oh gule gule harca sekerimbu arada bugün sevindirik oldugum şeyler var ilk ay maaşının on beş günü içerde kalıyomuş sanıyordum ya ben kalmıyormuşşbirde bizim şirket maaşları ayın onundan ayın onuna ödermiş dolayısıyla bu ayın onunda 12 13 günlük maaş alıcam 200 300 ne gelirse kardır
banka kartımda çıkmış zatüü sevindirik oldum
en önemlisi de çok şükür köpeğim bugün biraz kendine geldi atti götürdüm onu uzun zamandır yapmadıgı bir hareket vardı onu yaptı umarım gene kötüleşmez gerçi biliyorum çok yaşlı gene aynı şeyler olucak ama uzun zamandır beni öpmzdii bugün öptüü o kadar mutlu oldum kii öp diyince yanagimi yalardi ne zamandir yapmıyodu bugun atti gidince yaptı aşkum benimm![]()

ay canim kopusunun iyi olmasina cok sevindim benim icin kucaklasim koklasin

gecmis olsun canim yahafta sonu uğryamadım..pazar sabahı oğlumun kolu çıktı..sağ kol dirsekten hemde(( sabah sabah acile gittik şükür halloldu ama doktor tekrar eder dedi büyüyene kadar dikkat etmeliymişiz..ordan ve gelince dayımız halamız teyzemiz dedemiz herkes bize toplandı .hafta sonu bir hengameyle geçti..
bugünde eşim telefonunu görev dönüşü düşrümüş onu teslim almaya gittik ordan alışverişe ordan gelincede ev göçüyordu onu topla temizle çocukları yıka derken akşama misafirm geldi..ne yoğun günmüş..kısaca böyle..az geçmişe bakayım..eskisi kadar katılamıyorum sürekli gelenim gidenim oluyor..![]()

hoşbuldukkk,
ismim hatice. şuan almanya dayım. doktora öğrencisiyim. 29 umyarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmm
65 kilo ile başladım burda. 55 olmak istiyorum. ekimde evleniyorum, biraz geç oldu ama okul , uzaklık falan yıllar geçiverdi işte. ekime kadar vermem lazım kiloları, ama çok zor veriyorum, metabolizmamla başım dertte , öyle işteee
hadi bakalım sıra sende özlem![]()
haticecim bana yakin ulkedesin bende hollandadayim buralara yolun duserse beklerim