Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah 2yk kadar kellogs içine yarım çay bardağı süt koyuldu yendi.
öğlen yemek yok ama 2 sallama 5i1 yerde kupada sıcak suyla buluşturuldu içildi.yanında 6 tane light form bisküvi yendi.
ikindi vakti 1 portakal 4/1 kadar 2 ısırımlık elma
yarım saat seri şekilde yürüyüş
200 mekik çekildi
yere yatıp ebru şallı kalça egzersizleri yapıldı
yan yatıp bacaklar 30 ar yanlara kaldırma yapıldı.
akşam menüm:10 yemek kaşığı meyhane pilavı yanında 3 dilim ekmek light :26::27: sonra 3 çatal kadar lahana ve havuç rendesinden oluşan turşu :37: 1 su bardağı kadar ayran.
yemekten 1 saat sonra :yarım saat yürüyüş
mutfak tezgahında bacaklar ön,arka,yan,ön ve arka arasına 30 ar kaldırma
çok kötü kasıklarım ve karnım agrıyor nedenini üşüttüm diyorum çok kötüydüm :53:
toplam su miktarı 2 litre .
son gece yatmadan önce 1 çay bardağı ılık süt:27:
10 yemek kaşığı mı:52: ayyıldızım naptın sen :1: ayrıca meyhane pılavı da nasıl oluyor kı? güzelse bende yapayım kocişe:69:
günaydın kızlar

dün öğlen yemeğim
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 yk buldpr pilavı
3-4 yk kadar cacık

akşam yemeğim
patates oturtma yarım tabak
1 dilim ekmek
2yk yoğurt

sabah kahvaltım
2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir zeytin

afiyet olsun tatlım gayet düzenli beslenmışşsın. ara öğün göremedım ama meyve de yok :20:
bu arada dün eşime erzak vermişler işyerinden iki koca poşetle geldi eve. bil bakalım içinden ne çıktı ?
koca bi paket helvaaaa:60: :60:

günaydın arkadaşlarrrrrrrr dünkü menüm
sabah 1 kase nesfit( bunu kaşıkla ölçmek hiç aklıma gelmedı. hep aynı kaseye koyuyorum ve tam doldurmuyorum üzerine de göz kararı süt döküyorum)
ara 1 kuru incir biraz siyah kuru üzüm
öğlen yarımdan biraz fazla simit 1 fincan çay birazcık peynir
akşam 1 servis kaşığı ıspanak 3 yemek kaşığı yoğurt. ekmek yok :)
yemekten sonra arkadaşım çaya geldı. gelırken ekler getirmiş.
2 bardak çay 3 minik ekler( saat 7de yedim) bide 3 yada 4 tane kabuklu badem yedim. o yasaklı gofretlerden de koydum tabağa ama elimi bile sürmedim :66:
meyve yemeği unuttum ya dün. iki gündür de 2 litre su içiyorum ortalama :8:

bu sabah da 2 dilim ekmeye peynirli tost ve 1 bardak süt

ayrıca sabah kalktığımda aç karnına tarrıldım. tartıda rakam çokk houma gitti demekki geçen hafta adet olduğum için okadar fazla çıkmış kilom. ama ben o rakamı normal kıyafetlerim üzerimdeyken görmek istiyorum incecek pijamalarla değil o yuzden diyete devammm :74: :74:

günaydın..dün sabah menümü yazıp çıkmıştım..evde ufak değişiklikler yaptığımız için sürekli dışardayız..:))
dünkü menümün devamı..
ara 1 adet yeşil elma.
öğle
1 adet haşlanmış tavuk bagget
yarım haşlanmış patates
ve salata..
arada 1 kase yarım yağlı yoğurt içine yrm tatlı kaşığı pul biber ve zerdeçal tozu..
akşam balık tava ve salata..1 dilim çavdar ekmeğii..

bu sabah aynı
1 adet yumurta
2 adet zeytin..
1 dilim çavdar ekmeği..
adaçayı ve karışık meyve çayı içine yarım çay kaşığı zerdeçal katıp içtim..
öğle menüm balık salata..

Son düzenleme:
10 yemek kaşığı mı:52: ayyıldızım naptın sen :1: ayrıca meyhane pılavı da nasıl oluyor kı? güzelse bende yapayım kocişe:69:

afiyet olsun tatlım gayet düzenli beslenmışşsın. ara öğün göremedım ama meyve de yok :20:
bu arada dün eşime erzak vermişler işyerinden iki koca poşetle geldi eve. bil bakalım içinden ne çıktı ?
koca bi paket helvaaaa:60: :60:
sağol canım

sorma ya meyve konusunda kendime kızıyorum çok üşengeçliğimden yemiyorum:57:
biri getirse ayağıma süperde:60::60:

helvamı:52::52::52::60::60::60:

sabah 1 kase nesfit( bunu kaşıkla ölçmek hiç aklıma gelmedı. hep aynı kaseye koyuyorum ve tam doldurmuyorum üzerine de göz kararı süt döküyorum)
2 bardak çay 3 minik ekler( saat 7de yedim) bide 3 yada 4 tane kabuklu badem yedim. o yasaklı gofretlerden de koydum tabağa ama elimi bile sürmedim :66:

ayrıca sabah kalktığımda aç karnına tarrıldım. tartıda rakam çokk houma gitti demekki geçen hafta adet olduğum için okadar fazla çıkmış kilom. ama ben o rakamı normal kıyafetlerim üzerimdeyken görmek istiyorum incecek pijamalarla değil o yuzden diyete devammm :74: :74:
afiyet olsun canım:81:

günaydın kızlar

dün öğlen yemeğim
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 yk buldpr pilavı
3-4 yk kadar cacık

akşam yemeğim
1 dilim ekmek
2yk yoğurt

sabah kahvaltım
2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir zeytin
menün gayet güzel..öğlen yadiğiniz yoğut içine kırmızı pul biber ekleyebilriseniz göbek bölgesindeki yağ yakımına çok yardımcı oluyor..:34:
Ben de Hürrem'den ilk başta hoşlanıyordum.Ne güzel kendini ezdirmeyen şahsiyetli bir kadın diyordum.Dünkü bölümden sonra bu düşüncem değişti.
ilk günden itici geldi desem..
kızlar merabalar herkes nasl??? gün içerisinde yazamadıgım için kusura bkmayın:)) bgn ymklerimde makarna vrdı hep aksam 1.5 bardak öglende yarım bardak.. abuk bi sebze vrdı ama yani sebze yiyince makarna oranımı azaltıorm onun için çok kötü olmuo yani sebze ymk:)) bu arada tekrr endişelenmeye basladım regl dönemim yaklasıo ama gecen ayki gibi gecikme yasarsam diye.. bu durum bna çok kilo aldırıyo 2 ay gecikme yasamıstım en sonunda ilacla hastalandım.. kekik cayı içmeye baslıycam yarından itibaren işe yaradıgını duydum
birde adaçayı adetin yaklaşınca günde 1 bardak iç faydasını görürsün..
benimde regl dönemi bakalım bu hafta kilomda değişim olabilecekmi..
16 şubat menümü yazayım bende:

sabah: 1 kk peynir, 2 dilim ekmek, biraz maydanoz, 1 fincan çay

ara:1 grisini , 2 çay

öğlen:2 tane közlenmiş biber, yarım kase yoğurt, 1 dilim ekmek

ara: 1 dilim ekmek

ara: 1 şekersiz kahve

ara: 1tane çooooook küçük elma

akşam: avuç içi kadar yumurtalı ıspanak, bol yeşil salata

ara: 1 elma, 1 lokma muz

2 litre su, bugün spor yapamadım

bu gün biraz fazla ara yaptım canım sıkıldı.kısacası evde işler aklıma geldikçe ara yaptım :66:
yarın az aralı tempoya dönüş var.
menün iyi fazla kıstlamakta iyi değil ..hem sporunuda yapmışsın:46:
öğlen yemek yok ama 2 sallama 5i1 yerde kupada sıcak suyla buluşturuldu içildi.yanında 6 tane light form bisküvi yendi.
200 mekik çekildi
akşam menüm:10 yemek kaşığı meyhane pilavı yanında 3 dilim ekmek light :26::27: sonra 3 çatal kadar lahana ve havuç rendesinden oluşan turşu :37: 1 su bardağı kadar ayran.
çok kötü kasıklarım ve karnım agrıyor nedenini üşüttüm diyorum çok kötüydüm :53:
akşam menünde havuç slatası olmamsı gerek hata diyette tüketilmemesi gereken sebze ve meyve havuç ,kırmızı biber en çok şeker bunlarda var..

evet, kızlar. bu hafta aramızda 4 yeni arkadaşımız vardı.

selindrella 14 şubatta ilk mesajını yazdı. 15 şubatta sadece 1 kere uğradı. bugün hala yok. bu kadar paylaşım az. listeye alınmak için gayret göstermesi lazım.

hankypanky, 13 şubatta başladı. takıma katıldığı günden itibaren her gün uğruyor. menü yazımı da düzenli. paylaşımlarının güzel olduğunu düşünüyorum.:nazar:bu hafta deneme süresi kuralını ihlal edebilir miyiz bilmiyorum. bu kararları ad1'e bırakmak işime geliyor:)

_ferdici_, 13 şubatta katıldı. her gün uğramış ama paylaşımı hankypanky kadar yeterli değil. başkalarına yorumlar yazmada zayıflıklar var. deneme süresi devam etsin.

sakaleynmaster, 14 şubatta katıldı. paylaşımları gayet güzel. listemizde yer alır inşallah.:nazar:

teşekkür ederim..listeye girmek ve bu yarışta hakketiğim sonucu almak istiyorum..:9::65:

menün gayet güzel..öğlen yadiğiniz yoğut içine kırmızı pul biber ekleyebilriseniz göbek bölgesindeki yağ yakımına çok yardımcı oluyor..:34:

ilk günden itici geldi desem..

birde adaçayı adetin yaklaşınca günde 1 bardak iç faydasını görürsün..
benimde regl dönemi bakalım bu hafta kilomda değişim olabilecekmi..

menün iyi fazla kıstlamakta iyi değil ..hem sporunuda yapmışsın:46:

akşam menünde havuç slatası olmamsı gerek hata diyette tüketilmemesi gereken sebze ve meyve havuç ,kırmızı biber en çok şeker bunlarda var..

teşekkür ederim..listeye girmek ve bu yarışta hakketiğim sonucu almak istiyorum..:9::65:
pul biber önerisi için teşekkürler canım:81::81::81:

o çerezlerin içinde neler var acep öğrenebilirmüyükkk :52: güzel ve idareli olmuş alkış
içeriğini yazayım canım: fındık, badem, dut kurusu ve biraz çekirdek:78:

200 mekik çekildi
ah ah dövücem seni bak. akşam çok yüklenmişsin. 10 yk pilav ne demek:53:hadi yedin onu diyelim yanında niye ekmek yedin:20:ekmek+pilav denklemini hayatımızdan çıkarıyoruz. direk kilo demek çünkü, kaçarı maçarı yok. bundan başka spor+su çok güzel:46:

16 şubat menümü yazayım bende:

sabah: 1 kk peynir, 2 dilim ekmek, biraz maydanoz, 1 fincan çay
ara:1 grisini , 2 çay
öğlen:2 tane közlenmiş biber, yarım kase yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: 1 dilim ekmek
ara: 1 şekersiz kahve
ara: 1tane çooooook küçük elma
akşam: avuç içi kadar yumurtalı ıspanak, bol yeşil salata
ara: 1 elma, 1 lokma muz
2 litre su, bugün spor yapamadım

bu gün biraz fazla ara yaptım canım sıkıldı.kısacası evde işler aklıma geldikçe ara yaptım :66:
yarın az aralı tempoya dönüş var.
canım bu ara miktarı çok değil. zaten ara öğünde yediklerin de çok değil. vücudu aç bırakmamışsın ki bence önemli olan da bu. spor da eklesen süper olurdu. yine de kurdela alır bu menü:46:

canım menün gayet güzel sana kocaman bir kurdelaaaaa
teşekkür ederim:87:

cnm yediklerin çoook süper gercekten de çok basarılı ya of bnde evde olsam böle beslenirdimmmmmmmm:(( 15 maysta dönmüs olucam evime kısmetse sonra yaz sezonunu acana kadar 1 ayım vr kiloları o zamana bırakmak istemiorm ama o zaman özel bir ev programı uygulıycam bna şimdilik yaptıgım sporun çok faydasını göremiorm gibi gelio yemekhane ymklerinden ötürü maleseeef:(( yag oranım 39.2den 38.7ye düşmüş ama 1 hftada.. yavas bnce cnku 4 mart hedefim yüzde 35 yapmak en azından yag oranımı
ben 1 yıl kadar beslenmeme dikkat etmeyerek spor yaptım. zayıflama şeklinde olmasa da muhakkak faydasını görüyorsun. vücut şeklin düzeliyor ve bahsettiğin gibi yağ oranın düşer. diyet ne tek başına sporla ne de tek başına yediklerine dikkat ederek olmuyor maalesef. inşallah mayısta geldiğinde beslenmene de dikkat edersin. gerçi annenler en sevdiğin yemekleri hazırlar ama :)

kızlar merabalar herkes nasl??? gün içerisinde yazamadıgım için kusura bkmayın:)) bgn ymklerimde makarna vrdı hep aksam 1.5 bardak öglende yarım bardak.. abuk bi sebze vrdı ama yani sebze yiyince makarna oranımı azaltıorm onun için çok kötü olmuo yani sebze ymk:)) bu arada tekrr endişelenmeye basladım regl dönemim yaklasıo ama gecen ayki gibi gecikme yasarsam diye.. bu durum bna çok kilo aldırıyo 2 ay gecikme yasamıstım en sonunda ilacla hastalandım.. kekik cayı içmeye baslıycam yarından itibaren işe yaradıgını duydum
regl düzensizlikleri olumsuz etkiliyor maalesef. inşallah bu ay da yaşamazsın.

günaydın kızlar

dün öğlen yemeğim
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 yk buldpr pilavı
3-4 yk kadar cacık

akşam yemeğim
1 dilim ekmek
2yk yoğurt

sabah kahvaltım
2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir zeytin
güzel olmuş, afiyet olsun nihancım.
yalnız ben patates yemeğiyle ekmek yemeyi anlamıyorum. :44:

ah o ekler olmasaydı ne güzel menüydü.:64:

günaydın..dün sabah menümü yazıp çıkmıştım..evde ufak değişiklikler yaptığımız için sürekli dışardayız..:))
dünkü menümün devamı..
ara 1 adet yeşil elma.
öğle
1 adet haşlanmış tavuk bagget
yarım haşlanmış patates
ve salata..
arada 1 kase yarım yağlı yoğurt içine yrm tatlı kaşığı pul biber ve zerdeçal tozu..
akşam balık tava ve salata..1 dilim çavdar ekmeğii..
afiyet olsun canım, dışarda olmana rağmen güzel menü tutturmuşsun. hayırdır ne tadilatı yapıyorsunuz?

bu sabah aynı
1 adet yumurta
2 adet zeytin..
1 dilin çavdar ekmeği..
afiyet olsun.
bende de zerdeçal var bol miktarda. kilo vermeye artı bir katkısı mı var? 2 gündür zerdeçal eklemişsin.

ah ah dövücem seni bak. akşam çok yüklenmişsin. 10 yk pilav ne demek:53:hadi yedin onu diyelim yanında niye ekmek yedin:20:ekmek+pilav denklemini hayatımızdan çıkarıyoruz. direk kilo demek çünkü, kaçarı maçarı yok. bundan başka spor+su çok güzel:46:

canım bu ara miktarı çok değil. zaten ara öğünde yediklerin de çok değil. vücudu aç bırakmamışsın ki bence önemli olan da bu. spor da eklesen süper olurdu. yine de kurdela alır bu menü:46:

teşekkür ederim:87:

ben 1 yıl kadar beslenmeme dikkat etmeyerek spor yaptım. zayıflama şeklinde olmasa da muhakkak faydasını görüyorsun. vücut şeklin düzeliyor ve bahsettiğin gibi yağ oranın düşer. diyet ne tek başına sporla ne de tek başına yediklerine dikkat ederek olmuyor maalesef. inşallah mayısta geldiğinde beslenmene de dikkat edersin. gerçi annenler en sevdiğin yemekleri hazırlar ama :)

regl düzensizlikleri olumsuz etkiliyor maalesef. inşallah bu ay da yaşamazsın.

güzel olmuş, afiyet olsun nihancım.
yalnız ben patates yemeğiyle ekmek yemeyi anlamıyorum. :44:

afiyet olsun canım, dışarda olmana rağmen güzel menü tutturmuşsun. hayırdır ne tadilatı yapıyorsunuz?

afiyet olsun.
bende de zerdeçal var bol miktarda. kilo vermeye artı bir katkısı mı var? 2 gündür zerdeçal eklemişsin.

rabia sabah sabah terör estirdin yine he:60::60::60:

şaka yapıyom kız sakın alınma he hoşuma gidiyo da :38: senin cvpların :38:

ekmek öğlen 1 dilim yemiştim ama:78: ondan yidim:77:

rabia sabah sabah terör estirdin yine he:60::60::60:

şaka yapıyom kız sakın alınma he hoşuma gidiyo da :38: senin cvpların :38:

ekmek öğlen 1 dilim yemiştim ama:78: ondan yidim:77:
:60::60::60:terör mü estirdim:47:aa hiç farkında değilim:121:
senin cevapların da benim hoşuma gidiyor:116:niye alınayım aa:121:
e canım günlük ekmek hakkın şu kadar dediysek hepsini ye mi dedik:1:akşam patatesle yemeseydin daha az kalori almış olurdun:129:

:60::60::60:terör mü estirdim:47:aa hiç farkında değilim:121:
senin cevapların da benim hoşuma gidiyor:116:niye alınayım aa:121:
e canım günlük ekmek hakkın şu kadar dediysek hepsini ye mi dedik:1:akşam patatesle yemeseydin daha az kalori almış olurdun:129:
:1::1: doğru valla :60::60: illa 3ü doldurcam he çok yanlış anlamışım

tmm canım dikkat ederim bi dahakine:16:
nasıl olsa akşamada aynı yemek var:60::60:

3 dedik ya kanun değil mi:9:
hehe akşama aynı yemek mi var:) bak benim aklıma gelmemişti, sana hemen uygulama fırsatı çıktı:60:
yalnız öğlen 2 dilim yiyip aynı hesaba çıkarma yine, uyanık:27:

3 dedik ya kanun değil mi:9:
hehe akşama aynı yemek mi var:) bak benim aklıma gelmemişti, sana hemen uygulama fırsatı çıktı:60:
yalnız öğlen 2 dilim yiyip aynı hesaba çıkarma yine, uyanık:27:
ana öyle bişey aklımda yoktu kız:60::60::60:
sen söleyince düşündümde iyi fikir:60::60::60:
aynı yemek var bacım :86:iki kişi olunca bitmiyo:9::9:
bi çorba yaparım yanına tamam:82::82:

kızlar selam sabahdan berı sıteye gıremedım pc ıle ılgılı bı sorun var sanırım hata verıyordu nıhayet gırdım :) kızlar bady yapan bı arkadasım var benımde zayıflamamda sporumda yardımcı olucak sormak ıstedıklerın varsa sorabılırsınde dedı sızınde olursa bana soyleyın bende kendısıne sorarım kendısıde yarışmacı vucut geliştirmede çok ıyı falan faydası olur bizlerede elbette...

Hastalığım geçti şükür evde yatıyordum bugun bomba gıbıyım hemde spora gıdemediğim için sinirliydim bugün spora gidiceğim içinmidir bilmem kendimi enerjik ve mutlu hissediyorum :) bol bol suyumu almaya başladım markete gidip yoğurt falanda alıcam miniklerden

Sabah : 1 knorr hazır çorba

bu işyerinde alternatif oturtmaya çalışıyorum kızlar yapıcak bişi yok şimdilik bakalım umarım oturur :16:

selam kızlar.
inşallah herkesler iyidir. çok şükür bende iyiyim. birazcık uykum var.
epeydir sabahları erken kalkıyorum,kahvaltı edebilmek için. sabah 6.30 ayaktayım. zaten normaldede böyleydik sabah erken uyanıp işe gitmeden önce kahvaltımızı yapardık ama kış gelince birde oğlum geç uyanmaya başlayınca işe gitmeden 15 dk önce kalkıp,apar topar hazırlanıp çıkıyorduk evden. çok şükür yine düzene girdik. oğlumuda kaldırıyorum,hepberaber kahvaltı ediyoruz. hem ayılmış oluyorum iyi oluyor gerçekten. gerçi ben oğluma yedirmeye çalışmaktan kendim doğru dürüst edeme ama bazen eşime satıyorum o yediriyor bende apar topar yiyorum işte.
bu sabah 1 dilim ekmeğe klasik kahvaltı yaptım. ara 1 fincan yeşil çay. (uzun zaman sonra ilk defa)
birazdan tekrar içeceğim.
evdede pek kahvaltılığımız kalmadı. sadece kahvaltılık değil yemeklik de birşey kalmadı tamtakır kurubakır. hafta sonu market yapıcaz. bu akşamda oğluma poğaça yapıcam.dün akşam poğaça istedi kuzum. böyle işte canlar. yetiştirmem gereken acil bir işş var. onu halledip tekrar burdaım.:54:

selam kızlar.
inşallah herkesler iyidir. çok şükür bende iyiyim. birazcık uykum var.
epeydir sabahları erken kalkıyorum,kahvaltı edebilmek için. sabah 6.30 ayaktayım. zaten normaldede böyleydik sabah erken uyanıp işe gitmeden önce kahvaltımızı yapardık ama kış gelince birde oğlum geç uyanmaya başlayınca işe gitmeden 15 dk önce kalkıp,apar topar hazırlanıp çıkıyorduk evden. çok şükür yine düzene girdik. oğlumuda kaldırıyorum,hepberaber kahvaltı ediyoruz. hem ayılmış oluyorum iyi oluyor gerçekten. gerçi ben oğluma yedirmeye çalışmaktan kendim doğru dürüst edeme ama bazen eşime satıyorum o yediriyor bende apar topar yiyorum işte.
bu sabah 1 dilim ekmeğe klasik kahvaltı yaptım. ara 1 fincan yeşil çay. (uzun zaman sonra ilk defa)
birazdan tekrar içeceğim.
evdede pek kahvaltılığımız kalmadı. sadece kahvaltılık değil yemeklik de birşey kalmadı tamtakır kurubakır. hafta sonu market yapıcaz. bu akşamda oğluma poğaça yapıcam.dün akşam poğaça istedi kuzum. böyle işte canlar. yetiştirmem gereken acil bir işş var. onu halledip tekrar burdaım.:54:
günaydın kaptan
anne olunca önce evladını düşünüyorsun tabi önce o doysun:38:
afiyet olsun canım.
markete tok karnına git he aç gidince her şeyi alası geliyo insanın:60:
kolay gelsin

ben dün çok abarttm kahvaltı da yengen öğle yemeğnde yarım tabak mantı akşam makarna yedim :( ama başka yemek yoktu naapiim :( ame telafi edcem bugün sadce 1 galeta yedim uyandığım dan beri bi bardakta nescafe sütlü

16.02.2011
sabah kahvaltı.
2 dilim ekmek,peynir,reçel tereyağ ve haşlanmış yumurta.
ara yok
öğle saat 16.00 da yedim.
1 tabak mantar sote,1 dilim ekmek,3 kaşık yoğurt.
ara
2 ad minik sigara böreği (saat 17.30 gibiydi)

akşam
1 tabak patatesli bezlye
3 kaşık yoğurt

ara 15 ad tuzlu fıstık yeşil çay. :78:

meyve öğünlerim bu sıralar sıfır ama şu market olayını halledelim daha iyi olcek inşallah.
bu arada salı günü tartıda 57 gördüm ama bu sabah 56.6 dı. :59:

bu sabah aynı
1 adet yumurta
2 adet zeytin..
1 dilim çavdar ekmeği..
canım zerdaçalın ne gibi etkileri oluyor diyetıne. mutlaka sağlıklıdır ama ben pek bilmiyorm annemde öyle değişik baharatlar kullanmazdı. tuz ,pulbiber,nane ,kekik,kimyon vs. işte. bende öyle alışmısım.

.
olmasaydı iyiydi ama kız getirmiş okadar yememek olmuyo tabı üçünü birden yemeseydim olurdu oburum işte obur pis boğazım :41:

canım sen dut kurusunu sevdın mı ya ben ilk defa aldım öyle çok pahalı bişey de değil badem gibi falan. ama pek da tutmadım kuru üzüm incir leblebi karışımı yapacam bu hafta badem fındık dut kurusu kurur üzüm incir bitti iki haftadır onlar oyalıyordu

:1: hehehe bende aynını yapıyorum ben 4 diye belirlemiştim ama sen yıne 3 demişin. oldu da 3 dilim yemişşem sankı çok iş yapmışım gıbı sayıyorum kendımı. oysa pilavlar makarnalar eksik olmuyor.

Son düzenleme:
Back
X