• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım en azından kılo verdığini gordun
yapabılırım dıyorsun
kı 61 e dusmen ıcın 4kg var ıstedıgın kıloya ınmen ıcınse 7 kg var

bebeklerı huysuz olanlr zayıf kalıyor uyku çok kg yapıyor
emzirirken kolay kılo verılıyor
biraz şu boğazı tutabilsem olucak onun içinde burdayım..:))
oğlum doğdu doğalı huysuz vede uykusuz bir çocuk ..gece gündüz aktifim yani..hep ayağımda salladığım için popo basen yok göbek var asıl sorunda orda ..:37:
hoşgeldin canım.
kendi adıma günüm rutin geçiyor, çok şükür:) oğluş oynuyor oyuncaklarıyla. senin nasıl geçti günün?
yarım paket çubuk çok olmuş, paketin arkasında kalori değerleri yazar canım. böyle şeyler yemek zorunda kaldığın zaman kalori değerlerine bakıp en masumunu seçmeni öneririm.
tartıda başta fark görmemek normal. tartı bir süre direnir. bir de sen ne kadar kararlısın ona bakar tartı:) belli bir beslenme düzenini "düzenli" uygularsan verme başlar.
spor da yapman lazım. ayyıldızım örnektir bak. o evde yapıyor ve bir alet kullanmıyor. oklavadan başka:27:

ay düşünceli arkadaşım benim:70:

çavdar ekmeğini ben de çok severim. lezzeti hoşuma gidiyor. bir de alman üsğlü çavdar ekmeği diye sattıkları ekmekler var marketlerde, o da çok hoş.
canım, 2 dilim ekmek çok değil. mesele şu ki günlük belli bir ekmek miktarı var. 4 veya 5 dilim kadar. bu sınırı geçmezsen bir şey olmaz. ben kahvaltı harici ekmek tüketmiyorum. ama bu herkese uymayabiliyor.
menün de güzel olmuş, afiyet olsun.

arzum ürünlerini ben de severim. fiyatı da uygunmuş sen aldığında. denk getirdiğimde ben de alayım inşallah.
diyeti bıraktığın dönemlerde de tartıyı kullansan belki daha dengeli kilo alırsın canım:)

çavdar ekmeği hem tok tutuyor..hemde tadını seviyorum.
ya ben tartılınca kilo verdiğimi gördüğümde sevniyorum ama aman nasılsa veriyorum diyede sapıtıyorum resmen işin ucu kaçabiliyor onun için tartılmayı bırakmıştım ama şimdi yarışma için tekrar tartılacağım..:27:

benden mi tırsıyorsun:) kaçamak yapmanı engelliyorsa tırsabilirsin tatlım:60:ama öyle korkulacak biri değilim ben aslında meleğim, dermişim:47:
dün özel bir gündü yaw, o yüzden pastaya çok bir şey demedim. zaten sen o yaptığın sporla beni döversin:57:
eşin neye çalışıyor canım?

valla direk aklıma sen geliyorsun ay diyom rabiş çok iyi besleniyor benim böyle menüyü görünce bana olan güveni gidicek diyorum + olarak çok katkın var canım memnunum senin gibi bir dostum olduğu için :3: eşim yurtdışında master yapmak için bir sınava giricek 2 aya kadar ha birden yabancı dil çalışıyor aslında yeterli diyorum ama sen gitmek istemiyorsun beni durdurmak istiyorsun diyp akşamdan sonra paso oturuyor :27: aslında gitmek hiç istemiyorum :52:

sabah:uyanınca 2 yk elmalı sirkeyi ılık bir bardak suya koydum çay kaşığı ucuyla bal karıştırdım yudum yudum içtim.
1 kaynamış yumurta,1 kepek ekmek uno light,yanında 2 süzme yeşil çayı bir kupaya koydum ancak rengi koyulaştı kahvaltımı yaptım.
öğlen:3 tane minik çigköfteyi elim kadar lavaşa bir marul ile sardım yedim.limonda sıktım :36:
sonrasında 1 dilim pasta 4 parmağım kadar büyüklükte,sonra yedim de pişman oldum
koridorda seri şekilde 40 dakika yürüyüm çok iyi geldi.
şimdide sizlere yazarken 2 tane 5i1 yerde çayı bir kupa kaynar suyla buluşturdum az demlensin içiçem ödem var sanki bugün özellikle öğle menümden dolayı bol yürüyüş ,egzersiz,mekik ve akşamda hafif bir kahvaltıyla geçiştireceğim kalorik olarak en aşağı seviyede olsun.:34:
sabah tartıldım kilo almamışım ,cumaya yaklaşıyoruz 3 gün dikkat ediyorum tabiki :74:
çiğköfte çok mu daha:27:daha ne kadar süre menüde görcez yaw, eşine ver de bitirsin bari. gerçi pastayı görünce çiğköfte çok masum kaldı:)
ben sana ne demiştim en güzeli eve sokma işte bu tarz şeyleri. ya da oğluştu, eşti ver yeyip bitirsinler. bizim evdeki burma tatlısı da bitmedi, eşime yediriyorum:1:
hayatım tek mesele kalori olarak düşük olması değil ki.. sağlıklı da olmalı menülerin. vücudu böyle yıpratma. bebek düşünüyorsun. dengeli ve sağlıklı beslen. meyveni ye, sütünü iç. ne bileyim sağlıklı alternatiflerden gidelim.

mutfağın patronu biziz kendimize daha fazla kıymet verip güzel mamalar hazırlamakta elimizde ..:9:
koşu bandımı bir çıksam zaten olay tamamdır..bugün dışarda 20 dk yğrğdm işim vardı hızlı tempo yürüerek hallettim..bebeği uyutunca koşu bandında yüryecektim yemek yeme işi gecikince tok karnınada spor olmaz yapamadım bakalım belki akşama..:8:
20 dk da iyidir canım. öyle öyle başlarsın, zamanla artırırsın. dışardaki yürüyüş de sayılır. azar azar da olsa maksat hareket et.

bu arada gece uyumadığım için enerjim bitmiş durumda olsada tüm gücümle savaş veriyorum yarım saat yürüyüş yaptım sonra 1 çigköfteyi elim kadar lavaşa koydum bir dal marul koydum nar eşkisi sıktım az üstüne sardım 3 subardağı su ile yedim.enese patates yedirdim 3-4 çatal kadar sade patatas ezmesi yedim.sonra 2 su bardağı su daha tükettim.
bir tane greyful aldım dizimi izlemey gidiyorum kızlar .kaçamak olarak çigköfte var sanırım ama olsun 1 tanesine neyneysem izin vermişti :40:
canım, inşallah bugün daha iyisinizdir. o halde bile sporu aksatmıyorsun ya tebrik ederim seni. çiğköfte konusunda rabia izin verdiyse problem yoktur hayatım afiyet olsun:))
o pişirilmiyor canım ona firik deniyor sanırım. pişirilen tarhana başka. bizim un tarhanası gibi değil göceli rengı beyaz.
sen benım kocamı yemek yerken bı görsen.tok adamı açıktırır öyle iştahlı yer :)) ay maşallah kocama nazar değecek adama ya. adam hıperaktif 5 dk aynı yerde oturamaz evın içinde dolanır buzdolabına gder kapagı açar bakar bakar kapatır :9: sonra bı tur daha atar oturur. 5 dk sonra yıne kalkar :1: iştede sürekli aktıf o yuzden erıtıyo. boyu 180e yakın falan sanırım kilosu da84 dü en son. az biraz göbeği var ama yakısıyo koçişime :1:
spor konusunda haklısın canım. bu göbek yer ettı vucudumda. plates yapmayı çok istıyorum ama şartlar oturmadı daha malesef
maşallah maşallah kocacığına. aslında ne iyi yapıyor,farkında olmadan spor yapıyor evde süper valla.
kızlar face kullanan varmı ekleşelim :)
ben kullanıyorum hayatım.
Çok çok teşekkür ederim.İnsanın en değerli varlığı evladı.Bir oğlum var.7 yaşında.1. sınıfa gidiyor.Kızlarım bana Allah'ın 35 yaş hediyesiydi.Akşam 3 çocuğum olacak diye sevinip hayal kurarken ertesi gün kaybettiğimi öğrendim.İkizlerim tek kesedeydi,kordon düğümlenmesi oldu.
Sağlık dünyanın en önemli şeyi.Benim oğlan çok hareketli,çok haylaz ama artık eskisi gibi kızmıyorum.Sağlıklı olsun,benimle olsun yeter.
Ben çocukları çok seviyorum.ama hep 90 kg ve üstü olduğum için hamile kalamıyordum.Şimdi,yaşım da ileri olduğu için bir an önce zayıflayıp Allah'a bir evlat için daha dua edeceğim.
Sizin var mı çocuğunuz?Varsa Allah bağışlasın :)
Allah bağışlasın evladını inşallah. çok fazla kızmamakla iyi yapıyorsun hayatım.
inşallah atarsın kilolarıda burada bizlerle beraber,sonrada güzel haberi verirsin canım. herşey gönlünce olsun inşallah.
benim bu ayın sonunda 3 yaşı bitecek bir oğlum var (Rabbim bağışlasın dilerim). ben ömrünün 31. yılını yaşayan 6 senelik evli, 1 çocuklu,çalışan bir bayanım. özel bir şirkette ön muhase işleriyle uğraşıyorum. (hazır başlamışken devam edeyim istedim.)
senin memleket , yaşadığınız yer neresi. ben kdz ereğlide oturuyorum
Önce kendimle ilgili tekrar bilgi vereyim sonra da maratona başlayayım sizinle.
35 yaşındayım.Boyum 1.69. Bu sabah tartıldığımda 94.9 kiloydum.Çalışıyorum.
Bugün yediklerim :
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,30 gr light peynir,4 siyah zeytin,1 sivri biber,50 gr kepek ekmeği,2 ceviz,1 tatlı kaşığı pekmez ile tatlandırılmış yeşil çay.
Ara : 1 kuru incir,1 küçük light süt
Öğlen :90 gr peynir,1 sivri biber,50 gr kepek ekmeği,1 armut,ayran
Ara: 1 portakal
Akşam:Izgara mantar(üstünde hafif yap.kara biber,tuz,20 gr peynir),marul-tere salata,1 kap light yoğurt,50 gr kepek ekmeği
Ara : Saat 9 gibi yemeyi düşündüğüm şeyler : 1 kuru incir,1/2 çay bardağı beyaz leblebi,2 ceviz
En az 2,en fazla 3 saatte bir yiyorum.Maalesef spor yapmıyorum.En fazla 20 dk. yürüyorum.
Şimdilik bu kadar.Herkese kolay gelsin :)
canım boyunda var maşallah. 70 kg olsan dal gibi görünürsün,yanılıyormuyum.
ilk kilonu 94 demişsin öyle kaydettim.acaba yanlışmı baktım neyse tekrar bakarım.
belirtmişsin zaten eski diyet listen olduğunu. bu listede aç bırakmayacak türlerden sanırım. ilk yaptığındamı 36 kg verdiyssen şimdide yapabilirsin. ama senin hem diyet hemde sıkılaşman lazım canım. kilo veriyorsun ama kaslar sıkılaşmadığı için tekrar geri alıyorsundur,bende senin gibiyim. inşallah martta başlıyorum spora. sıkılaşmamız çok önemli,böylelikle uyurken bile kalori yakabiliriz,bu konuyuda keşke araya biryere sıkıştırma imkanın olsa inan süper olurdu.
öğünlerin güzel afiyet olsun hayatım.
kızlar slm herkesin kandili mübarek olsun..
sabah müsli ve yourt yedim arada yarım elma,,
öglen 2 kasık dana kıyma,1 bardak makarna,birazda haslanmıs sebze yedim... sebze katmaya calıstım menüme ve makarna oranımı azaltıım... aksamda 1 saat cycle yapmayı planlıormmm..
bu arada neyseneysecim bişi sorcam cnm.. o kdr kiiloyu verince sarkma oldumu snde??? bn ondan korkuorm
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun.
menüye sebze katmak süper bir fikir afiyet olsun. canım rabia sporada gidiyor haftanın 4 günü,bir ara sıkılaşmam lazım dediğini duydum ama spor birazda olsun etki etmiştir.
14.şubat menüm
sabah 1 su bardağı ılık suya 2 yemek kaşığı elmalı sirke kattım 1 çay kaşığının ucuyla bal ile karıştırdım yudum yudum içtim.
kahvaltı:2 yemek kaşığı kellogs tam tahıllı içine yarım çay bardağı süt kattım yedim.
öğlen:1 elim kadar lavaş ekmek içine 1 tane çigköfte ve 1 dal marul koydum sardım yedim.yanında 3 su bardağı su tükettim.bu arada oğluma patates püresi yediriyordum sade idi ondan 3 çatal aldım yedim.
yarım saat seri yürüyüş yaptım.
ikindi:1 tane greyfurt yedim.
akşam yemeğinden öncede yarım saat seri yürüyüş yaptım
akşam yemeği:tahmini tek avuç büyüklüğünde bir patates küp küp doğradım yarım domates az soğan,maydanoz,1 dal marul,ufak bir yeşil biber den oluşan patates salatası yaptım.
3 yemek kaşığı kadar cacık,3 yemek kaşığı kadar patlıcan sögüç yağsız,1 dilim ekmek,ve 2 ısırımlık simit :14: kociş almış oğlan yerken artmıştı.
sonra bu yediklerimden sonra tekrar bir yarım saat seri yürüyüş yaptım.
2 dilim kakaolu yaş pasta yedim bugünlük hoş görün valla :9: sevgililer günüymüşya ondan
ve 100 tane mekik aletimle mekik çektim.
gün içinde toplam:2 litre su tükettim.
gece yatarken de 1 su bardağı suya 2 yk kadar elmalı sirke koyup içeçeğim.
yağlardan oluşan masajımda var göbişime onuda yapacağım.
canım afiyet olsun. akşam yemeği hariç menülerin çok iyi ha birde yaş pasta var. 1 dilim olabilirdi 2 dilim götürmüşsün maşallah. akşam yemeğindede aslında çok çeşit var diye diyorum birde patates salatasında kalorinin alası var. ha ama yağsız tuzsuz yaptırsay daha masum olmuştur diye düşünüyorum.

kahvaltı: 1/2 kk peynir, 3 zeytin, 1 fırın sigara böreği ve bir parça(küçük) kır pidesi
ara: 1 elma, 1 portakal ve 1 hurma(kuru)
öğle: 5 yk tavuklu bulgur pilavı ve 3 yk yoğurt
ikindi: kerevizli köfte (4 tane minik)
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 çay tabağı seyyah kuruyemişi:1:, 1 minik lokum(lokumlar götürecek beni:52:)
ara: 1 armut, 3 dilim elma
akşam: brokoli ve sarımsaklı yoğurt
ara: madensuyu
anam ne yemişim ya? yaz yaz bitmedi.:44:

kafayı yedirtecek bu hatunun menüleri. gerçekten abartısız söylüyorum rabiacım ben niye yapamıyorum diye çok kızıyorum kendime.:57:

biraz şu boğazı tutabilsem olucak onun içinde burdayım..:))
oğlum doğdu doğalı huysuz vede uykusuz bir çocuk ..gece gündüz aktifim yani..hep ayağımda salladığım için popo basen yok göbek var asıl sorunda orda ..:37:

çavdar ekmeği hem tok tutuyor..hemde tadını seviyorum.
ya ben tartılınca kilo verdiğimi gördüğümde sevniyorum ama aman nasılsa veriyorum diyede sapıtıyorum resmen işin ucu kaçabiliyor onun için tartılmayı bırakmıştım ama şimdi yarışma için tekrar tartılacağım..:27:
göbek için oğluşu sallarken mekik çekebilirsin ama senin oğlun büyük değil miydi? hala sallamıyorsundur sanırım.
takımda olursan kilo versen de heyecan gitmez, çünkü burda bir de yarış var. hem bireysel derecelendirme var hem de grup olarak diğer gruplarla yarışıyoruz aslında. bir de aylık listeler hazırlanıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/246132-cuma-yarismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi-4.html#post17398038
bu listelerde yarışmak kilo verince bırakmanı önler canım:1:

valla direk aklıma sen geliyorsun ay diyom rabiş çok iyi besleniyor benim böyle menüyü görünce bana olan güveni gidicek diyorum + olarak çok katkın var canım memnunum senin gibi bir dostum olduğu için :3: eşim yurtdışında master yapmak için bir sınava giricek 2 aya kadar ha birden yabancı dil çalışıyor aslında yeterli diyorum ama sen gitmek istemiyorsun beni durdurmak istiyorsun diyp akşamdan sonra paso oturuyor :27: aslında gitmek hiç istemiyorum :52:
faydalı oluyorsam ne mutlu canım:70:burda gırgır şamata diyeti yürütmeye çalışıyoruz hep beraber. kilo verebilmek insana çok şey katıyor. başta özgüveni artıyor insanın. başardım hissi gibisi yok.
yurt dışına mı gideceksiniz yani bu sınavlar olursa.. ay canım, hayırlısı olsun hakkınızda. meb bursları falan var onlara mı başvuracak?
yurtdışı güzel bir deneyim canım. ben 1 yıl amerikada kaldım. korkulacak bir şey yok. şimdi olsa yine giderim:)
hangi ülkeyi düşünüyorsunuz?

çiğköfte çok mu daha:27:daha ne kadar süre menüde görcez yaw, eşine ver de bitirsin bari. gerçi pastayı görünce çiğköfte çok masum kaldı:)
ben sana ne demiştim en güzeli eve sokma işte bu tarz şeyleri. ya da oğluştu, eşti ver yeyip bitirsinler. bizim evdeki burma tatlısı da bitmedi, eşime yediriyorum:1:
hayatım tek mesele kalori olarak düşük olması değil ki.. sağlıklı da olmalı menülerin. vücudu böyle yıpratma. bebek düşünüyorsun. dengeli ve sağlıklı beslen. meyveni ye, sütünü iç. ne bileyim sağlıklı alternatiflerden gidelim.

20 dk da iyidir canım. öyle öyle başlarsın, zamanla artırırsın. dışardaki yürüyüş de sayılır. azar azar da olsa maksat hareket et.
çiğköfte bitti şükür canım pastada akşam eşim tarafından yenir biter daha eve sokmak yok
aslında o pastayı niye yedim biliyor musun ay ne demişler ye tatlıyı çıkar ayşeyimi ne vardı oyle birşeydi kız olsun diye şekerli şey diye yedim işte cahil felsefesi
göbek için oğluşu sallarken mekik çekebilirsin ama senin oğlun büyük değil miydi? hala sallamıyorsundur sanırım.
takımda olursan kilo versen de heyecan gitmez, çünkü burda bir de yarış var. hem bireysel derecelendirme var hem de grup olarak diğer gruplarla yarışıyoruz aslında. bir de aylık listeler hazırlanıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/246132-cuma-yarismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi-4.html#post17398038
bu listelerde yarışmak kilo verince bırakmanı önler canım:1:

faydalı oluyorsam ne mutlu canım:70:burda gırgır şamata diyeti yürütmeye çalışıyoruz hep beraber. kilo verebilmek insana çok şey katıyor. başta özgüveni artıyor insanın. başardım hissi gibisi yok.
yurt dışına mı gideceksiniz yani bu sınavlar olursa.. ay canım, hayırlısı olsun hakkınızda. meb bursları falan var onlara mı başvuracak?
yurtdışı güzel bir deneyim canım. ben 1 yıl amerikada kaldım. korkulacak bir şey yok. şimdi olsa yine giderim:)
hangi ülkeyi düşünüyorsunuz?

evet canım çok faydan var emin ol tüm arkadaşlar beni eleştirenler :52: hepinizi seviyorum
sanırım amerika olacak gülüm eşim merkez bankasında çalışıyor memur onlara sınav yapıyorlar en yüksek puan alanlara burs veriyorlar istedikleri yerde 2 yıl master yapıp geri dönme şansları var geri dönünce yükseliyorlar öle bir şeyler sen amerikada nerde kaldın canım.orda hayat nasıl
ben çok tırsıyorum hani dil şartı yok bizde gidebiliyormuşuz yanında ama insanları nasıl güvenilir yerler mi :50: özellikle bne yurtdışındaki kızları çok acık buluyorum :63: çok kıskanç olduğum için

asumancım teşekkür ederim canım oğlum şuanda iyi şükür ateşi normal seviyede gecede ateş yapmazsa yarın kreşe göndrebilirim çocuğun canı sıkılıyor ama iştahında azalma var bende gece onu beklerken üşütmüşüm kasıklarım ağrıyo birde belim

çiğköfte bitti şükür canım pastada akşam eşim tarafından yenir biter daha eve sokmak yok
aslında o pastayı niye yedim biliyor musun ay ne demişler ye tatlıyı çıkar ayşeyimi ne vardı oyle birşeydi kız olsun diye şekerli şey diye yedim işte cahil felsefesi

evet canım çok faydan var emin ol tüm arkadaşlar beni eleştirenler :52: hepinizi seviyorum
sanırım amerika olacak gülüm eşim merkez bankasında çalışıyor memur onlara sınav yapıyorlar en yüksek puan alanlara burs veriyorlar istedikleri yerde 2 yıl master yapıp geri dönme şansları var geri dönünce yükseliyorlar öle bir şeyler sen amerikada nerde kaldın canım.orda hayat nasıl
ben çok tırsıyorum hani dil şartı yok bizde gidebiliyormuşuz yanında ama insanları nasıl güvenilir yerler mi :50: özellikle bne yurtdışındaki kızları çok acık buluyorum :63: çok kıskanç olduğum için

asumancım teşekkür ederim canım oğlum şuanda iyi şükür ateşi normal seviyede gecede ateş yapmazsa yarın kreşe göndrebilirim çocuğun canı sıkılıyor ama iştahında azalma var bende gece onu beklerken üşütmüşüm kasıklarım ağrıyo birde belim
kız olsun diye tatlı yemiş, deli:60::27:
biz amerikada utah diye bir eyalet var orda kaldık. amerikalılar nasıllar sorusunun cevabı kaldığın yere göre değişir canım. bizim kaldığımız yer fazla göç alan bir yer değildi. hani öyle zenci, ispanyol nüfusu azdı. bunun birtakım artıları oluyor. ben gayet memnun kaldım yaşadığım yerden. ama new york olsun los angeles olsun, karışık yerler. gece belli bir saatten sonra belli sokaklara çıkamazsın. ama amerika yaşanacak ülkedir diyebilirim. nasip olur da gidersen görürsün. amerikalılar sıcaktırlar ve yabancılara alışıklar, çok fazla göçmen var çünkü. gitme fırsatın olursa muhakkak ingilizce öğren, rahat edersin.
amerikalı kızları bence kıskanmana gerek yok yaw:)) bizim kızlar kadar kokoş olamazlar. kişisine göre değişir tabi ama ben hiç aşırı makyaşlı bir amerikalıyla karşılaşmadım. genelde kot pantolon, t-shirt ve hafif makyajlı tipler. rahat olmayı seviyorlar. zaten obezite oranı da yüksek. korkma eşin senden başkasını görmez orda:23:
oğluşun için de iyi olur ayrıca. küçük yaşta ingilizce öğrenir. ve kaynağından öğrendiği için güzel öğrenir.
hem de gezer tozarsın ya koca kıta, bir sürü gezilecek yer var. sana tavsiyem ehliyetin falan yoksa gitmeden al. orda kullanabiliyorsun tr ehliyetini. orda ehliyet almak zordur ondan diyorum:) araba kullanmanın en rahat olabileceği ülkedir amerika.

haklısın canım bende aslında haftasonları çok dikkatli olmak istiyordum ama dün baktım akşam yemeği eşime pek güzel gelmedi dedim dondurucudan pasta çıkarttım gördüm dayanamadım
dün de 2 dilim yemiştim ama bugün 1 dilim yedim son dilimide akşam eşime bitirtirim
aşureye bayılırım getiren olsun asla afettmem 2 tabak gene yerim .:52:

aynen asure delısıyımdır
asure oldumu abartırım arkadaslar bılır asure yaptıgımda 1 hafta yemek yemedım asfıyet olsun asureler bıttı yemek yemeye basladım :)
rabiacım tesekkurler canım sanada afıyet olsun

biz amerikada utah diye bir eyalet var orda kaldık. amerikalılar nasıllar sorusunun cevabı kaldığın yere göre değişir canım. bizim kaldığımız yer fazla göç alan bir yer değildi. hani öyle zenci, ispanyol nüfusu azdı. bunun birtakım artıları oluyor. ben gayet memnun kaldım yaşadığım yerden. ama new york olsun los angeles olsun, karışık yerler. gece belli bir saatten sonra belli sokaklara çıkamazsın. ama amerika yaşanacak ülkedir diyebilirim. nasip olur da gidersen görürsün. amerikalılar sıcaktırlar ve yabancılara alışıklar, çok fazla göçmen var çünkü. gitme fırsatın olursa muhakkak ingilizce öğren, rahat edersin.
amerikalı kızları bence kıskanmana gerek yok yaw:)) bizim kızlar kadar kokoş olamazlar. kişisine göre değişir tabi ama ben hiç aşırı makyaşlı bir amerikalıyla karşılaşmadım. genelde kot pantolon, t-shirt ve hafif makyajlı tipler. rahat olmayı seviyorlar. zaten obezite oranı da yüksek. korkma eşin senden başkasını görmez orda:23:
oğluşun için de iyi olur ayrıca. küçük yaşta ingilizce öğrenir. ve kaynağından öğrendiği için güzel öğrenir.
hem de gezer tozarsın ya koca kıta, bir sürü gezilecek yer var. sana tavsiyem ehliyetin falan yoksa gitmeden al. orda kullanabiliyorsun tr ehliyetini. orda ehliyet almak zordur ondan diyorum:) araba kullanmanın en rahat olabileceği ülkedir amerika.
6 yasında ıngıltereye gıtmıstık abamın doktorası ıçın kolay ogrenıp kolay unutuluyor
unutmamam ıcınkıtaplar aldılar konustular ama kolay unutuluyor cocuklar ıcın dil nankor oluyo.eger gıdıpte turkıyeye donus yaparsanız ınsallah oglun unutmaz

bu pc beni delirtecek kızlar inanın delirtecek.zaten iş yetişsin diye acele ediyorum resmen kitliyor elimi ayağımı.
geçmişten birşeyler okuyup yazayı dedim. az az yazayım diyorum olmuyor,toptan yazayım diyorum olmuyor. deli oldum. valla geçmişten daha yazdıklarım vardı ama gelmemiş buraya. geri tuşu yaptım yine olmadı alıntıladıklarım geliyor ama yazdıklarım hayır. kusurabakmayın ne olur ama tekrar silbaştan yapacak moral kalmadı.
neyse ben menülerimi bir güzel yazayım.
iftar menüm
iş yerimde 1 ad kandil simidi ve 1 bardak çayla oruç açtım. saat 17.35de

eve gidince saat 19.30 da

2 kaşık pilav,1 tabak nohut ve 3 ad misket köfte. birde 1 bardak komposto var. :))

suyu 1 lt den fazla içmişimdir.

bu sabah kahvaltı.
1.5 dilim ekmekle,peynir,yumurta,reçel ve tereyağı olarak klasik bir kahvaltı ettim. reçek ve tereyağını 1 er çay kaşığı olarak tüketmişimdir fazla almıyorum.:78:
öğle arası 1 ad kandil simidi,1 bardak çay
öğle arası 3 kaşık yoğurt
saat 15.00 de 1 kase çorba,1 porsiyon salata.
işten çıkmadan önce ara olarak yoğurdumun geri kalanını tüketeyim diyorum.

Son düzenleme:
iyi olmasına sevindim. geçmişolsun. kreşe gitmesi çok güzel,senin içinde iyi oluyordur. ilk senesimi bu kreşte. bizimkide inşallah seneye gider diye düşünüyorum. ozamana rahatlamış olucaz inşallah.
yurtdışı olayınız var sanırım,hakkınızda hayırlısı olsun.
şımartıyorsunuz beni yaw:):82:
sen yazmadın ki daha dünkü menünü, bakarız birazdan.

şımarmıcağını bildiğim için yazıyorum.

hoşgeldin canım canım fark ancak yediklerin az,spor ve düzenli su tüketmeyle alakalı.
ilk haftalarda bendede kıpırtı yoktu sonradan metabolizban pes ediyor direnmeyi kırıp sana tartıda düşük rakamlar gösteriyor ama hareket adına hiçbirşey yapmıyorsan az yesende çok nadir kilo verirsin en azından bende oyle olmuştu.

suyu düzenli tüketiyorum ama hava çok soğuk olduğundan yürüyüşlerime başlayamadım. 1 hafta evin içinde yürümeyi deniycam .öyle karar verdim.kızım uyuduğunda çıkarım dışarı diyorum bebefonu babaanneye bırakıp am oda akşama yakın bir saat oluyo yemek telaşesi falan vaktim kalmıyo anca işten dönerken yolu uzatarak eve geliyorum biraz daha fazla yürüyeyim diye

evet evde kendi uyguladığımız yöntemle daha iyi..ben bu uygulamayla geçen sene 73.750den 61 kiloya düşmeyi başardım hemde sıkılmadan yorulmadan 4ay
gibi bir sürede ama işte bu kış başında oğlumun sürekli huysuzluğu gece uykusuzluğu tekrar düzensiz beslenme alışkanlığı edinmeme sebeb oldu:(( ama yedikelrimi yazsam yine az almışsın dersiniz..tek örnek vereyim kocamn bir yaş pastayı tek başıma bir gece de bitirmek gibi desem inanan abartısız böyle saçmalıklar yaptım..:17::52:

arkadaşım sen hakkaten abartmışsın ama şimdi hep beraber veririz kiloları inşallah.tabi ben sana uzak bir kilodayım ben 79 kiloydum geçen cuma bakalım bu hafta ne olacak.

meraba kızlar öğle yemeğim 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek. 12- 12 buçuk arası yedım. dışarı çıktım ardından 15 dk önce geldım. gelınce ara öğün niyetıne 1 fıncan çay ve 4 parça gofret yedım. şu hoşbeş gofretlerden. hani 9katlar vardı ya onlardan 2 tane gibi düşünün
afiyet olsun canım,öğle yemeğin çok hafif. hoşbeşi rabia görmüştür şimdi yandın iştee :9:
hani nluler dıyor ya yasam tarzım bu benım ...........
aslında yasam tarzı olmalı ....
dun arkadas 12 kılo vermıs ama emzırırıken dıyet yapmıs sutu gıtmıs
kızlar sabah 1.5 dılım ekmek 1/2 dılım beyaz peynır 5-6 tane kızarmıs patates
ama sekrsız acık cay
ara yok
oglen 5 yk nohut yemegı 1 dılım ekmek 1 kase yogurt
ara 1 elma
akşam tekrarlarım tabı yuruyusumede yazarım
zaten beslenme konusunda kendimizi dengeli ölçülü beslenmeye alıştırabilsek süper olurdu kesinlikle. emzirirken niye diyet yaparlar anlamıyorum. zaten emzirme döneminde belli bir kilo veriyorsun,dengeli beslense sütüne kesilmezdi üzüldüm şimdi.
öğünlerin güzel olmuş kızartma hariç afiyet olsun canım.

suyu düzenli tüketiyorum ama hava çok soğuk olduğundan yürüyüşlerime başlayamadım. 1 hafta evin içinde yürümeyi deniycam .öyle karar verdim.kızım uyuduğunda çıkarım dışarı diyorum bebefonu babaanneye bırakıp am oda akşama yakın bir saat oluyo yemek telaşesi falan vaktim kalmıyo anca işten dönerken yolu uzatarak eve geliyorum biraz daha fazla yürüyeyim diye
bende şu su konusunda düzenli gidemiyorum malesef. evde olmak su içmek isteyenler için en güzeli ama çalışanlar için gerçekten zor.
zeynepcim,bende iş çıkışı çarşıya kadar yürüyorum buda 20 dk lık bir mesafe. havalar çok soğuk fazlasını kaldıramam ama bu sene spor olayını gerçekten aşmak istiyorum Allah ın izniyle.
sende en azından yürümüş oluyorsun canım. havalar ısınınca daha rahat ederiz.

hoşgeldin canım.
kendi adıma günüm rutin geçiyor, çok şükür:) oğluş oynuyor oyuncaklarıyla. senin nasıl geçti günün?
yarım paket çubuk çok olmuş, paketin arkasında kalori değerleri yazar canım. böyle şeyler yemek zorunda kaldığın zaman kalori değerlerine bakıp en masumunu seçmeni öneririm.
tartıda başta fark görmemek normal. tartı bir süre direnir. bir de sen ne kadar kararlısın ona bakar tartı:) belli bir beslenme düzenini "düzenli" uygularsan verme başlar.
spor da yapman lazım. ayyıldızım örnektir bak. o evde yapıyor ve bir alet kullanmıyor. oklavadan başka:27:

benimde iyiydi çok yorucu değilde allaha şükür.krakerin arkasıdaki kalori değerine bakmayı unutum.dikkat edeyim bundan sonra. ay inşallah rabiacım tartıda biraz görmeye başlasam kilo düşüşünü gaza gelicam valla:)zaten senden sonra birde ayyıldızı takip ediyorum spor konusunda bende bir süre onun gibi yapıcam herhalde.evin içinde dolancam artık.

ehliyetim var gülüm çok oldu alalı ama hiç direksiyon başına geçmedim.bu arada açıklar mı kız mini mini giyiyolar mı ay ne bilim türk erkeklerine düşkün oluyolar ya bu karı milleti biri musallat olur diye korkuyorum :27: yerim onları valla bir de ben gittiğimde enescik 4 bucuk diğer allah nasip eder 2. olursa 8 aylık oluyo daha çok var ama şimdiden yabancı dil öğren diyorsun tabi öğrenmem lazım kocam bir karıyla konuştuğunda anlamalıyım :52: orada bir de bahçene gireni vurunca suç olmuyomuş ay nasılda tırsıyorum ya yanlışlıkla evleri karıştırırsam ben :53: entrika dolu kafam valla sırf ders çalışmasın diye oyalyorum gezdir bizi falna diyom ama yok yapışıyo :50: toffel mi ne sınava girmişti 90 almıştı şimdi bundanda çakar oyle bir rakam gidişini alır .al medine sana 2 bebe yurtdışı değişik aksiyonlar bende pelsinvanya istiyorum oraya gidelim :66: tam bana göre bir yer.

6 yasında ıngıltereye gıtmıstık abamın doktorası ıçın kolay ogrenıp kolay unutuluyor
unutmamam ıcınkıtaplar aldılar konustular ama kolay unutuluyor cocuklar ıcın dil nankor oluyo.eger gıdıpte turkıyeye donus yaparsanız ınsallah oglun unutmaz
valla glüşüm benim oğlan daha türkçeyi sökemedi :1: 3 yaşını doldurdu dili çözüldü şimdi kreşe gönderdik ilerletsin diye ne desek tekrar ediyor biraz geç kaldı anlıcan çocuk çok değişik şeyler öğrencek desene tam türkçe sökülmeden bir de ingilizce :51: 3. de orda doğrur gelirim artık :34:

bu pc beni delirtecek kızlar inanın delirtecek.zaten iş yetişsin diye acele ediyorum resmen kitliyor elimi ayağımı.
geçmişten birşeyler okuyup yazayı dedim. az az yazayım diyorum olmuyor,toptan yazayım diyorum olmuyor. deli oldum. valla geçmişten daha yazdıklarım vardı ama gelmemiş buraya. geri tuşu yaptım yine olmadı alıntıladıklarım geliyor ama yazdıklarım hayır. kusurabakmayın ne olur ama tekrar silbaştan yapacak moral kalmadı.
neyse ben menülerimi bir güzel yazayım.
iftar menüm
iş yerimde 1 ad kandil simidi ve 1 bardak çayla oruç açtım. saat 17.35de

eve gidince saat 19.30 da

2 kaşık pilav,1 tabak nohut ve 3 ad misket köfte. birde 1 bardak komposto var. :))

suyu 1 lt den fazla içmişimdir.

bu sabah kahvaltı.
1.5 dilim ekmekle,peynir,yumurta,reçel ve tereyağı olarak klasik bir kahvaltı ettim. reçek ve tereyağını 1 er çay kaşığı olarak tüketmişimdir fazla almıyorum.:78:
öğle arası 1 ad kandil simidi,1 bardak çay
öğle arası 3 kaşık yoğurt
saat 15.00 de 1 kase çorba,1 porsiyon salata.
işten çıkmadan önce ara olarak yoğurdumun geri kalanını tüketeyim diyorum.

iyi olmasına sevindim. geçmişolsun. kreşe gitmesi çok güzel,senin içinde iyi oluyordur. ilk senesimi bu kreşte. bizimkide inşallah seneye gider diye düşünüyorum. ozamana rahatlamış olucaz inşallah.
yurtdışı olayınız var sanırım,hakkınızda hayırlısı olsun.

şımarmıcağını bildiğim için yazıyorum.
afiyet olsun canım kandil simidi bize getiren yok :53: öyle bakınıyorum sizin simitinize aşurenize vallaha.bu arada site yavaş çok giren var maşallah yoğunluk tavan yapıyor.kreşe enes konuşmayı ilerletsin diye gönderdik gülüm daha 1 bucuk ay oldu tabi 1 haftası evde hastalıkla geçti gitt igideli hasta hasta.ama ilerletiyo önceden 10 tane kelimesi vardı şimdi 60 ı geçiyor ne desek tekrar ediyor daha cümle kuramıyoruz çok az mesela anne baba gitti,anne mama istiyom,anne su ver,baba geldi,anne baba araba gitti :52:
bende fırsattan istifade o kreşteyken hamile kalırım tam 4 yaşına geldiğinde diğeri doğar o zamana kadar konuşması epey ilerler diyorum ama nasip bakalım.göndermeni tavsiye ederim çok güzel etkinlikler yapıyor şaşıp kalıyorum.enes kalem tutamazdı şimdi anne diye cin ali çiziyo saç falan yapıyor tüm vucut yerinde kaş göz :1: ve hayalindeki ben de şişman bir cin ali yani :44:

canım evin içinde yürü dışarı çıkma hasta olursun neme lazım.
evin içinde yürürken mp3 al tak kulağına cep telefonundan kronometreyi aç başlat sonra seri şekilde yürü bir bakmışsın 5dk olmuş 10 olsun diye seri yürü bir bakmşsın 10u geçmiş sonra diye diye ilerletirsin.
diğer

bende şu su konusunda düzenli gidemiyorum malesef. evde olmak su içmek isteyenler için en güzeli ama çalışanlar için gerçekten zor.
zeynepcim,bende iş çıkışı çarşıya kadar yürüyorum buda 20 dk lık bir mesafe. havalar çok soğuk fazlasını kaldıramam ama bu sene spor olayını gerçekten aşmak istiyorum Allah ın izniyle.
sende en azından yürümüş oluyorsun canım. havalar ısınınca daha rahat ederiz.

bende senin gibi ne kadar yürüyebilirsem kar sayıyorum.spor salonuna gitmek seni sıkmayacaks başlayabilirsin.ama seninde vaktin yok sanırım hep aynı işte vakit problemi de var. spor salonundan ziyede dışarıda yürüyüşü ben daha çok seviyorum.spor salonunda bir süre sonra sıkılıyorum.gidiceğin vakit bütün gün işini ona göre ayarlıosun.birazdan gidicam o işe başlamıyayım bu işi gelince yaparım derken o günüm benim kaybolmuş oluyoo ama böyle yürüyüş işim bitince çıkıyorum bir saati olmadığı için sıkmıyo beni.aslında sporu aynı gün ve aynı saatlerde yapmak lazımmış. ozaman bünye buna şartlıyomuş kendini.

evet evde kendi uyguladığımız yöntemle daha iyi..ben bu uygulamayla geçen sene 73.750den 61 kiloya düşmeyi başardım hemde sıkılmadan yorulmadan 4ay
gibi bir sürede ama işte bu kış başında oğlumun sürekli huysuzluğu gece uykusuzluğu tekrar düzensiz beslenme alışkanlığı edinmeme sebeb oldu:(( ama yedikelrimi yazsam yine az almışsın dersiniz..tek örnek vereyim kocamn bir yaş pastayı tek başıma bir gece de bitirmek gibi desem inanan abartısız böyle saçmalıklar yaptım..:17::52:
kendimize hakim olabildikten sonra ha evde ha diyetisyenle. yeterki isteyelim. herşey beyinde bitiyor aslında. oğluşun kaç yaşında hayatım. gerçi tanıtım mesahlarınıza henüz bakamadım,ilk fırsatta onlarada bakayım. bellki dememişimdir diye söylüyorum hoşgeldin canım.
çocukla ne kadar sıkıldığını 1 pastayı kendin yediğin için anlayabiliyorum. inşallah tekrar istediğin kiloya gelirsin ama sıkılaşma olursa daha çabuk faydasını görürsün.
zaten ekim sonundan ocak başına kadar 80den 72 ye düştüm :66::66:ama dikkat etmedim bi iki ay adet dönemi falan tatlı çikolata derken:66:74olduk ama tekrar başladım sayenizdee:64::64:yemek yemeğe başlayınca dahada yemek istiyodum bi görseydiniz ölürdünüz gülmekten:66:dün 74tüm son cuma tartılıcam inş bakalım artık
ne geliyoesa bu tatlılardan geliyor başımıza,icad edeni bir yakalarsam dermişim :)))
ama abur cubur olmasaydı ne olurdu merak ediyorum. inşallah sende tekrar istediğin kiloya gelirsin canım.
kızlar nasılsınz.gününüz nasıl geçiyo.ben yeni geldim işten.menümü akşama toptan yazarım. ben bu gün ara öğünümü evde unutmuşum. çubuk kraker yedim yarım paket.2 tane de çay içtim şimdi de yemeğimi yedim.ama ben ne zamandır dikat edeyorum ama tartıya çıkınca fark yok gibi gözüküyo.mralim bozuluyo.acaba spor çok yapamıyorum ondan mı ki.
idare ediyorum canım. yoğunum aslında iştede evdede yoğunum,iş bitiremiyorum her iki yerdede sinir oluyorum,sürekli bir aksilik çıkıyor,inşallah evdeki işleri bu akşam yoluna sokabilirim. (bir sor bin ah işit oldu ) canım sakın moralini bozma,zaten genelde bazı bayanlarda ilk zamanlar değilde sonrasında kilo verme başlıyor. pes etmek yok canım,güzel olacak merak etme.
napayım kız daha çok mu özensin arkadaşımız:1:
nihan şöyle cevapların inan beni çok güldürüyor. çok doğal. :16:
ya ben 1,5 2 litre içince tuvalete gitmekten helak oluyorm senin kadar içsem orda yatarım heralde :1: maşallah maşallah buı bağırsaklarımın iyi çalıştığını gösterır. ama işyerınde çok zor oluyo.biri mi gelecek telfon mu çalacak diye stres oluyorum. wc de bile rahat vermiolar anacım :1: erkek olsam prostat derlerdi kesin benim için :60:
eşim uyumludur allah razı olsun ondan allah başımdan eksik etmesin. çok seviom kocamı çokk :69:pasaklı ve dağınık da olsa çok seviom :71:
al bendende o kadar,iş yerinde çok su içince wc ye gidilmiyor arkadaşım olmuyor. bir müdet sonra millet suratına bakıyor. o yüzden iş yerimde kesinlikle çok su tüketem,yorum en fazla 500 ml içiyorum
Allah ağız tadınızı bozmasın kocişinle hayatım. maşallah size. :nazar::nazar::nazar:
kızlar herkese iy uykular.
ben 14şubat menüü yazaym:
oruçlu olduğum içn sahur yaptım 5:30 da
1,5 dilim kadar ekmek,çay, 1-1,5 kk kadar peynir, közlenmiş biber 2 tane biri küçücüktü,domates
akşam: 1 kase trhana çorbası, 1 dili ekmek, 6 -7 yemek kaşığı brokoli haşlanmış 1 kase yoğurt ile.
8 bardak kadar su içtim,düzenli yürüyüş yapamadım.ama pazardı okula gittim geldim 2 kere gerçi uzak değil 10 dk yürüyüş mesafesinde.
afiyet olsun canım bende dün oruçluydum.senin iftar menün daha masummuş tebrik ederim.
dün öğlen menüm
yarım tabak omlet
1 dilim ekmek
akşam yemeğim(yemeğe çıktık)
1 porsiyon cağ kebap
1 pide ama boyutları elim kadar ve içi boş oluyo kebabın yanında veriyorlar
1 bardak ayran
1 tane küçük kemalpaşa tatlısı
yarım saat yürüyüş
sabah
2tane minik kandil simidi
çay
birgünde gitmeyi ver şekerim bir yere,yok sevgililer günü yok evlilik yıldönümü ooohh gözümüz yok maşallah.
kalorininde dibine dibine vurulmuş. afiyet olsun hayatım. dibi düşmüştür artık. :1:
neyse hayatım aslında güzel,yani çıkmışsınız yemeğe falan.

günaydın arkidişlerrrr :80: dün bir kazaya kurban gidiyordum yemek yaparken yüzüme kızgın yağ sıçradı. bırı göz kapağımın üstüne biri gözümün altına. nasıl korktum evde de kımse yok. buz koydum falan ama acısı iki saat geçmedi. bende kızarık suratla işe geldim :59:
dünkü menüm
sabah:1 tost
ara: 5 6 tane badem
öğle:1 porsiyon ciğer tava 2 dilim domates 1 dilim ekmek
akşam : eşim yok bu hafta o yuzden kalan yemekleri bitireyım dedim. yüzüme yağ sıçrayınca da yemek yapasım gelmedı. yarım tabak makarna yanına 1 haşlanmış tavuk baget 3 kaşık patates yemeği 2 kaşık yoğurt. ekmek yok.
yemekten sonra: 1 elma 1 portakal
gece içim kıyıldı 1 muz yedim.

bu sabah 1 kase nesfit buğday gevreği yedim. peynir zeytın yemek istemedı canım

canım geçmişolsun talihsizlik olmuş. Rabbim beterinde korumuş seni. çok dikkat et hayatım.inşallah biraz daha iyisindir. akşam yemeği,hem patates hem makarna fazlamı olmuş,gerçi ekmek yokmuş. bana öyle geldi herhal. öptüm hayatım.

Back
X