• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hastayken evde yatıp battaniyenin altından çizgi film izlemeye bayılıyorum... bana küçükken hasta olup okula gitmediğim günleri hatırlatıyo...:61:

benim çizgi film izlemem için batanniye altına girmeme yada hasta olmama gerek yok. çünkü bizim evde 7 gün 24 saat çizgi film izlenir. cadı kızım yüzünden :D

bugün kahvaltımda

nesfit sütle

arada
yoğurt

öğlen
cacık
domates salatalık

ipek'in dediği gibi protein ağırlıklı beslenicem bir kaç gün:46:
çokaz proteine geç bay hafifletiyor..
Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:
ipek61 : 26:46:
neyneyse : 20
ozlemmtekinn : 11
ferdici : 9
roseking35 : 8
moonros : 6
ebruli_hayat : 6
sakaleynmaster : 6

file76 : 4 (evinde değil)
dombili: 0 (tatilde)
dryrgp : 0 (bilg bozuk)
sementa33 : 0 (misafiri var)
yasemin_s : 1 :20:

valla kızlar, yeni gelen arkadaş gördüğünüz gibi mesaj sayısında atak yaptı. hadi bakalım canlanın:8:

bende düşüş var farkındayım ..:17::50:

bu aralar bazı özle durumlardan dolayı yoğunum..burayda yetişmeye çalışıyorum..ama diyete hız verdim en kısa sürede mezun olmak istiyorum .cumaya iyi sonuç gelir inşall:8:ah..

menü paylaşayım bari :D

01-06-2011
Bu arada haziran ayı inşallah uğur getirir inşallah harizan sonunda herkes en az 5 kilo vermiş olsun dilerim.

Sabah: elma sirkeli ılık su

kahvaltı: Bir dilim kepek ekmeği 30 gr peynir domates, salatalık yeşil soğan birazcık sucuk kavurmaı

ara: elma kürü

öğlen: bir kase cacık, bir porsiyon yeşil fasulye

ara: 2 kepekli büsküvi bir fincan türk kahvesi

akşam: 100 gram tavuk ızgara, ve yağsız soslu bol salata bir kaşık yoğurt

bu gün çok halsizim girp daha çok ilerledi o yüzden spor yok dinlemedeyim

dünkü menü
sabah su
kahvaltı
1yumurta
2 kk peynir..
1 bardak süt.
öğle
kavurma..
ayran
akşam haşlama tavuk göğsü el ayası kadar..
spor yapamdım abimler geldi...

Son düzenleme:
bu aralar bazı özle durumlardan dolayı yoğunum..burayda yetişmeye çalışıyorum..ama diyete hız verdim en kısa sürede mezun olmak istiyorum .cumaya iyi sonuç gelir inşall:8:ah..

inşallah canımm bende arkandayım geliyorum allahın izni ile

Kızlar,
gelicem dedim ama ne mümkün? gardrobu düzeltme işine daldım. kendimden utandım, dünya kadar giysim var.:19: yerleştirecek yer bulamıyorum. bir de üstüne bol olanlar var artık.:1: birazdan da şifonyere el atıcam, bakalım ordan ne çıkacak?

evet, canım yoğun olduğun anlaşılıyor zaten. sen diyetini aksatma da ara ara yoğunluk hepimizde oluyor. sen zaten takıma çok emek gösterdin, böyle zamanlarında da biz seni idare edicez.:70:

menü paylaşayım bari :D

01-06-2011
Bu arada haziran ayı inşallah uğur getirir inşallah harizan sonunda herkes en az 5 kilo vermiş olsun dilerim.

Sabah: elma sirkeli ılık su

kahvaltı: Bir dilim kepek ekmeği 30 gr peynir domates, salatalık yeşil soğan birazcık sucuk kavurmaı

ara: elma kürü

öğlen: bir kase cacık, bir porsiyon yeşil fasulye

ara: 2 kepekli büsküvi bir fincan türk kahvesi

akşam: 100 gram tavuk ızgara, ve yağsız soslu bol salata bir kaşık yoğurt

bu gün çok halsizim girp daha çok ilerledi o yüzden spor yok dinlemedeyim
gayet güzel canım. spor yapmaman da iyi olmuş. vücuduna iyileşebilmesi için biraz dinlenme sunmalısın.
sadece et ve et ürünlerini süt ürünleri ile tüketmeyi doğru bulmuyorum ben. biliyorsun etin içindeki demirin geri emilimini azaltıyor. bence et, tavuk gibi şeyleri salata ile tüketmelisin. yoğurdu ise sebze yemekleri ile. bu benim görüşüm tabi. paylaşmak istedim.

kızlar, tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın. oğlumu anneannesi götürmüşken işi bitirmem lazım.

ebrucum ilaçlardan epey bir etkilendin sanırım. inşallah şifa olurlar da iyileşirsin canım.

gülşahcım da ödeme yapmaya gitmiş. inşallah halleder gelirsin. protein ağırlıklı beslenme fikri gayet güzel. tartıya hemen yansıdığını kaç kere okudum forumda. inşallah sende de öyle olur.

özlemcim, sana da geçmiş olsun canım. bir an evvel kurtulun şu hastalıklardan yaw:2:

bir de "çizi" yiyen bir "vatandaş" vardı. onu da ben bilahire çizecem:47: sopayla geliyom ha:20:

hastayken evde yatıp battaniyenin altından çizgi film izlemeye bayılıyorum... bana küçükken hasta olup okula gitmediğim günleri hatırlatıyo...:61:

şeker kız candyy:66::66::66:

inşallah canım bende mezun olmak istiyorum :66:

kızlar, tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın. oğlumu anneannesi götürmüşken işi bitirmem lazım.

ebrucum ilaçlardan epey bir etkilendin sanırım. inşallah şifa olurlar da iyileşirsin canım.

gülşahcım da ödeme yapmaya gitmiş. inşallah halleder gelirsin. protein ağırlıklı beslenme fikri gayet güzel. tartıya hemen yansıdığını kaç kere okudum forumda. inşallah sende de öyle olur.

özlemcim, sana da geçmiş olsun canım. bir an evvel kurtulun şu hastalıklardan yaw:2:

bir de "çizi" yiyen bir "vatandaş" vardı. onu da ben bilahire çizecem:47: sopayla geliyom ha:20:

hallettim geldim canım işlerimi bol bolda yürüdüm bugün kendimi daha iyi hissediyorum spor yapmak istiyorum ama şimdi bizim oğlanlar gelir sofra kurucam onlara biri geldi menemen istedi onu yapıcam sonrada hürrem sultan başlıcak hangi ara yapıcam sporumu bilemiyorum

68.400 çıktı oh yaa az önce yemek yememe form çayımı ve suyumu içmiş halimle aç karnına demekki eski kiloma döndüm sayılır çok korktum ya aldım diye:46::46::46:

slm kızlar bennn geldimmm:66:ayyy valla misafir ağırlamak ne zor iş ya.:52:allah yokluklarını göstermesin tabiikide insan yoruluyor be ya:6::1:kızlar bugün 1 haziran ve benim temmuza kadar 10 kilo vermem lazım.1 ayda 10 kilo verebilirmiyimki:(hesapladım bu cuma tam 1 ay olacak ve ben hepi topu 3 kilo vermiş olcam.:5:ama şuna üzülmüyorum çünkü çok sıkı bir diyet yapmadım.sporda yapmadım yine süper bence.bu ay sporda yapcam sıkı bir diyete giriyorum ve sanırım 10 olmasada 6-7 kilo veririm galiba.şimdi bugünkü menümü veriyorum kızlar:

uyanınca 2 koca bardak su,8 tane altın çilek.
kahvaltı:1 yumurta,1 dilim ekmek üzerine biraz reçel sürdüm.

ara:1 muz,bide öğretmenler odasına gelen börekten 1 tane:17:

akşam:8 kaşık kadar nohut yemeği,2 kaşık pilav,1 bardak lıght kola

bence normal bir menü:21::1: di mi?

slm kızlar bennn geldimmm:66:ayyy valla misafir ağırlamak ne zor iş ya.:52:allah yokluklarını göstermesin tabiikide insan yoruluyor be ya:6::1:kızlar bugün 1 haziran ve benim temmuza kadar 10 kilo vermem lazım.1 ayda 10 kilo verebilirmiyimki:(hesapladım bu cuma tam 1 ay olacak ve ben hepi topu 3 kilo vermiş olcam.:5:ama şuna üzülmüyorum çünkü çok sıkı bir diyet yapmadım.sporda yapmadım yine süper bence.bu ay sporda yapcam sıkı bir diyete giriyorum ve sanırım 10 olmasada 6-7 kilo veririm galiba.şimdi bugünkü menümü veriyorum kızlar:

uyanınca 2 koca bardak su,8 tane altın çilek.
kahvaltı:1 yumurta,1 dilim ekmek üzerine biraz reçel sürdüm.

ara:1 muz,bide öğretmenler odasına gelen börekten 1 tane:17:

akşam:8 kaşık kadar nohut yemeği,2 kaşık pilav,1 bardak lıght kola

bence normal bir menü:21::1: di mi?
bence verirsin canımm hiç üzülme akşam yemeklerini daha hafifi tutmanı ve en azından bir ay böreğe pilava elveda demelisin

Back
X