ohhh neler yazılmış oku oku bitiremedim.
melzeyitcim kimseye kırılma tatlışım, bazıları senin ne iş yaptığını kaçırmış olabilir a.s.
nu arada nereuscuğu affet o daha çok küçük, güzelim şarkı söylesene deniz sekiden, istemeden seni kırdıysam..... diye, gerçi sen daha da güzellerini yapmışsın.
nereuscun sen neden antibiyotik kullanıyorsun, yaa ben bir şey mi kaçırdım?
iyi olmaya calisiyorum canim ev is derken zaman geciyor ilaclar cok kötü bas agrisi yapiyor bide yorgunluk onun haricinde iyiym simdilik 1.5 kilo almis durmdayim insallah daha fazla almadan atlatirim
inşallah canım.
arkadaşlar bi arkadaşım var gruba onun katılmasını istiyorum oda çok hevesli efruz7 melis bana cevap verirsen sevinirmi şeker zaten birilerini arıyoduk
canım tabi olur, zaten bir kişi arıyoruz, o olsun. Hemen başlasın.
melis nerelerde bugn kendini istanbulun güzel havasına attı herhalde ne güzel ya istanbul ah istanbul görmeden ölürsem gözüm arkada gider istanbul
sorma şeker, havalar bi bi güzel, hem sen geleceksin gezeceğiz inşallah.
selam kızar...eski msjları ancakın okudum...
melzeyitim polis bayramını tebrik ederim..şekerimi istrerim..:ecrin_bebek:
kızlar negüzl muhabbet etmişsininiz..ama ben de güzel bişi yaptım...55 dk yürüyüş koşu ortaya karışık..şu an bacaklaroım da karıncalanıyo...bu hafta her gün yürüyüş yapcam bakalım..bir de arkadaş buldum kendime...inşallah güzl kilo veririm..kilo vrmdigim için moralim bozuk
harikasın.
yaa beni yanlış hasaplamışsınızzzz
ağlamak istiyorum
ben 62,5 den 61,8 e düştüm. 0,7 kg vermiştim.
ama 0,2 kg yazmışsınız
yok şekercim yanlışlık yok, geöen hafta bildirdiğin kilon 62 imiş bu hafta 61.8 imiş. 62,5 daha önceki kilon.
melzeyiiiiiiitt bana koçluk yapar mısınnn...mlis kilo verdirdikten sonra bayaa ünlü oldunn hihoyyyt
ben de istiyorum, melzeyitcim beni tırtıkla yine, de ki emziriyorum diye bahane arama, çocuğun büyüdü falan de kendime getir beni.
adcığım yeşil ışığın yanıyor ama sen sarısın geldim kimseler yok giderim herkeşler gelir oyyyyyyyyyooooooyyyyyyyyyyy buda benim kaderim kaderi kaderim ben seni neyleyim durun durun çiçekler kocama geldi
nededi tahmin edin çok para tutmuştur keşke almasaydın ozaman üzerindeki mesajı değiştireyimde sana göndereyimmi çiçekleri bir odunla yaşıyorum iiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdat benim aldıklarımı bana verecek eşsiz kocam benim aşığım bu adama ben
sırnaşık şey:dance: inanmıyorum ne akıllı adam a.s.
Selam şekerler görüyorum ad1 ve meliscim burda nasılsınız ballı bademler:))
biz bu hafta 3-4 kişi yarın itibariyle
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...5-cok-basit-haftada-3-kilo-deneyin-gorun.html bunu denemeye karar verdik :) inşlh başaşrım çünkü 1 ayı geçkindir aynı yerde olmaktan sıkıldım:)) hadi görüşürüz
canım iyiyiz sen nasılsın? ben de baktım da ara öğünler yok. aç kalırım gibi geldi. Kolay gelsin size, aldığınız sonuca göre yapabilirim ben de a.s.
hoşgeldin meliscim bende dedim nerde bu kız diye.eh tabi telaşe büyük telaşe.umarım hayırlısı ile atlatır ve çççooook çok güzel bir gün yaşarsınız.ayrıca geçmişolsun hayatım umarım kötü bir durum yoktur.sen keyfine bak bende ütü yapıyorum.melzeyite baktım dedim şimdi yazmışsa birşey yazmazsam kızar diye ama oda gitmiş herhalde.ben geceye kadar buralarda olurum şu ütü bitince daha rahat olucam inşallah.ailene sevgiler.
inşallah canım, ço büyük telaşe, çok gezdik ama sezon kıyafetleri çok pahalı 300 den aşağı birşey yok, abiye de birkaç kez giyiliyor kıyamadım, bakacağım daha. Yok tansiyonu çok yüksek 21e çıkmış, eşim bakmaya gitti annemle, bakalım olmazsa hastaneye yatıracağız. Teşekkür ederim canım.