• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aaaaaaaa inanmıyorumm yok kalamazsın burda nerden geldiysen oraya git :60::60: :45: ilahiiiiiiiiii ipeeek böcüğümm başka siteden geldin diye niye dışlayalım ki seni ?? :60: ona bakılırsa hepimiz bir yıgın site geziyoruz kilo verme esnasında bilgi alabilmek için bende bir yıgın site gezdim ama en güzeli burasıydı :kkk: hem bilgi paylaşımı ve motivasyon açısından hem tanıştıgım insanlar açısında dolayısıyla burada kaldım bende eminim herkes böyledir zaten deli ya :60: :16::16:

ayyyy delimiyim neyim ben yaaa ahahahaha :D teşekkür ederim balımm sağ oll:71:

hadi kız cadıı başla eğer sen verirsen 2 haftada 9 kilo bende yapacam o diyetten valla :D

Mutlaka 5 günün sonunda sizlerle kilomu payşacağım. İnşallah verebilirim sitede herkesin destek oluşu motivasyon açısından çok etkili. Bir de azimle kilo verenlerin hikayelerini okuyunca daha da hırslandım açıkçası.

Şimdi spor zamanı :) tam 10km tempolu yürüyüş ardından aletlerle yarım saat çalışma vaktim geldi.
Saat 20:30 gibi ancak girerim nete spor sonrası duş falan. Yorumlarınızı tek tek okuyacağım. Şimdiden çok teşekkürler..

yarın tartı günü haa ne çabuk geçiyor zaman ben bu hafta çuvalladım. geçen hafta 1.6 mu vermiştim ben imzamı da değiştimedim yaaaa :( yarına umudum yokk inşallah haftaya bu hastalıktan ilaç manyağı oldum valla ve ödem oluştu

aynen ya antibiyotikle agrı kesici içmekten helak oldum bende ama genede kilo vermişim :52:

bu arada herkese günaydınlar ;
bu sabah meyveyle kahvaltı edicem... ara sıra vücudu şaşırtmak lazımmış... dimi?:23:
meyveye birde yoğurt eklersen süperoluyor bende yiyorum bazen öyle.meyveleri küçük küçük doğruyorum birde üzerine yoğurt koyuyorum süper oluyor:)

canım bendede polikistik over var
üzülme bebek istiyorsan tedavisi var internetten okuyup kendini üzme (ben kendimi çok üzmüştüm ama 6 ay içinde hamile kaldım):34:
ama doktorlar önce kilo vermeni isteyecek

benim 1yıl oldu canım .bugün eşim sperm tahlilide verdi bakalım sonuçlar ne çıkacak:):18:

Söyledim ya acayip hırs yaptım. Başladığım diyet evet şok diyet ve vücudumda sarkma olmaması için 10km yürüyorum. Yarım saat de aletli spor yapıyorum. Boyum 1,71 kilom 64 bu elma diyeti obezler için mi? Yani benim gibi 38 beden giyenler 5 günde 5 kilo veremezler mi?
5 günde 5 kilo vermek yanıtlıcı olur ..hızlı kilo kabı isitiyorsan protein ağırlıklı beselnmeye başalyacaksın ..bol su ve hareket amam 2 haftada 5 kilo hayır yanlış olur önce tam gaz başlarsınki şu an onu gördüğ sende:50: 2 gün sonra pertin çıkar ve yılarsın..yavaş ve azimle sağlılkı kilo vermeye bak..
Evet çok sağlıksız olduğunu biliyorum ama hırs yaptım. Asıl önemli olan verdikten sonra muhafaza edebilmek.
2 haftada 9 kilo hayal canım çok kilolu değilsin..hırs yap ama sağlığını riske sokarak değil..
Cevap veren herkese çok çokk teşekkürler.
Elma diyeti diye bişey okudum 5 günde 5 kilo yazıyor. Hergün 10km yürümeye, 3lt su içmeye, sadece sabah kahvaltısı, şekersiz siyah ve yeşil çay içmeye, yeşil elma yemeye başladım 2 gündür..
Sizce umut var mı?
Hakikaten 5 günde 5 kilo verebilir miyim?
burda bir arkadaşımız yaptı kilo verdi sanırım tam hatırlamıyorum ama onun akabinde metosunu toparlmak baya uzun sürdü..yapmayın yaşınız genç sağlıklı beslenmeye alıştırn kendinizi spor olsun ama böyle 10 km değil.:20:.
yarın tartı günü haa ne çabuk geçiyor zaman ben bu hafta çuvalladım. geçen hafta 1.6 mu vermiştim ben imzamı da değiştimedim yaaaa :( yarına umudum yokk inşallah haftaya bu hastalıktan ilaç manyağı oldum valla ve ödem oluştu
hastaydın bebeğin hastaydı önce sağlığın ..sıkma canını:70:
Beni de aranıza alır mısınız? An itibariyle 64 kiloyum ve 55 kilo olmak istiyorum. Yani 9 kilo vermem gerekiyor. 2 hafta içinde nasıl verebilirim? Kızlar tavsiyeleriniz nedir?

tavsiyem karboyu kes suyu çoğalt 3 öğün beslen ve sadece 1 saat orta tempoda yürü haftada 4 gün yeter ama yinede 9 kilo olmaz önce onu unut derim..hedeflerini daha makul bir kiloya çek ..biraz sert yazmış olablirim kusura bakma ama senin ileride daha kilolu olup bir çıkmaza girmeni engellemek adına bu şekilde yazdım..:34::16:

Kızım onu size şikayet ettiğimi duydu sanırım..
Birazcık uyudu bende 20 dk.da 2 km yurudum :66:
Duş aldım, tam odaya girdim uyandı :9:

kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm:98:nazardeğmesin:nazar:3 yıl bitti bugün itibariyle:65:kocişim birazdan beni almaya gelecek.yemeğe çıkacakmışız.ehh bugün artık diyete ara verebilirim:90:ben ona hediye aldım.bakalım beğenecekmi.acaba o bana ne aldıki?:16::16::16:pırlanta bir yüzüğe hayır demem herhalde şöyyleeee 3 yılın anısına 3 taşlı:52:ahhh ahhh.hepinizi öptüm cicicşlerrr.

aaaaaaaa inanmıyorumm yok kalamazsın burda nerden geldiysen oraya git :60::60: :45: ilahiiiiiiiiii ipeeek böcüğümm başka siteden geldin diye niye dışlayalım ki seni ?? :60: ona bakılırsa hepimiz bir yıgın site geziyoruz kilo verme esnasında bilgi alabilmek için bende bir yıgın site gezdim ama en güzeli burasıydı :kkk: hem bilgi paylaşımı ve motivasyon açısından hem tanıştıgım insanlar açısında dolayısıyla burada kaldım bende eminim herkes böyledir zaten deli ya :60: :16::16:

dimi canım yaniii.bende birsürü siteye üye olmuşumdur.ama maşallah:nazar:burada 1 ayı aşkındır duruyoum.demekki birşeyler güzel gidiyor burda.herkeze çooookkk teşekkürlerrr...

Cevap veren herkese çok çokk teşekkürler.
Elma diyeti diye bişey okudum 5 günde 5 kilo yazıyor. Hergün 10km yürümeye, 3lt su içmeye, sadece sabah kahvaltısı, şekersiz siyah ve yeşil çay içmeye, yeşil elma yemeye başladım 2 gündür..
Sizce umut var mı?
Hakikaten 5 günde 5 kilo verebilir miyim?

şimdi çokk kiloluysan verebilirsin sanırım.ama mesela ben hayatta yapamam bu diyeti.çünkü elma yiyemiyorum:)ama 5 günde 5 kilo giderse buda sanırım yağ olmaz.herhalde su ve kasdan gider buda seni halsiz düşürür ve en kısa sürede bu kiloları geri alırsın.5 günde almadıkki bu kiloları 5 günde verelim dimi ama:54:

mönüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :D

Sabah ılık su

kahvaltı: kepek ekmeği 30 gr peynir saalaık domates sahanda 1 yumurta omlet

ara: yeşilçay

öğlen bol yeşil salata peynirli

ara: bir avıç kiraz

akşam: 3 kaşık patlıcan musakka ve yoğurt

fatmagül ile birde neskafe içilecek

2 mile lesile ve 20 dakka okula gidiş dönüş

herkede iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :71::71:

selamlar herkese tam girdim çıkıcam yine geçmişe bakamdım anca gece yazıcam yine bu arada bugün şu saate kadar 250 mekik çektim:46: menümüde yazayım

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 çeri domates

ara
1 bardak ayran

öğlen
1 adet şinitzel
salata

ara
1 bardak ayran
1 avuç kiraz

akşam
mantar çorbası
1 kase naneli yoğurt
1 bardak meyve suyu

bugün birde küçük bir kaçamağım oldu öğlen
şu küçük danone muzlu pudingten yedim
1 bardak neskafe 3 in 1 lerden

şimdilik bu kadar gece yazarım hepinizi seviyorum:54::54::54:

kızlar çatlaklarım yüzünden tüm arkadaşlarım kampta bikini giyerken ben mayo giyeceğim.altına şort giymek zorundayım bacaklarımdaki çatlaklar yüzünden.çok kötü ya.sortomda ve kollarımdada pütürler var.zayıflasamda hala iğrenç vucudum var:43::43:

kızlar çatlaklarım yüzünden tüm arkadaşlarım kampta bikini giyerken ben mayo giyeceğim.altına şort giymek zorundayım bacaklarımdaki çatlaklar yüzünden.çok kötü ya.sortomda ve kollarımdada pütürler var.zayıflasamda hala iğrenç vucudum var:43::43:

aynı sorun bir çoğumuzda var malesef her banyodan sonra nemlendirici süt kullanmaya gayret et canım şu kolların arkasındada pütür pütür şeyler oluyor sivilce gibi bişi onlarıda banyoda kahveyle kese yap iyi sonuç alıcağına eminim kendimden biliyorum:34:

Back
X