Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen yaa, bugün gelmeyin ama yarın kınasına beklerim diyim bi dahakine :60::60:

Altını açıp bırakıyorum zaten canım ama, tamamen soyup bırakmaya güvenemiyorum daha üşür diye.. :97:
ama geçmezse onu da yapıcaz mecbur..
sorma ya kıpkırmızı olmuş bide emzirirken kucağımda tutuyorum ya sırtına kolum değdiği için içli içli bi ağlaması var, içim gidiyo... yanı tam ağlamak da değil de, böyle acıklı sesler çıkarıyo, kedilerin bağırışı gibi böyle "uvvvaaaaaaaooouuuvvvvv diye :9: canım benim ya :16:

Ya ben anlamam tabi pek ama yanına uzanıp falan emzirsen olmaz mı yavrum canı acımasın ..

Selam kızlarrrrr
2 gündür misafirlerle uğraşıyorum yav.. bu akşam yine var :31:
Hala kızım için geliyolar.. 3 ay oldu halbuki :53:

Şimdi kızımı yıkadım, terden sırtında da kızarıklıklar oluşmuş sıpamın, çok üzgünüm :14:

allah bağışlasın! tam yemeliktir şimdi mini mini ayakları parmaklarıyla :56:

Ya ben anlamam tabi pek ama yanına uzanıp falan emzirsen olmaz mı yavrum canı acımasın ..

Denedim canım, ama ememiyo öyle :50:

allah bağışlasın! tam yemeliktir şimdi mini mini ayakları parmaklarıyla :56:

Anaaa diyette aç kala kala kızıma mı göz diktin :52:
Sağol canım Amiiinnnn,:16: evet yaaa, her anneye çocuğu tatlı gelir biliyorum ama napiyim çok tatlııııı :9: bi de şu pişik derdimiz bitse, daha iyi olucak..

selamlar kızlar,
ben döndüm çok şükür:81:
ne var ne yok bi bakayım?

Hoşgeldin neyneysecim.
Bebiş ne durumda?

Denedim canım, ama ememiyo öyle :50:

Anaaa diyette aç kala kala kızıma mı göz diktin :52:
Sağol canım Amiiinnnn,:16: evet yaaa, her anneye çocuğu tatlı gelir biliyorum ama napiyim çok tatlııııı :9: bi de şu pişik derdimiz bitse, daha iyi olucak..

Ayy :D
Korkulur bu diyet yapanlardan. :1::1::1:

hoşbuldum canım.
bebiş ameliyat oldu, 3 saatten fazla ameliyatta kaldı yavrucak. doktorlar ameliyatı başarılı bulmuş. şimdi bekliyoruz. artık çocuk ne kadar sürede yoğun bakımdan çıkar bilmiyoruz. ya da çıkar mı, düşünmek istemiyoruz ama o da var.

Ayyy geçmiş olsun canım ya, Allah şifa versin o minik meleğe :14: Ailesine de sabır versin tabi.. İnşallah iyileşir bi an önce..

yüzdeliği anladım da toplam yüzdesini niye 3.3 yaptık ki yaa:37:açç karnınaa kafam çalışmıyooo yaww:18::53:
hala merak ediyor musun bilmiyorum ama o yüzde değil canım. o, o hafta verdiğimiz toplam kilo.:1:
yüzde 0,50

canım ben verdim paylaşıma birazdan doktora test sonuçlarını almaya gidicem... vermeseydim akşama kadar bakamıcaktım aklım kalıcaktı... pek renkli olmadı ama sorun olmaz umarım...
eline sağlık canım.:71: janjanlı olması hiç önemli değil. önemli olan saati geçmeden orada olması.

takım ortalamasına yeni gelenler dahil edilmiyor sanırım?
ben de sabah dertle derman arasında tartılıp koşup buraya yazdım kilomu :17:

sabah 84kg çıkmıltım ama bütün gün bücürleri gezdirip geldikten sonra tartılınca 83,4 çıktı... güneşin altında terlerken "eriyorum" derken gerçekten de erimişim sanırım :66:
deneme süresinde dahil edilmiyor canım.
sabah vakitli yazmakla çok iyi yaptın canım.:34:

slm kızlar doktordan geldim demir zaten düşük alıştıkta tsh ım(tiroid) çok yüksekmiş çok kilo alırsın bu şekilde dedi doktor... ne rejim yaparsan yap veremezsin dedi... moralim çok bozuldu.. pazartesi hastaneye gidicez... tedavi ediliyo galiba ama ne biliyim yinede cnm sıkıldı daha öncede ölçtürmüştüm normaldi... ne ara oldu anlamadım yani püffff.... şimdide annemlere gidiyoruz... görüşmek üzere...

canım senin bilgin vardır tsh yüksek olunca bebiş olmuyomu??? onu da duydum çok üzüldüm annemlerden ağlayarak kalktım onlar da üzüldü... şimdi doktor da pazartesiye kaldı içim içimi yiycek o zamana kadar... bide benimki çok yüksekmiş... 21 normalde en çok 4 olması gerekiyor... çok yüksek olunca tedavisi daha mı zor olur... yani aslında bende hormanal bi bozukluk varmış gibi çok kilom yok aslında.... çok şaşırdım ve üzüldüm hala ağlıyorum... bide onun ilaçlarıda kilo aldırırsa napçam ben:50:
geçmiş olsun diyen herkesede teşekkür edrm gözlerim şiş geçmişi bile doğru düzgün okuyamadım... galiba biraz nanemollayım kusuruma bakmayın canınıızı sıktım akşam akşam...
geçmiş olsun canım ya.
lütfen kendini bu kadar sıkma, çok stres de bebek olmasına engel teşkil ediyor diye duymuştum.
tsh ilaçları kullanmanı isteyeceklerdir muhtemelen. tiroid hormonu bozuklukları yaygındır, Allahın izniyle düzelir canım.
kilo vermenin de neden yavaş olduğunu anlamış olduk.
sana tavsiyem alternatif tıbbı da araştır. bu tarz hormon bozuklukları için güzel bitki tedavileri de var.
Rabbim şifa versin.

hamutrancım, süt tozu dediğin tamamen kimyasal metodlarla yapay olarak hazırlanmış birşey! tıpkı hazır kahve gibi. gdo dedikleri şey var ya... zamanla kansere ve çeşitli hastalıklara yol açacaklar.

kahveye bence süt de şeker de yakışmaz ama eğer yumuşatmak istiyorsan bence yağsız süt kullansan en iyisi...

kahve gibi dedim. hazır kahve de kimyasal üretim ve gdo'nun kendisi. barsak hastalıklarına da yol açtığı kanıtlanmış. o yüzden filtre kahve içmeni öneririm. tabi sen ne tür kahve içtiğini yazmamışsın ama sen filtre içiyorsan da hazır kahve içenlere yazmış olayım bu kısmını :68:
bak burda ilginç bir paylaşım olmuş.
ama ben şu filtre kahve olayını anlamadım? hazır kahve dediğin hangisi neskafe mi?

ozlemmtekinn: 27 :65::65:
eski_bir_masal:25 :66::66:
elmaliturta: 21:66::66:
neslivicdan: 15 :64:
_ferdici_: 10:64:
hamutran :9:1::1:
neyneyse:9 :1::1: :1:
sezinonur : 7 :1::1:
dryrgp: 7:1::1:
kedican :5:1::1:
chika: 2 :25:
ikbal05: 2:25:
roseking35: 1:25:
moonros: 0
fundurtan: 0
ipek61: 0
sementa 33: 0
eline sağlık canım.
ikbal,fundurtan,ipek,sementa ve moonros'u sayman gerekmiyor. yarınki listende silebilirsin.

Ayyy geçmiş olsun canım ya, Allah şifa versin o minik meleğe :14: Ailesine de sabır versin tabi.. İnşallah iyileşir bi an önce..
amin canım.
bütün aile diken üstündeyiz. Allah hayırlı haberlerini almayı nasip eder inşallah.
senin bızdık da isilik olmuş sanırım. havalar ısındı artık, maalesef olur. kremi falan vardır sanırım, kremlersin geçer inşallah.
ben mustelanın bebek kremlerini kullandım, biz çok isilik yaşamadık ama bizimki erkek bebek. genelde kızlar daha çok isilik oluyor diyorlar. doğru mudur bilmiyorum.

canım umarım kötü bir şey yoktur.. Allah yolunuzu açık etsin..
ama merak ettiğim bir şey var 20 gün takımdan ayrı kaldım pc'im olmadığı için. geri döndüğümde o haftaki kilo bildirim listesine katılamadım yani bildirimde bulundum fakat listeye dahil olmadım. bunu sana sormuştum kaptanım liste kalabalık haftaya dahil olursun demiştin.. ama şimdi bakıyodum geçmişe ben yokum listede.. acaba bende mi diskalifiye oldum ki anlamadım :59::50: yada aceleyle yazdın da unuttun mu beni? ben yine yarın bildirimde bulunurum.. şimdi çıkmam lazım hayırlı geceler tekrardan.
canım, aynen yazdığın gibi oldu: aceleden unuttum.
bebek gece doğmuş, sabah bizi aradılar. biz de yola çıkmaya karar verdik. hem çantayı hazırladım hem buraya yazdım derken seni atlamışım.
neyse çok şükür düzelttik.
ama bir dahaki sefere "ben de bildirim yapmıyorum o zaman" falan istemem ona göre:20:
Allahtan kızlar orta yolu bulmuşlar.:81:

cnm bana düşmez tabi ama takımdan bir kaç kişi son anda izne çıktı 2 kişinin diskalifiye olacağıda belli değildi... sanırım o yüzden sana dolu demiştir... bence nete girebilseydi bu şartlarda senide alırdı.... gibime geliyor.... yarın konuşuruz yine bi toplu...
bana düşmez ne demek yaww:1:

Günaydın aslında sabah 6.30 pc başındaydım daha doğrusu işteyim şöyle bir bakim ve koşturma başlamadan kilo bildirim dedim ama malesef diskalifiye olmuşum:14::30: o kadara moralim bozuldu ki ağlama sembolünü bile bulamadım :(
üzgünüm canım, moralini bozmak kesinlikle istemezdim.
yoğun olduğunu anladım ama buraya 1 satır yazmak ne kadar uzun sürüyor ki?
sana işlerinde kolaylıklar diliyorum.
ailevi sorunlar için de Allah yardımcın olsun, inşallah aşarsınız.

günaydın..
bu hafta aktif olamdım..ama ÇOK ŞÜKÜR EŞİMLE SORUNLARIMIZI HALLETTİK..akşam oturup ne var n eyok konuştuk..10 yılın kriteri gibi bişey oldu..rabbim bir daha yaşatmaısn kaç gündür göz yaşlarım sel oldu aktı..
eşime dedim ne var ne yok ortaya dökülsün..ya düzelir ya biter dedim...neyse sonuç yola devam sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yuva içerisinde sevgii dolu bir ortam da yola devam dedik....Asıl üzüldüğüm sorun hep 3. şahıslar şükürki ikimiizn arasında aşılaması imkansız hiç bir sorun olmadı olmasında..çok zor:50: işin özü konuşmak konuşmak konuşmak diyorum..şimidİ listemize bir bakayım..:16:
çok sevindim deryacım.
iyi bir ieltişimin çözmeyeceği sıkıntı sayısı azdır zaten. siz de iletişim kurma kanalını seçmişsiniz ki en güzeli.
3. şahıslar büyük problem maalesef. rabbim sizi ve yuvanızı kem gözlerden korusun.
seni, sormadan izne ayırdım ama iyi mi yaptım? eğer dönmek istersen her zaman için dönebilirsin canım.

bugünkü kilo 66.4 1 kilo almışım dünkü yediklerimden sonraa aman yarabbiiiiiii

65.4/66.4/-1.0/-1.53
offfff bi ileri bi geriiii off ya
1 kg almışsın kız cadı:47:
Allahtan kork, ne yedin?

Slm herkese dün gelip yazmak isterdim ama gelemedim,ben iki haftalık izne ayrılmıştım ama daha uzun kalmam gerekecek,burda listeye girmek için bekleyen arkadaşlar var onların haklarına girmek istemem,kaptanım geç yazdığım için özür dilerim.
merhabalar elifcim.
özüre gerek yok canım, için rahat olsun.
en kısa zamanda dönmeni bekliyoruz.

hala merak ediyor musun bilmiyorum ama o yüzde değil canım. o, o hafta verdiğimiz toplam kilo.:1:
yüzde 0,50

eline sağlık canım.:71: janjanlı olması hiç önemli değil. önemli olan saati geçmeden orada olması.

deneme süresinde dahil edilmiyor canım.
sabah vakitli yazmakla çok iyi yaptın canım.:34:

geçmiş olsun canım ya.
lütfen kendini bu kadar sıkma, çok stres de bebek olmasına engel teşkil ediyor diye duymuştum.
tsh ilaçları kullanmanı isteyeceklerdir muhtemelen. tiroid hormonu bozuklukları yaygındır, Allahın izniyle düzelir canım.
kilo vermenin de neden yavaş olduğunu anlamış olduk.
sana tavsiyem alternatif tıbbı da araştır. bu tarz hormon bozuklukları için güzel bitki tedavileri de var.
Rabbim şifa versin.

bak burda ilginç bir paylaşım olmuş.
ama ben şu filtre kahve olayını anlamadım? hazır kahve dediğin hangisi neskafe mi?

eline sağlık canım.
ikbal,fundurtan,ipek,sementa ve moonros'u sayman gerekmiyor. yarınki listende silebilirsin.
Teşekkür ederim Neyneysecim ..
Yarın yazmam o zaman listeye.
hoşbuldum canım.
bebiş ameliyat oldu, 3 saatten fazla ameliyatta kaldı yavrucak. doktorlar ameliyatı başarılı bulmuş. şimdi bekliyoruz. artık çocuk ne kadar sürede yoğun bakımdan çıkar bilmiyoruz. ya da çıkar mı, düşünmek istemiyoruz ama o da var.

Umarım bir an önce iyileşir ve ilk galibiyetini alarak 1-0 önce başlar bu minik ..
Dualarım sizinle..

amin canım.
bütün aile diken üstündeyiz. Allah hayırlı haberlerini almayı nasip eder inşallah.
senin bızdık da isilik olmuş sanırım. havalar ısındı artık, maalesef olur. kremi falan vardır sanırım, kremlersin geçer inşallah.
ben mustelanın bebek kremlerini kullandım, biz çok isilik yaşamadık ama bizimki erkek bebek. genelde kızlar daha çok isilik oluyor diyorlar. doğru mudur bilmiyorum.

Eşim işyerinin ordaki eczaneden bi ilaç almış eczacının tavsiyesiyle..
Pişik kremi olarak kullanılan kremlerin çoğu "önleyici" krem demiş, adını unuttum şimdi bi krem önermiş bu oluşan pişikleri kısa zamanda geçiriyo demiş, almış eşim de akşam getiricek, onu da deniycem bakalım,inşallah işe yarar.. %40 çinko oksit içeriyomuş..

Teşekkür ederim Neyneysecim ..
Yarın yazmam o zaman listeye.

Umarım bir an önce iyileşir ve ilk galibiyetini alarak 1-0 önce başlar bu minik ..
Dualarım sizinle..
sağolasın canım benim.
inşallah bebişimizin bu günlerini ilerde kendisine birer anı olarak anlatırız.

Eşim işyerinin ordaki eczaneden bi ilaç almış eczacının tavsiyesiyle..
Pişik kremi olarak kullanılan kremlerin çoğu "önleyici" krem demiş, adını unuttum şimdi bi krem önermiş bu oluşan pişikleri kısa zamanda geçiriyo demiş, almış eşim de akşam getiricek, onu da deniycem bakalım,inşallah işe yarar.. %40 çinko oksit içeriyomuş..
evet, çoğu önleyici. bakınız bizim acemi anı:1:
asıl bu pişiğe karşı olanlarda çinko var, hatta bizim kullanığımız da öyle bir şeydi sanırım. 25 lira falandı geçmiş zaman fiyatı. böyle değişik de bir paketi vardı, merhem paketi gibi değildi.
inşallah bebişe şifa olsun da gerisi mühim değil gerçi.:97:

Son düzenleme:
sağolasın canım benim.
inşallah bebişimizin bu günlerini ilerde kendisine birer anı olarak anlatırız.

evet, çoğu önleyici. bakınız bizim acemi anı:1:
asıl bu pişiğe karşı olanlarda çinko var, hatta bizim kullanığımız da öyle bir şeydi sanırım. 25 lira falandı geçmiş zaman fiyatı. böyle değişik de bir paketi vardı, merhem paketi gibi değildi.
inşallah bebişe şifa olsun da gerisi mühim değil gerçi.:97:

Evet canım inşallah geçirir de ağlamaz kuzum..

Selam kızlarrrrr
2 gündür misafirlerle uğraşıyorum yav.. bu akşam yine var :31:
Hala kızım için geliyolar.. 3 ay oldu halbuki :53:

Şimdi kızımı yıkadım, terden sırtında da kızarıklıklar oluşmuş sıpamın, çok üzgünüm :14:

havalar çok sıcakk ortimuu normaldir krem vs sür iyi gelir :1:

selamlar kızlar,
ben döndüm çok şükür:81:
ne var ne yok bi bakayım?

hoşgeldin kaptişş :9::9:

Bugün yediklerimi yazayım ..

Sabah:

- yarım domates : 7 kalori
- 1 kk peynir:75 kalori
- 1 yumurta:80 kalori
- Yarım simit:125 kalori
Ara:
- adaçayı
Öğle:
- karpuz : 100 kalori
Ara:
- adaçayı
Akşam:
- Metabolizma hızlandırıcı macunum.
- Haşlanmış makarna: 170 kalori
- 1 çay bardağı yoğurt: 95 kalori

TOPLAM: 652 Kalori

hoşbuldum canım.

kıyamam canım ya çok geçmş olsun allah şifa versin :26:

slm kızlar doktordan geldim demir zaten düşük alıştıkta tsh ım(tiroid) çok yüksekmiş çok kilo alırsın bu şekilde dedi doktor... ne rejim yaparsan yap veremezsin dedi... moralim çok bozuldu.. pazartesi hastaneye gidicez... tedavi ediliyo galiba ama ne biliyim yinede cnm sıkıldı daha öncede ölçtürmüştüm normaldi... ne ara oldu anlamadım yani püffff.... şimdide annemlere gidiyoruz... görüşmek üzere...

geçmiş olsun canım tedavisi olan birşey sıkma canını sıkıntıda tetidkliyor diye biliyorum

canım senin bilgin vardır tsh yüksek olunca bebiş olmuyomu??? onu da duydum çok üzüldüm annemlerden ağlayarak kalktım onlar da üzüldü... şimdi doktor da pazartesiye kaldı içim içimi yiycek o zamana kadar... bide benimki çok yüksekmiş... 21 normalde en çok 4 olması gerekiyor... çok yüksek olunca tedavisi daha mı zor olur... yani aslında bende hormanal bi bozukluk varmış gibi çok kilom yok aslında.... çok şaşırdım ve üzüldüm hala ağlıyorum... bide onun ilaçlarıda kilo aldırırsa napçam ben:50:
geçmiş olsun diyen herkesede teşekkür edrm gözlerim şiş geçmişi bile doğru düzgün okuyamadım... galiba biraz nanemollayım kusuruma bakmayın canınıızı sıktım akşam akşam...

canım çok fazla bilgim olmamakla beraber benim halamdada var 3 defa ameliyat oldu ama onun sürekli yeniliyor 2 tanede oğlu var çocuk için problem olurmu dedin ya ona istinaden söyleyeyim birazda olsa için rahatlasın diye

Back
X