evet hayatım haklı doktorun tartın aynan olsun rakamlara takılma ben artık öyle yapıyorum
haklısın canım ben bundan öncede başka bir diyetisyene gitmiştim yağ oranımda çok az düşme olmuştu 59 bile şimdiki halimden şişman geliyordu.Şimdi 28 beden kotu azar azar zorluyorum
poly
canım keravız saglıklıdır egelı ızmırlı olarak ot a bayılırım
telafı ettım ettım 1 ssat kosu bandında yurudum 5.5 km bırde 100 mekık cektım
kosu bandına cıkınca oglum 30 dk uyanıyor artık buldum anadızı nı kurdele ıle kosu bandının kollarına baglıyorum aradabır sallıyorum 1 saat kesın uyuyooo bende sporumu yapabılıyorum
bundan sonra mazeret yok hergun spor
bende ege otları severim ama restaurantlarda tüketebiliyorum yalnızca bizim burada marketlerde yok, spora da iyi çözüm olmuşsun harikasın yediklerini de telafi etmişssin tartı yüzünü kocaman güldürür inşallah canım
kolarım oehlıvan gıbı kolalrımın erımesı ıcın hamgı sporu yapmam lazım ?
dambıl yada pet şişetle çalışabilirsin canım internette kol hareketleri var.
ay kız valla benımde :) omuzlar falan fena
hocaya sorucam sanada soylerım ay güldürdün beni pehlivan gibi iyiymiş =) 
senin kavitasyon nasıl gidiyor canım seans sonu kaç cm incelme oldu?
canım,kilo almak öyle sinsidir işte. yersin yersin ertesi gün aaaa almamışım dersin,ama sonraki günlerde ay dikkat ettim ama almışım dersin.oyüzden dikkat etmeye devam etmek lazım. bu hafta olmasada böyle gidersen haftaya kesin birşeyler olur.
çok haklısın bir gün bir günü tutmuyor hergün tartılmakta insanı strese sokuyor biraz bende önceden tartıkoliktim şimdi dytden dyte tartılıyorum, yoksa hergün tartılsam ayy verdim mi niye veremedim diye kafayı yiyorum.
sağol polycim
salı gününe göre daha iyiyim şükür
yavaş yavaş geçiyor işte canım
sen nasılsın görmeyeli
daha iyi olmana sevindim canım,bende iyiyim benim için yeni hafta dün başladı yeni haftadan daha umutluyum bakalım arahedefim olan 59 u ne zaman görecegim:26:
spor salonundan aradıılar bugun 7 buçuk 8 bucuk arası başlıyormuş yenı grup ama çok hazırlıksız yakalndım. mecbur eve gidip esortman ve spor ayakkabı alacam. spor ayakkabılarımı yıkayacaktım . daha başlamaz dıye yıkamadım. başka da yok ben napcam şimdi yaaa :26:
hayırlı olsun canım,bol bol kalori yak,ayakkabıyı da siliver yıkamana gerek yok.
maydanoz yiyom gülüm gerçi dün yemedim bugün baktım bacağıma su toplamış şimdi içiyorum 1 fincan akşama yemekte maydanozda yerim canım.
eger yagdan vermişsin süper birşey canım .sporuda yapyorsun ne güzel bu arada diyetisyeninle anlaşmana çok sevindim sırf onu sevdiğin için bile azim gelir insana.bel ve kalça ölcülerini al istersen haftaya bir karşılaştır bak çok daha etkili oluyor.tartıya güvenmiyorum ben hiç .çünkü bir su bardağı su içsem 100 gram

kaçta kaçı gidiyor bilmiyorsun belden vermek için sopa çevir sen çok aşırı etkili hemen eriyor yanlar denemiştirr

2 ayda 8 cm inceldim ben yarın ölçücüm en son 72 idi
canım ben sana bir tarif verim bak benim kollarımdan 1 ayda çok fark etti.iki elini havaya kaldır.arkaya doğru indir sırayla.eline 1litrelik ağırlıkta alabilirsin sımsıkı yumrukta yapabilirsin.ben koridorda yürürken eller havaya kaldırıyorum hafif arkaya kıyorum arkaya arkaya indiriyorum sağ sol diye .çok aşırı etkili kollar acıyınca bırakıyorum.sonra tekrar yapıyorum yani yürürken kollarım boş durmuyo .bu arada kalçadan da vericeksen yürürken kıvırt

ben basenlerimi sallaya sallaya yürüyorum epey sıkılaştırdım ben pantolum vardı basenler ve kalça boşaldı resmen

mekigi bırakınca hafif göbişim geri çıktı gerçi doğum yapan bayanların yarısı böyle az su içsek lop öne doğru bir çıkıntı oluyo offf
canım tavsiyelerin için çok sagol bu haftasonu deneyeyim bir bel kalça oranımı zaen oradaki tartı tekip ediyor o yüzden ekstradan hiç ölçmemiştim.
canım turşunun kalorisini bilmem ama çok su topluyor vücutta ödem oluşuyor tuzlu olduğu için.
gece yarısı krizlerine başka hafif önlemler bulmalıyız,1 bardak ılık süt tok tutar diye düşünüyorum,yada 1-2 gün dene aç yatmayı sonra alışırsın belkide.
anladım canım,ama istersen üzerine 1 yaş mumu koyup küçük bir pasta kesiverin annesi, kesinlikle mutlu olacaktır,hatta sen evdede yapabilirsin küçük birşey daha hafif olur. (pek karıştım yahu) sadece bir öneri.:)))
su olayında çok başarılısın tebrik ederim,spordada maşallah çözüm yolların harika. azmin elinden birşeykurtulmuyor örneği olabilirsin bence.
iyi bir diyetisyen olması harika, diyette motivasyonun önemli olduğunun farkında tabii. moralini düzelttiği için bravo. veeee sana kocaman bravo yaa. yağlar gitmiş kasa dönüşmüş.mükemmel.

darısı başıma
çok memnunum dytden, ben işte bazen rakam takıntısı yapıyorum ama hemen kaş çatıp uyarıyor. 60 kg olup %40 yağlı bir vucudun mu olmasını istiyorsun diyor
[
eveeettt gelelim bana.
dünkü yediklerim
sabah kahvaltı ettimmi hatırlamıyorum ama sanırım,1 bardak çay içtim.
sonra işyerinde 2 ad bayram çikolatası yedim.
öğlen 1 tabak mantar sote 1.5 dilim ekmek
işten çıkmadan önce 1 kepçe çorba 1.5 dilim ekmek.
akşam evde 2 kaşık pilav 2 kaşık fasulye 1 dilim kızarmış ekmek.
yeşil çayımda var. 1 fincan yeşil çay.
bugün
klasik kahvaltı 1 dilim ekmek.
ara 1 fincan sıcak çikolata.
öğle yemeğim şimdi geldi
bir kepçe mercimek çorba
1 servis kaşığı pilav üstü çok az kavurma. :78:
işte böyle hadi dövün beni,

dün akşam saat 9.30 a kadar ufak tefek işleri yaptım sonra 2 tane halı sildim.
ayrıca iş çıkışı spor salonunada gittim inşallah bu ayın sonuna aksilik çıkmazsa başlıcam.fiyatlar uygun geldi bana. heyecan yaptım. dün gece ve ondan önceki gece geç yattığım için bugün gözlerimin içi yanıyor,zaten saat 3 oldu 6 ya kadar beklerim artık.
öğle yemeğimi yiyip çalışıcam kızlar. buralarda olurum çıkmadan gelirim muhakkak.
bayram değil seyran değil çikolata nerden çıktı şimdi

birde ertesi gün sıcagı içilmiş bu hafta çiko kız oldun sen ayrıca haftasonu kaçamk kotanı da doldurmuş oldun ona göre peşinen yapmışssın
meraba fıstıklarr

ah ahh bugün neler yedim duysanız beni naparsınız kim bilir

aslında çok şeyde yemedim ama vücudum patlicak gibi

sumu tutuyo ne o kadar da yeşilçay içiyorum adet öncesi sendrom olsa gerek ben 1 hafta kala böle çıldırma noktasına geliyorum

ağrılarda ufaktan gelmeye başladı:2::18

fff
regl zamanı bende de oluyor canım bol bol maydanoz tüketiyorum ödeme iştah açıklıgına bire bir tavsiye ederim.

oğlun aynısını yapar mı ki amanını

biz babayla bir olup enesi yiyoruz ,pişiriyoruz sonra sırayla yiyoruz birbirimizi ,arada ben kocişi yakalıyorum enes kurtar beni kurtar beni diyor enes savaşçısı kurtarıyo babasını ,sonra beni kurtarıyor.böyle hadi babayı yiyelim derken ısır kız

terliği de artık oğluşun yookken yaparsın bu arada azıcık

geri çekil ohh olsun

çok ayıp ama napim yazıyom göstert ama elletme

ay dicekler medine ne ayıp karı

soryy diyorum

n
bu çocuklar vakit geçirmek harika terapi oluyor benimde 3 yaşında bir kuzenim var ben ne yapsam aynısını yapıyor gelir gelemz hadi kek yapalım kayaj yapalım elbiseyi çıkar ben giyecegim bana da senin saçından al konusmaları gülmekten öldürüyor bizi

gecende benim kozmetiklerimi kremlerimi bana satıyor 1 lira veriyoruz begenmiyor bozuk çok istiyorum diyor
toparlayayım menumu :)
Sabah : buğday ve prinç patlağı + yağsız süt - 1 fincan
Ara : 1 Salatalık
Öğlen : Domates çorbası yarım + patatesli bişi vardı tanımsız ondan :) + puding
Ara : Activia kaysılı
Akşam : spor öncesi : kepek ekmeği + 1 domates + 1 biber + light krem peynir'den oluşan sandwiç :)
spor sonrası : bol limonlu salatalık
kahvaltının gelmesi harika oldu ama o puding neden parazit gibi araya girdi,regl mi yaklaşıyor?
Teşekkür ederim.
Ben de çok seviyorum şiiri, huzur veriyor sanki ..
Ben de evde oturunca gezeyim diyorum.
Dışarıda olunca, bir oraya bir buraya gidince evde olayım diyorum ..
Teşekkür ederim Seyyahcım.
O değil de tam ameliyata girerken acil bir vaka gelmiş kalp krizi.
Bekletmişler ameliyat önlüğü ile şimdi grip olmuş baya kötü.
Teşekkür ediyorum kaptancığım ..
Bilmiyorum ya stres yaptım hiç bir şey yetişmeyecekmiş gibi geliyor son günlerde.
Ne güzel protein almışsın..
Afiyet olsun..
Teşekkür ederim Pollycim.
Ben şu 1.5 sene de doğru dürüst bir şey yapmadım.
Dersler rahattı.
Öğrenci gibi değildim.
ama bu dönem baya baya yoğun gibi.
Onun stresi var şimdi de.
Harikasın daha ne olsun.
1 hafta 2.2 kg yağ ne demek ?
Mükemmel bence.
canım ben de o yüzden bu zamanlarımda olabildikçe sosyal aktivitelere zaman ayırmaya çalışıyorum.
Sonuçta dediğin gibi ev iş falan olacak ileride sorumluluklar artacak derken daha zor zaman ayıracağım kendime.
Nereye gideceksin seyyahcım spora?
evet tartı olarak olmasa da analiz olarak tatmin edici bir sonuçtu canım.
Yok ben dikkat falan edemiyorum yediklerime.
Abartıyorum hatta dikakt edeceğim derken.
Ne yapsam bilmiyorum ki.
Bir diyetisyene falan mı gitsem ki?
eğer otokontrolün azsa ve disiplin altina girmek istiyorsan git bence canım.Ben tek başıma hep kafam karışıyor ama böyle o en iyisini bilir deyip ne yazıyorsa onu yapıyorum.
ben bugün dışarıda olacağım .artık en hafif ne varsa ondan yemek istiyorum.marketten kendim içeçeğimi almayı düşünüyorum meyve suyu pek olmuyor hazır menü olursa colasını içmem diye.
bu arada masalcım 184 kaloriymiş sıcak cikolata 1 fincan yani az mı çok mu karar veremedim.kalorilere bakınıyom da kingin orda gördüm.kahve 4 müş ne kadar az

azıcık bilgilenim bakayımda.
hafif atlamışsındır umarım 184 kalori menüdeki 1 meyve 1 süt çıkarak dengelenebilir ama ani kan sekerini yükselttiğinden yeni açlık krizlerine neden olabilir.
bugün toplam 260 kalori almışım

yürüyerekde tahmini 400 kalori harcadım elde var 0
ne oluyo eksidemiyim artıda mıyım elma yicem o 60 kaloriymiş
kız rabiş yarım avuç fındık yemiştin ya 100 gramı 650 kaloriymiş 1 çay bardağının yarısı kadar vardır senin yediğin abovvvvvvvvv ben bundan sonra kalori hesabı yapıcam aldığımı yakıcam
canım 1 gün 260 kcali almış olamazsın çok az kadınların en en az 1000 kalorilik diyetler yapması lazım artı sen sporda yapıyorsun ama bence kalorileri yanlış hesapladın bir daha hesapla derim.
1 avuç içi 1 çb eder yaklaşık canım.
istersen bir ölç ben enese kuruyemiş yaparken elimle atsam 10 tane çay bardağının yarsına yakın oluyo canım gerçi 3 te 1 olsa yine 200 kaloriye yakındır çok fazla geldi ara için bana .
bence süper bir haber kas yapmak çok önemli..ki sende bunu başarmışsın.tebrikler..

diyetisyeninede bravo seni çok güzle motive etmiş..
bende et oburum:))):13:
2 poğaça yedim malesef birisi kızımın yarımıydı ..
evet nasıl yapmışım bende anlamadım ama neyse.
bende et severim ama erkekler gibi sebze görünce surat buruşturmam ikisini de severek tüketirim.
poğaça 2 tane çok olmuş 1 tanesi yaklaşık 200 kcal ona göre ye bundan sonra 1,5 saat yürüyüşle anca yakarsın 1 tanesini
iyiyim çok şükür canım. ben de bilgisayardan muzdaribim bu aralar. bağlantı kopuyor. hallolur inşallah. sen nasılsın?
pilates değil miydi senin spor?
kızmazlarsa patik gibi bir şey giy. hazırlık yapamadım dersin. aerobik falan olsa ayakkabısız olmaz da pilatesi kimisi terlikle bile yapıyor. eviçi patiği gibi bir şeyin varsa o da olur.
valla canım sen doğru diyetisyendesin, bu kesin

kilolarını yağlarını kasa dönüştürerek verirsen, allahın izniyle bundan sonra kilo problemi yaşamazsın. zorla yaşayacağım diye tutturmazsan tabi

kaslar biz uyurken bile boş durmazlar, habire enerji harcarlar. ben durumuna çok sevindim. kilo vermekten çok daha güzel bir şey gerçekleşmiş vücudunda. bu haftaki dikkatinin meyvelerini ilerleyen haftalarda çok güzel toplayacaksın, bundan emin ol.
okuyup üfleyeylim takımı herkes bağlantı porblemi yaşamaya başladı

zaten haziran kadar ona teslimim o ne derse o dur benim için aynen smile deki gibi çekiştire çekiştire beraber hedefe koşuyoruz
ne asuman sıcak çikolata ve bayram çikolatası mı götürmüş

bu rezalet netten daha asumanın mesajlarını okuyamadım.
kesin nazara geldik dombili, internetin kopmasından forumu okuma zevkim kalmadı.
öğlen yemeğin de çok güzelmiş, afiyet olsun.

benim de dolapta yoğurtlu kereviz var. 2. öğün olarak onu yiyeceğim inşallah.
bende kereviz istiyorum ama bu hafta sebze yemeğim yok
vazgeçtim haklısınız masraf yapmaya değmez. evdekini temizlerim çamasır suyuyla medınenın dediği gibi. çamaşır suyu çamasır suyu kokarım artık

eve gidip hafif bişeyler yıyeyım. zaten durakla arası çok uzak nerden baksam 2 km yürüyecem.
masalcım spordans diye biyer. varlığından bile haberdar değildim.grupfonide indirimini gördüm. baktım evde başlayamıyacam. eşimde gi dedi gidiyrum işte. zaten 1 ay haftada 2 gün 1er saat. yani toplamda 8 gün 8 saat gitmiş olacam. daha önce hiç spor salonuna gitmemiştim. bugun akşam için arayınca bi panik oldum nedense

şu karın kasları sıkılaşsa göbiş gitse mezun oldum demektir. zaten sonrada hamiş olacam allah izin verirse. inşallah verir
rakıbem doktor aç tok farketmez günde 3 kere al dedi. ama eczacı da dedi ki almadan yarım saat önce aldıktan sonra 1,5 saat sonra kalsıyum içeren şeyler yeme yoğurt süt ayran peynir vs. gibi. yoksa bunu kullanmanın bi esprisi kalmaz dedi. meyve suyuyla kullanırsan daha çok etkisini görürsün dedi. bende her yemekte yoğurt yerim illa .
düzenli yaparsan ve gidersen göbek möbek kalmaz canım
medınecıgım arkadasıma dıyetısyen demıskı dısarda yıyecegın azamn 1 kıymalı pıde ve ayran ıste
o gun ekmek ve et i listenden cıkarrt demıstı
1 tane çok değil mi benim ki yarım pide ayran salata veriyor bu gibi ögünlerde.
tamam canım sorunca söylıycem sanada benım ikizlerden sorun yok bi onlardan şikayetci değilim vucudumda haha
ya benım baya baya kasım oluşuyor koldan korkuyorum :) [/QUOTE]
kas iyidir madonna gibi olmadıkça tabi o ne kollar öyle
ya kızlar ben bu birinci okunmamış mesajdan başlıyorum okumaya sonra alıntı yapıyorum cevaplıyorum ama bazen bakıyorum sizin konuşmalarınızı görüyorum allah allah ben bunu görmedim diyorum sizdede oluyor mu ?
bende de bir iki defa oldu ben alıntı yapmadım sandım:26:
menüm
sabah 12 de kalktım malum 1 kaynamış yumurta 2 dilim ekmek
spor:yarım saat seri yürüyüş yapıldı
ara:2 fincan 5i1 arada çay içtim 14.00 da içtim.
dizi izlerken 1 elma yedim. saat:15.30 da
300 ayaktayken yanlara eğilme
300 ayaktayken sopa çevirme
ara:1 su bardağı ılık süt içtim saat:16.30 da içtim.
kızlar dışarıda yemek yiyeceğim.o yüzden 3. aram süt oldu şuan karnım dolu gibi 1 litre su içtim kalktığımdan beridir.sürekli sakız çigniyom yahuu.

ara çok yapmış gibi görünsemde bir menü eksik kalsada sporlarımda metabolizmamı çalıştırdıımı düşünüyorum.
gece gelir güncellerim inşallah.sağlıcakla kalın.
yarın tartılıyoruz çok aşırı su tüketmeyin 2 litre ideal.

kız rabiş sen özellikle heee bir kere çok su içtiydin aklımdan çıkmıyo
menün şimdilik güzel canım her fırsatta da süper yapıyorsun daha ne olsuntebrşkler
2 tarıf var terbıyelı ve portakallı
terbıyelı kerevız tarıfi
soganı kıyma ıle kavur bıraz salca 1 patates dogra kerevızın sapları ve kokunu dogra at bıraz kavrulsun su ekle pısınce yumurta sarısııle 1/2 yumurtayı karıstır yemege dok 1 sefer daha kaynasın yemek pişmıstır
portakalıkereviz
soganı kavur bol sogan olacakkervızı kat salcasını koy yemege 1 portakalın suyunu sık pişir
ben bugun kerevız pısırmekten vaz gectım ya mercıemk corbam ar
akşama 1 kase mercımek corbası yerım 1 dılım ekmekle
tarif için teşekkürler canım ilk fırsatta deneyecegim.
iyi akşamlar canım.

ne kusuru, katılabildiğin zamanlarda elinden geleni yapıyorsun, görüyoruz
anlayisin için sagol canım

işyerinde olunca forum sekmede açık olsada bazen öyle ypgunluklar oluyor ki yazmaya fırsatım olmuyor sonra vicdan azabı çekiyorum.
mercimek çorbası da hafif bir öğün olur canım, gayet güzel.
kerevizi ben zeytinyağlı pek sevemedim. portakallısı tatlı gibi geldi. huyumdur tatlımsı yemek pek yiyemem. terbiyelisini de denemedim.
bu arada kereviz kilo vermeye yardımcı sebzelerdenmiş. yani yediğinden fazlasını yaktırıyor. diyette yeralması iyi bir sebze diye düşünüyorum.
yapacagım bu kerevizi salatanın tarifini detaylı yazar mısın canım.
poly'cim,
sen kerevizi sormuştun, ben unuttum. kereviz 2 tip aslında: kök kereviz ve sap kereviz

kök kereviz ekim-kasım gibi başlıyor, işte şimdilerde de var ama bence azar azar mevsimi geçiyor. kış sebzesi yani biraz. bizim bu yoğurtlu salatasını yaptığımız veya dombili'nin tarifini verdiği yemekler kök kerevizden yapılıyor. sapını ise yıl boyunca marketlerde bulabilirsin. sap kısmından da yemek yapanlar var ama salataya daha çok yakıştığını düşünüyorum. kökü bu aralar deneyebilirsin. artık son zamanları diyebilirim. en azından ben sıcak havalarda çok tüketmiyorum.
sagol canım tarif istiyorum senden yemek degilde salata olandan.
kızlar ben spora gider cla içtim bide l karnitin içicem yolda hadi hepinizi öptümmmmm
1000 mg mı alıyorsun canım ?
ayyyy oku oku bitiremedim dün akşamda niye yazmıyosunuz diye sitem etmiştim

değişik karışık bi gün geçirdim...sabah 5 de kalktım 6 da çorbacıdaydık çorba içtim roka yedim minicikte ekmek 10 gibi evdeydim minicik ekmek üzerine krem peynir sürdüm inanın 2 lokma yoktu :)) 5 tane fındık yedim
güne gittim
1 kase sebze çorbası içtim
arkasından 1 servis kaşığı pilav 1 servis kaşığı tavuk sote yedim
yanında 2 kaşık salata 2 kaşık pancar salatası 1 kaşık mercimek salatası yedim
yanında doğal çilek kompostusu içtim az şekerliydi ve çok lezzetliydi ilk defa içtim
üzerine 1 dilim sütlü tatlı yedim
akşama da salata balık var ama benim canım çekmiyo...
çok mu yemişim??
porsiyonlar çok değil tadımlık olmuş aslında ama biraz karışmış
ıyımıs ben cok severım sımdık engınar mevsımı bızım orada pazarda satılıodur anneme solemde yollasın
ank da var hem kart hemde pahalı
bende enginarı çok severim canım çekti
kızlar yarın cuma eğer takıma girecek kişiler varsa öncelik tanıyın yok yer varsa yarın listeye döneyim istiyorum...sabah erken saatte kadın doğumcuda kantrolüm var giremeyebilirim başlangıç kilo
70.9 olsun bu hafta alışma haftam oldu inş. haftaya veririm aslında bi kaç yüz gram gitti ama yinede emin değilim... sizi geriye düşürdüğüm için özür dilerim

(
inşallah muayenen güzel geçer canım
rabıa canın kılomu solem benım net esrıklı aman bıde yarın olmayı verır
68.2
engınar kabukları sert se kalınsa karttır
ve zor piser mayısa kalmamk lazım nısan basında alıp buzluga koymak lazımdır
buarada salebımı ıctım meyve yemedım
yarın erken kalkıp namazda ö6 da yatmamayı dusnuyorum 07.30 da esım gıdıo 8.30 kadar yuruyem
sonra kahvaltı edem evımı tolar temızlık yaparım saat 13 tede gezmeye gıderım gelınce yuruyemem cunkı oglan uyandı ben cıkıom sabah gorusuruk
salep sanırım seni tok tutuyor degil mi? sabah yürüdüysen süper olmuştur,bende sabah yürüyüşlerine bayılıyorum ama zamanım yok
k.öncesi: içine 1/2 limon ve 1 tatlı kaşığı bal atılmış 1 kupa sıcak su. 20 dk bekledim.
kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, peynir ve 1 dilim ekmek
ara: 1 adet bisküvi, 1 tane portakal, 1 lokma simit
öğle: 1 tabak tavuklu mantar sote
ara: 2 kupa yeşilçay ve yabanmersini + siyah kuru üzüm + 2 hurma + 5-6 fındık
5 gibi: yoğurtlu kereviz salatası, 1 lokma simit, oğlumdan kalan
ara: sütlü, şekersiz neskafe
akşam: tavuklu salata
birazdan çay içeceğim inşallah.
su: 2.5 lt
spor: oğlumu dışarı çıkardım ve yürüdüm ama ne kadar sürdüğüne dikkat etmedim:78:
regl oldum. gündüz bir ara krizlenir gibi oldum, o ara da Allahtan şu yabanmersininden falan yedim de geçti.
regli gününde bile harika beslenmişsin
nısan daha ıyıdır ama anneme yarın soram

canım
canak engınar garnıturlu olan
engınarın dısndakı cıcek yapragı gıbıolanı kopartırsın ıcındekı tuykerıde bıcakla temızlersın lımonlu tuzlu suyunıcınde bekler kararmaz
garnıturun ıcıne mınık tavuk olabılır .kıyma veya kusbası et ılesıvı yag soganla garnıtur sote edılır tencereye dızdıgımız engınar canaklarının ıcıne bu harcı dolurup su ıle pıse pıstıkten sonra 1 lımın yumurtanın sarısı cırpılıp ustune dokulur tencerenın altı kapatılır sıcagı ıle yumurta pıser
engınar yemegı
sogan kıyma kavrulur salça konulmaz
engınarların yapraklarının ustu yanı 1/2 sı kesılır ıcındekı tuylu yer temızlenır engınarlar 4 bolunur kavrulur derotu konulur az su ıle pısırılır pıstıkten sonra lımon ve yumurta sarısı ıle terbıye edılır
engınar dolması
engınarların yaprakları kıyma sogan salca vebiraz pirıncle yaprakjlarının arası doldurulur pişirilir
tarif için tesekkurler canım denenecek epey tarif birikti.
ben geldimm

ayy abimden pcyi ancak aldım ya şu erkekler ne sinir ediyo beni haa

oyunda oyun

bugünkü menüm bi tuhaf oldu yaa bende anlamadım
sabah 1 yumurta 1 kk peynir 3 zeytin
arada yeşilçay 2 kurabiye
öğlen 1 kase mercimek çorbası 5 yemek kaşığı peynirli erişte
arada 1 yeşilçay
akşam 2 yemek k. sosisli yumurta 2 parça mücver avuç içi kadar
akşam yemeğini dışarda komşumuzda yedim eve gelince
3 tane küçük tulumba tatlısı 4 5 fındık
midem hala şişşş yarın çok korkuyorum yaa kesin veremedim korkudan tartıya çıkamıyorumm:18:inşallah sabah tartı beni sevindirir

canım öğle hem çorba hem erişte yemişsin akşamda sosis var birde tatlıyı da akşam tüketmişsin bugun dikkat et de yağ olarak yerleşmesin
menüm
sabah 12 de kalktım malum 1 kaynamış yumurta 2 dilim ekmek
ara:2 fincan 5i1 arada çay içtim 14.00 da içtim.
dizi izlerken 1 elma yedim. saat:15.30 da
300 ayaktayken yanlara eğilme
300 ayaktayken sopa çevirme
ara:1 su bardağı ılık süt içtim saat:16.30 da içtim
akşam:1 ince lavaş içine mersin tantunisi yanında 1 su bardağı ayran.
ara:yarım portakal,3te 1 muz,3te 1 armut
spor:300 oturduğun yerden sopa çevirme
250 ayakta yanlara eğilme sağ sol.
200 ayakta sopa çevirme
Toplam su miktarı:2 litre
Toplam yürüyüş:1 saat
canım menün güzel dengeli keşke bende gün içinde senin kadar aktif olabilsem
günaydın herkese bu hafta fazla paylaşımda bulunamadım.
kilom 76.2. geçen hafta 76.5 tum yani 300 gr gitmiş.spor yapamıyorum bu yüzden de canım çok sıkkın
üzülme canım 300 gr 300 gr gitsin yeterki gitsin spor yapamıyorsan bile aktif olmaya çalış ben mesela masamda zımba bulundurmuyorum her seferinde başka masalara gidiyorum
günaydın kızlar,
kilom 63.5
ayy hızlanıp sana yetişmem lazım harikasın hedefine çok az kaldı
kızlar slm izindeyim ama yinede yazıorm kilomu 79.9:)))
sevgilerle
tebrikler canım.
günaydın canım
hımm liste değişmiş, kahvaltıdan sonra ben bunu not edeyim. afiyet olsun, yine güzel menü canım.

işyerinde nasıl bir sorun çıktı? sporunu etkilemesine üzüldüm.
acil bir ek iş çıktı onunla boğuşuyorum hala bugun çözüp hallederim inşallah canım.
et canım listeyi püf noktalarını yazdım digerleri porsiyon o kadar önemli değil öğle akşam sınırsız gibi sabah ve aralar sabit sabah peynir yumurta değişimli