• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selamlar kızlar:79:
bende bir miskinlik hali var bugün, hayırlısı olsun:1:
gerçi ankarada hava da kapalı, böyle havalar da bütün enerjiyi sömürüyor.
sabah sporuma gittim, geldim. alışveriş vardı yaptım. şimdi yemek yapmam lazım. hep aynı döngü işte:21:

sabah sporuma gittim, geldim. alışveriş vardı yaptım. şimdi yemek yapmam lazım. hep aynı döngü işte:21:

Selamlar kaptanım faysalım :9:
Ben o döngüye bile giremedim bugün, kızım çok huysuz ya, hep kucak istiyo hep sallıyım istiyo, ne ev işi nede spor yapamadım henüz..

Bir de dün yeni tartıyla ilgili bi şey yazmıştım okudun mu acaba?

Selamlar kaptanım faysalım :9:
Ben o döngüye bile giremedim bugün, kızım çok huysuz ya, hep kucak istiyo hep sallıyım istiyo, ne ev işi nede spor yapamadım henüz..

Bir de dün yeni tartıyla ilgili bi şey yazmıştım okudun mu acaba?
selamlar canım:79:
yeni tarıyla ilgili mesaja gelemedim daha:1: dünkü mesajları okurken başka bir mesajın içinde gördüm yalnız.
kendi tartınla 98.8 mi çıktın? ordaki 99.8 olayını anlamadım sadece. onu aydınlatabilirsek iyi olur.
bebişin de huysuzlanıyorsa vardır bir derdi. çok çok küçük olunca dertlerini de anlatamıyorlar. çok zülüyorum o hallerine, yavrucum benim. inşallah geçer derdi her neyse.:97:

sendemi başkandın canım.bundan sonra aslaaaaa kabul etmicem görevi.ben evet -hayırdada başkandımda o kolaydı.bu resmen zordu.hele 3 sandık olsa napardım bilmiyorum.neyse seçim bahanesi gitti kilolar bende yuppiii.evde olsam gitmezdi ama:60:

çok önceleri yapmıştım bende o yüzden biliyoru hayatım valla çekilmez çile :d

hoşşşgeldinnnnnnnnnnn merak ettim bacum seni ailecek hastaydınız falan dedim birşey mi oldu acaba :52:

O daha beter yaa kardeşim yengeç burcu yükseleni ikizler bu kadann dengesiz ve duygusal bir insan daha yoktur :60:

:60::60: Ayy hahahahahhah ben de merak ettim ölçcem yarın sabah hahahaha :60::60::60::60::60:

geldimmm kuşummm çok şükürrrr valla yoğundum hafta sonuu hafta sonları hep böyle oluyor zaten o yüzden sevmyorum hafta sonlarını

bu cuma değişim programı öğrencilerine özel bir gala var.özel bi kıyafet giymem gerekiyo..ama ne giyeceğim hakkında bi fikrim yok.abiye almam lazım ama aynı zamanda saç modeli vs. Hiçbi fikrim yok.büyük beden abiye bakacam.:41: 42-44 beden abiye kıyafetlerimi 36 beden can dostumla seçeceğim ya:30: Nasıl olacak bu iş.ufff:25:

sıkma canını cnmmm bulursunnn yanii zor değil. Biraz gezmen gerekecek işte ona görede saç modeli falan yaparsın

evet canım temmuz yengeç sen ablamız 20 haziran deyince ben onu kasteddim

hoşgeldin orti
sen yokken buralar çok sesiz kaldı sankim

canım dün bir diyet sitesinde okudum
ben zaten 9 10 gibi kalkarım:37: Benim sabahım bu kadar olur
zatenbir haftadır yapıyorum

canım geçmş olsun
bende deneyim diyorum callentes mayoyla çok tuhaf görünüyorlar ama:1:
Bakalım ne olacaz

canım ben alıştırdım arada kaçırıyor çişini ama olacak o kadar
sağ ol cnm benimmmmm b öyle düşünmen beni çok mutlu ettttiiii :d :54:

selamlar canım:79:
yeni tarıyla ilgili mesaja gelemedim daha:1: dünkü mesajları okurken başka bir mesajın içinde gördüm yalnız.
kendi tartınla 98.8 mi çıktın? ordaki 99.8 olayını anlamadım sadece. onu aydınlatabilirsek iyi olur.
bebişin de huysuzlanıyorsa vardır bir derdi. çok çok küçük olunca dertlerini de anlatamıyorlar. çok zülüyorum o hallerine, yavrucum benim. inşallah geçer derdi her neyse.:97:

Sağol canım inşallah geçer, içim acıyo o öyle ağlayınca..:59: Burda da hava bi tuhaf bugün, ondan olabilir..

şimdi ben dün dijital tartı aldım, ama başlangıç kilosu olarak 100 demiştim analog baskülde tartılıp..
Cuma akşamı annemde tartıldım onların dijital tartısıyla 99.8 çıktım, sonra tartıyı alınca aynı yerde kendi tartımla tartıldım, 98.8 çıktım.. Onu söyliyim dedim.
Sen karar verirsin artık başlangıca ne yazıcaksın diye, o yüzden dedim..

sizde yarımmış bizde 1.5 kilo değişiyor ....:37::52:

Girişinden anladığım bomba gibisin..maşallahhhhhh..:nazar:

Evet temmuz yengeçç eşim yengeç oğlum yengeç..özellikle aslan olusn diye sezeryan tarihini doktorun verdiğindne 2 gün sonrya istedim oğlum 1 hafta önce geldi ..:53::84:

Evet ya ne gıcık bir burç (ikizler olanlar alınmayın kendi adıma ve kızım üstünden böyle konuşuyorum:59:).. Kafayı yedim bu kız sayesinde oğlum hiç yormuyor kızım yedi ömrümü yedi bitirdi beni..

enerjik hatunumum neden olsa sağ ol cnmmmm :54:

sizde yarımmış bizde 1.5 kilo değişiyor ....:37::52:

evet temmuz yengeçç eşim yengeç oğlum yengeç..özellikle aslan olusn diye sezeryan tarihini doktorun verdiğindne 2 gün sonrya istedim oğlum 1 hafta önce geldi ..:53::84:

evet ya ne gıcık bir burç (ikizler olanlar alınmayın kendi adıma ve kızım üstünden böyle konuşuyorum:59:).. kafayı yedim bu kız sayesinde oğlum hiç yormuyor kızım yedi ömrümü yedi bitirdi beni..

:60::60::60::60::60:maşallah maşallah 1.5 kilo hadi gene iyisin:):60:

bu arada yengeç gerçekten zor bir burç.alıngan hassas,değişken,ama cana yakın ve sevdimi tam sever yani:69:

aynı dertten bende muzdaribim:14:..hava garip gerçi yağdı seller sular gitti şimdi açtı ama hiç birşeye elimi sürmedim..sen miskinim diyorsun spor+alışveriş maşallah..:nazar::9:

ben geldim

evi temizledim geldim

şimdiye kadar yediklerim

sabah

bir kibrit kutusu beya peynir
1 domates
3 grisini

5 6 tane çiğ köfte
bol salata
nane
bir bardak ayran

1 kupa şekersiz yeşil çay
2 bardak çay

Sağol canım inşallah geçer, içim acıyo o öyle ağlayınca..:59: Burda da hava bi tuhaf bugün, ondan olabilir..

şimdi ben dün dijital tartı aldım, ama başlangıç kilosu olarak 100 demiştim analog baskülde tartılıp..
Cuma akşamı annemde tartıldım onların dijital tartısıyla 99.8 çıktım, sonra tartıyı alınca aynı yerde kendi tartımla tartıldım, 98.8 çıktım.. Onu söyliyim dedim.
Sen karar verirsin artık başlangıca ne yazıcaksın diye, o yüzden dedim..
evet, elimizde epey bir rakam var.:1: peki, kendine tartı aldığında ne zaman tartıldın? annende cuma akşam tartılmışsın. kendi tartınla ne zaman tartıldın canım? 100 rakamını almayacağımız kesin, çünkü o tartı fazla gösteriyor belli ki. yalnız annendeki dişital sonucunu mu alacağız yoksa sen tartı alana kadar kilo mu verdin?:52:

evet yaa 7 .. aman boşver hatırlatma geçti gitti işte az kilo verim 3. çocuk yaparım :52::49::37::1::64::62:
:60:
bu kadın milleti zaten 7 değil 70 epidural da denense çocuk sevdasından vazgeçmez:60:

aynı dertten bende muzdaribim:14:..hava garip gerçi yağdı seller sular gitti şimdi açtı ama hiç birşeye elimi sürmedim..sen miskinim diyorsun spor+alışveriş maşallah..:nazar::9:
burda yeni yeni açıyor. henüz tam bir açıklık szkonusu değil. gerçi zaten akşam oldu da:9:
yaw spora sürünerek de olsa gidiyorum yoksa o haftasonları hayatta erimez.:1: bu hafta mezun olmalıyım artikın.inşallah.
alışveriş de erzak yaw:1:onu alışverişten bile saymıyorum:9: diyete devam edebilmek adına evde malzemem olmalı:1:

ben geldim

evi temizledim geldim

şimdiye kadar yediklerim

sabah

bir kibrit kutusu beya peynir
1 domates
3 grisini

5 6 tane çiğ köfte
bol salata
nane
bir bardak ayran

1 kupa şekersiz yeşil çay
2 bardak çay
hoşgeldin:16:
evler de temizlenmiş paklanmış, ohh miss.
menü de güzel, afiyet olsun. çiğköfteye zaafımız var sanırım:1:

günaydın....saol hala var ya şu anda kucağımda az acısa koşup kucağıma çıkıyor..sünneti 7-8 yaşında yaptırmayı düşünüyorduk doktorda öyle önerdi..
Biz küçükken yaptırmayı istedik ama geç kalmışız. Allah nasip eder de bir daha olursa küçükten yaptırıcam inşallah.
2 yaşını geçti benimki ve doktorlar malum önermiyorlar bu yaştan 7-8 yaşına kadar. Eşim yalnız bunu gerçekçi bulmuyor. Adama eser de yaptıralım derse nasıl olacak bilmiyorum.

mesaj asyımı bende değilmi rabia..11-12 hazirandı..hemen bakıyorum..
Canım, Pazar günlerini saymayalım demiştik. Malum yani fazla uğrayamıyoruz. Seninki 13 ve 14 haziran.

günaydın kızlar:79:
hafta sonunun yorgunluğu üzerimde sanki... sabah sabah ta telefonla uyanmassam olmuyo... geceden kapatçam bütün telefonları artık:47:
ne yaw her sabah telefon geliyor sana :1:

günaydın kızlarrr yoğun bi pazar günü geçirdim ve dengesiz bi beslenme tabi

bütün evi süpür sil kapıları sil toz al ev büyük olunca derdide büyük oluyo yaw
dünkü menü
sabah 2dilim ekmek 1kk peynir 1 yeşilzeytin domates salatalık bide erzurum usulu kuymak 2yk ara yok
öğlen yok
saat 7de 1,5fincan dondurma eve geldim misafir vardı
9da 2dilim kek sonra 1 bisküvi :5:1 halley
3dilim karpuz

gün boyu bol hareket +sabahtan leslie ve temizlik
su yok:5:
ne yaptın yaw, regl mi olcan. Bu ne böyle tatlı krizi gibi.
Eviniz dubleks falan mı?

dün sabahtan bu sabaha..tam günü denk gelmiş..hafta sonu katılım az oda bana denk gelmiş.onu bile kırk kere otur kalk sayabildim..:27:

elmaliturta 12:46::65:
sakaleynmaster 7:46:
chika 7:46:
roseking35 4
file76 3
özlemtekin 3
moonros 3
neslivicdan 1
neyneyse 1:51:
herşeyvataniçin 1
ferdici
sementa33
ikbal0 2
ebruli_hayat
prencess55
beyazgelincik99
07papatya
ipek61
sadece 3 kişi 5’i geçebilmiş:1: tebrikler:46:
bu arada kızlar 07 papatya bizim takımda değil:60: 6. takımın kaptanı:60: birkaç kere yazdım ama gözünüzden kaçıyor sanırım:1:
prencess’i de çıkaralım. Listeye giremeyecek.
Beyazgelincik de aynı şekilde.

bende saat 10 kalktım çok geç offff uykuyu seviyorum:52:

kahvaltımı yapmadım önce egzersiz yapılırsa daha etkili kilo veriliyormuş

lesli ile yürüyüm sonra kahvaltı:81::81:

callenetes miydi o egzersiz programınıda indirdim ama çok zor görünüyor yapan varmı acaba aramızda
Ben yaptım. Bence, son kısmı hariç, o kadar zor değil. Biraz fazla yavaş yalnız. Kadın ruhumu sıktı ayrıca:60:

canım benim oğlumda 23 aylık ben öğrettim 2 hafta öncecanım erken olduğunu düşünme tam zamanı 3 yaş ta çok inatlaşıyorlar
bak çoçuklarımız yaşıtmış

benim oğlum 7 gün sonra 24 dolduracak ayın 20 si doğum günü
Ben oğluma 18 aylıkken başladım. Ama zorlamadan, gündüzleri açık bıraktım. Geçen yazdı zaten. Bu yıl sadece gecelerimiz sorunlu. Ondan hariç maşallah:nazar:

merhaba arkadaşlar.seçim sonrası bir sabahtan ,yorgunlukla merhaba diyorum.dün sandık başkanı olduğum için sabah 6 dan akşam 9 a kadar ayaktaydım ve eve gelir gelmez ,biraz bişeyler yiyip hoopp attım kendimi yatağa.:14:başıma baya işler geldi,malum sandığın başında herşey oluyor:)kavgalar ,itirazlar v.s v.s neyse şükür günü kapatabildim.ama varya stresten hiç bişe ağzıma koymadım diyebilirim.akşam oy sayma bittiğinde artık dizlerimin bağı kopmuştu yani.işte böyle kızlar.dün msj yazamadım.ama sabah tartıda yüzüm güldü tabi:):60:tekrar 89.800 olmuşum şükür:)bakalım cumaya napcam:54:
Ay canım o sandığın başında olmayı hiç istemezdim, kabus gibi gerçekten. Geçmiş olsun.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda ben geldimmmmmmmmmmmmmm ne kadar özledim sizi anlatamammmmmmmmmmmmmm evin yolunu zor buldum kaç gündür seçimdi zarttı zurttu derken böyle. Kusura bakmayın ama sonunda geldim ya çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr :66::66:
Hoş geldin ipekcim. Özletiyorsun kendini.:70:

kızlar ben ev temizliğine gireceğim
hafta sonu temizleyemedim ya özledim :27::27:

kolay gelsin canımmm :52:

ankarada mı yaşıyorsun kaptanım sen ya senin mi eşin askerdi birinin sanki eşi askerdi ben mi yanlış hatırlıyorum. benim de eski sevgilim astsubaydı ankarada şimdi az gelip gitmemiştim :60::60:

evet yaa 7 .. aman boşver hatırlatma geçti gitti işte az kilo verim 3. çocuk yaparım :52::49::37::1::64::62:

cesaretine hayran kaldım valllaaaaaaa değil üç bir tane bile istemiyorum şu anda çok büyük sorumluluk yaa :30::30:

Son düzenleme:
Back
X