• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bak cnm ben de bu diyeti hekimce sitesinden almıştım 2 haftada 4 kilo vermiştim
normalde diyet ayda 10 kilo verdiriyomuş ama ben kaçamak yaptım tabi...
KAHVALTI

• Çay, kahve vs. (Şekersiz)

• 2 kibrit kutusu peynir (60 gram)

• Salata

• 1 ince dilim ekmek (30 gram)

ÖĞLE

• 3 köfte kadar et, tavuk, balık (90 gram = 1 porsiyon)

• Salata

• 1 ince dilim ekmek

• Veya

• 1 kâse çorba

• Salata

• 1 ince dilim ekmek

• Veya

• 1 adet kaşarlı yağsız tost ve çay - kahve (şekersiz)

SAAT 17.00’DE

• 2 porsiyon meyve

• veya 2 adet galeta

AKŞAM

5 - 6 yemek kaşığı sebze yemeği Salata 1 ince dilim ekmek Gece boyunca 2 porsiyon meyve

NOT: Bu diyetin birinci haftasında günde yarım su bardağı yoğurt istenildiği zaman yenebilir. Ayran, cacık olarak da kullanılabilir. İkinci haftada yoğurt kullanılmaz. Diyeti uygulayan erkekler günlük porsiyon miktarlarını 1/2 oranı kadar artırabilirler.
illa ayda 10 kilo vercem diyosan bunuda göz önünde tutabilirsin....
yinede karar senin canıım:34:

Son düzenleme:
Rabia Abla çok üzgünüm ama takımı aşağı çekmek istemiyorum.Çok bozuldu moralim.İzninizle listeden çıkacağım.Siz tanımaktan memnun olduğum insanlardan birisiniz.Çok teşekkür ederim desteğinize yardımınıza herşeyinize..Keşke güle oynaya mezun olsaydım burdan.:85:

aygülcüm nereye ya olmaz öle şey vercen alcan moralin bi gün iyi olcak bi gün kötü ama birlikte atlatçaz bunları gidemessin böle bi sebepten bence gitmemelisin:50:

aygülcüm nereye ya olmaz öle şey vercen alcan moralin bi gün iyi olcak bi gün kötü ama birlikte atlatçaz bunları gidemessin böle bi sebepten bence gitmemelisin:50:
Ama Özlem abla bi baksana yaaa 77 olmuşum bu ne yaa.Hiç diyet yapmamış üstüne abur cuburu ana öğünde yemiş gibi birinin kilosu bu yaa:85:

ya ben anlamıyorum ya noluyo bu benim vücudumda.:47: Bi haftada 3 kilo aqlır mı insan ya.tartı 77 gösterdi az ince uff ya.Ben bırakıyorum yaa.:43: ya pizza hamburger yediğim hayatıma dönsem nolacak halim acaba? bu ne ya...3 defa tartıldım.Hata mı var dedim.hata falan yok.Allah kahretsin ya!:84:

sakin..:20: vucudun sistir..sacmalama.. regl olcandir, hepimizin basinda iste sadece sen degilsinkii biliyon gecen haftada ben öyleydim.. cuma tartildim 77.1 verim bidirimde, ertesi gun 75.8 cikti oluyo öyle.. hadi toparla kendini.. :54:

ben bu listeyi yaparsam ölürüm heralde içinde açlığımı tatmin edecek hiç bişiy göremedim :53: ben bunu yaparsam 3 gün sonra buzdolabına saldırırım yada serum bağlatırım bilmiyorum çok mu abarttım ebrucum ama ilk kez böle bi liste gördüm,

canim yok öyle degil cok sisiyon..750 gr. yiyemiyosun bile.. bide yedilern meyve sebze olunca sisiriyo..
zaten 3 hafta yapiyosun bunu 3 haftada azar azar yemeye basliyosun.. almamak icin.. iste kahvalti aksam yemeginde 2 kucuk patates haslama yada 3 kasik pirinc tavuk vs..tam yapilirsa o dönemde bile verilebiiyomus..

sakin..:20: vucudun sistir..sacmalama.. regl olcandir, hepimizin basinda iste sadece sen degilsinkii biliyon gecen haftada ben öyleydim.. cuma tartildim 77.1 verim bidirimde, ertesi gun 75.8 cikti oluyo öyle.. hadi toparla kendini.. :54:
şiştir dimi ? ayy evet geçen hafta sen de öyleydin unutmuşum.Aklıma bile gelmedi.Haftaya geçsin yaa.Ama listede yer alıp grubu aşağı çekmek istemiyorum yaa.3 kilo fazla ne demek ! ben regl olmuyorum.İlaçsız.yani regl olma ihtimalim sıfır.

Son düzenleme:
bencede canım ya regl filan olcan yada soda filen içtiysen yada tuzlu yediysen vücudun su tutmuştur. rejim yaparken sık sık tartılmak doğru değil. vücut tarıda düşüşü görünce beyin panikliyip vücuda metabolizmana zayıflama direktifleri gönderir. en uygunu haftada sadece 1 kez aynı gün aynı saatte tartılmak... böle bir iki yüksek çıkmayıda hemen önemseme sadece yemek düzenine devam et. hiç bir yağ düzenli beslenmeye ve spora dayanamaaaaaazzz.....

bak cnm ben de bu diyeti hekimce sitesinden almıştım 2 haftada 4 kilo vermiştim
normalde diyet ayda 10 kilo verdiriyomuş ama ben kaçamak yaptım tabi...
KAHVALTI

• Çay, kahve vs. (Şekersiz)

• 2 kibrit kutusu peynir (60 gram)

• Salata

• 1 ince dilim ekmek (30 gram)

ÖĞLE

• 3 köfte kadar et, tavuk, balık (90 gram = 1 porsiyon)

• Salata

• 1 ince dilim ekmek

• Veya

• 1 kâse çorba

• Salata

• 1 ince dilim ekmek

• Veya

• 1 adet kaşarlı yağsız tost ve çay - kahve (şekersiz)

SAAT 17.00’DE

• 2 porsiyon meyve

• veya 2 adet galeta

AKŞAM

5 - 6 yemek kaşığı sebze yemeği Salata 1 ince dilim ekmek Gece boyunca 2 porsiyon meyve

NOT: Bu diyetin birinci haftasında günde yarım su bardağı yoğurt istenildiği zaman yenebilir. Ayran, cacık olarak da kullanılabilir. İkinci haftada yoğurt kullanılmaz. Diyeti uygulayan erkekler günlük porsiyon miktarlarını 1/2 oranı kadar artırabilirler.
illa ayda 10 kilo vercem diyosan bunuda göz önünde tutabilirsin....
yinede karar senin canıım:34:
bu daha iyi gibime geldi..bunumu yapsamki..digerinde teferruat cok.. sevmyiom öyle cok ayrinti..

bunu denicem ben saol özlemcim..:54:

bu diyete benimle baslamak isteyen varmi..sementa da 10 kg vermek istiyodu galiba.. yarin baslayalim birlikte..ne dersiniz??

Son düzenleme:
canim yok öyle degil cok sisiyon..750 gr. yiyemiyosun bile.. bide yedilern meyve sebze olunca sisiriyo..
zaten 3 hafta yapiyosun bunu 3 haftada azar azar yemeye basliyosun.. almamak icin.. iste kahvalti aksam yemeginde 2 kucuk patates haslama yada 3 kasik pirinc tavuk vs..tam yapilirsa o dönemde bile verilebiiyomus..

hımm anladım ben öğün göremedim öncede hep su yeşil çay vitamin hap sebze tableti filan korktum 750 gr ı görmemişim:1:

bu daha iyi gibime geldi..bunumu yapsamki..digerinde teferruat cok.. sevmyiom öyle cok ayrinti..

bunu denicem ben saol özlemcim..:54:

bu diyete benimle baslamak isteyen varmi..sementa da 10 kg vermek istiyodu galiba.. yarin baslayalim birlikte..ne dersiniz??

canım aslında bende başlayabilirim. ben bu diyeti foruma katılmadan önce yaptım 1-2 hafta önce
79 kilo başladım. foruma katıldığımda ise 75.8 dim. ama bugün gitti artık yarın. bide bak bu diyetin en önemli püf noktası akşam et balık tavuk yok sadece sebze yemeği... sabaha acayip aç kalkıyosun ve bence zayıflamaya en çok burda etki ediyo...

şiştir dimi ? ayy evet geçen hafta sen de öyleydin unutmuşum.Aklıma bile gelmedi.Haftaya geçsin yaa.Ama listede yer alıp grubu aşağı çekmek istemiyorum yaa.3 kilo fazla ne demek ! ben regl olmuyorum.İlaçsız.yani regl olma ihtimalim sıfır.

bak kendin diyosun..reglinde duzensizlik varsa oda sislik yapar..ilac aliyosan oda yapar olmuyosan zatenn.. sende aygul hemen pesettin.. ben senden guc aliyodum ne kadar azimli diye olmadi bak bu.. hadi toparla kendini canim benim..:70:

neden????:53::53:

canım aslında bende başlayabilirim. ben bu diyeti foruma katılmadan önce yaptım 1-2 hafta önce
79 kilo başladım. foruma katıldığımda ise 75.8 dim. ama bugün gitti artık yarın. bide bak bu diyetin en önemli püf noktası akşam et balık tavuk yok sadece sebze yemeği... sabaha acayip aç kalkıyosun ve bence zayıflamaya en çok burda etki ediyo...

tamam sen,ben baska bizimle baslamak isteyenler varsa yarin baslayalim hep beraber..:66:

bak kendin diyosun..reglinde duzensizlik varsa oda sislik yapar..ilac aliyosan oda yapar olmuyosan zatenn.. sende aygul hemen pesettin.. ben senden guc aliyodum ne kadar azimli diye olmadi bak bu.. hadi toparla kendini canim benim..:70:
evet haklısın.ayy salak gibi hemen pes ettim yaa:63: yok pes mes devam:66:

doktorum biliyo.çok anlattı ama pek kulak asmadım kendilerine:24:

tamam sen,ben baska bizimle baslamak isteyenler varsa yarin baslayalim hep beraber..:66:
evet ben de varım millet.ben de yapacam bu diyeti sizinle.

simdilik 3 olduk özlem,aygül,ben.. ben simdi cikayim ütü yapicam..gelirim yine..görüsürüz..öpüyorum hepinizi..

ortim hiç konuşamadık senle ne alemdesin ne yapıyosun... noldu bize yaw... saatlerimiz uyuşmadı heralde bu aralar...özledim ortimi valla

denk gelemedik canım haklısın bende özledim:69::69::69: dışardayım bide bu aralar bugün yine çıkıcam birazdan:52:

kızlarr yaa bu hafta kilo veremedim gibime geliyoooo:58:spora da gidiyorummm ama :14:yarını çok merak ediyorummm :53:inşallah bi şok yaşamammmm karnımda ağrıyooo :52:

ayyy yarın cuma bende sanırım veremediğim gibi hala 300 gr. fazla var:53:

ya ben anlamıyorum ya noluyo bu benim vücudumda.:47: Bi haftada 3 kilo aqlır mı insan ya.tartı 77 gösterdi az ince uff ya.Ben bırakıyorum yaa.:43: ya pizza hamburger yediğim hayatıma dönsem nolacak halim acaba? bu ne ya...3 defa tartıldım.Hata mı var dedim.hata falan yok.Allah kahretsin ya!:84:

sorma canım hafta sonu sınav muhabbetine yediklerim aynı etkiyi bendede yarattı şişkinliktir o dert etme

bahsettigim diyet listesini yaziyorum.. yorumlarinizi bekliyorum..
bu diyet akupunturla zayiflayanlarin diyet listesi..dr. un verdigi..

günlük alinmasi gerekenler..

en az 1,5 lt.su ( cay,kahve serbest sekersiz)

250 gr. Quark (yagsiz yogurt) yada 6 yumurta beyazi ( sabah ögle aksam bölebiirsiniz hepsini) (kalsiyum ihtiyaci icin)

1 tane vitamin tablet ( suda eritilenden)

3 fincan bitki cayi (suyu atmak icin vucuttan)

6 tatli kasigi bal yada seker (vucudun seker ihtiyaci icin)

sebze tablet 2 ye bölünüp gunde 2 sefer iciliyo ( tuz ihtyaci icin)

bunlar tum gun almamiz gerekenler mecburi.. disinda 750 gr. yiyebiliyoruz gun boyu..sebze meyve ne isterseniz.. mesela bi salata yapabilirsiniz..yada sebze yemegi nin icine sebze tabletini atarak tatlandirabilirsiniz.. yada yogurdun icine bal katarak tatandirabilrisniz..nasil yiyeceginiz size kalmis..bal yerine recel yiyebilirsiniz..
ben yapmistim daha önce 10 kilo verdim simdide yapmak istiyom ama cok duzenli bu liste bana..
eskiden evde tartip hazirlayip cikiyodum yiyecegimi..gözüm yemiyo simdi..

ne dersiniz??:44:
bence bu diyet değil ilaç reçetesi gibi 6 tatlı kaşığı şeker nasıl alınacak çay kahve şekeriz ama 6 tatlı kaşığı bal yada şeker tezat bir menü tatlım ama seni zayıflatıyorsa bişi diyemem

canım ne zaman tartılıyorsun sen sabah aç karnına mı tok karnına mı. meto durmuştur sabret yeninden hayata döner bol su iç boll

Rabia Abla çok üzgünüm ama takımı aşağı çekmek istemiyorum.Çok bozuldu moralim.İzninizle listeden çıkacağım.Siz tanımaktan memnun olduğum insanlardan birisiniz.Çok teşekkür ederim desteğinize yardımınıza herşeyinize..Keşke güle oynaya mezun olsaydım burdan.:85:

aaa şekerim pes etmek zayıflıktır inanmak zorundasın bu kiloları verceğine inanmassan zaten bişey yapılamaz ama yinede zorlamanı isterim

Back
X