• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

pini yazdım,alttaki kilo boyu dondurdum,şimdi nereye basmalıyım,en son bir adres veriyor onu nereye kaydedeyim?
canım, next yazıyor ona basacaksın. o kaydeder. sen artık hiçbir şeyi kaydetmeyeceksin. orda değişiklik yapıp kaydedersen otomatik güncelleniyor.

ben bu sabah tartıda 78.700 gördüm,inşallah cumaya kadar tam 78 olurum.
maşallah:nazar:

benim bugünkü menüm

sabah
klasik kahvaltı vermiştim(peynir zeeytin domates salatalık)

ara
sütlü nescefe

ara
1 muz
7 badem

öğlen (saat beşte nasıl öğlense)
1 kase pulbiberli yoğurt
1 elma
7 antep fstığı

akşam
4 kaşık bezelye
1 köfte
yarım dilim ekmek

ara
salep

biraz çokmu olmuş sanki?
spor leslie 3 mil akşam sahil yürüyüşü... su 1,5 litre olmuştur
niye fazla olsun ki? çok ideal ve çok güzel bir menü olmuş. biz aç kalarak zayıflamıyoruz.:13:

ya arkadaşlar size kesinlikle tavsiyem adet olacağınız hafta tartıya inanmayın.hep şişkinlik valla.dün adet oldum ve bütün kilolar bir günde geri gitti yaww:64::62:bu cuma kesinlikle ve kesinlikle 90 dan kurtulacam inşallah.bir şeytanın bacağını kırarsam sanırım gerisi gelir:66:

bu arada bugünkü menüm kızlar:

kahvaltı:1 kase nesfit,1 bardak form çay

ara:1 kase yoğurt

akşam:2 tavuk but,yanında bir tane haşlanmış patates eşliğinde ve ayran bu arada ayranı sodalı yaptım:)

az önce 1 bardak form çay ve birazcık nesfitten atıştırdım:9:

bugünkü menüm bu kızlar...
çok güzel.:nazar:sonunda kaçamaksız bir menü:46:
ayrıca adet kesinlikle şaşırtıyor. bende de o hafta mutlaka gidiyor.
senden güzel bir rakam görücez gibi, hadi bakalım:10:

olsun şeker boşver hayırlısı herşeyin:54:
bence de canım:16:

herkese iyi akşamlar,,,

bende bugün akşam yemeğinde bi domates birde salatalık yedim..

daha önceki diyetimde ayda 4 kilo vermiştim sonra duraksama olmştu.. Sizlerde şimdi takılma dönemini yaşıyormusunuz hiç..
ben çok yaşadım. ilk başlarda güzel gitti. ama 65-66'dan beri takıla takıla bugüne gelebildim. 1 hafta gidip 3 hafta durduğu oluyor bazen. yılmamak lazım. ne kadar takılırsa takılsın eğer dikkat etmeye devam edersek gidiyor.

sporumu yaptım canlarım 1.45 dakika

45 dakika koşubandında hafif ve hızlı tempolu koşu
yarım saat üst bölge kasları
yarım saat bacak hareketleri

sonrasında ılık bir duş

aferim bana:52:
maşallah sana:nazar::nazar::nazar:

canım ben 2 haftadır bu guruptayım ve çok memnunum iyiki burdayım yoksa devamlı bir rejim olayı benim için hayaldi en uzun 2 hafta sürerdii ama buranın enerjisi rejimdeymişim gibi hissettirmiyo bana çünkü burda herkes rejimde ve normal olanı bu. kendim tek başıma rejim yaptığım zaman çevremdeki herkes yemek yiyoda tek ben kendimi uzak bi hayal için güzel yemeklerden tatlılardan v.s den mahrum bırakıyomuş gibi hissediyordum ve çok dayanamıyordum. 2 haftada 1.9 kilo verdim ki sanırım ideal olanı bu... böyle işte cnm bu arada bende izmirdeyim.
:46::46::46:

bugunku menumu seve seve gögsumu gere gere yazayim... :1:
sabah marul,domates,salatalik ve kirmizi biberden olusan salata icinde 2 dilim beyaz peynir,yesil cay

aksam;aksam dediysem saat 4 te yine ayni salatadan icine tavuk schnitzel 3 dilim kucuklerinden,yesil cay..

eve geldikten sonra 10 bucukta cok acikmisim 1 tane kucuk schnitzel yedim.yemeseydim iyiydi..yesil cay ictim uzerine..

calismada o yedigim keklerden vardi dunden..gözümün ucuyla bile bakmadim..:92:

yarinda bugunku gibi yemeyi dusunuyorum.. bakalim insallah...

iyi geceler..yarin görüsürüz..:71:
ha şöyle:nazar::nazar:
bak yazarken de gerilmiyorsun dikkat edince:46:

bu gün:sağlıksız beslendim yaa:20:
sabah:
1 bardak süt
Öğlen:
5 kaşık bezelye
2 kaşık yoğurt
akşam:
yok.
su içtim bol bol ama sağlıksız bence.
epey az olmuş canım.
noldu sınav mı canını sıktı?

günaydın kızlar:16:
dünkü mesaj sayımları şöyle:

İpek61: 18 :65::66::81:

elmalı turta: 17 :65::66::81:

neyneyse: 16 :66::62:

ozlemmtekinn: 16 :66::62:

roseking35: 13 :66::62:

_ferdici_: 10 :66::81:

sakaleynmaster: 10 :66::81:

ebrulihayat: 9 :64::81:

file76: 7 :81:

moonros: 6 :81:

prencess55 : 5 :81:

sementa 33: 4 :26:

günaydın..
birtürlü menümü yazmak nasip olmadı ya..:(((
hemen yazayım..
7 haziran menü
sabah 1 yumurta az peynir..
ara
1.5 kaşık yulaf kepekli yy yağlı süt tarçın katıp yedim.
öğle
2 adte haşlama tavuk baget
3 cin biber
1 bardak ayran
akşam
3 adet ızgara köfet
yarım kuru soğan..
1 bardak ayran..
spor bo bol iş+dışarda 25 dk yürüyüş..:8::10:
oh be yazabildım:66::62:

oğlum simitçinin taklitini çıkartıyoır onun gibi bağırıyor..:52::60:

Son düzenleme:
günaydınnn kızlarrrr hayırlı sabahlarrrr mutlu huzurlu kaçamaksız bigün diliyorum herkesee:69:

prencess55 hoşgeldin canım aramıza:71:

hosgeldin..:79:

:52: off ortim nasi iciyon o kadar suyu..masalllah..:nazar: :53: tabi sudandir neden olcak.. bitki cayi icte bari o sulari at vucuttan..isirgan cayi özellikle cok iyiymis vucuttaki suyu atmak icin..suyla birlikte yaglarda gitsin..:23:
ayy bende bilmiyom nasıl içiyom içtikçe içesin geliyoo:9:hararet varrr içimde ortim ya
sabah marul,domates,salatalik ve kirmizi biberden olusan salata icinde 2 dilim beyaz peynir,yesil cay

aksam;aksam dediysem saat 4 te yine ayni salatadan icine tavuk schnitzel 3 dilim kucuklerinden,yesil cay..

eve geldikten sonra 10 bucukta cok acikmisim 1 tane kucuk schnitzel yedim.yemeseydim iyiydi..yesil cay ictim uzerine..

menü güzel görünüyooo ama o kekleri hatırladıkçaaa seni ısırasım geliyoo ortiii duyuyon mu kız beniii:52::60:

günaydın kızlar,bizde bu gün erkenciyiz oğlum orda alıştı 6tıda kalkmaya.eşimin uyanmasını bekledim kahvaltı için,4bardak su içtim kalktığımdan beri.

canım menün güzel olmuş bak böyle devam edersen o tiyatronun en zayıf ve en güzel kızı olucaksın bırak o kekleri yiyenler şişmanlasın:23:
sabah:
1 bardak süt
Öğlen:
5 kaşık bezelye
2 kaşık yoğurt
akşam:
yok.
evet canım öğlen haşlama veya az yağlı sote tavuk akşamda öğlen menün olsaymış tam süper olucakmış :66: bu şekilde metabolizma yavaşlar...:31:

kızlar şimdi ben yarın sabahki günaydın mesajlarından itibaren sayacam di mi?
dur canım yarın da benim ... yani bugünkü mesajlar benim... sen perş sabahı çarş mesajlarını sayıcan... yani 8 haziranın mesajlarını ok?
günaydın..
hemen yazayım..
7 haziran menü
ara
öğle
3 cin biber
1 bardak ayran
akşam
3 adet ızgara köfet
yarım kuru soğan..
1 bardak ayran..

menün her zaman ki gibi cnm:nazar: benim yiyenim de simitçi taklidi yapıyodu bi ara kafasında yastık ama o işin mali yönüyle ilgileniyodu habire para alıp simit veriyodu :27: çok tatlı oluyolar ya maşşallah bütün bebişlerimize:nazar::emir_bebek:
QUOTE=file76;19578459]bu günlerde kilo vermeyi salatalığa borçluyum günde 4,5 tane yiyorum.
benim de yiyesim geldi valla... tartıda değişim yok çünkü bu hafta sinir etti beni...

Son düzenleme:
kızlar bende bugün arkadaşın d. gününe gidicem öğlen saat 1 gibi. ama hiç bi şekilde kaçamak yapmak istemiyorum bol bol kahve içerim en kötü...inş yani...

herkese iyi akşamlar,,,

bende bugün akşam yemeğinde bi domates birde salatalık yedim..

daha önceki diyetimde ayda 4 kilo vermiştim sonra duraksama olmştu.. Sizlerde şimdi takılma dönemini yaşıyormusunuz hiç..

evet bende daha önce verdigim kiloları alınca şimdi daha zor kilo veriyorum. metabolizma yavaşlıyor çünkü :S :19:

o sporla ne yesen erirmiş zaten:46::46::46:

:

:60::60: bu aralar spor olayını abarttım neyseki zararı yok yararı var ebru şallıya rakibim yakında :27::60:

sabah:
1 bardak süt
Öğlen:
5 kaşık bezelye
2 kaşık yoğurt
akşam:
yok.

:53::53: ay iyi ayakta durabilirmissin hiçbirşey yememissin nerdeyse canım :9:

çok beğendim, gayet güzel.:nazar:
o 1.5 tatlı kaşığı aşure, senin aşureden mahrum kalmaman demek. kase kase yemektense bu şekilde yemeyi tercih ediyorum ben de. tadına bakıyorum, içimde kalmamış oluyor.
sporun var ya muhteşem:46:

.

tşk ederim :9: evet içimizde kalmasındansa bir kaşık yemek daha mantıklı

günaaaaaaaayydınnnn kızlarr nasılsınız. bugun dis agrım daha hafifledi sanki geçiyor gibi gibi. dişi agrımayan insanlar gerçekten çok şanslı yaw kim ne derse desin :60::60:

bu arada bugun tartıldım 1,5 haftadır kilo veremiyordum bugun 72 çıktım çok mutlu oldum bir de adet dönemim geldigi halde kilo vermisim :66::66::62::62: inş. cumaya kadar daha da veririm tartılmıycam cumaya kadar bakalım ne çıkıcak :9::9:

eline sağlık canım. yeni gelen arkadaşları eklemeyi de unutmamışsın:34:
sementacım, ???

günaydın..
hemen yazayım..
7 haziran menü
ara
öğle
3 cin biber
1 bardak ayran
akşam
3 adet ızgara köfet
yarım kuru soğan..
1 bardak ayran..

afiyet olsun canım. ne güzel menü maşallah:nazar:
o oğlunun da yanaklarını bir ısırmak lazım:9:ben biliyorum onun derdi o:1:

günaydın kızlar,bizde bu gün erkenciyiz oğlum orda alıştı 6tıda kalkmaya.eşimin uyanmasını bekledim kahvaltı için,4bardak su içtim kalktığımdan beri.
suyla mideyi doldurdum desene:1:bu hafta takımca çok ciddiyiz, maşallah. cumaya güzel bildirimler beklentisindeyim.

bu günlerde kilo vermeyi salatalığa borçluyum günde 4,5 tane yiyorum.
ye canım. hiçbir şey olmaz salatalıktan. afiyet olsun.

kızlar bende bugün arkadaşın d. gününe gidicem öğlen saat 1 gibi. ama hiç bi şekilde kaçamak yapmak istemiyorum bol bol kahve içerim en kötü...inş yani...
inşallah dikkatli gidebilirsin canım. üstte de yazdım, bu hafta takımca güzel menüler geliyor. sen de senin menün sırıtsın istemezsin:94:

günaaaaaaaayydınnnn kızlarr nasılsınız. bugun dis agrım daha hafifledi sanki geçiyor gibi gibi. dişi agrımayan insanlar gerçekten çok şanslı yaw kim ne derse desin :60::60:
yaani:60:

bu arada bugun tartıldım 1,5 haftadır kilo veremiyordum bugun 72 çıktım çok mutlu oldum bir de adet dönemim geldigi halde kilo vermisim :66::66::62::62: inş. cumaya kadar daha da veririm tartılmıycam cumaya kadar bakalım ne çıkıcak :9::9:
hadi maşallah:nazar: listeye girdiğin hafta güzel bildirim olucak desene:34:

Arkadaşlar lütfen şu mesaj sayımlarını doğru yapalım lütfen.ben dün en az 8 mesaj yazdım.az önce kendimde saydım yanılmadıysam 9 du.hergün en az 8 tane yazıyorum.ama mesaj sayımı yaparken sanırım profilime girip yazdığım mesajları sayıyorsunuz.ama o mesajların bazısı çoklu mesaj.yani 1 mesajın içinde atıyorum 4 kişiye cevap yazmışım.tektekte yazabilirim tabii,aynı şey,ben sayfaları karıştırmayım diye sırayla cevaplayorum.kaptanım lütfen yaaa bişe söyleyinnn.üzüldüm bak şimdi:43:

günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nabersinizzzzzz bakalımm inşallah herşey ylundadırrrrrrrrrrrrrr ben yine uğrayacam ve bu gün artık adam gibi menü yazıcam ve spor yapıcammm muckkk mucksssssssssssssssssss :52:

evet canım, 8 haziran gününün sayımı senin. yani 8 hazirandaki ilk günaydından itibaren sayıyorsun. yarın derken bugünü kasdetmemiştin sanırım:44:
Tamam Kaptan gece geç girdiğim için dünü 7 haziran sandım bilgisayar takvimi öyle gösteriyo ya 12den sonra:1:

epey az olmuş canım.
noldu sınav mı canını sıktı?

evet stresten bişey yiyesim gelmedi.Akşama kadar ama aldığım haberlere göre geçmişim.Hocam mail attı sabah gördüm ve çok mutluyum.Tüm dersleri geçtim.Türkiyeye Başım dik dönebilirim.:52:

evet canım öğlen haşlama veya az yağlı sote tavuk akşamda öğlen menün olsaymış tam süper olucakmış :66: bu şekilde metabolizma yavaşlar...:31:

dur canım yarın da benim ... yani bugünkü mesajlar benim... sen perş sabahı çarş mesajlarını sayıcan... yani 8 haziranın mesajlarını ok?

Özlemcim evet canım sende mesaj sayımı.Ben tarihleri karıştırdım.İnan dün stresten mideme kramplar girdi.Geçcem geçemeyecem hesabı yaparken.ama bugün daha sağ-lıklı bi menü vercem dediğin gibi yavaş metabolizma olur sonra fena olur.:9:

:53::53: ay iyi ayakta durabilirmissin hiçbirşey yememissin nerdeyse canım :9:

Böyle yemediğimi görünce tebrik ediyorum kendimi ama iyi bişey değil kesinlikle.Ye ama az ve sık.Canlansın metabolişzma şifremiz:1:

günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nabersinizzzzzz bakalımm inşallah herşey ylundadırrrrrrrrrrrrrr ben yine uğrayacam ve bu gün artık adam gibi menü yazıcam ve spor yapıcammm muckkk mucksssssssssssssssssss :52:

günaydın ipekcim.Hadi bakalım herkes iyi bi gün geçirsin :52::32:

Back
X