Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim.:17:
Erkek arkadaşımla oldukça uzak şehirlerdeyiz.
Bana süpriz yapmış çiçek yollamış.
Nasıl mutlu oldum anlatamam.:69::69::69::71::71::69::69::69:

:9::9: inş. hep böyle devam etsin darısı başıma :60: :60:

ayyy yazık israf oldu güzelim yiceklerrrr bana göndereydin ya hehehe neyse cnm nefsinle yemek arasında kalcana bölesi daha iyi görünüyo

1,5 ltlik şişeleri alıp onlarla mı çalışsam napsammm:)))

kdumbell al kız internetten 1,5 kiloluk hem ucuzlarda 3 günde geliyor onlarla çalış çok iyi dumbellarla kol çalışmak

kızlar ipeği göremedim inşallah iyidir

evet ya gene sesi solugu kesildiiiiiiiiii ipek böcügünün

evet dimi çok güzel bi davranışşşş darısı başımaaa:60:önce bi aday bulalımmm:60:

aynen aynen :60: :60:

demin çekmeceleri karıştırıken not defteri buldum içine şunu yazmışım

kg: 78.2......24.01.2011

bugünse 72.8 çıkmıştım yaklaşık 5 ay sonra ama olsun yinede hoşuma gitti :69:

:60: benim de çoğu defterim kilo çielgesiyle doludur :60:

merhaba arkadaşlar..nasılsınız ben hala kötüyüm..hatta daha kötü..bir fırsat bulup girmek yazmak nasip olmadı ..sorun eşimle nedeni belli, değil hatta her gün bir saçmalık sonrası bir anda kendimizi tartışırken buluyoruz..ve hepte o gece görevine gideceği güne denk geliyor sorunu çözemeden işe gidiyor sabahada zaten iş iştne geçmiş oluyor..hergün canım daha fazla yanmaya başladı..gereksiz anlamsız yersiz konular çok üzgünüm..size yazmak istedim..kilom 61-62 arası gidip geliyor..zaten diyet felan düşünecek durumda değilim morlamen çöktüm sizi daha fazla üzmek istemiyorum....ağlasam çözüm değil sussam çözüm değil......:14:

her evlilikte olur böyle şeyler canım önemli olan kavgaları çok uzatmamak ve sinirle kalp kırmamak yoksa tartışmalar eninde sonunda çözülür :71::71:

demekki sıkılaşıyor ayy inşallah benimde sıkılaşır
ben sevmiyorum büyük göğüs

nerden aladın rabia çok dikkatlisin
sağol canım ben kimseye tavsiye etmem dr evlenmeyi
eşimede diyorum ne olurdu öğretmen olsaydın da hep beraber olsaydık
ama söylediğin gibi seneye daha az nöbet tutacak inşallah
sıkılaşır evet, kilo verdikçe de küçülür zaten. al sana kilo vermek için bir neden daha:1:
benim teyzemin kızı doktorla evli, uzmanlığı pediatri. şimdi bitirdi de biraz rahatladılar. uzmanlık sürecinin zorluğunu ordan biliyorum.

Son düzenleme:
Selaaaaaaaaaaaam 13. takımın fıstıklarııııııııııı :52::52: şimdi geldimmmmmm anca eve cuma günü işe başlıyorummmmmmm artık sadece akşamları online olabilicem sanırım nasıl olcak ortam nasııııı vs vs çok mrk ediyorum yaa :52: herşey iyi olur inş.

siz napıyorsunuzzzz ayy bir geçmişe bakim gene kaynatmışsınız bol bol :9::9:
hain turta gelmiş.:1:
yokluğun belli oluyor canım. akşamları bizi ihmal etmezsin umarım:63:
bu arada işin de hayırlı olsun. bir tek işe başlamak kaldı sanırım.:97:

nerden buluyorsunuz bu avatarları yaaaa :52::52:
kk'dan:1:
kulitta diye bir arkadaş çok güzel avatarlar paylaşıyor. daha önce linki paylaşmıştım:34:
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/244366-kkda-kullanmaya-uygun-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar-551.html

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..nasılsınız ben hala kötüyüm..hatta daha kötü..bir fırsat bulup girmek yazmak nasip olmadı ..sorun eşimle nedeni belli, değil hatta her gün bir saçmalık sonrası bir anda kendimizi tartışırken buluyoruz..ve hepte o gece görevine gideceği güne denk geliyor sorunu çözemeden işe gidiyor sabahada zaten iş iştne geçmiş oluyor..hergün canım daha fazla yanmaya başladı..gereksiz anlamsız yersiz konular çok üzgünüm..size yazmak istedim..kilom 61-62 arası gidip geliyor..zaten diyet felan düşünecek durumda değilim morlamen çöktüm sizi daha fazla üzmek istemiyorum....ağlasam çözüm değil sussam çözüm değil......:14:

burada adımı görmeyince içim tuhaf oldu..
ahanda ağlattınız beni :43::14:..birdne kendimi çok yanlız hissettim burası bunları yazacak yer değil belki ama içimden ne geliyorsa yazmak paylaşmak istedim....

malesef tatil fırsatımız yok..şu an için yok..eşimin izin tarihi belli olmuyor...:((
arayı yumaştıryoruz ertesi gün başka birşey çıkıyor biz küs kalmayız uzatmayızda ama bazen böyle ardarda geliyor..:((

derya,
hoşgeldin canım. merakta kaldık yaw.
canım her gün yeniden tartışıyorsanız altta yatan bir neden olmalı. o an tartıştığınız şey sadece tartışmaya vesile oluyor gibi anladım ben. aranızda çözemediğiniz başka bir problem mi var?
kv ile fazla anlaşamadığını yazmıştın bir ara, onlar mı çomak sokuyor?
nedeni ne bilmiyorum ama çok üzüldüm. her gün her gün tartışma iyi bir şey değil. seni ve eşini çok yıpratır.
burası bunları yazacak yer değil diye yazılır mı hiç? bence içinden geçenleri yazmak bir nebze olsun rahatlatır seni. adını da listeye ekleriz canım ya üzüldüğün şeye bak:1:

şok diyet uygulamayı düşünüyorum çünkü moralim çok bozuldu evde olsam diyetimi asla bozmazdım ama genelde gezerken antepte bulduğumuz yerde yedik et ağırlıklı malesef
telafi edeceğim
lavaşsız sossuz etse nolcak ki ondan.:9:

herkeslere günaydddıınnnnnnnnnnnnn.... yeni gelen arkadaşların hepsi hoş gelmişler:16:

bugün sabah tartıda yüzüm güldü gece sporum işe yaramış....düne göre 500 gr gitmiş inş cumayada böle devam eder....

bizde sensiz aygülüm yaaaaaa :43:

canım ilaç işine hiçççç girme... bünyeden bünyeye etkileri oluyomuş çarpıntı falan.... bide forumda yazı okumuştum ilaçla zayıfladıktan sonra ilaçsız zayıflamak ççççooookkkkk zor oluyomuş.... hiç girme ilaç olayınaaaa sakınnnnnn :47:

allah kavuştursun cnm....

ohh ohh soslu spagetti yaramış:9::9: hep oda arkadaşım yüzünden.Almış hapları paso içiyo.gözümün önünde eridi gitti poposu.gerçi kilolu değil o kadar ama basenleri bardı.Hala da var..ama az..

sünger cnm böbrek değil :1: bende bilmiyorum. cnm ama gerçekten doğruyu söylüyorum. hatta bir ara çok susadığım için yani ağzım sürekli kuru olduğu için şeker hastalığından bile şüpelendim doktora da gittim bu konuyla alakalı.. ama çok sağlıklıyım taş gibiyim :1: şuan günlük ortalama nerdeyse 4.5 litreyi buluyor suyum..
uff canım maşallah.Nazar değmesin devam süngerler çalışmaya:9:
Hepsine tamam da o zeroyu bari içme ya.
Bakma kalorisiz durduğuna falan belki normal koladan daha zararlı ve kilo vermeni engelleyici.:47::47:

Zayıflayacağız zayıflayacağız :1:

Nerede okuyorsun?

Azimli gördüm seni, verirsin merak etme .

Bu nasıl bir pozitifliktir.
Valla suratım asık asık bilgisayara bakıyordum gülümseyiverdim.
Günaydınnn.:66::66:

Haklısın belli bir yaştan sonra daha zor oluyordur kilo vermek ama gördüğümüz gibi isteyince oluyormuşş.

zero kalorisiz diye içiyodum ama İce tea'ye döndüm bu gün:66: Dişim asitte eriyecek idye korkuyorum ondan bıraktım kolayı.Rabia abla haklısın bıraktım dedin mi bırakılıyo.

[/QUOTE]

hee bunu biliyom:66: markette görmüştüm en kısa zamanda denerim bir ara öğünüm olaraktan:64:

evet canım, ben de bu konuyu gündeme getirmeyi düşünüyordum. haftaya yolculuk telaşların başlıyor. cuma günü bildirim yaptıktan sonra izine ayıralım seni canım. türkiyede net imkanı bulduğunda tekrar dönersin inşallah.
kendine çok alıştırdın yalnız, yokluğun hissedilecektir aygülcüm:5:

az kaldı az, biraz daha sık dişini. şimdi annen sana bebk gibi bakar, özlemiştir.

o size edanın bir kıyağı:60: 0 mesajları eklememiş:9:

bir kere ev yemekleri yersen zaten zayıflama yolunda önemli bir adım atmış olursun. bir de porsiyonlarını kontrol edip bol hareket edersen, okulda bu yıl seni tanıyamazlar.:51:

yurtdışı güzel bir deneyim oluyor canım. ne güzel senin deneyimin de çok olumlu. inşallah böyle güzel anıların olur hep.

ilaç yok ilaç yok:47:
yaw senin yaşın kaç başın kaç, ne ilacı? boğaza hakim oluyorsun, spor yapıyorsun. kilo veriyorsun. yoksa dayağı yersin.:47:

gez gez:))

Evet bu cumadan sonra İzine ayrılıyorum:58: Sizi çok özleyecem ya.Türkiye'de net fırsatı bulduğum her vakit uğrayacağım buraya:58:

Rabi abla kızma kızma saçmalamışım ilaç milaç:52: Hemen aklımın köşesinden attım.:9: Yazın bol hareketli olacak sadece diyete devam edeceğim.Buranın desteği iyi oluyodu ama günlük tutacağım.ve size haberleri bildireceğim.:54:

kızlar ipeği göremedim inşallah iyidir

evet ipek yok meydanlarda ya.Umarım iyidir.

zero kalorisiz diye içiyodum ama İce tea'ye döndüm bu gün:66: Dişim asitte eriyecek idye korkuyorum ondan bıraktım kolayı.Rabia abla haklısın bıraktım dedin mi bırakılıyo.
Evet bu cumadan sonra İzine ayrılıyorum:58: Sizi çok özleyecem ya.Türkiye'de net fırsatı bulduğum her vakit uğrayacağım buraya:58:

Rabi abla kızma kızma saçmalamışım ilaç milaç:52: Hemen aklımın köşesinden attım.:9: Yazın bol hareketli olacak sadece diyete devam edeceğim.Buranın desteği iyi oluyodu ama günlük tutacağım.ve size haberleri bildireceğim.:54:
ee yani tabii ki bırakılıyor. çok şükür mantıklı, aklı başında insanlarız.:46::nazar:
canım, sen bir günlük tut ve net fırsatı bulduğunda bizimle de paylaşırsın. bizi unutmayacağını düşünüyorum ben.:97:
tamam unuttum o ilaç konusunu:42:

Bu gün yediklerime gelince ::56:
Kahvaltı
2 Yağsız Tavuk sosisi
1 dilim kepek ekmeği
Ara:
1 kayısı

Öğle:

1 kayısı ve 1 muz

Ara:

1 koca bardak Ice tea

akşam:

2 bardak Ice tea.Şimdilik bu kadar.

Bu gün yediklerime gelince ::56:
Kahvaltı
2 Yağsız Tavuk sosisi
1 dilim kepek ekmeği
Ara:
1 kayısı

Öğle:

1 kayısı ve 1 muz

Ara:

1 koca bardak Ice tea

akşam:

2 bardak Ice tea.Şimdilik bu kadar.
günü sıvılara yüklenerek geçirmişsin. bence bu sıcaklarda yapılacak en iyi şey:1:

ee yani tabii ki bırakılıyor. çok şükür mantıklı, aklı başında insanlarız.:46::nazar:
canım, sen bir günlük tut ve net fırsatı bulduğunda bizimle de paylaşırsın. bizi unutmayacağını düşünüyorum ben.:97:
tamam unuttum o ilaç konusunu:42:

evet günlüğümü dökeceğim buraya :1: böylece kopmamış olacağım sizden..

Bugün yediklerim:

Sabah:

- metabolizma hızlandırı macun = 0 kalori
- ballı elma sirkeli su=
- 1 domates= 14 kalori
- 1 kk peynir = 75 kalori
- 1 tane mısır ve pirinç patlaklı eti form= 23 kalori
Öğle:

- Yarım domates.=7 kalori
- Haşlama kuşbaşı et= 60 kalori

Ara:
-Light bisküvi=160 kalori

Akşam:
- 2 minik patates: 150 kalori
- Yarım kk peynir: 37 kalori
- Yarım domates: 7 kalori
- Ton balığı: 100 kalori
- 1 bardak ayran: 70 kalori

TOPLAM: 703 kalori

Selaaaaaaaaaaaam 13. takımın fıstıklarııııııııııı :52::52: şimdi geldimmmmmm anca eve cuma günü işe başlıyorummmmmmm artık sadece akşamları online olabilicem sanırım nasıl olcak ortam nasııııı vs vs çok mrk ediyorum yaa :52: herşey iyi olur inş.

siz napıyorsunuzzzz ayy bir geçmişe bakim gene kaynatmışsınız bol bol :9::9:

hayırlı olsun yeni işin canım
huzurlu bir iş hayatın olur inşallah

çözülmeyecek dert yok canım kendini bu kadar üzme
halledrsiniz sorunlarızı kendini yıprattığınl kalırsın canım

:46::46::46::46::46: en iyisini yapmışsında keşke çöpe dökmeseydin canum ya sokak hayvanlarına vs verseydin gerçi o civarda sayıları nedir bilemicemde :9:

haklısın aslında buradaköpek filan görmedim ama illaki kedi vardr
ama yiyecekleri sitenin içine döktürmezlerdi

sıkılaşır evet, kilo verdikçe de küçülür zaten. al sana kilo vermek için bir neden daha:1:
benim teyzemin kızı doktorla evli, uzmanlığı pediatri. şimdi bitirdi de biraz rahatladılar. uzmanlık sürecinin zorluğunu ordan biliyorum.

biz de o günleri görecezmi acaba

Kızlar mesaj sayma günlerinde sırası ayın 30undan önce olan birisi benimle yer değiştirebilir mi acaba?

canım ben değişebilirim hangi günler sayım yapacaksın
benim24 25

hayırlı olsun yeni işin canım
huzurlu bir iş hayatın olur inşallah

çözülmeyecek dert yok canım kendini bu kadar üzme
halledrsiniz sorunlarızı kendini yıprattığınl kalırsın canım

haklısın aslında buradaköpek filan görmedim ama illaki kedi vardr
ama yiyecekleri sitenin içine döktürmezlerdi

biz de o günleri görecezmi acaba

canım ben değişebilirim hangi günler sayım yapacaksın
benim24 25

Çok teşekkür ederim.
1-2 temmuzda yapacaktım ben uygun mu acaba sana?

Hatta ben size kuralları yazayım. ilk önce kendinizden biraz bahsedersen. kaç kilosun hedefin nedir boyun vs.
Kurallar da ..

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

Hoşbulduk!

Kabul ettiğiniz için teşekkürler! Elimden gelenin en iyisini yapacağım, hem kendim için hem de takım için...

Sadece "7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur." kuralı beni endişelendiriyor çünkü gün içinde hiç evde bulunmuyorum çoğu zaman ve internete ulaşamayabiliyorum... :18:

Back
X