Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu gün öğretmenler toplantısı varmış kızım okula erken gidecek şimdilik derya kaçar..bu arada adım derya:)):79:
bende ANKARA dayım ..bir Anakara muhabbeti geçmiş tam bakamdım :((zamanım kısıtlı ...
ay ayy bir angaralı dahaaa :27: 4 kişi olduk sanırım amanda aman sen neresindesin canım ben keçiörendeyim

dünkü öğlen yemeğim

2 adet kandil simiti
1 bardak ayran

akşam yemeğim
3 yk pilav
5 tane minik but kanat
1 bardak ayran

ara: 1 bardak ayran(çok severimde:1:)

kaçamak: :78::77::17:
5 tatlı kaşığı kadar supangle

bu sabah
1 kandil simidi
çay
peynir biraz da zeytin
yarım kk helva
:1: but kanat ne oluyo burdaki bildiğimiz kanat dimi but olunca neresi ben pek bilmiyorum :27: afiyet olsun çok hoşuma gidiyor tavuklardan çok hoşlanıyorum ben :52:

günaydın kızlar akşam benden sonra muhabbet gırla gitmiş. topiğimize neşe gelmiş :nazar:

dünkü menüm
sabah:1 kase nesfit
ara 1 minik gofret
öğlen :1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
ara:4 minik gofret.1 fincan çay
akşam: 2 köfte 2 dilim ekmek,yarım domates,biraz marul
yemekten önce bir muz yemiştim midem yanıyordu.
yemekten sonra da 1 kivi yedim.

bu sabahkı kahvaltım 1 kase nesfit.

dünki patates ve makarna aynı anda olmamış demişşiniz. tamam bundan sonra butür yemekleri tek başına yıyecem söz . ben ekmek yemiyorum onun yerıne makarna yerim diye düşünmüştüm o yuzden şey ettim :34:
ovv güzel bir menü vallaha çok beğendim bu arada nesfit kaşıkla hesaplasana canım ben 2 yk kadar koyuyorum yarım çay bardağı sütle zor yiyorum :53:

gunaydın ısafır gelecek hazırlıklar bıttı yemek yapmam lazım
sabah 1 elma
ara yok
oglen 1 dılım kek
ara 4 yk kısır
akşam 5 yk zeytın yaglı pırasa 1 kase yogurt 1 dılım ekmek
yatarken meyve

ay ayy bir angaralı dahaaa :27: 4 kişi olduk sanırım amanda aman sen neresindesin canım ben keçiörendeyim

:1: but kanat ne oluyo burdaki bildiğimiz kanat dimi but olunca neresi ben pek bilmiyorum :27: afiyet olsun çok hoşuma gidiyor tavuklardan çok hoşlanıyorum ben :52:

ovv güzel bir menü vallaha çok beğendim bu arada nesfit kaşıkla hesaplasana canım ben 2 yk kadar koyuyorum yarım çay bardağı sütle zor yiyorum :53:
kanatın yanında minik but oluyo ya ön ayak kısmı mi diyorlar ne orası canım
bide fırın poşetinde soslu yaprım baharatlı hiç yağ koymadan çok güzel oldu

kaptan öğlen aynı şeyi yemişiz:1:
bende kandil simidi yidim:125:

sağol kaptan:38:
hediye almadı bari yemeğe götürsün
bişey yapmazsa başına gelcekleri biliyo:57::1::1:
valla ya:18: çok aldım kalori dimi
bide biz yarışıyorduk seninle dimi:44::44:

afiyet olsun :56::56:

afiyet olsun:56::56:
tatlı kizi durumlarında muzlu yoğurdu tavsiye ederim muzu ez çatalla hemen yoğurtla karıştır üstüne de çerez(a.fısıtğı,, ceviz veya fındık )süper oluyo:52::52:

afiyet olsun:56:

:60::60:

afiyet olsun
ne güzel sporua yapmışız benim pek halim yok bu sıralar
ama bugün akşama yaparım

afiyet olsun
rabia çok güzel besleniyon valla

Muz + yoğurt + ceviz.Tam bana göre bir karışım.Bunu buzdolabına koysak muhallebi gibi de olabilir.Bir arkadaş da Activa önermiş.Onu da alıp deneyeceğim.Dün iş çıkışı gofret almıştım.Ama eve gelince gözümü karartıp suyun altına tuttum.Böylelikle dün rejimi hiç bozmamış oldum.

Ad1 ben Ankara'dayım,aslen Zonguldak'lıyım.Ereğli'ye çok geldim.Posbıyık'ın çehresini çok değiştirdiği bir şehir,değil mi?1990'larla şimdi arasında muazzam farklar var.

Ankara'lı çok kişi varmış.Ben Çankaya'dayım.

Herkese iyi günler :))

afiyet olsun canım,öğle yemeğin çok hafif. hoşbeşi rabia görmüştür şimdi yandın iştee :9:

zaten beslenme konusunda kendimizi dengeli ölçülü beslenmeye alıştırabilsek süper olurdu kesinlikle. emzirirken niye diyet yaparlar anlamıyorum. zaten emzirme döneminde belli bir kilo veriyorsun,dengeli beslense sütüne kesilmezdi üzüldüm şimdi.
öğünlerin güzel olmuş kızartma hariç afiyet olsun canım.

asumancım dıyet değilde sanırım ac bırakmıs ben 7 ay hıc dıyet yapmadım bebegımden daha onemlı degıl masallah sutum hala var
bugunde spor yapabılsem ıyı olur

sabah 1 elma
ara yok
oglen 1 dılım kek
ara 4 yk kısır
yatarken meyve
amanını çok az bir menü aç kalmadın mı :67:

kanatın yanında minik but oluyo ya ön ayak kısmı mi diyorlar ne orası canım
bide fırın poşetinde soslu yaprım baharatlı hiç yağ koymadan çok güzel oldu
hmm oh ne güzel afiyet olsun ben bayılıyorum tavuğa ya hele ızgarasına of yeme yanında yat :50: ama ızgara yapcak yer yok evde yapmak için satılyormuş ama hiç güvenmiyorum onlara tadı aynı olur mu ki bilen var mı?

Muz + yoğurt + ceviz.Tam bana göre bir karışım.Bunu buzdolabına koysak muhallebi gibi de olabilir.Bir arkadaş da Activa önermiş.Onu da alıp deneyeceğim.Dün iş çıkışı gofret almıştım.Ama eve gelince gözümü karartıp suyun altına tuttum.Böylelikle dün rejimi hiç bozmamış oldum.

Ad1 ben Ankara'dayım,aslen Zonguldak'lıyım.Ereğli'ye çok geldim.Posbıyık'ın çehresini çok değiştirdiği bir şehir,değil mi?1990'larla şimdi arasında muazzam farklar var.

aha bir ankaralı daha etti 5 :27: çankayadasın dimekk :52: güzel yerler oralar kızılaya çok giidyorsundur canım

sanrım herkes ogle yemegınde
kımsecıkler yok
ben burdayım gülüşüm :1: ben öğle yemeği yesemde bilgisayar başında yerim :34: nasılsın missafirlere neler hazırladın bakalım.

evet bende çok severim cevizede bayılırm
amanını çok az bir menü aç kalmadın mı :67:

hmm oh ne güzel afiyet olsun ben bayılıyorum tavuğa ya hele ızgarasına of yeme yanında yat :50: ama ızgara yapcak yer yok evde yapmak için satılyormuş ama hiç güvenmiyorum onlara tadı aynı olur mu ki bilen var mı?

aha bir ankaralı daha etti 5 :27: çankayadasın dimekk :52: güzel yerler oralar kızılaya çok giidyorsundur canım

ben burdayım gülüşüm :1: ben öğle yemeği yesemde bilgisayar başında yerim :34: nasılsın missafirlere neler hazırladın bakalım.

bende çok severim hele hele 1 gece önceden sosa yatırıp ertesü gün mangal:56::56::56:
harika oluyo bacım
bilmiyorum ben kullanmadım hiç babamların bahçe var orda yaparız

sabah 1 elma
ara yok
oglen 1 dılım kek
ara 4 yk kısır
yatarken meyve

çok az yemişsin.birde durmuşsun akşam yemişsin.akşamı öğle yemeği yapsaydın saki daha iyi olurdu gibime geldi bana.

sabah 1 elma
ara yok
oglen 1 dılım kek
ara 4 yk kısır
yatarken meyve

çok az yemişsin.birde durmuşsun akşam yemişsin.akşamı öğle yemeği yapsaydın saki daha iyi olurdu gibime geldi bana.

günaydın kızlar akşam benden sonra muhabbet gırla gitmiş. topiğimize neşe gelmiş :nazar
dünkü menüm
ara 1 minik gofret
dünki patates ve makarna aynı anda olmamış demişşiniz. tamam bundan sonra butür yemekleri tek başına yıyecem söz . ben ekmek yemiyorum onun yerıne makarna yerim diye düşünmüştüm o yuzden şey ettim :34:
biliyorsun hayatım,abur cubur kaçamak sınıfına girdiği için, gofretler harici menün güzel olmuş.ama ekmeği akşam daha aztüketip salata eklersen dahada süper olur kanımca.
aslında şöyle bir durum var, 1 dilim ekmek (28 gr) 90 kalori,100 gr haşlanmış makarna 85 kalori. makarna yemek daha mantıklı geliyor ozaman :26:ama sadece haşlanmış,yağ-sos yok.
dünkü öğlen yemeğim
2 adet kandil simiti
1 bardak ayran
akşam yemeğim
3 yk pilav
5 tane minik but kanat
1 bardak ayran
bu sabah
1 kandil simidi
çay
peynir biraz da zeytin
yarım kk helva
afiyet bal şeker olsun hayatım yarasın. :9: şimdi canımcım, öğle yemeği az ama dengeli değil, akşam yemeğinde but ve kanat toplamı mı 5ad. minikdediğine göre sanırım civciv yedin. :1: 5 tatlı kaşığı kaçamak çok değil aslında ama keşke öğlen yeseydin.
kandil simitlerin sanırım daha bitmedi,1 paketmi almıştın hayatım,neyse yavaş yavaş biter artık.
kaptan öğlen aynı şeyi yemişiz:1:
bende kandil simidi yidim:125:
sağol kaptan:38:
hediye almadı bari yemeğe götürsün
bişey yapmazsa başına gelcekleri biliyo:57::1::1:
valla ya:18: çok aldım kalori dimi
bide biz yarışıyorduk seninle dimi:44::44:
kalp kalbe karşıdır derler ama sanırım senle midelerimizde karşılıklı nihanım.:1:
ayda yılda yapıversinler böyle jestler nihancım,çok taviz vermemek gerek :10:
sen dengelersin bu hafta canım benim bilirsin işini.
bizimyarış tarih oldu ben bi gaza gelsem olcekde olmuyor işte. :59:
günaydın ..
dün ikindi aram 1 portakal ...ve 2. ara beşibiryerde çayıydı..
akşamda saat 17:30 da 1 dilim çavdar ekmeği ve haşlanmış yumurta yedim.öğlenle aynı yemek vardı akşama yemek istemedim..günü bu şekilde kapattım..
bu sabah kahavaltım 1 dilim kızarmış çavdar bir yumurta 1 kk beyaz peynir iki zeytin ve yeşil çay.öğln henüz beli değil..
öğünler iyide, akşam az olmuş hatun. daha başka birşey yemedinmi canım,ara yapsaydın keşke:44:

kızlar slm umarım herkes iyidir haftayı ortaladık sayılır bn şimdiden yorgnm nedense:))))
bugn menüme bolca sebze katmaya clstım gerci burdaki sebzeyi nasl pişirdiklerini tam anlayamadım yani içerisinde yag vr ondan eminim böle kızartmada diil ama bi garip haslayıp yagda mı ceviriyolar acaba:S bugun yaptıgm tek kacamak 1 ceviz büyüklügünde çikolataydı bide istnbldn getirdigim aycekirdeginden yedim diziporttn dizi izlerken :)))))) ama 50 dk sporumu da yptm, özellikle terlemeye calıstım(terliyince yag yakıyoruz diye biliorm) sbh müsli yourt yaptım yine.. ögle ve aksamım sabit herzmnki gibi...
onlar ne anlar sebzeden,artık kapatıcan gözünü azar azar yicen hayatım. kaçamağın hayırlı olsun. :1:
kahvaltı: 1/2 kk peynir, 4 zeytin, 2-3 çatal yumurta ve 1 kandil simiti. susamsız olanlardan tercih ettim:87:
ara: 1 hurma(kuru)
öğle: 4 tane lahana sarması, 1 kase salata
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 portakal
ara: sütlü şekersiz neskafe, 1/2 tadım kuruyemiş bar(1 tanesi 150 kaloriymiş, yarısı 75 yapıyor)
akşam: tavuklu salata
ara: çay
afiyet olsun canımcım. :13: yalnız yaprak sarmasını soracaktım,beyaz lahanamı,kara lahanamı,incemi sarılmış kalınmı sarılmış. (çaktırmayın listesinde birşeyler bulmaya çalışıyorum :60: ) hmmm ne gördüm birde kuruyemiş bar hemde yarım,hemide 75 kalori cık cık cık. neyse bu hafta görmezden geliyorum haftaya afetmem bak ona göre. :27::54:
sabah:uyanınca 2 yk elmalı sirkeyi ılık bir bardak suya koydum çay kaşığı ucuyla bal karıştırdım yudum yudum içtim.
1 kaynamış yumurta,1 kepek ekmek uno light,yanında 2 süzme yeşil çayı bir kupaya koydum ancak rengi koyulaştı kahvaltımı yaptım.
öğlen:3 tane minik çigköfteyi elim kadar lavaşa bir marul ile sardım yedim.limonda sıktım
sonrasında 1 dilim pasta 4 parmağım kadar büyüklükte,sonra yedim de pişman oldum
koridorda seri şekilde 40 dakika yürüyüm çok iyi geldi.
ikindin 2 tane 5i1 yerde çayı bir kupa kaynar suyla buluşturdum içtim güzelce
sonra akşam yemekte:1 tane yağsız pişmiş para büyüklüğünde et köfte ,fırında pişmiş 3 tane baget ve 3 çatal yoğurt, 3 çatal roka,1 dilim ekmek
ara:2 tane 5i1 arada çayı 1 kupa sıcak su ile buluşturdum şekersiz içtim.
yemekten bir saat sonra yarım saat yine yürüyüş yaptım.
mutfak tezgahında 30 ar bacaklar yanlara,arkaya ,ve yan arka arasına kaldırma yaptım.
oklava çevirme ayakta 100 defa
ayakta yanlara doğru sağ sol eğilme 100 tane
1 tane minicik haribo attım agzıma çok ufak bu kadar
2.5 litre su tükettim.
yatmadan önce 2 yk kadar elma sirkeli suyumu içerim göbeğime yağ eritici masajımıda yaparım gün bitti eyvallah dostlarımaa:1:
yaa ayyıldızım maşallah diyeceğim bir listeyi, şu şu pastamıdır nedir bozma onula be gülüm,hele spor harika.vallahi ben okurken yoruldum. ama küçük bir tavsiye naçizane :78: sakın spor yapıyorum diye diyette rahat davranma. yoksa sadece o gün yediklerini yakarsın,kilon bir ileri bir geri oynar durur,veremezsin birşey,çok iyi gidiyorsun gerçekten bozulmasını istemem.:13:
kesinlikle oluyo arkadaşım:46:
inan buraya yazıcam diye fazla yememeğe çalışıyorum.yalan da yazamam.ben geçen yıl keşfetseymişim burasını 34 beden olurdum ben:1::1::1::1::1::1:
inşallah şimdi olursun ama 34olma kız 36 falan ol. :1:
korkun benden:47::47:
kilo vermenize faydalı olacaksa neden olmasın:27::27:
:18: :83:

rabiacım yeşil çay hiç içmedim.poşet şeklinde mi içiyosunuz.olmazsa alırım içerim.birde 5 i1 yerde çay nasıl birşey.
bende poşet içiyorum hayatım. malum çalıştığım için demleme yapamamkiiii :84:
rabiacım inan birşey yiyeceğim zaman ilk aklıma sen geliyosun.ayyıldız gibi oda öyle demişti herhalde.
rabia buna çok olmuş diyecek diyorum.elime yemek için aldığım birşeyi geri bırakıyorum. mutfağımın duvarına büyük harflerle RABİA yazıcam.
:60::60::60:
eve spor aleti alıpta randımanlı kullanan çok az insan var.genelde köşede süs oluyor.bu konuda sana katılıyorum.spor salonuna gidebiliyosan çok güzel.inşallah en kısa zamanda başlarsın.
mahallede arkadaş var kullanmıyor,eltimaldı kullanmıyor,bakalım hayatım inşallah martta gidebilirim spora,şansımı denicem. sağol canım.
kızlar selam nerelerdesiniz.bugünkü menü yani 15 şubat menüsü:
sabah:domates, 1 kk peynir,2 dilim ekmek ve şekersiz kahve
ara:yarım paket çubuk krake
öğlen:1 tabak kabak yemeği(1 kaşık zeytinyağ ile yapmıştım),1 dilim ekmek ve yarım kase yoğurt
ara:orta şekerli türk kahvesi(misafir eşliğinde)
ara:1 dilim tam buğday unundan ekmek
akşam: bol yeşil salat
ara:tarçınlı karanfilli çay
ara:1 elma
ayrıca 2,5 litre su,20 dk ev içinde yürüyüş
şapka çıkarıyorum bu öğünler karşısında.tebrik ederim. :46::46:

valla gülüm ben evde sürekli oturdum bu sene işte ondan çıkmadık otur ye ye böyle kilo aldım aslında ben evlenmeden okuyordum aof 2 .sınıf kamu yönetimi okuyordum ama enes doğupta zorlaşınca bırakmak zorunda kaldım daha doğrus o sene sınıfta kaldım .2 sınıfı tekrar edim derken bu sefer sınava gidemedim bırakamadım kimseye çok kötü zamana denk geldifalan derken aman dedi eşim okuyup napacan senin yerinede okurum ben dedi ondan ses edemiyorum herşeyine he diyom ya

bende seni çok seviyorum canım kanım sana başka bir akıyo angaralı angaralı :52: akşam yedim ama sonrasında çok feci oldum gülüm şuandada midemde birhoş hoş şeyler oluyor sirkeli suyumu içtim ya balsız ondan sanırım kaynıyo midem off :5: bu arada ben tam 1 ay zamanım varmış takvime baktım şimdi 1 ayda 2 kilo verirmiyim ki 4 hafta var her hafta 500 gramın altına düşmemeliyim eger düşmezsem 56.5 olurum.:1: süper olurum.

ana aç kalmışsın gözüm gıı bilsem sana yemek salardım hiç birşey yememişsin ssanki hep sulu şeyler ekmek yok hiçç :25: simit var ama olsun ekmekte ye.
canım, bu okulu yarım bırakanlar için af çıkıyor biliyorsun değil mi? afdan yararlanıp bitirebilirsin.
şimdi oğlun da kreşte gündüzleri çalışıp rahatlıkla bitirirsin. valla bacım yaşı yok, eğer içinde istek varsa oku bitir. sen kendine acımaya başlarsan herkes acıyor. bizde hep öğrencilik 20'li yaşlarda olacak anlayışı var. hayır, istediğin yaşta okuyabilirsin.
1 ayda 2 çok değil yaw. şu kaçamakları engelle verirsin bence.
canım ben kahvaltı harici ekmek yemiyorum, alışkanlık tamamen. sabah yemediysem ondan sonra zaten yemiyorum yani. simit yediğim için ekmek yemedim.

kızlar slm umarım herkes iyidir haftayı ortaladık sayılır bn şimdiden yorgnm nedense:))))
bugn menüme bolca sebze katmaya clstım gerci burdaki sebzeyi nasl pişirdiklerini tam anlayamadım yani içerisinde yag vr ondan eminim böle kızartmada diil ama bi garip haslayıp yagda mı ceviriyolar acaba:S bugun yaptıgm tek kacamak 1 ceviz büyüklügünde çikolataydı bide istnbldn getirdigim aycekirdeginden yedim diziporttn dizi izlerken :)))))) ama 50 dk sporumu da yptm, özellikle terlemeye calıstım(terliyince yag yakıyoruz diye biliorm) sbh müsli yourt yaptım yine.. ögle ve aksamım sabit herzmnki gibi...
afiyet olsun canım. çikolatan minikse sorun olmaz. çekirdek inşallah çok olmamıştır.

günaydın ..
dün ikindi aram 1 portakal ...ve 2. ara beşibiryerde çayıydı..
akşamda saat 17:30 da 1 dilim çavdar ekmeği ve haşlanmış yumurta yedim.öğlenle aynı yemek vardı akşama yemek istemedim..günü bu şekilde kapattım..
bu sabah kahavaltım 1 dilim kızarmış çavdar bir yumurta 1 kk beyaz peynir iki zeytin ve yeşil çay.öğln henüz beli değil..
afiyet olsun. kaçamaksız menüler.

afiyet olsun
rabia çok güzel besleniyon valla
sağol canım:71:

bu gün öğretmenler toplantısı varmış kızım okula erken gidecek şimdilik derya kaçar..bu arada adım derya:)):79:
bende ANKARA dayım ..bir Anakara muhabbeti geçmiş tam bakamdım :((zamanım kısıtlı ...
deryacım memnun oldum. yazmışımdır ama tekrar yazayım ben de rabia. ben de ankaradayım.

dünkü öğlen yemeğim

2 adet kandil simiti
1 bardak ayran

akşam yemeğim
3 yk pilav
5 tane minik but kanat
1 bardak ayran

bu sabah
1 kandil simidi
çay
peynir biraz da zeytin
yarım kk helva
hahah supangle küçücük yazılmış ama ben gördüm:60:
5 tatlı kaşığı çok değil canım. afiyet olsun.

günaydın kızlar akşam benden sonra muhabbet gırla gitmiş. topiğimize neşe gelmiş :nazar:

dünkü menüm
ara 1 minik gofret

gofretçi, gel bakalım şöyle:27:
patates ve makarnayı ayrı ayrı yiyerek şey ediver canım:)

sabah 1 elma
ara yok
oglen 1 dılım kek
ara 4 yk kısır
yatarken meyve
canım, sen geçen sefer de böyle menüler yapıp en son izne ayrılmıştın. dengeli bir menü değil. zararını yine sen görüyorsun, bir şey diyemiyorum.

tebrik ederim seni:46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:
irade ve kararlılık budur.

afiyet bal şeker olsun hayatım yarasın. :9: şimdi canımcım, öğle yemeği az ama dengeli değil, akşam yemeğinde but ve kanat toplamı mı 5ad. minikdediğine göre sanırım civciv yedin. :1: 5 tatlı kaşığı kaçamak çok değil aslında ama keşke öğlen yeseydin.
kandil simitlerin sanırım daha bitmedi,1 paketmi almıştın hayatım,neyse yavaş yavaş biter artık.

afiyet olsun canımcım. :13: yalnız yaprak sarmasını soracaktım,beyaz lahanamı,kara lahanamı,incemi sarılmış kalınmı sarılmış. (çaktırmayın listesinde birşeyler bulmaya çalışıyorum :60: ) hmmm ne gördüm birde kuruyemiş bar hemde yarım,hemide 75 kalori cık cık cık. neyse bu hafta görmezden geliyorum haftaya afetmem bak ona göre. :27::54:

haha nihana yaptığın civciv yorumuna koptum:60::60::60:kız, küçültmüş küçültmüş civciv yemiş:60:
lahana, beyaz lahana şekerim. pek ince değil, annem sarıyor. o da kalın sarar, pek özenli işi kafası götürmüyor:1:
beni affettiğin için teşekkür ederim kaptanım:27::9::60:

kalp kalbe karşıdır derler ama sanırım senle midelerimizde karşılıklı nihanım.:1:
ayda yılda yapıversinler böyle jestler nihancım,çok taviz vermemek gerek :10:
sen dengelersin bu hafta canım benim bilirsin işini.
bizimyarış tarih oldu ben bi gaza gelsem olcekde olmuyor işte. :59:
sağol kaptan :1:
minik derken büyük butlar oluyo ya hani baget onlardan değil diğer küçük olanları:1:
evet sadece 5 tane kaptan toplamda
işyerinde dağıttılar kandil simidini bi paket

evet asumancım :1::1:
dengelerim umarım:97:
hahah supangle küçücük yazılmış ama ben gördüm:60:
5 tatlı kaşığı çok değil canım. afiyet olsun.
eyvah yakalandık:60::60:
gözündende bişey kaçmıyo rabiş:60::60:

ay anam ben üşüttüm galiba karnım ağrıyodu dün midem agrıyordu bulanıyordu hatta sonra yanlarım ve karnımın altları kasıklarım sanırım ağrıyodu ihtimal 0 olmasına ragmen test aldım geldim sabahın köründe bir güzel bogazıma soğuk havada girdi allahtan negatif çıktı çok sevindim .ne olsa yeşil çay bilmem neler yapyorum ya kurt düşmüştü sabah kalkınca erken gittim ya gelince yattım uyudum 12 de kalktım 2 yk kadar kellogs içine yarım çay bardağı sut koydum içtim.öğlen kalktığım içinde yemek sözkonusu olmadığı için az önce 2 tane 5i1 yerde çayı bir kupa kaynar suyla bluşturdum yanında 6 adet light form bisküvi tükettim.şimdi gidiyorum yarım saatlik bir yüüryüş yapıp gelivericem :27:
nerde bu kızlar yaa anam gelince burda olun ya canım sıkılıyo sizsiz :33:

Son düzenleme:
haha nihana yaptığın civciv yorumuna koptum:60::60::60:kız, küçültmüş küçültmüş civciv yemiş:60:
lahana, beyaz lahana şekerim. pek ince değil, annem sarıyor. o da kalın sarar, pek özenli işi kafası götürmüyor:1:
beni affettiğin için teşekkür ederim kaptanım:27::9::60:
napayım çok az et vardı tadı damağımda kaldı:60::60::60:
ama yiyemedim:18::60::60:
gözlüklüyüm diye okuyamam sandın di mi:82:
hiç affetmem:51:
:63::63:

ay anam ben üşüttüm galiba karnım ağrıyodu dün midem agrıyordu bulanıyordu hatta sonra yanlarım ve karnımın altları kasıklarım sanırım ağrıyodu ihtimal 0 olmasına ragmen test aldım geldim sabahın köründe bir güzel bogazıma soğuk havada girdi allahtan negatif çıktı çok sevindim .ne olsa yeşil çay bilmem neler yapyorum ya kurt düşmüştü sabah kalkınca erken gittim ya gelince yattım uyudum 12 de kalktım 2 yk kadar kellogs içine yarım çay bardağı sut koydum içtim.öğlen kalktığım içinde yemek sözkonusu olmadığı için az önce 2 tane 5i1 yerde çayı bir kupa kaynar suyla bluşturdum yanında 6 adet light form bisküvi tükettim.şimdi gidiyorum yarım saatlik bir yüüryüş yapıp gelivericem :27:
nerde bu kızlar yaa anam gelince burda olun ya canım sıkılıyo sizsiz :33:
geçmiş olsun canım ya. üşüttüysen kendini çok sıcak tutuyorsun. üstüne kalın hırka giy. ayaklarına da patik. yatarken bile böyle yatarsan geçer ancak üşütme. bak hamilelik falan düşünüyorsun, böyle üşütmeler iyi olmaz. çocuğun olmaz der eskiler:60:
kız ben 26 light bisküvi gçrmüşüm, o ne diyecektim:60: şimdi baktım 6 yazmışsın:9:hey yarabbim:)

oy canım gelmiş ama ben şimdi yürüyüp gelecem tamam mı
:61:
tamam, şekerim hadi sen bi koşu yürü de gel:) ben de haftalık değerlendirmeyi yapıcam ama az işim var.

Back
X