diyorr oda haklı napsınn:27:
kız maşallah:nazar::nazar::nazar:ne güzel vermişsin.

sabah kalktım yarım kupa yeşil cay içtimm karnım ck acıktıı
2dilimden peynirli tost yaptım
yeşil cayın devamını içtimm

kızlar kısa süreli giriyorum :) 79 kg olmuşum sevindim bu hafta biliyorsunuz sporada gitmedim hihih süper bu gazla hafta sonu salonda geçerkiiiiii :) nese kızlar iş görüşmem var oraya gidiyorum gelince girerim hadi şans diliyorum şimdiden veren herkese tebrikler :16:

buğünkü kilomm

Massallah canım tebrık ederım..Bı haftadamı gıttı bukadar supersın. Suan grupta yokmusun yanı anlamadım? Esınlede konusmussun bak senı anlamaya calısması bıle cok degerlı Allah yuzunuzu hep guldursun:9:

Kahvaltımıda yaptım yesıl cay ve kepek ekmegıyle peynırlı domateslı sandvic.
Sımdıde Ebru sallıyla egzersız yapıcam.topum yok suan ama olsun hareket harekettır:10:

:kkk:
kızlar kısa süreli giriyorum :) 79 kg olmuşum sevindim bu hafta biliyorsunuz sporada gitmedim hihih süper bu gazla hafta sonu salonda geçerkiiiiii :) nese kızlar iş görüşmem var oraya gidiyorum gelince girerim hadi şans diliyorum şimdiden veren herkese tebrikler :16:

canım bol şans inşallah olumlu sonuçlanır :13:

canım, keşke geceden yazsaydın kilonu. malum 11.30'dan önce yazılması gerekiyor. yoksa ad1'in de işleri aksar.

canım, inaşllah kızının kontrolü iyi geçer. akşam ben de biraz baktım fatmagüğle, canı sıkılan ona baktı herhalde:))

canım, kilonu perşembeden bildirmen çok iyi olmuş. giden kiloların için de kutlarım seni.

afiyet olsun nihanım. biraz kilo aldın sanırım. neyse verirsin bu hafta canın sağolsun.

tebrik ederim canım. güzel gitmiş kilolar.

bu hafta daha iyi olur canım. merak etme. akşam yemeğin de iyi olmuş, afiyet olsun.

kız maşallah:nazar::nazar::nazar:ne güzel vermişsin.
bencedee :nazar::nazar::nazar:
tbr cnm ermişsin hadi bakalım hayırlısı olsunn allah gönlüne göre versin

Massallah canım tebrık ederım..Bı haftadamı gıttı bukadar supersın. Suan grupta yokmusun yanı anlamadım? Esınlede konusmussun bak senı anlamaya calısması bıle cok degerlı Allah yuzunuzu hep guldursun:9:

Kahvaltımıda yaptım yesıl cay ve kepek ekmegıyle peynırlı domateslı sandvic.
Sımdıde Ebru sallıyla egzersız yapıcam.topum yok suan ama olsun hareket harekettır:10:
cnm ben fazla giremiyodum hastalık felan cokk yoğundumm izine ayrıldımm
bildirim yapmıyorumm grupta yer varsa bu hafta girerim herhaldee asuman bilir:))
cnm kiloo salıdan bu yana 62.500 dü buğün böylee :)))
eşim mükemmeldir ama ben sıkılıyorum mekan ve işindenn yoksa no problemmm

herkesin iyi olmasını dilerim. bende iyiyim çok şükür,idare ediyorum.

elacım güzel kilo vermişsin,listeye alıyormuyuz seni.

ms22 canım,seni listeye almak istiyorum ama paylaşımların çok az günaşırı geliyorsun ve 1 paylaşım yapıp çıkıyorsun. düzenli olacak dersen listeye alıcam seni.

yagmurecrn canım paylaşımların iyi olduğu için bu hafta listdesin, bu şekilde devam etmeni ricaediyorum.

firuze,masal, kızlar eğer bu haftada paylaşım yapamıcaksanız toparlanasıya kadar sizi izne ayırıyorum.

kilovi canım senin eğitim vardı senide izinli gösteriyorum.
böylelikle bolca yerimiz var. gelmek isteyen,gerçekten güzel paylaşım yapacak olan buyursun gelsin.

Back
X