Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şimdi buranın meşur alışveriş merkezinden giriyorum.Çok sıkıldım yurtta burdaki koltuklara kuruldum uzun bi süre de çıkmayı düşünmüyorum valla.. sandviç yedim peynirli.Zero içtim yanında..son 9 gün türkiyeye..Çabuk geçsin istiyorum artık.

biberiye çayı ve yeşil çay maalesef tansiyonumu düşürüyor ve elim ayağım titriyor , ne bulursam yiyiyorum iyi hissetmek için.
Benim sıkıntım çoğu zaman elime ne geçerse ağzıma atmam.sanki beynimin kontrolünü bir başkası ele geçiriyor.işten eve dönünce adeta kendimi kaydediyorum.iş yerinde şartlanmışım tabi , buzdolabı ve elimin altında yiyyecek olmadığı için hiç acıkmıyorum.ama eve gidince yatana kadar doymak bilmiyorum.midem neredeyse çatlayacak gibi oluyor ama ben gene de yiyecek arıyorum.benim gibi olup da çare bulan var mı içinizde?:40:

valla cnm aylar öncesi bende öyleydim. Ev hanımı olduğum için bide çocukta olunca snirimi yiyeceklerden çıkarıyosum tüm abur cuburların tozuna kırığına kadar yerdim valla sonra ne oldu bilmem işte kilt vurdum sualar ettim sabır diledim. Her abur cubur isteğimde neckafe içtim. Yoğurt yedim sonra bir baktımm aaaaaaa kilo vermşim :))

Akşam yemeğimi yedim.

4 kaşık pilav.
bir kaşık haşlama kırmızı et.
4 tane sarma.

Bundan sonra su ve nescafeden başka birşey yemiyorum.

şimdi internetten baktım, isteğe göre sıcak ılık yada soğuk içilebilir yazıyo...
Bende yaptım bi 1lt.lik sürahiye, bugün yarın onu içerim artık.. Başka türlü elim gitmiyo bu sıcakta sıcak çaya ya..

Yeşil çayı da bikaç deneme yapıp (limonlu ananaslı vs) soğuk yapmayı planlıyorum, arada sıcak da içerim tabi de, arada da böyle deniycem bakalım, eğer tadı güzel olan bi tarif olursa yazarım buraya :9:

Ben de iyice ebe nine'ye bağladım olayı :52::52:

şu isteğe göre ılık yada sıcak olan şey nedir kuzum merak ettim :) birde aslında dediğin doğru 1 listelik sıcak suya 3 poşet yada 4 poşet yeşil ççay atsak birde limon sıksak yada limonu doğarasak bir sürehini içinde soğutsak içsek nasıl olur acaba kızlar

makarna haşladım minnacık tere yağında soteledim..

bir kase yoğurta bir salatalık bir tutam dereotu ve bir tutam taze nane doğradım...

iki servis kaşığı makarna ile o hazırladığım yoğurtlu karışımı yedim.. (ekmek yok)

yeme işlemini sonlandırdım.. su ve meyve hariç.. birazdan bahçeden erik toplıcam bi kase yerim..

menü
20-06-2011
vay be haziranda bitti ama ben hala 6 lardn kurtulamadım

sabah: Elma sirkeli su

kahvaltı: Azcık sucuk kavurması, bir dilim kepek ekm. Bir parça beyz peynir domates salatalık çay

ara yok

öğlen: 3 dilim karpuz 2 kayısı

ara neckafe

akşam: Domates salatalık 30 gram peynir bir ince dilim kepek ekmeği

spor :2 mile leslie 10 dakika lastikli yer hareketleri

şu isteğe göre ılık yada sıcak olan şey nedir kuzum merak ettim :) birde aslında dediğin doğru 1 listelik sıcak suya 3 poşet yada 4 poşet yeşil ççay atsak birde limon sıksak yada limonu doğarasak bir sürehini içinde soğutsak içsek nasıl olur acaba kızlar

Süt arttıran ve bebeğin gazını azaltan çaylar varya emzirenlerin içtiği, ondan canım ya..
İçim kaynıyo sıcak bişey içemiyorum..
Yeşilçay da içiyim dedim bugün, içim yandı.. bide soğuk deniycem bakalım limonlu falan.. Liptonun var ya green tea'si ona bayılıyorum ben, belki tadını benzetebilirsem, ondan yaparım dedim..:31:

bir kase yoğurta bir salatalık bir tutam dereotu ve bir tutam taze nane doğradım...

iki servis kaşığı makarna ile o hazırladığım yoğurtlu karışımı yedim.. (ekmek yok)

yeme işlemini sonlandırdım.. su ve meyve hariç.. birazdan bahçeden erik toplıcam bi kase yerim..

Afiyet olsun.
Saat 18den sonra yemek yememek gerçekten çok işe yarıyor.

menü
20-06-2011

kahvaltı: Azcık sucuk kavurması, bir dilim kepek ekm. Bir parça beyz peynir domates salatalık çay

ara yok

ara neckafe

Sabah kahvaltısını güzel yapıp akşama doğru gittikçe azaltmışsın.
Hoş olmuş menün.
Sporun da var ..

evet canım, merkeze çok yakın. merkezde de akarabalar var zaten.
biz de senede 1 kez gidip ziyaret edebiliyoruz ancak, işten güçten fırsat olmuyor.

:16:

ben bakayım bir en son etap ne bildirmişiz, ayrıca en son kilondan daha aşağıda olman da çok güzel. maşallah.:nazar:

zannediyorum avatarın çoktan değişti:1:
şu anki avatarın da çok güzel.
güzel bir yüzün var, maşallah:nazar:

canım, sana kuralları ekledim okudun mu?

eline sağlık canım:71:
çok yoğun olunca ancak görüyorum. emeğine teşekkür ederim.:16:

yok hayatım, sorun yok:70:

gayet de leziz duruyor bence.:56:

ne kadar sürecek tatilin canım?
5 temmuza kadar vakit var ama eğer tatilde katılamayacaksan izinli yazalım. geri döndüğünde devam edersin inşallah.

niye uyuyamadın kız, aşık mı oldun?:9:

büyük gün inşallah güzel geçmiştir. geçmişi parça parça okuyorum, henüz o kısma gelmedim:)

gez boşver yaw.
ben eşimle alışverişten pek bir şey anlamıyorum. tek gezebilsem daha iyi oluyor.:81:
evet rabişş aşık mı oldum neeee:52:
bozma moralini, atarsın sen bu kiloları. zaten maşallah çok güzel gidiyorsun.:nazar:

kaçak aygül de gelmiş:97:
partnerine mi canın sıkıldı? arkadaş kazığı derken kasdettiğin o mu anlamadım.
balonun güzel geçmesine de sevindim canım.:16:

evet, lapa çok tatsız. bu arada genelde yoğurtla yenmesi önerilmiyor canım. yaptın geçti biliyorum ama bir dahaki sefer için aklında bulunsun.

cık yağ ve tuz, kesinlikle yok.

kalori olarak sorun yok ama içinde süt tozu var. bence evde neskafe bulundur. 3'ü birarada dan daha az kalorili ve daha sağlıklı. kahve iyi bir antioksidandır.

ha şimdi anlaşıldı gece niye uyuyamadığın.
bir kere sen artık bu patronla çalışamazsın. ne demek abini aramalar falan, çok gıcık bir durum.
sen nasıl çalışmaya kendin karar veriyorsan, çalışmamaya da kendin karar verebilmelisin. patronun seni takmayıp abini muhattap alması ne demek, çözemedim. ne gıcık patronların var yaw. 2 kuruş para vermiycem diye kırk takla attılar.

bak bu çok ilginç geldi bana. ilk defa duyuyorum.
ama recebi kaçırmışız yaw, bugün recebin 17. günüymüş. son günlerini not alayım en iyisi.

ebrucum, bebekten pek takip edemiyorsun sanıyorum.
kendini tanıtma yazın ancak gelebilmiş. hedef kilon nedir canım?

bu seferlik sorun değil canım ama hassas bir şey bildirim olayı biliyorsun. tekrarlanmamasını rica ediyorum.

iyi eğlenceler canım.:3:

nazar mı değdi kız, topuk nasıl kırıılsın başka türlü:53:
düğün de güzel geçmiştir inşallah. havadis bekliyoruz.:97:
ahh ahh gece uyuyamamamı hiç sorma aklımdan neler geldi neler geçti dayanamadım aradım arkadaşımı bütün hıncımı ondan çıkardım allahtan sabırlıı:52:
evet cnm o.. benim değil kimsenin yıldızı barışmadı.. daha ilk günden kuaför için yaptıklarını anlatmıştım. garip birisi.. boşwer beni ilgilendirmiyor zaten herkes kendi evinde :33:

"cahillik gider eşeklik baki kalır" :34:

evet cnm.. herşey gibi oda zaman alıyor.. üzülüyorsun ağlıyosun aklına bin türlü şey geliyor.. ama bakıyosun sen bitmişsin sen ezilmişsin sen çürümüşsün.. ve belli bizamandan sonra canın canandan kıymetli olduğunu anlıyosun.. anlıyosunda canan hala canımdan çok değerli bunuda biliyorum :34:
aynennn canım ham madde hep aynı işte:60:
herkeslere günaydınnnnnnnnnnnn:21::21::21:
kalktım hemen sporumu yaptım...(nivea bady)
kahvaltımı ettim
1 çavdar ekm.
1 dlm peynir
1 domates
1 biber

veee buraya koştummmm... çünkü müjdemmm varrrr.
BUZDOABIM OLDUUUUUUU:66::66::66:
bumuydu müjde diyenler olabiir... ama öyle demeyin çünkü yaz günü çalışan bir buzdolabı çoooookkk büyük bir nimetmişşşş...

neyneysecm galiba ben lapa gününü biras yalnış uyguladım:) ama bi dahakine aklımda bulundururum söylediklerini...saolasın..

katılıyorm sana canım yalnız anne kısmında değil... anneler oğullarını yontmaya çalışmıyolar... oğulları ne yaparsa yapsın genelde pohpohluyolar onları... o yüzden erkekler bizden de aynı şeyi bekliyolar... anneler biras daha farklı yetiştirse ne biliyim ör. arada bi kendine yardım ettirtse yeri gelir bizede yardımederledi evlenince... ama bizim sevgili kayınvalidelerimiz oğullarını genelde el üstünde tutup hiç bişiy yaptırmamış... bu durumda yontma işi bize kalıyo...:52:

canım buzdolabım bozuktu ya bitek onu bulabildim... büyük peynir alsam bozulcak mecbur yani...

birasdan çıkıcam annenmin saçını boyamaya gidicem ... orda konağa inicem abimin d günü ona bi parfüm alıyım güneş gözlüğümün sapını koparddım o tamire verlcek... gitmişken babamın işyerine uğrarım .. dün dolanamadım fazla bugün çıkarıyım acısını...
herkese güzel günler olsunnnnnn....:3:
buzdolabınınn yapılmasına sevindim canım gözün aydınn bu havalarda dolapsızlıkk çok kötüü ucuz atlatmışsınn:49:
ayakkkkkkkklarım çok ağrıyorrrrrr moreeeee bugun osmaniyedeki adliyeye yürüdüm evden birde geri yürüdüm tekrar ayaklarım koptu :52::52: ya kızlar bir sabıka kaydı alcaktım altı üstü önümde 100 kişi vardı sırada :53::53: neyseki kızın biri fazla numarasını bana verdi de 5 kişi sonra işimi hallettim :52::52::60::60: gelirken de ip aldım artık komşuların tepesinde tepincem hohohohohohoohoho :60::60::60::60::60::60::60:
şansa bak şansaaaaaa:60:maşallahh diyelim işlerimiz rast gitsin hep böyleeee

afiyet olsunnnnnn cnmmm
menü
20-06-2011

ara yok

ara neckafe

ya bende leslie yapıyodum ama youtubeden....pcye indircektim indiremedim youtubede engellemişş izleyemiyom napsam bilemedim şimdiii:53:

ayyyyy sabahtan beri geçmişi okumaya çalışıyom anca bitti haa bi sayfa geçiyom pat biri çarıyo biri geliyo bi bırakınn yaw :27:şurda 2 satır yazı okucazzz okutmuyolarrr sonunda okudummmm
farkettimde bugün fazla su içmedim koşuşturmacadan düzgün şeylerdee yemedim sabah simitle açtım haftayııı:56:ayyy bi düzen oluşturamadım ya yeni bi yöntem yeni bi diyettt dukan diyetini yapabilme ihtimalim yüksekkk:27:ama nasıl yapcam onuda bilmiyorumm:52:

Ya acil yardımınıza ihtiyacım var
sabah 30 gr beyaz peynir 40 gr ekmek yarım domates yedim
öylen ise melemen 25 gr ekmem
Fkt şu an canıp tatlı çekio hemde fecii ne yapmalıyım
Dietlerim hep bu tatlı yüzünen bozuluyor yha:43:
cnm benim favorimm kuru incir böyle durumlarda... ama neyneysenin muz tarififde kulağıma pek hoş geldi... en tyakın tatlı krizimde deniycem...
ayyy hepiniz çok iyisnini yha
ah ahh bu 5 kilo benden nası gidicek ahhh
kız dur burda 13 kilo nasıl gitçek diyoz senin ki kolay gider 5 kilo dediğin nedir ki?
Biberiye çayı ve yeşil çay maalesef tansiyonumu düşürüyor ve elim ayağım titriyor , ne bulursam yiyiyorum iyi hissetmek için.
Benim sıkıntım çoğu zaman elime ne geçerse ağzıma atmam.Sanki beynimin kontrolünü bir başkası ele geçiriyor.İşten eve dönünce adeta kendimi kaydediyorum.İş yerinde şartlanmışım tabi , buzdolabı ve elimin altında yiyyecek olmadığı için hiç acıkmıyorum.Ama eve gidince yatana kadar doymak bilmiyorum.Midem neredeyse çatlayacak gibi oluyor ama ben gene de yiyecek arıyorum.Benim gibi olup da çare bulan var mı içinizde?:40:

ben ben ben... ama eski ben...:74: buraya katıldım katılalı zevk aldığım şey artık yemek yemek değil burda sohbet etmek alnmın akıyla menümü yazabilmek ve cumaları kilo vermek....:52:

kızlar eşim bugün kolestrolünü ölçtürmüş 239 çıkmış... en fazla 200 olması lazımmış... bende duruma el koydum artık akşam yemeklerimiz salata...bugün tonbalıklı yapıcam... diğer günlerde tavuklu v.s... yada sebze yemeği...en çok bana yarıcak bu durum... aslında ben yemekleri normaldede yağlı yapmam pilavı bile zeytinyağlı yaparım ama eşim her sabah tereyağlı tost yiyodu.. artık oda yasak tabi..

cnm benim favorimm kuru incir böyle durumlarda... ama neyneysenin muz tarififde kulağıma pek hoş geldi... en tyakın tatlı krizimde deniycem...

kız dur burda 13 kilo nasıl gitçek diyoz senin ki kolay gider 5 kilo dediğin nedir ki?

ben ben ben... ama eski ben...:74: buraya katıldım katılalı zevk aldığım şey artık yemek yemek değil burda sohbet etmek alnmın akıyla menümü yazabilmek ve cumaları kilo vermek....:52:

kızlar eşim bugün kolestrolünü ölçtürmüş 239 çıkmış... en fazla 200 olması lazımmış... bende duruma el koydum artık akşam yemeklerimiz salata...bugün tonbalıklı yapıcam... diğer günlerde tavuklu v.s... yada sebze yemeği...en çok bana yarıcak bu durum... aslında ben yemekleri normaldede yağlı yapmam pilavı bile zeytinyağlı yaparım ama eşim her sabah tereyağlı tost yiyodu.. artık oda yasak tabi..

evet canım kilo vere vere benim metabolizma durdu mu naptı nasıl vercem şimdi okadar kiloyu dağlar gibi gözümde büyüyoooo eşine de geçmiş olsunnn bencede senin işine yaradı desene:60:

YHa arkadaşlar ben çok soru soruyorum kusura bakmayın ama
ben şimdi yemek hazırlıcam dio ama benim diyetimde salata var ama yazğsız dior oda pek birşeye benzemiyor yha:(
zaten bu gün aldığım toplam kalori 488
ölcem vallla

YHa arkadaşlar ben çok soru soruyorum kusura bakmayın ama
ben şimdi yemek hazırlıcam dio ama benim diyetimde salata var ama yazğsız dior oda pek birşeye benzemiyor yha:(
zaten bu gün aldığım toplam kalori 488
ölcem vallla

Bildiğim kadarıyla nar ekşisinde çok kalori yok hatta yağları yakmada faydalı diye biliyorum salatada da çok severim ben. Yada elma sirkesi seversen. İkisinden birini ilave ederek tatlandırmayı deneyebilirsin.

rabia iki gün izin alabilirmiyim
fırsat bulup giremiyorum
misafirlerim çarşamba gidecek
yediklerime de dikkat ediyorum
dün beraber gezerken kıyafet almak istedim ama beğendiğim modellerin çoğu olmadı :43::43::43:
bende kendime söz verdim en kısa zamanda bu yağlardan kurtulacağım
spor salonu buldum 50 dk 2000cal yaklıyormuş hafatanın hergünü oğlumu bırakacak uygun kreş bulabilirsem haftada 3 gün gitmeyi düşünüyorum

Back
X