hahah ister istemez başlıyormuş kaçamaklar:)) bir de adam yeni askerden geldi gayet rahat yiyorevet ıhlamur iyi gelir ama içmiyor demek yaramaz
inş hemen atlatır rabiacım
eşim geldi kaçamak başladı diyorsun
sağol canım öyle oldu
ay canınmı çekti canım ya burda olsan gönderirdim hemen
ya ben hamburger sevmiyorum başka seçenek olmadığı için yedim dışardaydım
inş yakmışımdır valla

ben de normalda hayatta hamburger aramam ama bu diyet beni bu hale getirdi

afiyet olsun canım. bu hafta yemek yapmadın sanırım:) artık akşama halledersin yemeği inşallah.öğle yemeğim
1 dilim kızarmış ekmek
peynir zeytin
öğlen eve gidemedim burde geçiştirdim
bizim takımın kızları hepten köfteci oldu:)) e ben de markete gidince kıyma alayım bari, böyle olmayacak:)öğle yemeğinde salçalı köfte yiyecem ama hala gelmediii![]()
sana da merhabalar canım. göremeyince merak etmiştim ben de. bugün kontrole gideceğinizi unutmuşum. inşallah iğneye başlama durumu olmaz.Gunaydın kızlar nasılsıniz bakalım yenı haftamız hayırlı olsun hepımıze..Gecmısı bı cırpıda okudum valla kızlar ufaktan kacırmısız ama sporlar ıhmal edılmemıs yinede ıyıkı..cok sukur ben kaçırmadım vaktim yok malesef suan menulerimı yazamıycam ozur dılerım kızımı kontrole goturcem ıgne vermez ıns.yanı ıyılesmeye baslamıstır..ama benım haftasonu ıyıdı dişarıda cıkmadık cunku onun etkısıde oluyo kacamaklarda bence..bu arada dun sabah regl oldum cook sukur rahatlamaya basladı karnım. Bu sabahta omlet yaptım bı yumurtadan,domates 4 zeytın le kahvaltı yaptım. Yarım saat tv8de ebru sallıyla calıstım yıne..ardından yesıl cay.sımdıde bı elma yıyorum.gıyınıp cıkıcam gorusuruz canlar mesaj acele geldı kusura bakmayın. Hee bıde Asumancım cok gecmıs olsun bı ay onceydı sanırım aynen boyle olmustum mahvolmustum! Kesınlıkle dınlenmek ıcın hemen fırsat bul kendıne..Rabıacım valla cocuklar hep boyle galıba bu aralar doktorun kapının onu cocuk dolu..Ins.daha fazla kotulemez yavrum..neyse cıktım ben gorusuruz
hiç kaçamak yapmadığın için de tebrik ederim seni, kesinlikle önemli bir başarı. regl de olmuşsun şişkinliğin de inince bu hafta kilonda güzel bir değişme olur inşallah.
oğlumda korktuğum şey öksürüğün şiddetlenmesi. şimdilik normal ama öksürük artarsa götüreceğim inşallah ben de.
geçmiş olsun eminecim, 2 ev kazası atlatmışsınız. elektrikde bir düzensizlik var herhalde, birden fazla akım geldiğine göre.ayy ben geldimm ama bakıp cıkıcmm
neler yaptım neler pirize süpergenin fişinitaktımm bommmm ateşler felann ödüm koptuu
sartel atmışş evdeki baktımm daha apartmanın dışındakide atmışş korktumm eşimi aradımm
ela ağlar televizyon yok diye sonra 3lü pirizi başka yere takayımm dedim odaa aynı sekill boommm
10dk sonra eşim geldi allahtan anlarr baktıı yanmış akım fazla gelmiş diyo benle ilgili değilmişş yanii 2 prizde yaptı öğlen gelince malüm daha yemek yapmamıştım hemen makarna kıymalı sos yaptımm bende yedimm 6kaşıktı 1tabak olduu doydumm bol kıymalıı
yeşil cayımı içeceğimm
işler druyoo bakalımm yapacağımm artıkk havada akötü yapasımda yokk yavaş yavaş yaparım artıkk
makarnan da afiyet olsun.