canım, next yazıyor ona basacaksın. o kaydeder. sen artık hiçbir şeyi kaydetmeyeceksin. orda değişiklik yapıp kaydedersen otomatik güncelleniyor.pini yazdım,alttaki kilo boyu dondurdum,şimdi nereye basmalıyım,en son bir adres veriyor onu nereye kaydedeyim?
maşallahben bu sabah tartıda 78.700 gördüm,inşallah cumaya kadar tam 78 olurum.

niye fazla olsun ki? çok ideal ve çok güzel bir menü olmuş. biz aç kalarak zayıflamıyoruz.:13:benim bugünkü menüm
sabah
klasik kahvaltı vermiştim(peynir zeeytin domates salatalık)
ara
sütlü nescefe
ara
1 muz
7 badem
öğlen (saat beşte nasıl öğlense)
1 kase pulbiberli yoğurt
1 elma
7 antep fstığı
akşam
4 kaşık bezelye
1 köfte
yarım dilim ekmek
ara
salep
biraz çokmu olmuş sanki?
spor leslie 3 mil akşam sahil yürüyüşü... su 1,5 litre olmuştur
çok güzel.ya arkadaşlar size kesinlikle tavsiyem adet olacağınız hafta tartıya inanmayın.hep şişkinlik valla.dün adet oldum ve bütün kilolar bir günde geri gitti yawwbu cuma kesinlikle ve kesinlikle 90 dan kurtulacam inşallah.bir şeytanın bacağını kırarsam sanırım gerisi gelir
bu arada bugünkü menüm kızlar:
kahvaltı:1 kase nesfit,1 bardak form çay
ara:1 kase yoğurt
akşam:2 tavuk but,yanında bir tane haşlanmış patates eşliğinde ve ayran bu arada ayranı sodalı yaptım:)
az önce 1 bardak form çay ve birazcık nesfitten atıştırdım
bugünkü menüm bu kızlar...

ayrıca adet kesinlikle şaşırtıyor. bende de o hafta mutlaka gidiyor.
senden güzel bir rakam görücez gibi, hadi bakalım

bence de canımolsun şeker boşver hayırlısı herşeyin![]()

ben çok yaşadım. ilk başlarda güzel gitti. ama 65-66'dan beri takıla takıla bugüne gelebildim. 1 hafta gidip 3 hafta durduğu oluyor bazen. yılmamak lazım. ne kadar takılırsa takılsın eğer dikkat etmeye devam edersek gidiyor.herkese iyi akşamlar,,,
bende bugün akşam yemeğinde bi domates birde salatalık yedim..
daha önceki diyetimde ayda 4 kilo vermiştim sonra duraksama olmştu.. Sizlerde şimdi takılma dönemini yaşıyormusunuz hiç..
maşallah sanasporumu yaptım canlarım 1.45 dakika
45 dakika koşubandında hafif ve hızlı tempolu koşu
yarım saat üst bölge kasları
yarım saat bacak hareketleri
sonrasında ılık bir duş
aferim bana![]()

canım ben 2 haftadır bu guruptayım ve çok memnunum iyiki burdayım yoksa devamlı bir rejim olayı benim için hayaldi en uzun 2 hafta sürerdii ama buranın enerjisi rejimdeymişim gibi hissettirmiyo bana çünkü burda herkes rejimde ve normal olanı bu. kendim tek başıma rejim yaptığım zaman çevremdeki herkes yemek yiyoda tek ben kendimi uzak bi hayal için güzel yemeklerden tatlılardan v.s den mahrum bırakıyomuş gibi hissediyordum ve çok dayanamıyordum. 2 haftada 1.9 kilo verdim ki sanırım ideal olanı bu... böyle işte cnm bu arada bende izmirdeyim.

ha şöylebugunku menumu seve seve gögsumu gere gere yazayim...
sabah marul,domates,salatalik ve kirmizi biberden olusan salata icinde 2 dilim beyaz peynir,yesil cay
aksam;aksam dediysem saat 4 te yine ayni salatadan icine tavuk schnitzel 3 dilim kucuklerinden,yesil cay..
eve geldikten sonra 10 bucukta cok acikmisim 1 tane kucuk schnitzel yedim.yemeseydim iyiydi..yesil cay ictim uzerine..
calismada o yedigim keklerden vardi dunden..gözümün ucuyla bile bakmadim..:92:
yarinda bugunku gibi yemeyi dusunuyorum.. bakalim insallah...
iyi geceler..yarin görüsürüz..![]()

bak yazarken de gerilmiyorsun dikkat edince

epey az olmuş canım.bu gün:sağlıksız beslendim yaa
sabah:
1 bardak süt
Öğlen:
5 kaşık bezelye
2 kaşık yoğurt
akşam:
yok.
su içtim bol bol ama sağlıksız bence.
noldu sınav mı canını sıktı?