Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir herde okudum bir hafta sadece et 2ci hafta et ve sebze diyor.
dukan diyetinin sitesinin linkini veririmisiniz ben bulamadım da . bi incelemek istiyorum...
tam olarak bir liste bulamadım,derya sana daha iyi bilgi verir.
ilk hafta protein et değil.ki haftada değil şu anki kilona ve hedef kilona felan ona göre hesap yapılıyor..kime 3gün kimine 5 kimine 7 gün gibi değişiyor ..bunun adı atak dönemi..ilk haftada 4 kilo veren var..sonra seyire geçiyorsun.bundda sebze +protein ağırlıklı besleniyorsun..onunda süersi var ve her hafta 1 gün perşembeleri sadece protein yapıyorsun..sonrda güçlendirme yani hedef kilona gelince onu korumak içinyapılan dönem sebze meyve ve protein ağırlıklı besleniyorsun..yine hafta bir gün saf protien günü..linki dukan diyeti diye girin ilk çıkanblog syafası var herşey orda var..bir herde okudum bir hafta sadece et 2ci hafta et ve sebze diyor.
günaydın..inşallah..günaydın herkese...
dünde bugünde 76.5 kg geliyorum. değişiklik yok .. inşallah haftaya güzel bi değişiklik olur şöyle 1-2 kiloluk![]()
iki hafta deneme süreniz var canım..ama rabia gelince sanırım genel bir bakar karar verir..gidenler var paylaşımları çok az olan var..kaptan karar verecek yani..sakaleynmaster listede ben olucak mıyım eklememişsinde unutp mu eklemedin yoksa ilk hafta diye mi????
dukan diyetinin sitesinin linkini veririmisiniz ben bulamadım da . bi incelemek istiyorum...
hımm anladım canım. bekarlar ayrı ayrı çağrılmaz tabi haklısın. neyse aradan çıkarmışsın canım.rabıacım
bunlar esımın bekar arkadasları
esım onlarla bı yere gıtmıyor ozledıgı zmana eve cagırayım dıyor
arda oluyor 2 gun oncesı halı sıldım ya
ellerım sısı ve morardı yuzuldu belımde agrıdı o yordu
aslında a geleesı daha ıyıde amam bu grup kalabalık gelmesı lazımdı:18: bugun 3 km yururdum tabı belımıyıce azdı
aslında iyi fikir, herkes kabul ederse benim için uygundur.:81:rabıacım canım bence ehrkes kendı yazdıgı msj ı kont etsın hemde otokontrol olur
ay canım ya, Allah yardımcın olsun. hamilelik zorlu bir dönem gerçekten. inşallah bulantıların yakın bir zamanda geçer.:97:s.a. arkadaşlar nasılsınız?
çok zor günler geçiriyorum. size uğrayamıyorum.
mide bulantısından ölüyorum.
ne iş ne yemek yapamıyorum.
bugün okula kua kusa gittim 2 dersi zar zor anlattım izin alıp geri
eve geldim. yarın da gitmeyeceğim.
mide bulantısını geçiren ilaç alıyorum onu da alır almaz kusuyorum.
dua edin bana![]()
yok canım, sürekli et değil. aslında dukan yapacaksanız kitabını okumanızı tavsiye ederim.kızlar dukkan diyetini biraz araştırdım,hoşumada gitti ama sürekli et yemek lazımmış yapayım mı sizce,kararsız kaldım.
rüyaların hayırlara çıksın canım. rüyadan çok etkilenmemeye çalış.bugün kaçamaklarım oldu malesef
sabah
nestle nesfit
ara
sucuklu sandviç
öğlen
yok
ara
yok
akşam
5 tane hamsi
5 çatal kadar taze fasulye
2 dilim çavdar ekmeği
bol salata
yemekten iki saat sonrada
dondurma yedim
niye böyle yaptım bilmiyorum çok stresliyim abuk subuk rüyalar gördüm canım sıkıldı hep aç hissettim kendimi halada açım sanki hiç bişi yememişim böyle stres yapınca miğdem kazınıyor ya
gece 2 defa uyandım kabuslardan ilkinde dişlerim sapsarı olmuş üst dişlerim dökülüyor elime hep dökülüyor yerine takmaya çalışıyorum yok olmuyor sonra uyandım dolandım evde pc ye geçtim komedi dükkanını açtım o araya yine dalmışım bu seferki rüyam ondanda acayip havaya bakıyorum gümüş renginde ateş parçaları yağıyor patlamalar yangınlar nasıl bütün ailem yatakodasına gidiyoruz hepimiz yerde yatıoz başımızı tutarak dışardan çığlık sesleri geliyor meteor yağıyor diye bağırıyorlar işte orada birşey oluyor tövbe yarabbim tövbe yazamıyorum bile yanımda yabancı bir adam oda saklanıyor nasıl yazayım sözde o adam allahmış tövbe tövbe babam kalkıyor sigara yakıyor bir kızıyorum içimden babama ya allah yanımızda bu kalkmış karşısında sigara içiyor diye
ilk rüyama baktım kötü bir yakını kaybetmekmiş ikinci rüyamı çözemedim zaten saçma sapan![]()
nutellacı senimerhaba..:80:
umarim iyisinizdir,görüsmeyeli.. biliyosunuz,söylemistim bugun calistim..3 aydir evdeydim zor oldu valla sabah kalkmasi..4 te birakacaktim ama gelmedi patron o yuzden gec ciktim..
menum verip cikayim..
sabah süper bi kahvalti..3 tane krep,salata,3 tatli kasigi nutella..
saat 3 te tavuk döner salatayla ekmeksiz.. bu kadar 2 lt.su..
iyi geceler,hepinizi öpüyorum..bu sefer yarini sabirsizlikla beklemiyorum.. insallahh sabah mutlu olursunuz verdiginiz kilolardan.. (benimhic umudum yok) öpüyorum hepinizi sevgiler..![]()
eline sağlık canımarkadaşlar bugün mesaj sayımını ben yapıyım dedim yanlışım olmuşsa affola şimdiden
neyneyse: 16
moonros: 13
jelibonibon: 11
ozlemmtekinn: 10
roseking35: 8
file76: 7
dombili85: 6
sakaleynmaster: 5
ebruli_hayat: 3
_ferdici_: 1
yasemin_s: 1
anofel20: 0:84listedemi bilmiyorum)
yağmurcini: 0:84listedemi bilmiyorum)
Sementa 33: 0:84ne çok şeyi bilmiyorum)
dryrgp: 0:84çok şükür bunu biliyorum
bilgisayarı serviste
)
bence güzel vermişsin, tebriklergünaydın kızlar hayırlı cumalar herkese kardeşim işe gidiyor bu saatte uyursam diye kaldır beni dedim ondan bu kadar erken kalktım
bugün yine dışarı çıkıcam büyük ihtimal akşama doğru eve gelebilirim şimdi duş alıp süslenip püslencem anca saat 7 gibi evden çıkarım. kilo bildirimimide yapayım hemen
geçen hafta : 68.300
bu hafta : 67.800
yarım kilo vermişimaslında 67.100 gramdım hafta başında araya regl falan girdi düzenli spor yapamadım sanırım ondan böyle oldu dünkü sandviç ve dondurma haricindede hiç kaçamak yapmadım
sağlık olsun bunada şükür
![]()
derya, naptın yagünaydın..saat 5 ten beri ayaktayım..oğlum yine uyumadı..ama kilomu sabote edemedi..
önce menümü yazayım..gece eşim benim bilgisayarı işgal etti. diğerinide oğlum fırsat vermediği için açamadım..((
menü can..
sabah su
kahvaltı aynı
1 yumurta çeyrek dilim ekmek
az peynir..
ara yok
öğle
haşlama sebzeli tavuk göğsü
protein diyeti yaptığım için en çok tavuğu sevdiğimn için genelde menüleirm aynı oluyor..
3 kaşık yoğurt..
ara
formplus çay
akşam
1 yumurta
3 kaşık yoğurt..
spor
ev işi +dışarda orta tempoda 35 dk yürüyüş..
su 3 litre..
ve sonuç mükemmel kilom geliyor..
60.6gr..1200 gr gitmiş..
sakaleynmaster ( 61,8/60,6/1,2/1,94% )
roseking ( 68,3/67,8/0,5/0,73% )
canım, ben buralardayım. sen işlerini hallet:97:paşam gece mamasınıda içmedi aç bi koşu karnımızı doyuralım..
rabia bu gün cam perde genel temizlik yapıcam..fırsat bulursam giriciem liste işi için giremezsen yada işinn varsa mesaj at..kahvaltı sonrası bakıcam zaten..
![]()
gayet güzel. bu hafta paylaşımı iyi olduğu için ozlemmtekinn de listede yer alsın bence.** 13 .TAKIM 208. ETAP **
neyneyse ( 60,6 / / / %)
sakaleynmaster (61,8 / 60,6 / 1.2 / 1.94 %)
_ferdici_ ( 67,5 / 67,2 /0,3 / 0,44 %)
yagmurcini3 ( 87.5 /87.5 / 0.0 / 0.00 %)üye kendi isteğiyle ayrıldı
moonros ( 74.8 / / 0.0 / 0.00 %) (yeni üye)
file76 ( 82.3 /81 /1,3 / 1,60%)
roseking35 ( 68,3 /67,8 / 0,5 / 0,73 %)
ebruli_hayat ( 75,8 / / / %)
dryrgp ( 96.0 / / / %)
sementa33 ( 90,5 / / / %)
13.TAKIM TOPLAM KİLO (765,1 / / / %)
Allahım ne gayretli hatuntakım hadi kalkın ya..cuma günü heyecanlı olmalıyız..hani nerde kilo bildirimler.:84:
sabah sabah 2 odanın camını sildim 4 kapı sildim..eşim uyuyor onun kalkmasını bekliyorum.yoksa işin yarısı bitmişti..makinayıda çalıştıramdım perdeler içinde bekliyor..![]()
maşallahslm kızlar geçen haftaki kilom 75.8 di bu hafta ise 74.9
benden 900 gram gitmiş başlangıç için iyi listede bende varım dimi bu arada....
3 gün atak önerildi derken? kim önerdi?dukan diyetini ben uygulayacağım..hatta atak 1 gün yaptım 800 gr sırf o günde gitti.bana uyuyor çokda zevkli..normaldinde 3 gün atak önerildi ama belim araya girince yarımnkaldı..ama yinede bırakmadım..ara versemde 3 gün yerine 5 gün yaptım.orda 1300 gr verebileciğim çıktı ve sonuçbelli..dukan amcayla kalan kilocukalrı vereceğim..sıkıldım.gıdım gıdım gitmekten..bana takılın beraber yapalım..sadece et değil protein diyeti aslında.et süt yumurta peynir...kendi sitesine girip size kaç gün atak kaç gün seyir kaç günde güçlendirme yapacağını veriyor...tam uyarsanız hem hızlı hem sağlıklı kilo veriyorsunuz ..
günlük atakta 20 dk..diğerlerinde 35 dk yürüyüş yapmalısınız ..spor şart yani.ve su mutlaka en az 1.5 litre su .birde yulaf kepeği var onu henüz alamdım...
tamam şekerbana müsade eşimi kaldırıp işe başlıyacağım..
rabia bildirimde bulunanları ekledim..doğrumu bak bi canım..![]()
günaydın canım. haftaya güzel rakamlar gider inşallah.günaydın herkese...
dünde bugünde 76.5 kg geliyorum. değişiklik yok .. inşallah haftaya güzel bi değişiklik olur şöyle 1-2 kiloluk![]()
canım şişkinliktir, lütfen moralini bozma. bir haftada dağı taşı yesen bu kadar kilo alamazsın.günaydin...
gcen hafta 75.8
bu hafta 77.1![]()
olamaz.. sonra ugrayip bakarim..görüsürüz..
![]()
tamam canım. çok iyi denk gelmiş, gerçekten.:97:neyneysecim seanymphnin kilosunda değişiklik oldu şans eseride toplam eskiye döndü ok?
eline sağlık canım
anofel ve yağmurcini listede değil canım. sementa'nın da misafiri var.:97: ilk haftan için bence oldukça iyi biliyorsun:) zamanla takımdakileri daha iyi tanırsın canım.
bence güzel vermişsin, tebrikler
derya, naptın yamaşallah sana
tebrik ederim. bu dukan diyeti hakkında müsait zamanında açıklama beliyorum.
canım, ben buralardayım. sen işlerini hallet:97:
gayet güzel. bu hafta paylaşımı iyi olduğu için ozlemmtekinn de listede yer alsın bence.
Allahım ne gayretli hatun
maşallah
evet, canım listedesin. normalde deneme süren 2 hafta ama bütün mesaj sayımlarında çok iyi paylaşım yaptığın çıktı ortaya.
3 gün atak önerildi derken? kim önerdi?
sen kitaba göre mi yapıyorsun? şu sitesine bir de ben gireyim bari.:97:
tamam şeker
günaydın canım. haftaya güzel rakamlar gider inşallah.
canım şişkinliktir, lütfen moralini bozma. bir haftada dağı taşı yesen bu kadar kilo alamazsın.
** 13 .TAKIM 208. ETAP **
neyneyse ( 60.6 / 60.6 / 0.0 / 0.00%)
sakaleynmaster ( 61.8 / 60.6 / 1.2 / 1.94%)
_ferdici_ ( 67.5 / 67.2 / 0.3 / 0.44%)
moonros ( 74.8 / 74.0 / 0.4 / 0.53 %) *
roseking35 ( 68.3 / 67.8 / 0.5 / 0.73%)
ebruli_hayat ( 75.8 / 77.1 / -1.3 / -1,72%)
dryrgp ( 96.0 / 96.0 / 0.00 / 0.00%)
sementa33 ( 90.5 / 90.5 / 0.00 / 0.00%)
file76 ( 82.3 / 81 / 0.7 / 0.85%) *
ozlemmtekinn ( 75.8 / 74.9 / 0.9 / 1.19 %) ( Yeni üye, 18.05.2011’de katıldı. Hedef kilosu 60.)
yagmurcini3 ( 87.5 / / / %) ( Kendi isteğiyle ayrıldı)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 753.4 / 749.7 / 2.7 / 0.36 %)
canım şişkinliktir, lütfen moralini bozma. bir haftada dağı taşı yesen bu kadar kilo alamazsın.
** 13 .TAKIM 208. ETAP **
neyneyse ( 60.6 / 60.6 / 0.0 / 0.00%)
sakaleynmaster ( 61.8 / 60.6 / 1.2 / 1.94%)
_ferdici_ ( 67.5 / 67.2 / 0.3 / 0.44%)
moonros ( 74.8 / 74.0 / 0.4 / 0.53 %) *
roseking35 ( 68.3 / 67.8 / 0.5 / 0.73%)
ebruli_hayat ( 75.8 / 77.1 / -1.3 / -1,72%)
dryrgp ( 96.0 / 96.0 / 0.00 / 0.00%)
sementa33 ( 90.5 / 90.5 / 0.00 / 0.00%)
file76 ( 82.3 / 81 / 0.7 / 0.85%) *
ozlemmtekinn ( 75.8 / 74.9 / 0.9 / 1.19 %) ( Yeni üye, 18.05.2011’de katıldı. Hedef kilosu 60.)
yagmurcini3 ( 87.5 / / / %) ( Kendi isteğiyle ayrıldı)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 753.4 / 749.7 / 2.7 / 0.36 %)