günaydın kızlar akşam benden sonra muhabbet gırla gitmiş. topiğimize neşe gelmiş :nazar
dünkü menüm
sabah:1 kase nesfit
ara 1 minik gofret
öğlen :1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
ara:4 minik gofret.1 fincan çay
akşam: 2 köfte 2 dilim ekmek,yarım domates,biraz marul
yemekten önce bir muz yemiştim midem yanıyordu.
yemekten sonra da 1 kivi yedim.
bu sabahkı kahvaltım 1 kase nesfit.
dünki patates ve makarna aynı anda olmamış demişşiniz. tamam bundan sonra butür yemekleri tek başına yıyecem söz . ben ekmek yemiyorum onun yerıne makarna yerim diye düşünmüştüm o yuzden şey ettim
biliyorsun hayatım,abur cubur kaçamak sınıfına girdiği için, gofretler harici menün güzel olmuş.ama ekmeği akşam daha aztüketip salata eklersen dahada süper olur kanımca.
aslında şöyle bir durum var, 1 dilim ekmek (28 gr) 90 kalori,100 gr haşlanmış makarna 85 kalori. makarna yemek daha mantıklı geliyor ozaman :26:ama sadece haşlanmış,yağ-sos yok.
dünkü öğlen yemeğim
2 adet kandil simiti
1 bardak ayran
akşam yemeğim
3 yk pilav
5 tane minik but kanat
1 bardak ayran
ara: 1 bardak ayran(çok severimde

)
kaçamak: :78:

5 tatlı kaşığı kadar supangle
bu sabah
1 kandil simidi
çay
peynir biraz da zeytin
yarım kk helva
afiyet bal şeker olsun hayatım yarasın.

şimdi canımcım, öğle yemeği az ama dengeli değil, akşam yemeğinde but ve kanat toplamı mı 5ad. minikdediğine göre sanırım civciv yedin.

5 tatlı kaşığı kaçamak çok değil aslında ama keşke öğlen yeseydin.
kandil simitlerin sanırım daha bitmedi,1 paketmi almıştın hayatım,neyse yavaş yavaş biter artık.
kaptan öğlen aynı şeyi yemişiz

bende kandil simidi yidim:125:
sağol kaptan

hediye almadı bari yemeğe götürsün
bişey yapmazsa başına gelcekleri biliyo

valla ya:18: çok aldım kalori dimi
bide biz yarışıyorduk seninle dimi:44::44:
kalp kalbe karşıdır derler ama sanırım senle midelerimizde karşılıklı nihanım.

ayda yılda yapıversinler böyle jestler nihancım,çok taviz vermemek gerek

sen dengelersin bu hafta canım benim bilirsin işini.
bizimyarış tarih oldu ben bi gaza gelsem olcekde olmuyor işte.
günaydın ..
dün ikindi aram 1 portakal ...ve 2. ara beşibiryerde çayıydı..
akşamda saat 17:30 da 1 dilim çavdar ekmeği ve haşlanmış yumurta yedim.öğlenle aynı yemek vardı akşama yemek istemedim..günü bu şekilde kapattım..
bu sabah kahavaltım 1 dilim kızarmış çavdar bir yumurta 1 kk beyaz peynir iki zeytin ve yeşil çay.öğln henüz beli değil..
öğünler iyide, akşam az olmuş hatun. daha başka birşey yemedinmi canım,ara yapsaydın keşke:44:
kızlar slm umarım herkes iyidir haftayı ortaladık sayılır bn şimdiden yorgnm nedense:))))
bugn menüme bolca sebze katmaya clstım gerci burdaki sebzeyi nasl pişirdiklerini tam anlayamadım yani içerisinde yag vr ondan eminim böle kızartmada diil ama bi garip haslayıp yagda mı ceviriyolar acaba:S bugun yaptıgm tek kacamak 1 ceviz büyüklügünde çikolataydı bide istnbldn getirdigim aycekirdeginden yedim diziporttn dizi izlerken :)))))) ama 50 dk sporumu da yptm, özellikle terlemeye calıstım(terliyince yag yakıyoruz diye biliorm) sbh müsli yourt yaptım yine.. ögle ve aksamım sabit herzmnki gibi...
onlar ne anlar sebzeden,artık kapatıcan gözünü azar azar yicen hayatım. kaçamağın hayırlı olsun.
kahvaltı: 1/2 kk peynir, 4 zeytin, 2-3 çatal yumurta ve 1 kandil simiti. susamsız olanlardan tercih ettim:87:
ara: 1 hurma(kuru)
öğle: 4 tane lahana sarması, 1 kase salata
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 portakal
ara: sütlü şekersiz neskafe, 1/2 tadım kuruyemiş bar(1 tanesi 150 kaloriymiş, yarısı 75 yapıyor)
akşam: tavuklu salata
ara: çay
afiyet olsun canımcım. :13: yalnız yaprak sarmasını soracaktım,beyaz lahanamı,kara lahanamı,incemi sarılmış kalınmı sarılmış. (çaktırmayın listesinde birşeyler bulmaya çalışıyorum

) hmmm ne gördüm birde kuruyemiş bar hemde yarım,hemide 75 kalori cık cık cık. neyse bu hafta görmezden geliyorum haftaya afetmem bak ona göre.

sabah:uyanınca 2 yk elmalı sirkeyi ılık bir bardak suya koydum çay kaşığı ucuyla bal karıştırdım yudum yudum içtim.
1 kaynamış yumurta,1 kepek ekmek uno light,yanında 2 süzme yeşil çayı bir kupaya koydum ancak rengi koyulaştı kahvaltımı yaptım.
öğlen:3 tane minik çigköfteyi elim kadar lavaşa bir marul ile sardım yedim.limonda sıktım
sonrasında 1 dilim pasta 4 parmağım kadar büyüklükte,sonra yedim de pişman oldum
koridorda seri şekilde 40 dakika yürüyüm çok iyi geldi.
ikindin 2 tane 5i1 yerde çayı bir kupa kaynar suyla buluşturdum içtim güzelce
sonra akşam yemekte:1 tane yağsız pişmiş para büyüklüğünde et köfte ,fırında pişmiş 3 tane baget ve 3 çatal yoğurt, 3 çatal roka,1 dilim ekmek
ara:2 tane 5i1 arada çayı 1 kupa sıcak su ile buluşturdum şekersiz içtim.
yemekten bir saat sonra yarım saat yine yürüyüş yaptım.
mutfak tezgahında 30 ar bacaklar yanlara,arkaya ,ve yan arka arasına kaldırma yaptım.
oklava çevirme ayakta 100 defa
ayakta yanlara doğru sağ sol eğilme 100 tane
1 tane minicik haribo attım agzıma çok ufak bu kadar
2.5 litre su tükettim.
yatmadan önce 2 yk kadar elma sirkeli suyumu içerim göbeğime yağ eritici masajımıda yaparım gün bitti eyvallah dostlarımaa
yaa ayyıldızım maşallah diyeceğim bir listeyi, şu şu pastamıdır nedir bozma onula be gülüm,hele spor harika.vallahi ben okurken yoruldum. ama küçük bir tavsiye naçizane :78: sakın spor yapıyorum diye diyette rahat davranma. yoksa sadece o gün yediklerini yakarsın,kilon bir ileri bir geri oynar durur,veremezsin birşey,çok iyi gidiyorsun gerçekten bozulmasını istemem.:13:
inşallah şimdi olursun ama 34olma kız 36 falan ol.
:18: :83:
rabiacım yeşil çay hiç içmedim.poşet şeklinde mi içiyosunuz.olmazsa alırım içerim.birde 5 i1 yerde çay nasıl birşey.
bende poşet içiyorum hayatım. malum çalıştığım için demleme yapamamkiiii :84:
rabiacım inan birşey yiyeceğim zaman ilk aklıma sen geliyosun.ayyıldız gibi oda öyle demişti herhalde.
rabia buna çok olmuş diyecek diyorum.elime yemek için aldığım birşeyi geri bırakıyorum. mutfağımın duvarına büyük harflerle RABİA yazıcam.

eve spor aleti alıpta randımanlı kullanan çok az insan var.genelde köşede süs oluyor.bu konuda sana katılıyorum.spor salonuna gidebiliyosan çok güzel.inşallah en kısa zamanda başlarsın.
mahallede arkadaş var kullanmıyor,eltimaldı kullanmıyor,bakalım hayatım inşallah martta gidebilirim spora,şansımı denicem. sağol canım.
kızlar selam nerelerdesiniz.bugünkü menü yani 15 şubat menüsü:
sabah:domates, 1 kk peynir,2 dilim ekmek ve şekersiz kahve
ara:yarım paket çubuk krake
öğlen:1 tabak kabak yemeği(1 kaşık zeytinyağ ile yapmıştım),1 dilim ekmek ve yarım kase yoğurt
ara

rta şekerli türk kahvesi(misafir eşliğinde)
ara:1 dilim tam buğday unundan ekmek
akşam: bol yeşil salat
ara:tarçınlı karanfilli çay
ara:1 elma
ayrıca 2,5 litre su,20 dk ev içinde yürüyüş
şapka çıkarıyorum bu öğünler karşısında.tebrik ederim.