Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım zatenn yarısını attıkkk garibim o sıcakta erimeye başlamıştııZaten hep güzel zamanlar çabuk geçmiyor mu ?
Aslında diyete motive açısından da iyi olmuştur, mesela ben şu an ne cips ne çikolata ne fast food yemek istemiyorum asla ..
Ben de bu hafta bir normale döneyim de belki haftaya uygulayabilirim.
Yeni başladın heralde sen de takıma.
Hoşgeldinnn ..
Hoşbuldumm ..
Aminnnn ..
Dua edin de bana geçsin şu zamanlar ..
Ohh ohh ne güzel gezmişsiniz öyle.
Sıcakta öyle yürümek de iyi kalori yaktırmıştır hem.
Ama hadi döner ekmeği yedin yaktın da o osmanlı macunu ne orada öyle.
Ne kadar şekerli biliyorsun ..![]()
merhaba arkadaşlar...artık evimdeyim..şu an için herşey yoluna girmeye başladı..
çok zor ve üzücü günler geçirdim..ama mecburdum evimi terk etme sebebim eşime bir ders vermek içindi benle ve bensiz hayatı anlamısı için tabi bu banada ders oldu insanın evi eşi gibisi yok..saçma sapan sorunları büyütüp bir türlü çöüzme ulaştımadık en iyisi bir müddet ayrı kalıp düşünmekti bende onu yaptım..yanlız iki inatçı keçi eşim ve ben yani az daha boşanma noktasına geldik..çocuk gibi aile büyükleri araya girdi neyse kızlar hayat çok garip ve süprizlerle dolu...
BURDA YAZMADAN GEÇEMEYECEĞİM EN ZOR ANIMDA YANIMDA OLAN AİLEME SONSUZ TEŞEKKÜRLER..HEPSİNİ ÇOK SEVİYORUM.
canım zatenn yarısını attıkkk garibim o sıcakta erimeye başlamıştıı
canım evine tekrar dönmene sevindim inşş tekrarlanmaz ve aynı sorunları bidaha yaşamazsınız hakkında hayırlısı
fistiklar nasilsiniz
bu aralar fazla giremiyorum..
oglumdan bana kalmiyorki laptopsimdi cikti girebildim
neyse gelelim bugun yaptiklarima su saat"de kadar
sabah:5 y.k musli 1 kase az yagli yogurt
ara :ama bol su ve yesil cayimi ictim..
ogle :1 dilim ekmek izgara et cok az ve salata yedim..
birazdanda ustunde camasir asip kurutmaya yarayan spor aletimin ustune cikip spor yapicam ins![]()
merhaba kızlar nasılsınızzzz bakalım ?
ben yorgunluktan bitmiş durumdayım.yurttaki odamı boşaltıyorum. her tarafı temizle falan, her tarafım ağrıyoo. kahvaltı ve öğle hatta ikindi yemeği birleşti : süt ve kornfleks
hazırlanmak kadar zor gelen birşey yok bana.
onu topla burayı temizle ..
Sığmaz bavullara zorla falan ..
Bir kahve iç de dinlen güzelce ..
kolay gelsin.
hepinize merhaba kızlar
canım çok sıkkın diyet,yemek aklıma hiç gelmiyor.kedim ameliyat oldu iyileşmesi riskli o yüzden çok sıkkınım bugün..
kahvaltıda da yumurta yemiştim daha da yemem heralde hiç halim yok.![]()
kızlar bu 5 günde 5 kilo diyeti ne yaw... ben duymamıştım... netttenbaktım şimdi bumu sizinkide???
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
Umarım bir an önce iyileşir kedin.
Neyi vardı?
inşallah canım sağol.
evden kaçıp jiletli tellere çıkmış poposunun yanında kocaman bir yarık vardı onu diktiler.veteriner yarığı göremedi ishal dedi bizde hiç bakmadık doktor bişeyi yok diyince yarası var mı yok mu diye bikaç gün evde öyle gezdi açık yarayla yeni farkettik bizde.. çok acayip bir yerde hiç gözükmüyo hiç de elletmiyo kendini canı acıdığı için.allahtan ishal sanılıpta antibiyotik yapmşlardı mikrop kapmadı.![]()
hepinize merhaba kızlar
canım çok sıkkın diyet,yemek aklıma hiç gelmiyor.kedim ameliyat oldu iyileşmesi riskli o yüzden çok sıkkınım bugün..
Çok geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığına kavuşur kediciğiniz..
canımm geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir kedin
moralini bozma, patisini hiç bırakma onun olur mu?
sana ihtiyacı vardır şimdi...
hepinize merhaba kızlar
merhaba arkadaşlar...artık evimdeyim..şu an için herşey yoluna girmeye başladı..
çok zor ve üzücü günler geçirdim..ama mecburdum evimi terk etme sebebim eşime bir ders vermek içindi benle ve bensiz hayatı anlamısı için tabi bu banada ders oldu insanın evi eşi gibisi yok..saçma sapan sorunları büyütüp bir türlü çöüzme ulaştımadık en iyisi bir müddet ayrı kalıp düşünmekti bende onu yaptım..yanlız iki inatçı keçi eşim ve ben yani az daha boşanma noktasına geldik..çocuk gibi aile büyükleri araya girdi neyse kızlar hayat çok garip ve süprizlerle dolu...
BURDA YAZMADAN GEÇEMEYECEĞİM EN ZOR ANIMDA YANIMDA OLAN AİLEME SONSUZ TEŞEKKÜRLER..HEPSİNİ ÇOK SEVİYORUM.
benim güzel takımıma selam olsun!
kızlar midem küçülmüş anladığım kadarıyla, hiçbirşey almıyor.
hemen menümü yazayım...
sabah: 1 domates, 1/2 kibrit kutusu peynir, 2 zeytin (3 değil), 1 dilimden az ekmek, yarım bardak çay.
bunları yiyince bir şiştim sabah sormayın!
ara: 3 tane susamlı çubuk kraker
1 saat geç yedim sabah-öğlen arasını ama napiyim ancak fırsat buldum, hatta öğrencilerimden biri "acıktım" diyince aklıma geldi çantamdaki çubuklar, paketi ona verdim, 3 tanesini ben yedim.
öğlen: mantı.
ama çok geldi çok rahatsız oldum
akşamüstü dışarda olcam umarım 2 saat araları geciktirmeden sağlıklı bişeyler yiyebilirim.
akşama eve yetişirsem gene kabak yemeyi düşünüyorum. içimde kabak fidesi çıkacak ama evdeki son kabak artık neyse ki...
neyse ee herkesin keyfi yerinde mi bakalım?