• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay çok doğru yaa aslında bugünde pide yedim ama hepinize söz veriyorum daha yok yemicem pide yada gözleme hepinize tek tek söz veriyorum ama öncelikle kendime söz veriyorum . Eve gider gitmez de spor yapıcam lesliyle yürüyüş yapim .

Buarada kavitazyon alıcam 2 seans bakalım nasıl olucak beğenirsem devam ederim.
ya bir arkadaşım var annesinin güzellik merkezi var.bende yaptırayım demiştim bir ara,bana dediki çok zararlı yağı direk karaciğerden atıyor ve karaciğeri etkiliyor demişti.ammaaannn herkez bişe söylüyor işte.en iyisi doğal zayıflamak tabii:)
haftasonu biraz boş oluyo buralar canım herkes geziyo:1:

:20::20::20:
şaka cnm şaka arada olur ama herzaman ama dikkat et bu sefer insan yemeğe alışıyo iyice...:56:

.

evet cAnım bugünlük zaten.zaten o yemekleride saat 3 gibi yedim ve bişey yemedim daha.işte akşam oldu hala bişe yemedim yemicemde tabiiii:27:

günaydınnn:)kızlar ya moralim bozuk.

bu sabah tartıya çıktım kesin 200 gr falan gitmiştir yine dedim.ne gitmesi 400 gr almışım.nasıl oluyor böyle bişey ya ben anlamadım.90.200 geldim tartıda şok oldum ya.resmen ağladım.:58:nasıl oluyor bu bir bilen varsa söylesin allah rızası için.:59:cuma tartılıyorum 89.800 cumartesi bir kalkıyorum 90.200 nasıl olabilirki bu.dünkü menümüde yazyım kızlar :

menüm sabah :1 yumurta ,biraz peynir,1 domates

ara:1 börek

akşam:1 kase yayla çorbası,4 kaşık kadar bezelye yemeği,1 dilim ekmek.

gece acıkınca biraz süt koymadan nesfit atıştırdım,bide 1 avuç kadar çekirdek yedim.hepsi bu.

dün ilaçlarımı içmeye başladım onlar hemen böyle kilo yaparmı yaaa:31::31::31:
bence hemen ilaçlar etki etmemiştir, fazlalık ordan değildir.
ayrıca her gün tartılma. mesela o gün tuvalete çıkmamışsındır, o bile ağırlık yapar yani:60: bir sürü sebebp var. haftada 1 gün tartılmak en iyisi.:81:

rabiacım gece eşim iiş yemeğine gitmişti... biraz midesini bozmuşş... ona kızdım biraz onla uğraştım sabahtan beride işten arıyolar gelmiyon mu diye anca gidebildi... önemli bi sorun yok yaniii çok şükür ama kızdım biraz dikkat et dedim ona o kadar hiiiççççç takmamış:97:
eşine geçmiş olsun canım ya:18:

ahhh rabiş hiç sorma 1 saat spor yapsam su gibi terlemem lazım yok annem bile şaşıyoo bana bu kadar harekete bu kadar mı terliyon diyo oturduğu yerde benden fazla terliyo:60: bi yandan iyi bi yandan kötü kilo vermeyle terlemenin alakası varsa ben yandım:52:metabolizmam yavaş sanırım ya benimm pufff:37:
yok yok terlemekle ilgisi yokmuş. sen rahat ol.

yarın alışveriş var desene:21: inşallah kafana göre güzel bir şey bulursun.

bulamadım bulduklarımda çok pahalıydı:14: yarında gidicem bu sefer annemle gidicez bakalım inşallah hem uygun hemde güzel bir elbise bulurum:52:

benim sabah kahvaltımda 3 kaşık yulaf yarım yağlı sütle ve bir avuç badem..

ortim valla 2 aya yakın hep kahvaltılarımı bu yulaflarla nesfitlerle yaptım tiksindimmi ne ağzıma süremiyorum içim almıyor ara verdim bakalım normal kahvaltı yapıyorum:31:

kızlar bugün berbat bir gün yaşadım malesef menü olarak söylüyorum utanıyorum çok valla:17:

sabah
3 tatlı kağışı supangle
3 tatlı kaşığı keşkül

öğlen
3 tatlı kaşığı tavuk göğsü
1 tane danonenin şu küçük kutularından muzlu puding

akşam
1 tane köfte
1 dilim kepekli ekmek

durduramıyorum kendimi tatlı istiyor canım annem diyor evli olsan aşeriyosun dicem napıyorsun böyle diyor.

sanırım 1 haftaya kadar regl olucam birde gece geç yatıp erken kalktım hepten huysuzum aradığım abiyeyide bulamadım. sabah uyanır uyanmaz 75 tane mekik çektim spor olarak başka bişi yapmadım ve çok yorgunum erken ama yatıcam çok uykum geldi iyi akşamalar herkese

:9::9: adım Funda ama arkadaşlarım bana turta der :60::60: memoli olayına benzedi diyebilirsin canım sakıncası yok :9:
yoksa sadece iş arkadaşların mı turta der:1: memolidede öyleydide...
canım sen yeni mezun sayılırsın biraz asılırsan sınava olur canım
atamalar baya artı

[\QUOTE]
inş canım ya moral verdin saol ama artık ance seneye..:97:
bu gün yediklerim baştan söyleyim çok süper bir menü olmadı

öğlen 4 kaşık bamya yemeği
bir dilim ekmek

1 porsiyon dondurma sahil kenarındaydık dayanamadım:69:

3 kaşık yumurtalı çiğköfte
5 kaşık keşkek pilavı üzerinde haşlanmış köy tavuk eti sadece ğöğüs

bir bardak kayısı suyu sahilde:69:
çok olmuş cnm ya ama telafi edrsen bir iki gün problem olmaz...
ya bir arkadaşım var annesinin güzellik merkezi var.bende yaptırayım demiştim bir ara,bana dediki çok zararlı yağı direk karaciğerden atıyor ve karaciğeri etkiliyor demişti.ammaaannn herkez bişe söylüyor işte.en iyisi doğal zayıflamak tabii:)

evet cAnım bugünlük zaten.zaten o yemekleride saat 3 gibi yedim ve bişey yemedim daha.işte akşam oldu hala bişe yemedim yemicemde tabiiii:27:
çok acıkırsan meyve ye yada süt iç tatlım..
bulamadım bulduklarımda çok pahalıydı:14: yarında gidicem bu sefer annemle gidicez bakalım inşallah hem uygun hemde güzel bir elbise bulurum:52:

ortim valla 2 aya yakın hep kahvaltılarımı bu yulaflarla nesfitlerle yaptım tiksindimmi ne ağzıma süremiyorum içim almıyor ara verdim bakalım normal kahvaltı yapıyorum:31:
canım bende dönem dönem saryom dönem dönem sıkılıyom.. bayadır yemiyodum bugün tarçınla yedim çok güzel oldu...
kızlar bugün berbat bir gün yaşadım malesef menü olarak söylüyorum utanıyorum çok valla:17:

sabah
3 tatlı kağışı supangle
3 tatlı kaşığı keşkül

öğlen

akşam
1 tane köfte
1 dilim kepekli ekmek

durduramıyorum kendimi tatlı istiyor canım annem diyor evli olsan aşeriyosun dicem napıyorsun böyle diyor.

sanırım 1 haftaya kadar regl olucam birde gece geç yatıp erken kalktım hepten huysuzum aradığım abiyeyide bulamadım. sabah uyanır uyanmaz 75 tane mekik çektim spor olarak başka bişi yapmadım ve çok yorgunum erken ama yatıcam çok uykum geldi iyi akşamalar herkese

canım ya bugün böle olmuş ama tarçınla filan kurtarmaya çalış bundan sonrasını....

bence hemen ilaçlar etki etmemiştir, fazlalık ordan değildir.
ayrıca her gün tartılma. mesela o gün tuvalete çıkmamışsındır, o bile ağırlık yapar yani:60: bir sürü sebebp var. haftada 1 gün tartılmak en iyisi.:81:

.
:1::1::1::1: ilahi kız 400 gr tuvalette gidermi acep:)

sabah
3 tatlı kağışı supangle
3 tatlı kaşığı keşkül

öğlen

akşam
1 tane köfte
1 dilim kepekli ekmek

amann allahım :36::36:sen onlardan 3 kaşık falanda almamışsındır.ben kendimden biliyorum.başladımmı durduramam kendimi:24::1:neyse kız sende bugünü serbest gün ilan et bari benim gibi:4:

sabah
3 tatlı kağışı supangle
3 tatlı kaşığı keşkül

öğlen

akşam
1 tane köfte
1 dilim kepekli ekmek

çok tatlı bi menüolmuş:1:

bu gün çok yorucu bir gündü eşim ve arkadaşları bahçede mangal yaktılar.
kaptanım izinli yazman iyi olur ama sana tam bir tarih veremem bende bilmiyorum.
ama en fazla 2hafta diyelim benki o kadarda olmaz,inşallah senin için bir sıkıntı olmaz.
yarın oy kullandıktan sonra gideceğiz,kızla kendinize iyi bakın güzel kilolar verin.
kaptan ve yardımcısı sakın fazla kilo verip mezun olmayın,bir yerlere kaçmayın .

hepinizi:54::54::54::54::54::54:

sabah
3 tatlı kağışı supangle
3 tatlı kaşığı keşkül

öğlen

akşam
1 tane köfte
1 dilim kepekli ekmek

:52::52: oh oh tatlılaraaaaa bakkkkkk :52::52:

günaydın kızlar

gözümün teki kapalı teki açık yazıyorum bu arada bugün seçim var demi bir sürü iş duş alıp kahvaltı hazırlıcam sonra aile fertlerini uyandırıp kahvaltı yapıcaz erkenden de oy kullanmaya gideriz sonrası zaten annemle elbise bakıcaz bana mesaj sayımınıda yapayım artık akşama bakıcam geçmişe dicem ama söz vermiyeyim o kadar gez dolaş kendimi yatağa atabilirim :61:

elmaliturta 24:65:
özlemtekin 16:65::65:
moonros 10:65::65::65:
ikbal05 9:62:
sementa33 8:64:
chika 6:66:
neslivicdan 6:66:
neyneyse 4:6:
ferdici 4:6:
sakaleynmaster 3:4:
roseking35 3:4:
file76 2:17:
herşeyvataniçin 2:17:

ebruli_hayat 0:19:
prencess55 0:19:
beyazgelincik99 0:19:
07papatya 0:19:
ipek61 0:19:

malum hafta sonları çoğumuzun eşi evde oluyor yada iş güç o yüzden hafta sonlarını görmezden gelelim:61:

bu meesaj yazma olayı nolmuş yaaa...
bu arada ortim avatarın çok güzel bayıldım:):23:

:90: çok komik avatarlar buldum ortim ara ara değiştiririm bir tane var cem uzanın vaadleri diye altta yazıyor hamilelik 3 aya inecek diye:60::60::60: koptum ya bakın hamileler bugün seçim var hala ona göre:60::60::60: birde aklıam gelen şehrazat 1 tl olucak:60::60::60:

Back
X