selam kizlar
ben bugun ip atlama isine baslicam ama aksam yemegimi biraz once yedim biraz karnim insin baslarim atlama ipini 0.30 p ye aldimindirim varmis haha hem de oyle guzel biseydi boyle iyi kalite bisi (sen atla da kalitesini birak dediginizi duyar gibiyim)
menumu yaziyim ama utandim valla sizin menuleri okuyunca benimkisi fazla mi nee? bakiyorum azicik bisi yiyorsunuz boyle kilo veremez miyim?
inanilmaz metro bekledigim otobus bekledigim icin eve anormal gec kaldim omrum yollarda gecti bugun resmen...
o yuzden menum su olabildi:
ogle yemegimi yiyemedim malsefaksamla birlikte yedim gibi bisi oldu ki bu iyi bisi diil
sabah: yogurt (kucuk bir kase yagsiz.) greyfurt
aksam: mercimek yemegi 4 kasik (ama kendim yaptim tencerenin tamamini icin 1 yemek kasigi yag koymustum) peynirli salata
tartilamadim bi de tartim yok sanirim yarin filan tartilirim bi arkadasimda (kimsede de tarti yok bi de sabah ac karinla tartilmak lazim vs vs ondan tartilamadim aslinda..)
neyse raporlarim devam edecek. birazdan ip atlicam bakalim :)
sevgiler herkese
canım sabah kahvaltını düzgün yap sonra zaten cok acıkmazsın ama yogurtla greyfurt vb şeyler sabah pek tatmin edici olmuyor ya en azından benim için öyle :44: