biraz şu boğazı tutabilsem olucak onun içinde burdayım..:))canım en azından kılo verdığini gordun
yapabılırım dıyorsun
kı 61 e dusmen ıcın 4kg var ıstedıgın kıloya ınmen ıcınse 7 kg var
bebeklerı huysuz olanlr zayıf kalıyor uyku çok kg yapıyor
emzirirken kolay kılo verılıyor
oğlum doğdu doğalı huysuz vede uykusuz bir çocuk ..gece gündüz aktifim yani..hep ayağımda salladığım için popo basen yok göbek var asıl sorunda orda ..

hoşgeldin canım.
kendi adıma günüm rutin geçiyor, çok şükür:) oğluş oynuyor oyuncaklarıyla. senin nasıl geçti günün?
yarım paket çubuk çok olmuş, paketin arkasında kalori değerleri yazar canım. böyle şeyler yemek zorunda kaldığın zaman kalori değerlerine bakıp en masumunu seçmeni öneririm.
tartıda başta fark görmemek normal. tartı bir süre direnir. bir de sen ne kadar kararlısın ona bakar tartı:) belli bir beslenme düzenini "düzenli" uygularsan verme başlar.
spor da yapman lazım. ayyıldızım örnektir bak. o evde yapıyor ve bir alet kullanmıyor. oklavadan başka
ay düşünceli arkadaşım benim
çavdar ekmeğini ben de çok severim. lezzeti hoşuma gidiyor. bir de alman üsğlü çavdar ekmeği diye sattıkları ekmekler var marketlerde, o da çok hoş.
canım, 2 dilim ekmek çok değil. mesele şu ki günlük belli bir ekmek miktarı var. 4 veya 5 dilim kadar. bu sınırı geçmezsen bir şey olmaz. ben kahvaltı harici ekmek tüketmiyorum. ama bu herkese uymayabiliyor.
menün de güzel olmuş, afiyet olsun.
arzum ürünlerini ben de severim. fiyatı da uygunmuş sen aldığında. denk getirdiğimde ben de alayım inşallah.
diyeti bıraktığın dönemlerde de tartıyı kullansan belki daha dengeli kilo alırsın canım:)
çavdar ekmeği hem tok tutuyor..hemde tadını seviyorum.
ya ben tartılınca kilo verdiğimi gördüğümde sevniyorum ama aman nasılsa veriyorum diyede sapıtıyorum resmen işin ucu kaçabiliyor onun için tartılmayı bırakmıştım ama şimdi yarışma için tekrar tartılacağım..