Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eline sağlıkkk

Merhaba captain!

evet ya bakak görek dedim napınca kaç kalori yakıyoruz.:1: Bazen çok hareketli gibi görünen bi aktivite tahmin ettiğimiz gibi çok fazla kalori yakmamızı sağlayamayabiliyo.. Boşu boşuna tepinmiyim dedim :52:

yürüüüüüüüüüüüü ortimuuuu kim tutar seniiiiiii :9::9:

geçmiş olsun cnm... iyileşince arayı kaptırsın sen eminim ben...

kızlar burda bende sporumu bırakmış değilim sabahları su cimnastiği filan yapıyorum inanılmaz güzel ya hem zevkli hem çok kalori gidiyor... ama yarın son olcak malesef keşke hep yapacak fırsat olsa... eve dönünce bi havuza mı yazılsam diye düşünmeye başladım...bu arada yarın dönüyorum.... derhal rejime başlıycam döner dönmez... 3 aylık hamile gibi oldu göbeğim yiye yiye....:43:

öyle bir imkanın varsa yazıllllll canım en güzelii yüzmek

selam hanimlar..
1.5 yildir, yurtdisindayim, burada coook kilo aldim. 14 kilocuk kadar :18: 46 kiloydum.
en son tartildigimda (burada odamda tarti yok) 60 kiloyu gorunce (hayatimda gormedigim bir kilo) sok oldum zaten aldigimi biliyordum da odamda boy aynasi yok vs vs fotograflardan anladim kilo aldigimi aslinda daha ziyade.. yani aldim biraz diyordum ama bu kadar oldugunu farketmemistim.

ha bu arada 60 kilosun ne istiyosun derseniz 1.55 boyundayim.. boyuma gore gercekten fazla duruyor ve eski halime gore cokcok fazla oldugu icin uzerime yapismasindan korkuyorum..

bu pazartesi radikal bir kararla diyete girdim :46: (sonunda..aslinda son 4-5 aydir girmeye calisiyordum.)

burada motive olmak istiyorum.
diyet gecmisim pek yok iste fazlaliklardan kurtulmak icin hafif dikkat etmeler normalde yapilan. ha unutmadan 24 yasindayim.
bir de spor yapan biriydim burada is okul firsatim kalmiyor (eh bahane bu! diyenleri duyabiliyorum..) onu da biraktigim icin aldigimi dusunuyorum (ki oyle bence, yiyip uyumalar vs.)

yiyecek duzenim eh degisti. normalde de cok abur cubur duskunuydum yerdim fazla ama burada ustune hareketsiz kaldim bunlar cok etkili oldu..

toplam 3 gundur yaptigim diyetimden biraz bahsedeyim.. bolbol yogurt yiyorum (usenmeyeyim hazirlamaya bisiler die aslinda hem de hafif ce saglikli bisi.)

sabahlari buyuk bi kase yogurt (yagsiz) meyve, biraz badem, 1 dilim ekmek ya da yarim paket diyet biskuvi filan atistiriyorum.
oglenleri salata uzerine et tavuk veya balik veya peynir, yaninda yine ufak bi dilim ekmek.
aksam da herhangi bi cesit corba, bi dilim ekmek (hizlica hazirlayabilecegim ne olursa. ama hazir corbalardan kesinlikle degil)

aralarda da kuru kayisi, greyfurt, ananas filan yiyorum.

en zor kisim gece uyumadan bariz acliktan uyuyamiyorum :((( asiri az yiyor da degilim aslinda gordugunuz gibi.

umarim basarabilirim..hedefim ilk etapta 50 sonra iste 47 civarii ..

ne diyorsunuz basarabilir miyim?

hoşgeldin bir kere istemek önemli eger vazgeçmessen verirsin

benim de bugün kü menüm şöyle :

sabah : yarım simit
ara : sütlü nescafe
öğlen fırında makarna 1 dene + yarım biber dolması + salata + az yogurt
ara : 2 dene eti form mısır patlağı
ara : 1 dene üçü bir arada
akşam : 1 dene kaşarlı zeytinli simit + yeşil çay
ara : 1 yarım yağlı sütle nescafe

spor olarak da : yarım saat yürüyüş
minder hareketleri + dumbell + sopa
çok karbo olmuş turtam, yoksa sana 1 dene nazar boncuğu verecektim:52:

hanimlar bu arada,
eklemeyi unutmusum..
kaynamis suya cubuk tarcin atip biraz bekleyip iciyorum ben surekli..ha bu arada, 2 -2.5 litre su iciyorum gunluk ama buna ek olarak yaninda tarcinli caydan sanirim ve yesil cay aliskanligim var toplamda bunlardan da 6-7 kupa iciyorum

tarcin sekeri duzenliyor diye duymustum
tatli ihtiyacini bastiriyor diye umarim ise yararrrr..
:51:

tatlı krizleri için süte tarçın da katabilirsin canımm

slm bebeklerım:)) nabersınız yA..
valla ozledım hepucugunuzu:))))
bugun 5dk bıle otuermadım.sabah 9 dan berı ıs yapıorum.bı yerlerımden terler akıo artık sıcaklarda cabası:Pp

bugun yedıkklkerım

sırkelı suyumu unuttum

kahvaltı bı pogoca
ara bı domates az bı peynır

öğlen bı pogoca(nıye hep pogoca dersenız en sevdıgım pogocayı yaptım yemedende duramıom yemek yemıom ondan bı tane yıyom:PPp)
ara bı dılım kavun

aksam 5-6 tane fırında kanepe:(
acıktıydım çok ama.çoktta ıs yaptım ama:((

slm bebeklerım:)) nabersınız yA..
valla ozledım hepucugunuzu:))))
bugun 5dk bıle otuermadım.sabah 9 dan berı ıs yapıorum.bı yerlerımden terler akıo artık sıcaklarda cabası:Pp

bugun yedıkklkerım

sırkelı suyumu unuttum

kahvaltı bı pogoca
ara bı domates az bı peynır

öğlen bı pogoca(nıye hep pogoca dersenız en sevdıgım pogocayı yaptım yemedende duramıom yemek yemıom ondan bı tane yıyom:PPp)
ara bı dılım kavun

aksam 5-6 tane fırında kanepe:(
acıktıydım çok ama.çoktta ıs yaptım ama:((

selam babyy :60::60: aman ya gene basladı manyak sıcaklar hakkaten cok sinir bozucuuuuuu :52::52:

kızlarr bu arada yarın her zamanki gibi kargo tartısında tartılıp size telefonumdan ulusa sesleniş yapicigimm ama birşey olurda baglanamazsam geçen haftaki kilomu alırsınız olar mii ama sabah bir aksilik olmazsa mutlaka yazarım ztn duraklama dönemine girdim pek bir fark etcegini sanmıyorum yarın kilomun :47::47: 66 yı görmek istiyorum artık tartıdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :47::47:

canlarumm ben çıkıyorum yarın son egitim günüm sınavım var ama ben zaten müdürün şifresini bulup soruları arakladım gidim onlara biraz çalışıyım :60::60::60::60::60::60::60: umarım müdür kamera kaydına bakarken benim yedigim haltları anlamaz :60::60::60::60::60::60::60: bu sınavdan 100 almam lazım ki istedigim şube konusunda diretcek yüzüm olsun :60::60: şans dileyin bana :60::60:

bugünkü menü
sabah 1dilim ekmek 1kk peynir 1 bardak süt
ara form çay+yeşilçay
salatalık
öğlen 5yk makarnA 2 yk yoğurt pul biberliii:)
ara form çay+ıhlAmur
akşam 6 gibi 2yk barbunya 4-5 yk makarna
ara 3 kayısı 1 erik

3ltden fazla su
35 dk koşu bandında tempolu yürüyüş aralarda koşuuu
25 dk bisiklett 100 sopa çevirme

rabişimmm dediğin gibi spor sonrasıı 1 barda süt içtimmm:32:

ben ip atlamaya baslicam kizlar

gunluk menum su oldu benim

sabah: greyfurt yogurt
oglen: peynirli salata
aksam: 4 kasik mercimek yemegi yogurt
aksam sonrasi: greyfurt

aralarda bolbol tarcin cayi ve yesil cay ictim bolbollllll

canlarumm ben çıkıyorum yarın son egitim günüm sınavım var ama ben zaten müdürün şifresini bulup soruları arakladım gidim onlara biraz çalışıyım :60::60::60::60::60::60::60: umarım müdür kamera kaydına bakarken benim yedigim haltları anlamaz :60::60::60::60::60::60::60: bu sınavdan 100 almam lazım ki istedigim şube konusunda diretcek yüzüm olsun :60::60: şans dileyin bana :60::60:

seni kopyacı seniiiiii:57::57:

sınavıda başarılar istediğin şubeye girersin

kızlarr bu arada yarın her zamanki gibi kargo tartısında tartılıp size telefonumdan ulusa sesleniş yapicigimm ama birşey olurda baglanamazsam geçen haftaki kilomu alırsınız olar mii ama sabah bir aksilik olmazsa mutlaka yazarım ztn duraklama dönemine girdim pek bir fark etcegini sanmıyorum yarın kilomun :47::47: 66 yı görmek istiyorum artık tartıdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :47::47:

:60::60:
seslenişini dört gözle bekliyoruz hadi bakim

kızlar eltim neler hazırlamıştı hiç saymıycam gece gece canınız çekmesin...
akşam beni arayıp çağırdığında geldiğimde bişi yiyemem dedim..

gittim zorluyor bi kaşık ye bişi olmaz. hayır dedim.. ve canım gitmesine rağmen bi kaşık bişi yemedim :56:

eve geldim nuggetları yağsız ısıttım yedim 6 taneydi.. sabah ton balığı yedim.. öğlen bolca su.. akşama kadar evde değildim çünkü..

4.5 litre suyumu içtim. akşam yürüyüşümü yaptım 1 saat...

ve sabahtan beri siteye girmeye çalışıyorum açılmıyordu.. bakım vardı sanırım..

bu arada bence herkes uyumuştur :(

size yazabilmek için bekledim bu saatte kadar :))

ii geceler canlarım yarın güzel kilolar verilir inş..

Allah rahatlık versin hepinize..

Gunaydin kizlar.. Saat 7ye geliyo ve ben hala uyuyamadim. Simdi uyusam uyanamam, o yuzden gittim tartildim 55.0 im. Gecen hafta 55.4tum. 400 gr gitmis. Siz daha guzel haberlerle gelirsiniz insallah:)

selam bebeklerim:D

mutluyum huzurluyum..sonunda ılk defa kılomu yazdırcam.habıre burdayım ama cuma gunlerıne nasıp olamamıstım:))

kılom 67,5 ıdı.su anda 66.5 cıktım tam. artık cok sukur duzenlı kılo verıorum.bu maratona 70ıle baslamıstım cok skur bogaz tutulunca ama az bısıde spor yaparak verılıo:))

hadı kızlar gooreyım sızı bırıncı olalım:)

Back
X