Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ne güzel ailenlesin keyfine bak. bu arada bu resimdeki sen mısın gercekten? nerende kilo var anlamadım. ben öleyim ozman :26:slm kızlar nasılsınız annem geldi kardeşimle cok mutluyumm elayı görmeyinn teyzesinin peşinden ayrılmıyoo havada süper 2gündür dışardaydık geldikk eloş uyuyo bakayım dedimm
herkes iyidir inş gecmişe bakamadımm
öpüyorum hepinizi
bu arada zayıflamışsın dedilerr:)))![]()
canım sen hiç yemek yememişşin ki bı sebzeli çorba va menunde yemek niyetine. maşallah sana harıka gidiyorsunMenüm:
kalkar kalkmaz - 1 bardak elma sirkeli su, 1 kuru kayısı...
saat 08:00 - yarım elma
saat 09:30 - kepek ekmegi ile tonbalikli sandviç...
saat 12:30 - 1 greyfurt
saat 13:15 - 1 kuru incir
saat 13:45 - 1 fincan yesil çay...
saat 15:00 - 170 gr yagsiz yoğurt ve azıcık müsli...
saat 17:00 - 1 kase sebze çorbası (daha 15 dk var, birazdan icerim)
Spor yapmadım biraz sancı var regl dolayısıyla ama aksam mutlaka egzersizlerimi yaparım
Bu arada söylemeyi unutuyorum hep (dün aksamda dahil) her aksam egzersizlerimi yapıyorum ama o aksamdan sonra girmediğim icin ertesi günü yazmayı unutuyorum..
geçmiş olsun masalcım endoskopının zor geçtiğine üzüldüm. benım mıdemde intihap çıkmıştı. ayyıldız sirkeli suyu önermiş. bende başlayacam bu sirkeli suya artık. ama en iyi çözüm stresten uzak durmak tabıkı :26:Kızlar merhaba nasılsınız?
TEk tek yorum yazamıyorum bugün kusuruma bakmayın.
BAya hasta oldum da halsizim.
Gittim bugün endoskopiye tek kelime ile berbattı.
Midem çok bulandı bayılacağım zannettim bir ara.
O sırada hep doktorum moral veriyor hadi hilal az kaldı falan diye konuşuyor ama bayılsam da bitse bu eziyet dedim bir ara .
Neyse sonunda bitti.
Yara falan yokmuş midemde tamamen stres üzüntü kaynaklıymış.
Buna dikkat edeceksin dedi hatta onun içinde ilaç verdi ama kullansam mı bilmiyorum.
MAlum zamanında kullandım böyle şeyler.
Boğazımda gribin acısı ve tahriş acısı da birleşti kötü oldu baya ..
BAktım şöyle bir geçmişe herkes iyi sanırım ..
canım, ortak mutfakta pişirmeyi göze aldıysan ya çorba veya sebze yemeği yapsaydın, daha iyi olmaz mıydı. mozarella pek yağsız değildir ama low-fat falansa olabilir.kızlar slm gec oldu biliorm ama kusura bakmayın derslerim dha yeni btti ve odaya anca geldim :))))
öglen yine makarna -tavuk yaptım(tavuk yagsız özellikle dikkat ettim)
aksam yemegimde peynirli makarna olcak(kendim pişircem ortak mtfakta onun için yagsız olcak üzerinede mozarallle peyniri serpcem-yagsız oldgunu duymuştum)
aksm tekrr girip yazıcam :))
canım, ayrılman gerektiği zamanlarda haber verirsen daha iyi olur. öbür türlü herhalde bizi bıraktı diye düşünüyoruz. tekrar gelmene sevindim. deneme sürende son kaçamakların olsun su börekleri:)) malum çok kalorili bir börektir kendilerikızlar selam ben yeni üye olmuştum ama 2 gün anneme gittim yazamadım.
sabah:yarım açma 1 bardak çay
öğlen: 1 porsiyon haşlanmış kırmızı et 1 dilim ekmek yoğurt ve domates suyu
akşam: 1,5 (küçük) dilimler suböreği yarım kase çorba ekmek yemedim
misafirlikte olduğum için annemi kıramadım ama yarından itibaren dikkat etmeye devammmmmmmmmmmmmm
canım, ben hasta değilim:) birisiyle karıştı herhalde:44:rabia geçmiş olsun sana da ama bu kış bu grip çok ağır geçiyo tez zamanda düzelirsin umarım
tekrar memnun oldum canım. takımda ankaralı çok:) eski bir masal da ankarada öğrenci. inşallah vereceğiz canım.evet canım öyle canım istedi reglden sanırım dedim havuç olsun bu olsun az mıyıdı çokmuydu gözüm görmedidaha dikkatli olurum özellikle miktarda biraz daha düşürme yapabilirim
sizede geçmiş olsun canım bende ankaradayım yaşım 26 benim de 3 yaşında bir oğlum var boyum 1.58 benim azcık mındık birşeyiminşallah hep beraber vereceğiz
maşallah canımsabah:1 bardak ılık su içine elma sirkesi içine bal koyup içtim
sonra acilen kreşe gittim 2 saat sonra geldim eve kahvaltı atladım resmen oğluşa yemek yedirirken
öğlen: 3 yk pirinç pilavı ve yanında 3 yk kadar salata yedim.
ara:1 fincan 5,1 arada çay içtim
250 tane mekik çektim mekik aletimle
15 dk ev içinde adımlama yürüyüş yaptım
ebru şallının bacak ve popo hareketlerini yaptım
100 yanlara eğilme
100 oturduğum yerden oklava çevirdim
mutfak tezgahında 30 ar bacaklar yanlara kaldırdım 30ar yan ve arka arasına doğru ve arkaya doğru 30 ar kaldırma yaptım.
kollar yanlar ,üst,ön ve aşağı olmak üzere aç kapa 50 şer tane yaptım.
yattığım yerden bacaklar yan 30 ar kaldırma yaptım.
yüz üstü yere yatıp sadece ayaklarımı dizime kadar kaldırdım tv izlerken sayısını bilmiyorum
tv izlerken yine hızlıca bisiklet sürdüm 150 tane saydım tek bacak olarak.
vee en son 50 tanecik hıphızlı bir ip atlama yaptım.
akşam yemeğim:3yk sebze çorbası,4 yk pirinç pilavı,4 yemek kaşığı patates pilaki,yanında elma sirkeli yağsız domates salatalık ve biber karışımı salata yedim.yemeğimi saat 6:30 DA YEDİM.
ara:1 saat sonra 1 fincan 5,1 arada çayımı içtim
gece yatmadan 1fincan su içine elma sirkesi ve bal katıp yudum yudum içtim.
spor:yarım saat sonra 15 dk yürüyüşümü yaptım
oğluşumun beşigini sallarken yanlara,yan ve arka arasına 30 ar bacaklarımı kaldırıp indirdim.
bu arada gün içi su tüketimim 2,5 litre çaylar hariç olmak üzere.ben çaylarımı da şekersiz içiyorum asla beyaz şeker kullanmıyorum .bugün ekmek yemedim pilavdan yana kulllandım hakkımı.
vee ben göbeğime bir masaj uygulamaya başladım yağlarla falan yağları yakıyormuş gerçekten kokusu iğrenç ama karnımda yanma hissi oluyo şuanda.
cuma gününü merakla bekliyorum.inşallah morel olur bana 2 aya kadar mutlaka zayıflamalıyım ama sağlıklı şekilde olmasını istiyorum
aklı fikri listede:)))geleim bana öğlen lahana çorbası içtim
akşam köfte yeim 2 taneceik yarım tabak makarna ve bol salata
sonra yine lahana çorbası ve bolbol su karnım davul gii oldu
2 portakal ve 1 kepçe lahana çorbasıyla günü kapattım lahandan nefret ediyorummmm
ya şimdi ben liteye girecemmi neyneye yada asuman cevap verin bakın ne güzel akıllı akıllı gelip yazıyorum bugün gündüzde girdim
öpüldünüz
canım, bu arkadaşın kaç yaşında? oldukça çocuksu davranıyor. yabancılar bizim kadar kafaya takmaz diye biliyorum ben. bu arkadaşın niye bu kadar içerlemiş anlayamadım ben. başka bir şeye kızmış olmasın. al karşına konuş bence, konuşarak çözülmüyorsa da selametle dersin. yapacak fazla bir şey yok.kızlar merabalar sizinle geçen cumartesi aksamı yasadıgım bir olayı paylaşmak istiyorm bana fikir verirseniz çok sevinirim cnku bnm kafam çok karıstı :S
şimdi bn arkadaşlarımın odasındaydım bunlardan bitanesiyle baya yakınız(bu kız yabancı). bnm o sırada bilgisayara ihtiyacım oldu bununkini rica ettim bu da verdi bana. nese sonra işimi hallettim teşekkür ettim buna uzattım yanyana oturuyoduk kucagına koydum sonra bn öne dogru hamle yaptım öndeki masadan su alıyordum bu da bilgisayarı tutmamışmı napmış artk bilgisayar kucagından kaydı halıya düştü.. ben tabi çok üzüldüm sonucta bn onun eline tam olarak teslim etmedim sayılır bilgisayarını ve dedim işte sn tutmadınmı bn tuttun zannettim ondan bıraktım dedim o da hyr tutmamıştım dedi baktı sagına soluna fln illa bi kusur aradı bulamadı. yarım saat sonra içeri gitti bir daha da gelmedi bnde 1 saat sonra onların odasından ayrıldım. cep telefonuma mesaj atmış. ben çok kötüyüm kendimi çok kötü hissediyorum benden bir özür bile dilemedin ve beni suçladın snnle küsmek istemiyorum bu konuyu yrn konusup halledelim dmiş. bnde geri msj attım özür dilerim yanls anladysan üzüldügüm için saka yapmıştım ddim bna cvp vermedi. sabahleyin(normalde pzar sbhları sözleşip khvltıya giderdik) mesaj atmamış bana bnde ona msj attım hala kızgınmsn diye o da bna özür diledin gçmişte kaldı bu konuyu kapatalm öglen buluşalm ddi. o gün biraz souk olsada bana karsı yinede konusuoduk fln. fakat pzartesi dün ve bugun bnm msjlarıma cvp vermedi yada gec cevap verdi yada eskisi gibi ögle yemeklerinden önce ymk yemek için msj atmadı fln sadece bu aksam yanlz yemek yycekti onun için bna gel ddi bnde gitmedm.. yrn aksam yiyelim diye msj attım o msjımıda tkmadı. şimdi kızlar söyleyin bna allah askına kim haklı kim haksız sanki ilkokuldayız ya bu kdr büyütülürmü kırk kere özür diledim bi bozuklk olsa bilgisyrnda bn kendim yaptırcaktım yani ne bekliyoki anlamadım nispet yapar gibi bi sürü arkadaş bulup gidio eskiden bizm beraber gittigimz yerlere fln...![]()
topalak bizim karamana has bir şey canım. analı kızlı diyorlar bazı yerlerde, o yemeğe benziyor. bulgurdan minik minik köfteler yapıyorsun. içine nohut da atabilirsin. öyle sulu bir yemek.afiyet olsun canım yine süper bi menü kız
topalak yemeği nasıl oluyo :44:
dün akşam yemeğim
kol böreği pırasalı (2 küçük parça)
3 yk yoğurt
bu sabah
dilim ekmek
1 kk helva
peynir zeytin
spor yapmışsın çok güzel. helva hayranı mısın kızım yaayrıca yatmadan önce yarım bardak süt
spor olarak 1 saat yürüyüş
yarım saat koşu
ciğerleri saymak iyi fikirgünaydın arkadaşlar. bugünün sakin geçmesi umuduyla güne başlıyorum
dünkkü menüm
sabah 1 kase k flakes
öğlen bir porsiyon çiğer tava(7-8 tae kuşbaşı parça-bi dahakıne sayayım bari)
1 dilim ekmek
1 tane sütlü kadayıf
akşam
yarım kase tarhana çorbası
1 servis kaşığı pırasa(kuzenımın eşi yapmış. içine nohut da koymuş. çok güzel olmuştu bende bidahakıne nohut koyacam içine)
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
yemekten sonra 2 kupa şekersız çay
daha sonra 1 elma 1 portakal
bu sbah iki diilim ekmekten tost
hayırlı olsun canım. güle güle kullan. internetten ekmak makinesi tarifleri araştır şimdi, güzel ekmekler var. ben sana kopyalayım 1-2 tane.günaydın canım
kızlar ekmek yapma makinemi aldim internetten. bakalım kaç günde gelecek. umarım parayı çöpe atmamışımdır. bi hevesle aldım işte![]()
Yine stres çıktı Neyneysecim.masalcım, yine stres çıktı taşın altından değil mi?
yine de endoskopinin temiz çıkmasına sevindim.
doktorun daha iyi bilir ama stresin ilaçla çözülebileceğine çok inanmıyorum ben. kiloların ilaçla gideceğine inanmadığım gibi. yaşam biçiminde ciddi değişikliklere gitmen lazım. her stres dönemini ilaçla atlatamazsın. başını ellerinin arasına koyup mideni bu hale getiren sebepler konusunda kendinle samimi bir hasbihal etmelisin bence.
tekrar geçmiş olsun canım.
bugünkü menüm:
kahvaltı: 3 küçük küp süzme peynir, 4 zeytin, 1 küçük küp helva ve 2 çk reçel. 1 dilim ekmek.
ara: 1 hurma, 1 portakal
öğle: 1 tabak topalak yemeği, yoğurt
ara: 1 bardak adaçayı, 1 elma
ara: 5-6 fındık, 1 küçük yoğurt
akşam: salata
ara: yarım avuç kabak çekirdeği, 4 antep fıstığı
hayatta herşeyin sebebi stres cnm dikkat et kendine zor olsada takmamaya calıs hiç bişeyi her kışın bir baharı vardır derler :)) çok geçmiş olsun
Eee sizin ortak mutfağınız varsa yemekleri kendin yapman çok mu zor olur ki?kızlar slm gec oldu biliorm ama kusura bakmayın derslerim dha yeni btti ve odaya anca geldim :))))
öglen yine makarna -tavuk yaptım(tavuk yagsız özellikle dikkat ettim)
aksam yemegimde peynirli makarna olcak(kendim pişircem ortak mtfakta onun için yagsız olcak üzerinede mozarallle peyniri serpcem-yagsız oldgunu duymuştum)
aksm tekrr girip yazıcam :))
Famodin ve türevlerinden o kadar çok kullandım ki sana anlatamam.teşekkürler canım çok güzel bir grup burası çok memnun kaldım herkes aktif çokk mutluyum sizlerle olmaktan.evde oturup aldığım için kiloyu evdede verebilirim diye düşünüyorum aslında spor salonu vardı ama sitedeki erginler bozmuşlar 3 aydır yapılacak yapılacak en sonunda iptal edildi dedi apartman görevlisi iyi beni bekliyordunuz demi dedim çok üzüldüm
geçmişler olsun canım inşallah kolaylıkla atlatırsın allah acil şifalar versin.midem benimde ağrıyordu doktora gittim ve gastrit gibi birşey endoskopi yapmam lazım dedi sonra annemle görüştüm beni korkuttu ondan sonra yaptırmam dedim hep annem korkutuyor :26: famodin kullanıyorum şuanda ama elmalı sirkeli su içtikten sonra midem ağrımıyor canım.
.
sana da günaydın canım.
zannediyorum öğle yemeğini atlamışsın. geç mi kalkmıştın?
havuç çok güzel ama diyette kaçınıyoruz kendisinden şeker oranı fazla diye. sıfırlamıyoruz tabi. büyükçe değil de orta boy veya küçük boy tercih edebilirsin. onun haricinde menün güzel senin. kusur zor bulunur. maşallah.
evet canım öyle canım istedi reglden sanırım dedim havuç olsun bu olsun az mıyıdı çokmuydu gözüm görmedidaha dikkatli olurum özellikle miktarda biraz daha düşürme yapabilirim
oğluşuna geçmiş olsun canım. bu aralar çocuklar hep hasta. benim oğlum da hastaydı. şimdi şimdi iyileşiyor.
ben kendimi tanıtmış mıydım hatırlamıyorum:) yine de tanıtayım.
ben rabia. 28 yaşındayım. evliyim. 2 yaşında 1 oğlum var. ankaradayım ben.
166 boy ve 82 kilo civarı başladım. baya düştüm ama bu aralar azıcık gevşedim. inşallah kalan kilolarımı da vericem:)
sabah:1 bardak ılık su içine elma sirkesi içine bal koyup içtim
sonra acilen kreşe gittim 2 saat sonra geldim eve kahvaltı atladım resmen oğluşa yemek yedirirken
öğlen: 3 yk pirinç pilavı ve yanında 3 yk kadar salata yedim.
ara:1 fincan 5,1 arada çay içtim
250 tane mekik çektim mekik aletimle
15 dk ev içinde adımlama yürüyüş yaptım
ebru şallının bacak ve popo hareketlerini yaptım
100 yanlara eğilme
100 oturduğum yerden oklava çevirdim
mutfak tezgahında 30 ar bacaklar yanlara kaldırdım 30ar yan ve arka arasına doğru ve arkaya doğru 30 ar kaldırma yaptım.
kollar yanlar ,üst,ön ve aşağı olmak üzere aç kapa 50 şer tane yaptım.
yattığım yerden bacaklar yan 30 ar kaldırma yaptım.
yüz üstü yere yatıp sadece ayaklarımı dizime kadar kaldırdım tv izlerken sayısını bilmiyorum
tv izlerken yine hızlıca bisiklet sürdüm 150 tane saydım tek bacak olarak.
vee en son 50 tanecik hıphızlı bir ip atlama yaptım.
akşam yemeğim:3yk sebze çorbası,4 yk pirinç pilavı,4 yemek kaşığı patates pilaki,yanında elma sirkeli yağsız domates salatalık ve biber karışımı salata yedim.yemeğimi saat 6:30 DA YEDİM.
ara:1 saat sonra 1 fincan 5,1 arada çayımı içtim
gece yatmadan 1fincan su içine elma sirkesi ve bal katıp yudum yudum içtim.
spor:yarım saat sonra 15 dk yürüyüşümü yaptım
oğluşumun beşigini sallarken yanlara,yan ve arka arasına 30 ar bacaklarımı kaldırıp indirdim.
bu arada gün içi su tüketimim 2,5 litre çaylar hariç olmak üzere.ben çaylarımı da şekersiz içiyorum asla beyaz şeker kullanmıyorum .bugün ekmek yemedim pilavdan yana kulllandım hakkımı.
vee ben göbeğime bir masaj uygulamaya başladım yağlarla falan yağları yakıyormuş gerçekten kokusu iğrenç ama karnımda yanma hissi oluyo şuanda.
cuma gününü merakla bekliyorum.inşallah morel olur bana 2 aya kadar mutlaka zayıflamalıyım ama sağlıklı şekilde olmasını istiyorum
afiyet olsun yarasın dmeiycem ama
geçmiş olsun neyi var
5 i biryerdeyi bende içmiştim zamanında 1 ayda 5 kilo vermiştim çok güzel bir çay
kızın nekadarlık çok tatlı allah bağışlasın buarada sen baya zayıfsın
valla tebrik ederim harikasın
kurtuşdun sonunda temizde çıkmış oda çok iyi
evet stres mideyi mahvediyor mesela kendimden biliyorum
bide benim kötü bir huyum var sinirlenince sürekli yerim mutfaktan çıkmam
makarnaacıııı
geleim bana öğlen lahana çorbası içtim
akşam köfte yeim 2 taneceik yarım tabak makarna ve bol salata
sonra yine lahana çorbası ve bolbol su karnım davul gii oldu
2 portakal ve 1 kepçe lahana çorbasıyla günü kapattım lahandan nefret ediyorummmm
ya şimdi ben liteye girecemmi neyneye yada asuman cevap verin bakın ne güzel akıllı akıllı gelip yazıyorum bugün gündüzde girdim
öpüldünüz
kızlar merabalar sizinle geçen cumartesi aksamı yasadıgım bir olayı paylaşmak istiyorm bana fikir verirseniz çok sevinirim cnku bnm kafam çok karıstı :S
şimdi bn arkadaşlarımın odasındaydım bunlardan bitanesiyle baya yakınız(bu kız yabancı). bnm o sırada bilgisayara ihtiyacım oldu bununkini rica ettim bu da verdi bana. nese sonra işimi hallettim teşekkür ettim buna uzattım yanyana oturuyoduk kucagına koydum sonra bn öne dogru hamle yaptım öndeki masadan su alıyordum bu da bilgisayarı tutmamışmı napmış artk bilgisayar kucagından kaydı halıya düştü.. ben tabi çok üzüldüm sonucta bn onun eline tam olarak teslim etmedim sayılır bilgisayarını ve dedim işte sn tutmadınmı bn tuttun zannettim ondan bıraktım dedim o da hyr tutmamıştım dedi baktı sagına soluna fln illa bi kusur aradı bulamadı. yarım saat sonra içeri gitti bir daha da gelmedi bnde 1 saat sonra onların odasından ayrıldım. cep telefonuma mesaj atmış. ben çok kötüyüm kendimi çok kötü hissediyorum benden bir özür bile dilemedin ve beni suçladın snnle küsmek istemiyorum bu konuyu yrn konusup halledelim dmiş. bnde geri msj attım özür dilerim yanls anladysan üzüldügüm için saka yapmıştım ddim bna cvp vermedi. sabahleyin(normalde pzar sbhları sözleşip khvltıya giderdik) mesaj atmamış bana bnde ona msj attım hala kızgınmsn diye o da bna özür diledin gçmişte kaldı bu konuyu kapatalm öglen buluşalm ddi. o gün biraz souk olsada bana karsı yinede konusuoduk fln. fakat pzartesi dün ve bugun bnm msjlarıma cvp vermedi yada gec cevap verdi yada eskisi gibi ögle yemeklerinden önce ymk yemek için msj atmadı fln sadece bu aksam yanlz yemek yycekti onun için bna gel ddi bnde gitmedm.. yrn aksam yiyelim diye msj attım o msjımıda tkmadı. şimdi kızlar söyleyin bna allah askına kim haklı kim haksız sanki ilkokuldayız ya bu kdr büyütülürmü kırk kere özür diledim bi bozuklk olsa bilgisyrnda bn kendim yaptırcaktım yani ne bekliyoki anlamadım nispet yapar gibi bi sürü arkadaş bulup gidio eskiden bizm beraber gittigimz yerlere fln...![]()
iyi ya önemli bişey çıkmamasına sevindim. canım evet endeskopi baya kötü annem girmişti ama neyse geçti artık 1 -2 gün sürer halsizlik.
bencede hap kullanma tabi sen bilirsin onunn yerine bi psikoloğa gidip konuşarak atlatmaya çalış. bende gitmek istiyorum aslında çok sinirliyim ve herşeyi takıyorum kafama diye ama eşim istemiyor gitmemi
afiyet olsun canım yine süper bi menü kız
topalak yemeği nasıl oluyo :44:
yinemi mkarna canım ya biraz sulu şeylerde ye bağırsaklarına yazık
ilginç bi kızmış valla canım özür dilemişin ee bi hasar olsa zaten yaptırırsın daha ne istiyor ki anlamadım. üstüne gitme bakalım msj filan atma kendini daha çok haklı görcek bu benim fikrim tabi sen arkadaşını daha iyi tanırsın. :97:
dün akşam yemeğim
kol böreği pırasalı (2 küçük parça)
3 yk yoğurt
bu sabah
dilim ekmek
1 kk helva
peynir zeytin
ayrıca yatmadan önce yarım bardak süt
spor olarak 1 saat yürüyüş
yarım saat koşu
canım ne güzel ailenlesin keyfine bak. bu arada bu resimdeki sen mısın gercekten? nerende kilo var anlamadım. ben öleyim ozman :26:
canım sen hiç yemek yememişşin ki bı sebzeli çorba va menunde yemek niyetine. maşallah sana harıka gidiyorsun
geçmiş olsun masalcım endoskopının zor geçtiğine üzüldüm. benım mıdemde intihap çıkmıştı. ayyıldız sirkeli suyu önermiş. bende başlayacam bu sirkeli suya artık. ama en iyi çözüm stresten uzak durmak tabıkı :26:
günaydın arkadaşlar. bugünün sakin geçmesi umuduyla güne başlıyorum
dünkkü menüm
sabah 1 kase k flakes
öğlen bir porsiyon çiğer tava(7-8 tae kuşbaşı parça-bi dahakıne sayayım bari)
1 dilim ekmek
1 tane sütlü kadayıf
akşam
yarım kase tarhana çorbası
1 servis kaşığı pırasa(kuzenımın eşi yapmış. içine nohut da koymuş. çok güzel olmuştu bende bidahakıne nohut koyacam içine)
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
yemekten sonra 2 kupa şekersız çay
daha sonra 1 elma 1 portakal
bu sbah iki diilim ekmekten tost
günaydın güzeller.:79:
Hayırlı olsun Seyyahcım.günaydın canım
kızlar ekmek yapma makinemi aldim internetten. bakalım kaç günde gelecek. umarım parayı çöpe atmamışımdır. bi hevesle aldım işte![]()
günaydın canımgünaydın güzeller.:79:
hımm anladım canım afiyet olsuntopalak bizim karamana has bir şey canım. analı kızlı diyorlar bazı yerlerde, o yemeğe benziyor. bulgurdan minik minik köfteler yapıyorsun. içine nohut da atabilirsin. öyle sulu bir yemek.
spor yapmışsın çok güzel. helva hayranı mısın kızım ya1 kk yeme diyoruz yine geliyor 1 kk yiyor
çok o çok
![]()
valla canım istemiyor bilmiyorum kiNihancım eşin neden istemiyor gitmeni psikoloğa?
Ankarada gitmek istiyorum ama nereye gitmeliyim bilemedim.
Devlet hastanelerin de yada üniversite hastanelerinde bildiğim kadarıyla sadece psikiyatr var.
Özele de seans başına 150 tl falan istiyorlar onu da vermek istemiyorum.
Gata da var mı acaba bilginiz var mı?
Sanki akşam yemeğinde börek yemesen daha mı iyi olurdu bu tarz şeyleri gündüz tüketsen.
Hoş en son söylemesi gereken benim bunu ama ..
Sporumuz eski temposuna ulaşmış tebrik ederim.
canım, sana da günaydın.Yine stres çıktı Neyneysecim.
Ben de ilacı kullanmamayı düşünüyorum biliyorsun zamanında psikoloğun verdiğini bile hemen bırakmak için çok uğraştım.
Yaşam biçimimi değiştireceğim ama hangi stresler beni bu duruma sokuyor bilemiyorum.
Bazı şeylerin geçmişteki 2-3 senenin etkisiyle bu duruma geldiğini düşünüyorum acaba abazı kafama takmıyor gibi göründüğüm olaylar mı? ama ne yapayım takıyorum işgte ben amaan deyip geçmeyi başaramıyorum.
Ankaradaki yerimde duramamam oradan buraya koşturmamın nedenlerinden birisi de aslında kendime zaman bırakmamaktı.
Eğer topalak yemeği bir sebze yemeğiyse menünün çok güzel olduğunu ve kaçamaksın eski neyneyse menüsü olduğunu görüyorum peki spor var mı spor?
Günaydın Neyneysecimm..
anaam hem de fıstıklı helva, ben de sade sanıyordum. kim aldı o fıstıklıyı eve bakayım?? helvayı ben de çok severim, muhteşem bir şey. ben de oğluma alıyorum ama kendim en fazla küçük bir küp yiyorum yaw.kız napayım çok seviyom valla fıstıklı fıstıklı
yarım kk aldım bi baktım yetmiyo birazdaha aldım
alırkende seni düşünüyom heokadar yer ettin bende
canım ya
başka çarem yoktu canım börekten başka
kayınvalidemlere gittiydik
canım sağol yapabildiğim kadar yapıyorum sporumu![]()
yok canım, sorun değil:) hani ben çok şükür hasta değilim diye belirteyim dedim. ama takımda büyük oranda bir hastalık havası var, bu doğru.rabiacım akşam annemlerden gelince acele bir şekilde siteye girdim kızımı uyutmadan. seni hasta zannettim.
kusura bakma. ya zaten anneme gidince maalesef hemen ayar kaçıyo ama bundan sonra daha dikkatli olucam.zaten buradaki arkadaşların çoğunun yediklerine bakıyorum daha da azmim artıyor.
Kanatsız melek arkadaşımın yediklerini görünce ben ne kadar çok yiyiyorum dedim.
eşim almış kız kim alcakcanım, sana da günaydın.
topalak yemeği sebze değil maalesef. bakliyat, bulgur karışımı bir şey ama suyu boldur. pilav gibi düşünme yani.
canım, şimdi tamam, aman deyip geçemiyorsun ama mideni hasta edecek düzeye vardıysan da aşırı takıyorsun demektir. herkes birşeyleri kafasına takıyor illaki.. ama herkes mideden hasta olmuyor. illaki vardır aklında seni sürekli meşgul eden şeyler. bu belki eski erkek arkadaşındır, belki okuldur belki başka bir şeydir. erkek arkadaşından ayrılmak seni çok etkilemişti diye hatırlıyorum. sebep her ne olursa olsun senden daha değerli değil canım. bak hayattasın, yaşıyorsun önünde pırıl oırıl bir hayat var. bunları düşünmeye çalış.
anaam hem de fıstıklı helva, ben de sade sanıyordum. kim aldı o fıstıklıyı eve bakayım?? helvayı ben de çok severim, muhteşem bir şey. ben de oğluma alıyorum ama kendim en fazla küçük bir küp yiyorum yaw.
sen hep beni düşün
kayınvaldesi kol böreği yapmış hatuna yaw:)) helal olsun:)
günaydın canım
hımm anladım canım afiyet olsun
kız napayım çok seviyom valla fıstıklı fıstıklı
yarım kk aldım bi baktım yetmiyo birazdaha aldım
alırkende seni düşünüyom heokadar yer ettin bende
canım ya
valla canım istemiyor bilmiyorum ki
başka çarem yoktu canım börekten başka
kayınvalidemlere gittiydik
canım sağol yapabildiğim kadar yapıyorum sporumu![]()
canım, sana da günaydın.
topalak yemeği sebze değil maalesef. bakliyat, bulgur karışımı bir şey ama suyu boldur. pilav gibi düşünme yani.
canım, şimdi tamam, aman deyip geçemiyorsun ama mideni hasta edecek düzeye vardıysan da aşırı takıyorsun demektir. herkes birşeyleri kafasına takıyor illaki.. ama herkes mideden hasta olmuyor. illaki vardır aklında seni sürekli meşgul eden şeyler. bu belki eski erkek arkadaşındır, belki okuldur belki başka bir şeydir. erkek arkadaşından ayrılmak seni çok etkilemişti diye hatırlıyorum. sebep her ne olursa olsun senden daha değerli değil canım. bak hayattasın, yaşıyorsun önünde pırıl oırıl bir hayat var. bunları düşünmeye çalış.
anaam hem de fıstıklı helva, ben de sade sanıyordum. kim aldı o fıstıklıyı eve bakayım?? helvayı ben de çok severim, muhteşem bir şey. ben de oğluma alıyorum ama kendim en fazla küçük bir küp yiyorum yaw.
sen hep beni düşün
kayınvaldesi kol böreği yapmış hatuna yaw:)) helal olsun:)
Neyneysede ki azmi göreceksin benim gördüğüm kaçamakları sınırlıdır ve mutlaka dengeliyor bir şekilde.umarım istediğim kiloya ulaşırım.ama idolüm sensinrabiacım ben 80 den 66 yı görsem kendim bile inanamam herhalde.
eşim almış kız kim alcak
evet ya çok seviyorum![]()
su miktarınıda yazıver canım oldukça güzel olmuş özellikle kaşık hesabına geçmen güzel.afiyet olsun bu arada bisküvinin yanında mutlaka sıvı tüket özellikle yeşil çay çok güzel oluyor tavsiye ederim.slmlar herkese
nasılsınız?menümü yazmaya geldim.
kahvaltı:1 bardak form çay,beyaz peynirli domatesli yağsız yost (çeyrek ekmeğe)
ara:1 muz
öğlen:3 yulaflı bisküvi
ara:1 portakal
akşam:4 kaşık etli kuru fasülye,3 kaşık şehriye pilavı (saat:17.00)
ve günü kapattım:)
canım geçmiş olsun atlatmışsın ne güzel stres yapma hayat herşeye rağmen çok güzel ilaçı kullan eksit etme boğazın için elmalı sirkeli su harika diyebilirim yumuşatıyor belki agrısınıda geçirir.Kızlar merhaba nasılsınız?
TEk tek yorum yazamıyorum bugün kusuruma bakmayın.
BAya hasta oldum da halsizim.
Gittim bugün endoskopiye tek kelime ile berbattı.
Midem çok bulandı bayılacağım zannettim bir ara.
O sırada hep doktorum moral veriyor hadi hilal az kaldı falan diye konuşuyor ama bayılsam da bitse bu eziyet dedim bir ara .
Neyse sonunda bitti.
Yara falan yokmuş midemde tamamen stres üzüntü kaynaklıymış.
Buna dikkat edeceksin dedi hatta onun içinde ilaç verdi ama kullansam mı bilmiyorum.
MAlum zamanında kullandım böyle şeyler.
Boğazımda gribin acısı ve tahriş acısı da birleşti kötü oldu baya ..
BAktım şöyle bir geçmişe herkes iyi sanırım ..
misss gibi olmuş canım afiyet olsun .ama akşam salata niye tek yedin yanında mantar vs yeseydin su ne kadar tüketiyorsun canım su içmezsek su kaybı olurmuşbugünkü menüm:
kahvaltı: 3 küçük küp süzme peynir, 4 zeytin, 1 küçük küp helva ve 2 çk reçel. 1 dilim ekmek.
ara: 1 hurma, 1 portakal
öğle: 1 tabak topalak yemeği, yoğurt
ara: 1 bardak adaçayı, 1 elma
ara: 5-6 fındık, 1 küçük yoğurt
akşam: salata
ara: yarım avuç kabak çekirdeği, 4 antep fıstığı
trip yapıyor hayatım boşver üzülme azıcık sana ders vermeye çalışıyor sanırım değerini görmek istiyordur sende azcık şımart baktın olmadı yine aynı sende üzülme arkadaşlarınla sende onun gittiği yerlere takılkızlar merabalar sizinle geçen cumartesi aksamı yasadıgım bir olayı paylaşmak istiyorm bana fikir verirseniz çok sevinirim cnku bnm kafam çok karıstı :S
şimdi bn arkadaşlarımın odasındaydım bunlardan bitanesiyle baya yakınız(bu kız yabancı). bnm o sırada bilgisayara ihtiyacım oldu bununkini rica ettim bu da verdi bana. nese sonra işimi hallettim teşekkür ettim buna uzattım yanyana oturuyoduk kucagına koydum sonra bn öne dogru hamle yaptım öndeki masadan su alıyordum bu da bilgisayarı tutmamışmı napmış artk bilgisayar kucagından kaydı halıya düştü.. ben tabi çok üzüldüm sonucta bn onun eline tam olarak teslim etmedim sayılır bilgisayarını ve dedim işte sn tutmadınmı bn tuttun zannettim ondan bıraktım dedim o da hyr tutmamıştım dedi baktı sagına soluna fln illa bi kusur aradı bulamadı. yarım saat sonra içeri gitti bir daha da gelmedi bnde 1 saat sonra onların odasından ayrıldım. cep telefonuma mesaj atmış. ben çok kötüyüm kendimi çok kötü hissediyorum benden bir özür bile dilemedin ve beni suçladın snnle küsmek istemiyorum bu konuyu yrn konusup halledelim dmiş. bnde geri msj attım özür dilerim yanls anladysan üzüldügüm için saka yapmıştım ddim bna cvp vermedi. sabahleyin(normalde pzar sbhları sözleşip khvltıya giderdik) mesaj atmamış bana bnde ona msj attım hala kızgınmsn diye o da bna özür diledin gçmişte kaldı bu konuyu kapatalm öglen buluşalm ddi. o gün biraz souk olsada bana karsı yinede konusuoduk fln. fakat pzartesi dün ve bugun bnm msjlarıma cvp vermedi yada gec cevap verdi yada eskisi gibi ögle yemeklerinden önce ymk yemek için msj atmadı fln sadece bu aksam yanlz yemek yycekti onun için bna gel ddi bnde gitmedm.. yrn aksam yiyelim diye msj attım o msjımıda tkmadı. şimdi kızlar söyleyin bna allah askına kim haklı kim haksız sanki ilkokuldayız ya bu kdr büyütülürmü kırk kere özür diledim bi bozuklk olsa bilgisyrnda bn kendim yaptırcaktım yani ne bekliyoki anlamadım nispet yapar gibi bi sürü arkadaş bulup gidio eskiden bizm beraber gittigimz yerlere fln...![]()
neyneyseyi düşünüp düşünüp mü yiyorsun helvaları sen bakayım
İlahi Nihancım iyi güldürdün beni ..
Kayınvalidemizle de aramız iyi anlaşın aman nazar değmesin.
Etkilemişti Neyneysecim ama bir baktım 4 ay geçmiş ne etkiymiş bu yahu.
Sözde düşünmüyorum takmıyorum ama aklıma da gelmiyor değil ne yaptı ne etti biliyorsun sınır karakolunda bir şey oldu mu olacak mı ne yalan söyleyeyim istemeden düşünüyorum.
Bu kadar takmamalıyım bir şeyleri biliyorum da nasıl aşabilirim işte onun cevabını bulamıyorum.
Kendime verdim tüm zararları zaten bundan da yoruldum.
Neyneysede ki azmi göreceksin benim gördüğüm kaçamakları sınırlıdır ve mutlaka dengeliyor bir şekilde.
Kesinlikle onu örnek almalısın ..
Helvacı senii...