Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Zaten hep güzel zamanlar çabuk geçmiyor mu ?
Aslında diyete motive açısından da iyi olmuştur, mesela ben şu an ne cips ne çikolata ne fast food yemek istemiyorum asla ..

Ben de bu hafta bir normale döneyim de belki haftaya uygulayabilirim.

Yeni başladın heralde sen de takıma.
Hoşgeldinnn ..:71:

Hoşbuldumm ..
Aminnnn ..:69:
Dua edin de bana geçsin şu zamanlar ..

Ohh ohh ne güzel gezmişsiniz öyle.
Sıcakta öyle yürümek de iyi kalori yaktırmıştır hem.
Ama hadi döner ekmeği yedin yaktın da o osmanlı macunu ne orada öyle.
Ne kadar şekerli biliyorsun .. :47::47::50::50:
canım zatenn yarısını attıkkk garibim o sıcakta erimeye başlamıştıı
merhaba arkadaşlar...artık evimdeyim..şu an için herşey yoluna girmeye başladı..
çok zor ve üzücü günler geçirdim..ama mecburdum evimi terk etme sebebim eşime bir ders vermek içindi benle ve bensiz hayatı anlamısı için tabi bu banada ders oldu insanın evi eşi gibisi yok..saçma sapan sorunları büyütüp bir türlü çöüzme ulaştımadık en iyisi bir müddet ayrı kalıp düşünmekti bende onu yaptım..yanlız iki inatçı keçi eşim ve ben yani az daha boşanma noktasına geldik..çocuk gibi aile büyükleri araya girdi neyse kızlar hayat çok garip ve süprizlerle dolu...
BURDA YAZMADAN GEÇEMEYECEĞİM EN ZOR ANIMDA YANIMDA OLAN AİLEME SONSUZ TEŞEKKÜRLER..HEPSİNİ ÇOK SEVİYORUM.

canım evine tekrar dönmene sevindim inşş tekrarlanmaz ve aynı sorunları bidaha yaşamazsınız hakkında hayırlısı

fistiklar nasilsiniz:71:
bu aralar fazla giremiyorum..:50:
oglumdan bana kalmiyorki laptop:5:simdi cikti girebildim:14:
neyse gelelim bugun yaptiklarima su saat"de kadar
sabah:5 y.k musli 1 kase az yagli yogurt
ara ::50: ama bol su ve yesil cayimi ictim..
ogle :1 dilim ekmek izgara et cok az ve salata yedim..
birazdanda ustunde camasir asip kurutmaya yarayan spor aletimin ustune cikip spor yapicam ins:27:

canım zatenn yarısını attıkkk garibim o sıcakta erimeye başlamıştıı

canım evine tekrar dönmene sevindim inşş tekrarlanmaz ve aynı sorunları bidaha yaşamazsınız hakkında hayırlısı

Hep bahane hep bahane aaa :47::47:
Yok öyle şeyler uzak dur kızdım bak ..:50::50:
Ayrıca bu osmanlı macununu kilo almak isteyen kişilere yediriyorlarmış biliyor musun iştah açıyormuş ..
Çok mu kızdım :17:

fistiklar nasilsiniz:71:
bu aralar fazla giremiyorum..:50:
oglumdan bana kalmiyorki laptop:5:simdi cikti girebildim:14:
neyse gelelim bugun yaptiklarima su saat"de kadar
sabah:5 y.k musli 1 kase az yagli yogurt
ara ::50: ama bol su ve yesil cayimi ictim..
ogle :1 dilim ekmek izgara et cok az ve salata yedim..
birazdanda ustunde camasir asip kurutmaya yarayan spor aletimin ustune cikip spor yapicam ins:27:

müsliyi yoğurtla mı karıştırıp yedin ?
Nasıl oldu tadı çok değişik geldii ..
Hadi iyi sporlar.
Şimdiye kadar çamaşırları kurutmuş artık seni kurutsun.:1:

merhaba kızlar nasılsınızzzz bakalım ?
ben yorgunluktan bitmiş durumdayım.yurttaki odamı boşaltıyorum. her tarafı temizle falan, her tarafım ağrıyoo. kahvaltı ve öğle hatta ikindi yemeği birleşti : süt ve kornfleks

merhaba kızlar nasılsınızzzz bakalım ?
ben yorgunluktan bitmiş durumdayım.yurttaki odamı boşaltıyorum. her tarafı temizle falan, her tarafım ağrıyoo. kahvaltı ve öğle hatta ikindi yemeği birleşti : süt ve kornfleks

hazırlanmak kadar zor gelen birşey yok bana.
onu topla burayı temizle ..
Sığmaz bavullara zorla falan ..
Bir kahve iç de dinlen güzelce ..
kolay gelsin.

hepinize merhaba kızlar

canım çok sıkkın diyet,yemek aklıma hiç gelmiyor.kedim ameliyat oldu iyileşmesi riskli o yüzden çok sıkkınım bugün..:14::14::14:

kahvaltıda da yumurta yemiştim daha da yemem heralde hiç halim yok.:14::58:

hazırlanmak kadar zor gelen birşey yok bana.
onu topla burayı temizle ..
Sığmaz bavullara zorla falan ..
Bir kahve iç de dinlen güzelce ..
kolay gelsin.

aynen canım dediğin gibi oldu, bavullara eşya sığdırmak o kadar zor ki, çoğu şeyi attım zaten.bavulları 4.kez yerleştirecem :52::37:
kahve iyi gelir evet :68:

kızlar bu 5 günde 5 kilo diyeti ne yaw... ben duymamıştım... netttenbaktım şimdi bumu sizinkide???
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

canım ben şuan uyguluyorum bu diyeti 3 günde 2.3 kg vermiştim 4. gün sadece 200 gr vermişim azalıyo yani kilo kaybım.ve ağızımın heryeri yara oldu dün damağım,dudak araları,dilim falan.dün bırakmayı düşündüm ama bugün uyandığımda geçmişti.belki sorun benden kaynaklanmıştır emin olamadım.geçince devam ediyim bari dedim.şuanlık memnunum.bi tek hergün nerdeyse 1 kg veriyordum 200 gr verince şaşırdım ama o da çok normal tabi hrgün kilo vericeksin diye bişey yok.

Umarım bir an önce iyileşir kedin.
Neyi vardı?

inşallah canım sağol.

evden kaçıp jiletli tellere çıkmış poposunun yanında kocaman bir yarık vardı onu diktiler.veteriner yarığı göremedi ishal dedi bizde hiç bakmadık doktor bişeyi yok diyince yarası var mı yok mu diye bikaç gün evde öyle gezdi açık yarayla yeni farkettik bizde.. çok acayip bir yerde hiç gözükmüyo hiç de elletmiyo kendini canı acıdığı için.allahtan ishal sanılıpta antibiyotik yapmşlardı mikrop kapmadı.:14::14::14:

benim güzel takımıma selam olsun!

kızlar midem küçülmüş anladığım kadarıyla, hiçbirşey almıyor.
hemen menümü yazayım...

sabah: 1 domates, 1/2 kibrit kutusu peynir, 2 zeytin (3 değil), 1 dilimden az ekmek, yarım bardak çay.
bunları yiyince bir şiştim sabah sormayın!

ara: 3 tane susamlı çubuk kraker
1 saat geç yedim sabah-öğlen arasını ama napiyim ancak fırsat buldum, hatta öğrencilerimden biri "acıktım" diyince aklıma geldi çantamdaki çubuklar, paketi ona verdim, 3 tanesini ben yedim.

öğlen: mantı.
ama çok geldi çok rahatsız oldum :50:

akşamüstü dışarda olcam umarım 2 saat araları geciktirmeden sağlıklı bişeyler yiyebilirim.
akşama eve yetişirsem gene kabak yemeyi düşünüyorum. içimde kabak fidesi çıkacak ama evdeki son kabak artık neyse ki...

neyse ee herkesin keyfi yerinde mi bakalım?

inşallah canım sağol.

evden kaçıp jiletli tellere çıkmış poposunun yanında kocaman bir yarık vardı onu diktiler.veteriner yarığı göremedi ishal dedi bizde hiç bakmadık doktor bişeyi yok diyince yarası var mı yok mu diye bikaç gün evde öyle gezdi açık yarayla yeni farkettik bizde.. çok acayip bir yerde hiç gözükmüyo hiç de elletmiyo kendini canı acıdığı için.allahtan ishal sanılıpta antibiyotik yapmşlardı mikrop kapmadı.:14::14::14:

Çok geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığına kavuşur kediciğiniz..

hepinize merhaba kızlar

canım çok sıkkın diyet,yemek aklıma hiç gelmiyor.kedim ameliyat oldu iyileşmesi riskli o yüzden çok sıkkınım bugün..:14::14::14:

canımm geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir kedin
moralini bozma, patisini hiç bırakma onun olur mu?
sana ihtiyacı vardır şimdi...

hepinize merhaba kızlar

çok geçmiş olsun cnm . . .

merhaba arkadaşlar...artık evimdeyim..şu an için herşey yoluna girmeye başladı..
çok zor ve üzücü günler geçirdim..ama mecburdum evimi terk etme sebebim eşime bir ders vermek içindi benle ve bensiz hayatı anlamısı için tabi bu banada ders oldu insanın evi eşi gibisi yok..saçma sapan sorunları büyütüp bir türlü çöüzme ulaştımadık en iyisi bir müddet ayrı kalıp düşünmekti bende onu yaptım..yanlız iki inatçı keçi eşim ve ben yani az daha boşanma noktasına geldik..çocuk gibi aile büyükleri araya girdi neyse kızlar hayat çok garip ve süprizlerle dolu...
BURDA YAZMADAN GEÇEMEYECEĞİM EN ZOR ANIMDA YANIMDA OLAN AİLEME SONSUZ TEŞEKKÜRLER..HEPSİNİ ÇOK SEVİYORUM.

:nazar::nazar:

Bu arada daha önceden ekliyordum tekrar ekleyeyim.
İlgisini çeken olursa diye.
15 temmuzdan sonraki iki hafta ayın durumuna göre kilo vermemiz için elverişli iki haftaymış
Peki hangi besinleri tüketsek etkisi daha çok olur?
Ne zaman yağ daha çok kilo yapar?
Proteinler ne zaman daha etkili olur ?
İşte cevapları ( ne reklam yaptım be .. Tamamen başka topicten alıntıdır ama reklamı bana ait:1:)

15 Temmuz 2011 saat 23:30’ dan 18 Temmuz 2011 saat 09:15’ e kadar Ay Kova burcunda küçülmekte;

yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..

18 Temmuz 2011 saat 09:15’ den 20 Temmuz 2011 saat 18:25’ e kadar Ay Balık burcunda küçülmekte;

karbonhidrat ve yaprak günleri.. aşırıya kaçmazsak bu besinler de bu günlerde her zamankinden daha faydalı olacaktır bedenimize..tüm yeşilliklerden mis gibi bir salata yapıp yiyebilirsiniz.bol limonla da demir desteğini tavana vurdurabilirsiniz yada ıspanak,semizlik gibi yaprak bitkilerin yemeğini de yiyebilirsiniz..
karbonhidrat günleri olduğu için hamur işlerine dikkat !

20 Temmuz 2011 saat 20:25’ den 23 Temmuz 2011 saat 07:58’ e kadar Ay Koç burcunda küçülmekte;

mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..
Eğer bahçeniz varsa ve kendiniz meyve yada sebze yetiştirebiliyorsanız bahsi geçen bitkileri kendi günlerinde taze taze kopartmanız ne kadar iyi olur bilemezsiniz.

23 Temmuz 2011 saat 08:58’ den 25 Temmuz 2011 saat 18:34’ e kadar Ay Boğa burcunda küçülmekte;

besin kalitesi tuz ve mineraldir..ayrıca kök bitkiler tüketmek yada çayını içmek çok yaralı olacaktır.çünkü 2 kat etkili.
DİKKAT: tansiyon hastaları tuza dikkat etmeli.çünkü dediğim gibi 2 kat etkili.
ayrıca mineral günleri olduğu için kil maskeleri için bulunmaz fırsat :)

25 Temmuz 2011 saat 20:34’ ten 28 Temmuz 2011 saat 04:11’ e kadar Ay ikizler burcunda küçülmekte;

yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..

28 Temmuz 2011 saat 05:11’ den 30 Temmuz 2011 saat 08:16’ e kadar Ay yengeç burcunda küçülmekte;

karbonhidrat ve yaprak günleri.. aşırıya kaçmazsak bu besinler de bu günlerde her zamankinden daha faydalı olacaktır bedenimize..tüm yeşilliklerden mis gibi bir salata yapıp yiyebilirsiniz.bol limonla da demir desteğini tavana vurdurabilirsiniz yada ıspanak,semizlik gibi yaprak bitkilerin yemeğini de yiyebilirsiniz..
karbonhidrat günleri olduğu için hamur işlerine dikkat !

Son düzenleme:
benim güzel takımıma selam olsun!

kızlar midem küçülmüş anladığım kadarıyla, hiçbirşey almıyor.
hemen menümü yazayım...

sabah: 1 domates, 1/2 kibrit kutusu peynir, 2 zeytin (3 değil), 1 dilimden az ekmek, yarım bardak çay.
bunları yiyince bir şiştim sabah sormayın!

ara: 3 tane susamlı çubuk kraker
1 saat geç yedim sabah-öğlen arasını ama napiyim ancak fırsat buldum, hatta öğrencilerimden biri "acıktım" diyince aklıma geldi çantamdaki çubuklar, paketi ona verdim, 3 tanesini ben yedim.

öğlen: mantı.
ama çok geldi çok rahatsız oldum :50:

akşamüstü dışarda olcam umarım 2 saat araları geciktirmeden sağlıklı bişeyler yiyebilirim.
akşama eve yetişirsem gene kabak yemeyi düşünüyorum. içimde kabak fidesi çıkacak ama evdeki son kabak artık neyse ki...

neyse ee herkesin keyfi yerinde mi bakalım?

kızlar bu sırada öğlen bir sprite bir de limonlu soda var, yazmayı unutmuşum :17:

Back
X