- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
erkeklere göre hep öyle zatengünaydınlar kızlar,
dün öğleden sonra uğrayamadım. eşimin bilgisayarda çalışması gerekiyordu. biraz da fazla kaçırdığım için uğramaktan çekindimya kızlar eşim motivasyonumu düşürdü benim
yok diyor, çok az yiyorsun. yok, kilon iyi falan. birinin dürtmesi lazım ki insan kendini sıksın. bu gidişle hedefi 65 yapıp mezun olmaya bakıcam yoksa mezun olamadan aldığım kilolarla kısır döngüye girmek istemiyorum.
bana biraz motivasyon lazım kızlar yaw.
benim eşimde kilon iyi der
ama şaka yapmaya gelince göbükümle ilgili şakalar yapar

iilk buraya başladığımda 60 tım şimdi 55i gördüm 55.7yim
eşime göre 60 iken de iyiyimdim şimdide
bu adamlar bizim güzel görünmemizi çekemiyor canım
onun için sen, onun dediklerine kulağını tıka, 60a inince iyi hissedeceksen
eğer,
yok 65 ile de iyi görünürüm diyorsan 65 e çek hedefi.
kimi insana çok zayıflamakta yakışmıyor mesela bana çok zayıflayınca yüzüme gitmiyor.
al sana bir duygusal daha:)) gözlerin mi doldu, ay kıyamam
kaçtı kaçtı bana istediğinizi söyleyebilirsiniz:83:
afiyet olsun şekerim. sende de kıymalı pide var:)) evli olup haftasonu gazisi olmayan var mı:))
.
evet ya çok duygusalım

evet canım cumartesi günü regl sancısı oldu her ay olduğu gibi
yemek yapamadım onu için eşim gitti pide aldı bende yidim

hoşgeldin aramızamerhaba kızlar ben geldim
bundan sonra bende aranızdayım,neyneysecim teşekkürederim çağırdığın için.sanırım önce kendimi tanıtmam gerekiyor,30 yaşındayım ve evliyim ancak 10 ay kadar önce düşük yaptım,neyse arkadaşlar bugün sabah aç karna tartıldım 62,50 geldim.hedefim 55 kilo olmak ama bu bana biraz zor gibi geliyor,ama siz beni arada dürterseniz neden olmasın
ayrıca gün sonu bildirimlerinizi akşammı yapıyorsunuz arkadaşlar,ben akşama size uzuuuun bir liste sunarım artık.
çok mutluyum aranıza geldiğim için,inşaallah birbirimize faydalı olur beraber zayıflarız

hastaneye yatmaya gerek kalmadı galiba çok sevindim canım dahada iyi olsun inş.oğlum çük şükür çok daha iyi canım. hala öksürük kırıntıları var. iğneye devam ediyoruz, yarın son günü. ertesi gün de kontrole götüreceğim inşallah.
bence de çok kaçırdıktan sonra çorba ile gitsek daha iyi olur:)